- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
HardRic #6619 üzenetére
nekem napi 4-5 ször van ilyen. Youtube alkalmazást nem használom, mert kritikán aluli de az MCtube, minden egyes alkalommal kidob, mikor be akarok tölteni valamilyen videót.
Respring nekem már nagyon régen nem volt. Olyan viszont igen, hogy olykor facebook, video és böngésző néha 6-7 p-re kifagy. Nem reagál semmire, majd egyszer csak helyrejön.
Nem ezért vettem ezt az izét
-
válasz
HardRic #6606 üzenetére
Engem is idegesít hogy az operából kilép néha, de akinek nem tetszik vegyen mást. Én ilyen vagyok h csak a pozitívumokat fogom fel. Reggelente Hello Kittys kávéfőzőből öntöm ki a kávét, és minden csilli-villi rózsaszín nálunk itt Zuglóban!
Inkább nem vitázom túl jó kedvem van ahhoz h elrontsam.
-
-
-
erdoke
titán
válasz
HardRic #6430 üzenetére
Én sokat utazok, de még így is inkább az Airt viszem magammal, mint egy Minit. A 6 Plus éppen utazáskor nem jó, mert olyankor gyakran csak az egyik kezem szabad, és értékes időt vesztenék, ha pl. reptéren két terminál között mindig meg kellene állnom, ha valami körülményesebb dolgot akarnék megnézni vagy megcsinálni telefonon. Terveim szerint a 6 + Air (2) kombinációnál fogok lehorgonyozni. Telefonból nagyobb, tabletből kisebb nem kell.
-
-
KZP
őstag
válasz
HardRic #6169 üzenetére
Akkor úgy látszik, ez nálam különleges eset,hogy működik rendesen minden.
Most megnéztem, az utolsó 7 napban történt használatból 41%-ot a Safari használta fel. Jó pár oldalt olvasok rendszeresen, de tényleg semmi panaszt nem tudnék hirtelen mondani a Safarira.
De nem fogunk összeveszni, elhiszem, hogy vannak olyanok, akiknek nem jó.
(Hozzáteszem, 8.1 beta 2 van rajta, de a sebességnövekedésen kívül a 8.0.2-vel összehasonlítva, semmi különbséget nem látok.) -
KZP
őstag
válasz
HardRic #6167 üzenetére
Folyamatosan olvasom a topikot, de akkora problémákat nem látok. Akinek működik rendesen, az nem jön ide panaszkodni. Én csak pár embernél látom, hogy ez vagy az nem működik. Nekem sosem volt bajom a 4 ujjas gesztusokkal sem. (Én a nagyobb frissítéseket mindig teljes törlés után teszem fel, nem pedig OTA-val.)
-
erdoke
titán
válasz
HardRic #6072 üzenetére
A főverzió mindig iPhone optimalizált, mert azzal együtt jön ki. Az iOS 7 is katasztrófa volt sajnos az iPad 4-en egy évvel ezelőtt. Csak reménykedhetünk, hogy az új iPadekkel együtt debütáló 8.1 már sokkal jobban optimalizált lesz tabletre is.
Talán az idő szépíti meg, de nekem nem rémlik, hogy az iOS 5 és 6 lényegesen gagyibb lett volna iPaden, mint iPhone-on, szóval "csak" egy éve szóját minket az Apple.
Éppen a fentiek miatt írtam be, hogy iPhone 5S respringelt iOS 8.0.2 alatt, mert ilyet nem láttam azóta, hogy az 5.1 JB-et legyalultam. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic #5906 üzenetére
És milyen "állásban" használod, ahogy kényelmes rajta jegyzetelni? Én elsődlegesen egyetemen használnám jegyzetelés funkciót. Egyébként ezt a felfelé húzást nem is ismertem, így valóban baromi gyors lesz a gépelés, lehet mégsem veszek majd hozzá billt.
Egyébként egy Apple bill-t vettem volna hozzá, azt notimhoz is használni tudnám és 15 körül már kapni.
(#5906) HardRic:
Nekem iOS 8 óta jött be az, hogy nem mindig működtek a többujjas gesztusok.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic #5819 üzenetére
Nekem iOS 8 óta eléggé elvágta magát az Apple. Nem vagyok semmilyen fan, azt szeretem és veszem ami számomra legmegfelelőbbet nyújtja, eddig az Apple tudott ilyet. Ha nem javítják gyorsan a legalapvetőbb és legidegesítőbb hibákat véges időn belül, nem csak én fogom itt hagyni őket, hanem sokan mások is.
Nem teljesen értem, hogy az ilyen egyszerű gondolatok, mint amit fentebb írtam nem jut el az ottaniak fejébe.
Ha ilyen bugok kerülnének az én cégemnél egy OS-be, addig nem mehetne haza senki se, amíg egytől egyig ki ne lennének javítva és még felvennék 2x ennyi programozót is.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic #5594 üzenetére
Minek várjak, ha most is tölthetem. Ki tudja mekkora terheltség lesz majd azon a napon emiatt.
Amúgy feltettem, minden oké idáig, ez az új vezérlőközpont azért elég szokatlan, a hangalapú gépelés egész jól csinálja a dolgát, értesítési központ bejön.
Egyedül a Continuity funkciót nem találom sehol, ennek hol kéne lennie? Arra gondolok, hogy ahol be lehet állítani azt, hogy iPaden is fel lehessen venni a telefonhívást ami iPhone-ra érkezik.
-
-
erdoke
titán
válasz
HardRic #5275 üzenetére
Szerintem a telefonról osztás maga egy nagy gagyiság. A tablet 10 órát bír WiFi-ről, a telefon pedig két óra alatt lemerül a kiszolgálásban, miközben nagyobb szükség van rá, mint a tabletes netezésre...
3 GB van a telefonomon, 30 a (6-8 óra akkumulátoros üzemidőre képes) hotspotomban lévő külön előfizun. Csak végszükség esetén használom az előbbi megosztását. Nagyon ritkán nincs nálam a telefonnyi HotSpot, ha úton vagyok, és iPad is van velem (=táska). Maga a hotspot simán kijön a WiFi-4G iPad ádkülönbözetéből, és sokkal több mindenre jó. Sőt, van egy szuper slim külső akksim, amivel együtt reggeltől estig bírja a hotspot akár 8-10 eszkóz egyidejű kiszolgálását is. -
erdoke
titán
válasz
HardRic #5269 üzenetére
Az király. Tehát ha jól értem, a létrejött WiFi kapcsolaton 3 nappal ezelőtt az iPad a háttérben szépen lefrissíthette a teljes iWorks csomagot a háttérben? Magyarul ha van egy 1 GB-os csomagod, és elfelejted manuálisan lelőni a WiFi megosztást a telefonon, akkor fél óra alatt csendben elúszik az egész. Mindennek van előnye és hátránya...
-
-
univerzita
addikt
válasz
HardRic #5210 üzenetére
Én pl.a edigitálnál kaptam rendes gari levelet dátummal és pecséttel vásarláskor.Jogosnak találom a Luser2000 fórum társunknak a felvetését mivan ha eltér a aktiválási idöpont a vásárlási idöpontal. Apple terméteszesen a reg.idöt veszi figelembe és én úgy gondolom a üzlet is.De lehet hogy tévedek.
-
-
válasz
HardRic #3997 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni "hívd a 06 80 983 824 telefonszámot." (idézet: http://www.apple.com/hu/support/contact/)
Többször leírtam, így elnézést a Többiektől: én vadidegentől rendeltem a neten aki bevallottan az USA-ból hozatja nagy tételben, azt mondta EU szabvány, megjött UK töltővel (UK is EU tag
). Pár hete vettem hozzá AppleCare-t amit csak a fenti telefonszámon lehet aktiválni, felhívtam őket, valamit mókoltak a rendszerben mert nem látták a készülékemet, de egy szóval sem említették, hogy bármi gixer lenne a gyári alap garanciámmal. (végül nem lőttem el az Applecaret még, mert lehet, hogy cserélek 32-esre)
-
Süvi
őstag
válasz
HardRic #3998 üzenetére
Én innen rendeltem két alkalommal is 16 óra után is másnap reggel 9-re házhoz is szállították vidékre, igazi garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged