- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Brydge+ Speakerless €65.39 EUR
€102.85 EUR20e HUF
Brydge+ with Speakers €72.74 EUR€110.20 EUR23e HUF
Brydge+ Polycarbonate €58.04 EUR€73.46 EUR18e HUF -
bundli
tag
Én is már csak Air-ben gondolkozok, az szerintem csak elég lesz 3 évig, addig szoftverfrissítést is meg kéne kapnia ha minden igaz.
vans?:
Végül is 10 ezer bukással bőven kiegyeznék, hogy kipróbáljam, hogy valóban kell e nekem ilyen. Csak nagy a kockázat, hogy el tudnám e adni max ennyi bukóval.
-
bundli
tag
Igen-igen tudom. Air lenne a legjobb, 16-os felé biztos nem mennék, de ez baromi sok pénz nekem. Lenne rá keret, de sajnálom rá. Nem tudom mennyire vagyok érthető.. Nem tudom, hogy valóban kihasználnám e eléggé, hogy megérje venni. Ha vennék biztos hosszútávra, legalább 3 évre venném.
-
bundli
tag
Ja így már világos. Autocadot eszem ágába sincs használni, csak kíváncsi voltam, hogy mi is ez pontosan.
Engem inkább az érdekelne, hogy a többi program probléma nélkül fut e?!
kabalthenbk:
Ezek valóban apróságok és mivel van IOS eszközöm, ismerem ezeket és tudom kezelni, vannak már erre jól kiforrott appjaim.
-
univerzita
addikt
Válasz a 4152-re és Srecsy tagnak.Ha még tölem nem olvastatok hozzásólást akkor szeretnélek figyelmesztetni hogy néhány helyesírási hibával fogtok találkozni és ezért elnézést kérek. Tehát ami a torrentezést illeti.http://7labs.heypub.com/mobile/iphone/ios-bittorrent-client.html. Ehez a linkhez szeretnék magyarázatot adni. A leírásban említett 1 -sö lehetöség ( dátumos) 7.1- már nem müködik. A második alítolag egenlöre iPhonon müködik. A harmadik müködik iPadon is. Ez a Zbigz veboldalas letöltö. Ennek viszont az a hátránya hogy van free és prémium. A free-nél ha nem vagy regisztrálva akkor naponta 1 torrentet és kollátozot méretüt lehet letölteni. Ha regisztrálva vagy akkor 2 torrent és nagyobb a méret. Ha van acountod akkor korlátlan. Öszegezve: iPadon nagyon !!korlátozottak a lehetöségek a torrentezésre, de lehetséges. Én azért nem iPadon torrentezek mert NAS-t használok és mindent ide rakok.Nemtudom menyire tuttam segíteni,a helyesírásér még egyszer elnézést.
-
Szecsy
aktív tag
Ebben en igazat adok neked enis ugyanezen a nezeten vagyok, nekem a laptop akkor van bekapcsolva ha szokoevente egyszer a Gyari zene appba esetleg tennek fol uj zeneket vagy a fotokat vmi miatt nem dropboxal mentenem le... Torrentezni nem tudok paden arra milyen alkalmazas van ? Hasonlo elven mukodik mint gepen?koszii
-
Szabikaa20
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged