- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
Most vettem egy Ipad mini retina-t, aztán egy jó kis játékom mentéseit szeretném használni IOS-en is.
GT Racing 2.
Droidon van rá lehtőség ,hogy csináljak Facebook Authenticatiot. Amit minden droidos cuccon használjak.
Hittem én azt, hogy simán menni fog a Facebook itt is, de a Game Center igencsak bekavar. Így a mentéseim nem tudom itt is betölteni.
Valaki találkozott már ezzel?
-
Gengi
senior tag
Ha minden igaz én is tulaja leszek egy Air-nek hétvégén.
Nagyon nagy csata volt a tablet z és e között. Viszont döntöttem.
Olvastam régen "kevés a memória" hibát ez még aktuális ?
DLNA ? Hogyan működik egyáltalán valahogy működik rajta? Kvázi ennyi gyorsan
. Illetve még a legfontosabb, a dobozon rajta van a HW Seriall?
-
Gengi
senior tag
válasz
masholnap #977 üzenetére
Ezzel én is találkoztam már. Most nagyon fellelkesedtem, hogy veszek egy tabletet. Pont volt akció a Miskolci Mediaban ,hogy -15% a tablet Z-re. De nagyon elbizonytalanodtam.
Ott voltam és vagy fél órán keresztül nyomkodtam mind a kettőt, tablet z-t és egy ipad 4-et. (Majd leírja valaki, hogy az Air-ben is így van-e.) Már az ipad 2-n is volt ilyen ,de a 4-en is, hogy rányomok és semmi. Kollégám kezén is észrevettem az i5s-nél ,hogy nem mindig veszi be elsőre és már kettőt nyom rá valamire sokszor reflexből. De akkor lehet ,hogy mert erősebben nyomja ő is. A másik amitől agyvérzést szoktam kapni, hogy alvóból felkelt az ipad Safari hyper smoothon betöltött (A z-n a chrome nem volt ilyen gyors) elkezdeném beírni a weboldalt, erre meg csak az első két karaktert jeleníti meg majd eltelik 4-5 másodperc és akkor megjeleníti a többit is amit írtam. Illetve volt még olyan ,hogy bele akartam zoomolni az engadget oldalába és nem engedte. Aztán hirtelen ránagyított. Majd mozogni akartam jobbra vagy balra és semmi. Majd kizoomoltam és engedett mozogni.(De kiállítási darab volt, lehet hogy valaki valamibe belenyúlt vagy nem tom.) Ez még Air-nél fennáll ?
-
Gengi
senior tag
Sziasztok!
Megnézné nekem valaki ,hogy ez az oldal és a játék működik-e Ipad-en :
http://www.tiberiumalliances.com/hu/home
Előre is köszönöm szépen!
(De ha van rá külön alkalmazás a Store-ban az is jó info volna.)
-
Gengi
senior tag
Szerintem az idei teljes apple portfolion, a két Ipad lett az ékkő. Ez két olyan termék, amiket minden szempontból kiválóra készítettek el.
Egy problémát találtam csak bennük, hogy a tablet Z szerintem szebb és nincs ingyenes Angry Bird, meg Plant VS Zombi.
Idén karira egy Mac Pro-t akartam venni, de mivel véleményem szerint a Hardware-t elszúrták a 100%-os bővíthetetlenséggel (meg hogy 8 giga ram + 30 K), így jó lesz egy alma nettábla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged