- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hofeher
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5964 üzenetére
Köszi a1475 miért nincs benn ez az infók közt azt nem tudom
Szinte állandóan tóban van a kis lapos
-
Hofeher
aktív tag
Honnan lehet tudni hogy a 3 verzió közül melyik jó nekem t-mobil mobilnetes 64 GB verzió
-
Hofeher
aktív tag
Vagy 5.re elindult de változó hogy mennyit ír letöltésére ?
-
Hofeher
aktív tag
Kinn van a 7.1.2 frissítés akit érdekel rakhatja fel én mar frissitettem.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4383 üzenetére
Én is akkartam kérdezni meg hogy nincs valahol leírás hogy kell felrakni meg ha nem tétcik hogy kell vissza rakni a régit ki szeretnem próbálni .
-
Hofeher
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #3341 üzenetére
Van az oké de vajon működik is rendesen mert van benne 1csip a másolás ellen és nem mind1ik kábel működik iOS 7alatt úgy érdemes megvenni hogy ki tudod próbálni előtte.
-
Hofeher
aktív tag
Milyen bt fülest érdemes beszerezni az airhez.
-
Hofeher
aktív tag
Fájlkezelőnek ki mit használ meg mit hova ment az iOS
-
Hofeher
aktív tag
Zyxel nassal sikerült valakinek összehozni az iPadet hogy lehessen filmet nézni onnan.
-
Hofeher
aktív tag
Én is általában Android telefonról jövök így jobban kéz reál a chrome avval nincs is gond csak gondoltam ki próbálom mit bír a Safari de ezt elhalasztom a 7.1 időkre rémelem megjön remsokara és javítják is a dolgokat mondjuk szerintem sokmindenben gyorsabb mint amit ismerek fullos telefonokon is volt nálam kb 1hetig note 3 az már elég gyors de ez is van olyan gyors néhol meg gyorsabb is de normális minőségű tablettát akkartam ismerősnek van évek óta ipad ő mondta hogy tablet fronton jobb a iOS telefonnal ő is maradt az androidnál én utoljára pince 4 próbáltam nem igen jött be de ez az ipad Air nekem bejött mondjuk kell a normális kijelző hogy tudjam értékelni meg hogy elég könnyű a maga nemében HD fullhd telefonok után a hds tablet szerintem landolt volna a sarokban mint a huzat de ez nagyon jól megy ritkán jatcok de ha igen az a jobb autós játékok 3ó ashalt8 után is 13ó aksihasznalat jön össze az szerintem egész jó eredmény néha elfut 15ó felé is ami már kiváló eredmény már csak a tok kénne hogy megjöjjön mert így azért féltem a kijelzőt
-
Hofeher
aktív tag
válasz
zorromoto #3013 üzenetére
Nekem 2 hét alatt most indult ujra 3.szor úgy hogy így se túl vészes igaz ha jatcok akkor előtte töröm a többi futó cuccot általában a Safari miatt indul ujra hogy épp mi megy benne az változó
206cc: Budapest bank és Gránit bankot használok + szoktam online fizetni itt ott több helyen eddig mindegyik működődött
-
Hofeher
aktív tag
válasz
univerzita #2976 üzenetére
Akkor neked nem igazán aktuális hacsak nincs ismerősöd akinek a regisztrációját tudnád használni WiFi-n keresztül én is telekomos ipaden használom
-
Hofeher
aktív tag
válasz
univerzita #2974 üzenetére
Ha telenoros vagy akkor február végéig ingyenes a mytv szolgáltatásuk több adó nézhető mind a mindig tvvel.
-
Hofeher
aktív tag
válasz
univerzita #2894 üzenetére
Ha összejön írd le hogy neked hogy jött össze mért nekem a nast nem éri el csak valamilyen angolt szövegű ablakokat dobál fel lehet hogy csak a pró verzióval működik de annyit meg nem ér meg havonta
-
Hofeher
aktív tag
Hello mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogy a polkast progit hogy kell beállítani hogy működjön a zyxel nsa 210 nassal a nason van ilyen lehetőség.
-
Hofeher
aktív tag
Kijelzovedo fóliát használ valaki
Milyen védelme van a kijelzőnek mert nem tudom
-
Hofeher
aktív tag
tudnátok ajánlani olyan tokot ami a hátulját is védi és normális árban van nem aranyárban mint a gyári apple
-
Hofeher
aktív tag
Írd meg milyen bár én még ismerkedési fázisban vagyok 2 napos még nem volt tabom
-
Hofeher
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #2610 üzenetére
nyomtatót pendrivot hdd lehet rákötni
közben sikerült megoldani az országkód kavart be valószínűleg több órát tököltem mire kiderült -
Hofeher
aktív tag
az air milyen wifi titkositásokat kezel le mert az itthoni tp link emre hiába csatlakozik fel ikon szerint de adatforgalmat nem tud generálni sos segítséget kérek.
androidos telo dell laptop megy a tp link ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged