- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
No azért eléggé rendbetette ez a 7.1 az Airt is, mióta fent van nem nagyon találkoztam app crash-el, újraindulással stb. Még az Avplayer is rendbe jött, nem indulnak újra a filmek 15-20 percenként, mint eddig.
Na ez már valami
Na már csak a Hearthstone kéne rá, és le se tenném
-
GeneraL_XTX
veterán
Nekem mióta frissítettem "nincs szolgáltatás" a cellular padon
Éez miért lehet?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
univerzita #2705 üzenetére
Ja ez engem is érdekelne
-
GeneraL_XTX
veterán
Szokott valaki Air-en HD sorozatokat, filmeket nézni?
Én AvPlayer HD-t használok erre a célra, de rohadtul irritál már, hogy egy 45 perces sorozatot se tudok vele végignézni mert vagy 2x biztos leáll és újrakezdi az egészet.
Megnéztem a diagnosztikában, természetesen low-memory hibával száll el ilyenkor.
Tudtok esetleg olyan lejátszót, amivel Ti nem tapasztaltatok ilyesmit? Akár fizetős is lehet.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Teddy Kruger #2397 üzenetére
Nekem egyszer nem omlott még össze....nem tudom Ti mit csináltok vele
-
GeneraL_XTX
veterán
Minden eddigi csúcs apple cucc eddig egy giga memóriával jött még sincsenek ezekkel problémák.
iPad 3 pl ugyanúgy retina kijelzős, 1GB rendszermemóriával nem csinált túl sűrűn ilyeneket. Biztos vagyok benne, hogy ez inkább a programozók hibája, nem kompatibilis még minden ez új 64 bites soc-val.
Ez nem android, hogy valamelyik eszközön kevés a memória akkor ezt csinálja,itt mindent MAX 1GB memóriához írnak, mer a legtöbb készülékben ennyi van.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#99546112 #2018 üzenetére
Végül nemrég én is tudtam rendelni egy 64GB-os verziót, a 32-esre nem volt idegem már várni, az a plusz ezres havonta már nem oszt nem szoroz, a plusz tárhely meg csak jól jöhet
Én is csak "űrszürkét" tudtam venni de nem baj, az előző is fekete volt
Az e-bay-es tok tegnap nekem megérkezett már hozzá, jövő7 hétfőn hozza a futár az Airt
-
GeneraL_XTX
veterán
Bzzeg nemigaz, mire végigmegyek a megrendelés folyamatán Tré webshopban már megint nincs IPAD
Az ideg szétbax komolya mondom. Nevetséges ami a Trénél megy....1-2 darabokat kap egy ekkora cég, vagy mi van?!
-
GeneraL_XTX
veterán
Na nekem is megjött a tokom, bár tablet az még nincs hozzá
A hátulja sima tpu műanyag, bár tapintásra nem tűnik gagyinak. A smartcover szerű cucc viszont jónak néz ki, anyagminőségileg kicsit talán roszabb, mint a smartcase volt, de 2800ft-ért nem rossz... Sőt a belső szövet része, ami a kijelzővel érintkezik még talán finomabb anyagból is van, mint az eredeti.
Vjszont nem tudom, hogy az a mágneses rész, amivel tapad az ipadra nem fogja koptatni a házat?
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah retina mini már van készleten a Trénél, csak Air is lesz nemsokára, legalábbis remélem. De felettébb vicces ez annak fényében, hogy a Miniből van elvileg hiány.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát én az AppleCare-ért egy büdös petákot se fizetnék az tuti!!!
Nem bíztatnék ezzel a tevékenységemmel egy olyan céget, akik a pofátlanul drága termékeiket még pofátlanabb módon egy év garival adja, 2013-ban.
Egyenesen vérlázító, hogy a (ár)kategóriájában tök átlagos 2-3 évért plusz pénzt kérnek.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mela Kehes #1853 üzenetére
Hmm fura, ilyen logós kilépés emlékeim szerint iPad3-on egyszer se fordult elő....
Kellett aztán erőltetni ezt a 64bitet
-
GeneraL_XTX
veterán
Kezd már idegsíteni, hogy mindenhol kapni Airt, csak a kibaxott Trénél nem....már hetek óta nincs náluk egy darab se
Lassan előbb megjön a tokom hozzá külföldről, mint a készülékem, és még azon idegeskedtem h legalább egy hétig nem lesz rá tokom
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mela Kehes #1743 üzenetére
Hat sajnálattal hallom h nem jött be 100%-osan. A leírást meg köszi!
Akkor ezekszerint külön nem is lehet felrakni rá a smart cover részt, csak a hátlapal együtt?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mela Kehes #1741 üzenetére
Tényleg, kipróbáltad már a vaterás tokodat?
Nem írnál róla pár szót h milyen?
-
GeneraL_XTX
veterán
Kezd már idegesíteni, hogy nem jön készlet a Trémobilhoz a nagyobb Air-ekből már lassan egy hete......azért nem gondoltam volna, hogy még mindig ellátási problémáik vannak....
A kisebb boltokban meg hegyekben állnak
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gadgetfan_ #1656 üzenetére
Aranytárskártyás konfigurációban az XS előfizu ára 2000ft nem a standard 3200
Ezt is beleszámítottad?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gadgetfan_ #1652 üzenetére
Aranytárskártyás Net&Roll XS csomaggal veszem majd.
Én is gondolkodtam rajta, de akkora már nem kell nekem.
A játékaim így is bőven ráférnek majd, a 16gigáson is bőven több olyan volt,amivel nem sűrűn játszottam, de letörölni nem volt szívem őket.Csak annyi plusz tárhely igényem lett volna, hogy 2-3 sorozat pluszban rá tudjak másolni, viszont a fenmaradó 2 gigára jó, ha 1db ráfért volna a 16-osnál.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
tomi5244 #1618 üzenetére
Az enyém is hasonló lesz ha jól láttam, mert az is TPU back cover + smart cover kombó 2300-ért
Már előre félek, hogy milyen "jó" lesz ezt a gyönyörű fém készülékházat belerakni abba a valószínüleg gagyi műanyag burokba, olyan lesz, mint egy Samsung telefon/tablet
De hát inkább, mint hogy karcolódjon.
A legjobb megoldás a bőr smart case lenne, de azok meg kényesek és nehezek plusz pofátlanul drágán adja az Apple...24 ezerért más tabletet vesz, nem tokot hozzá
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ed Parker #1615 üzenetére
"Attól hogy gyári állapotban tartod, ha váltasz a következőre akkor sem kapsz a félárnál többet a régiért."
Nem mások kedvéért tartom gyári állapotban, hanem a sajátomért. Én szeretem, ha a drágán vett készülékeim jó állapotban vannak. Van, akit nem zavar, ha full karcosak lesznek a cuccai, engem igen.
ennyi.
-
GeneraL_XTX
veterán
Jó cucc a sc, de nagy hátránya hogy a hátulját nem védi. Pár ezresért rendelhető hozzá átlátszó tpu hátlap,ami kompatibilis az sc-vel és ennyi.
Mondjuk atttól meg gagyi műanyag tapintása lesz az egésznek, akkor inkább meg már bőr smartcase. De az meg felháborítóan drága.....a full case szerű e-bay-es tokok meg rondák, és nehezek (~200g)szal nem egyszerű választani
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mela Kehes #1602 üzenetére
írtál volna ide, rendelek kettőt....na mostmár mind1
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mela Kehes #1598 üzenetére
Ilyet rendeltem most e-bay-ről 2300ft-ért.....csak azt ne mondd, hogy kiadtál érte 10.000ft-ot
-
GeneraL_XTX
veterán
Na végül rendeltem egy ilyen e-bay-es tokot az Air-re, nem kockáztattam sokat, 2300ft volt aztán majd meglátjuk milyen.....bár jobban szerettem volna egy egybetokot, nem ilyen smartcover copy+hátlap cuccot, de nem mertem drágábbat venni, amíg nem láttam milyen miőségű.
-
GeneraL_XTX
veterán
Na addig tököltem az Air-retina mini dilemmámmal, hogy mire eldöntöttem magamban, hogy az Airt veszem addigra elfogyott a Trénél az összes 32 gigás változat
Úgyhogy most vagy várok, vagy mini 32 gigás mégis
-
GeneraL_XTX
veterán
Trénél már rendelhető a Retina mini:
Ahogy számítottam a 32gigásat a 16gigás Air árán adják.
Hááát nem tudom még mit vegyek. Minire felhasználható lenne a tok kupon is, így 6 ezerért meglenne a hozzá a webshopból az Ozaki iCoat y case is. Plusz mivel most mobilnetes verziót vennék, a kisebb méret mégiscsak kézreállóbb lenne, könyebben elő lehetne kapni metrón vagy egyéb helyeken. Az ipad3-at a nagysága és a wifi miatt eddig nem is nagyon hordozgattam, de ez lehet most megváltozna.
Plusz ott van még, hogy Air-re nincs normális tok, csak a SmartCase 23kért
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem mind1 az neked, hogy mit mókolnak az áfával?
Engem nem hat meg, hogy az állam bácsi kevesebbet lát esetleg belőle, és így legalább én is jól járok,nem is kicsit. A lényeg, hogy bontatlan a cuccos, gariját meg neten le lehet csekkolni, nagyon utánuk néztem, eddig mindenkinek rendben volt, aki ott vette.
Gondolj bele, plusz 5 ezresért már 32GB-os verziót tudnál venni 16 helyett.....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
tutubull #1531 üzenetére
Nem tudom mit szenvedsz, 135ezerért szinte bárhol meg tudod már venni akár most is, kivéve az APR-eket és az AppleStore-t. Felnézel a netre, bárhol. Partnero gsm-nél 127e a vadiúj bontatlan 16 gigás wifi modell, garancia ugyanúgy van rá, mintha magától az Apple-től vennéd
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ed Parker #1307 üzenetére
Jelenleg ipad3-on is 3 oldal van nyitva,köztük a ph és az index is, de egyik se tölt újra.....
Tok: vékonyságából szerintem sokat nem vesz el ez a tok, de a súlyából se annyit, mint a gyári smart case, a bőr nehezebb mint a plastic
Viszont védelem az kelleni fog, egy táskában pont a hátulja fog előbb utóbb karcolódni. Én ha már kiadok ennyit érte, vigyázok inkább rá.
-
GeneraL_XTX
veterán
Szerintetek érdemes lenne kipróbálni ezt a tokot az Air-re?
A képek alapján jónak tűnik, igaz nem bőr,meg utángyártott,de mégsem 24k hanem 4500
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szabogabor10 #1264 üzenetére
hát az szopacs, ha a mérnökök erre nem gondoltak....akkor ez a jelenség a Retina minit is érinteni fogja gondolom
erdoke: már ha lesz érdekük, hogy foglalkozzanak vele. Elég kis százaléka használ a készülékeknek még 64bites mobl procit ahhoz, hogy ezzel még ne nagyon törődjenek.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szabogabor10 #1261 üzenetére
Mi köze van a proci 64bitjének a memóriahasználathoz?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Totheground #1258 üzenetére
Nekem iPad3-on két darab low memory b ejegyzésem van a közelmúltból, egyszer 10.-én, majd 13.-án.
Érdekes, hogy az Air-nél ez ilyen gyakori, hisz a memóriájuk ugyanannyi.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Szerintetek az ilyen tokok jók lehetnek az Air-hoz is? Persze az iPad2-es verzióra gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest