- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
крокодил #3502 üzenetére
Amióta létezik, ill. van iOS eszközünk, csak úgy frissítettem, és soha semmi gondom nem volt belőle. Pedig mára 8 mobil eszköz + 1 Apple TV a családi flotta.
Szerk: A Location Services-nél (Helymeghatározás?) kikapcsolta a Weather-t, valószínűleg azért tűnt el az értesítési sávról.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
крокодил #3266 üzenetére
A fiam még nemigazán tud beszélni,de számol angolul,magyarul,színeket mondja angolul és valameik nap lehidaltam mikor azt mondta a csillagokra hogy star....
kis korától angol magyar meséket néz és szerintem nemhinném hogy ártana neki.Óvodába még nem jár mert még a pelus van szóval ott nem tanulhatta...
-
erdoke
titán
válasz
крокодил #3266 üzenetére
Mivel van rá mód, hogy csak az legyen számára elérhető, amit te akarsz, gondoskodhatsz róla, hogy csak a játszva tanulást biztosító alkalmazásokat használja. Persze néha belefér némi gondtalan szórakozás is, erre jók pl. az ilyen vicces öltöztetős, vagy hangutánzós appok.
Az enyémek már mind két tannyelvű iskolába járnak, és bizony sokat jelent, hogy az iPaden szinte minden angol, most már 3 éve.
Persze korábban is találtunk olyan webes alapú játékokat, amik hasonló tanulási lehetőséget biztosítanak, pl. a CBeebies (BBC Children). -
erdoke
titán
válasz
крокодил #3260 üzenetére
Az AppStore főoldalán van Kids szekció, ahol kor szerint tovább vannak szűrve az alkalmazások. Rengeteg jobbnál jobb, iPadre optimalizált, fejlesztő játékos app van, az én legkisebb lányom is 3 éves volt, mikor kezdte az ipadezést. Azt hiszem, ez is olyan terület, ahol az iOS messze veri a droidos tableteket.
A Toca Boca és a Sago Sago úgy általában ajánlott fejlesztők, ha kicsiknek való játékokról van szó, de a Bogyó és Babóca sztorikat is szeretik ebben a korban. A Toca Cars éppen a hét alkalmazása, tehát ingyenes.
Amit az enyémek nagyon szeretnek még, az a My PlayHome sorozat, de bejön a Dora széria legtöbb játéka is. -
Blue@X
senior tag
válasz
крокодил #2697 üzenetére
Szépen rátapad, de ha elrontanád a felrakást le lehet még húzni. Nekem egyszer kb a felétől vissza kellett húzni mert egy kicsit elmozdult, másodikra jó lett, kb fél miniméterrel lett az alma logó felett, de nekem így is tökéletes
(#2698) tomi5244 : Én felülről kezdtem, a kamera volt a támpont, ha ott teljesen passzentos akkor felül kell megnézni hogy egyenesen álljon. Ha ott is jó, akkor tökéletesen fog illeszkedni
-
erdoke
titán
válasz
крокодил #2442 üzenetére
Ezúttal csak az adott kérdést kommentáltam. Korábban próbáltam az összes magyar betűt tartalmazó billentyűzetet, de túl kicsik lettek az egyes "billentyűk". A suhintás lényege az, hogy nem kell hosszan nyomni, és gyárilag csak a magyar ékezetes karaktereket hozza fel. Szerintem lényegesen gyorsabb, mint nyomni, és a felugró karakterek közül választani, még akkor is, ha a betűk száma csökkent.
(#2444) крокодил
A magánhangzón egyetlen mozdulattal felfelé húzod az ujjad, és elengedve a hosszú verziót kapod. Ha több ékezetes változat is van, pl. o-n az ő, ó és ö, akkor a középsőhöz egyenes fel, a szélsőkhöz ferdén jobbra ill. balra fel kell suhintani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest