- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Erősebb volt magában az ipadben is a mágnes. Nekem mint mar írtam 2-esem volt kínai smart coverrel, nem egyszer néztem tv-t a tárolomban a munkaasztalon, iPad kitámasztva mint egy monitor, közben reszeltem, fúrtam faragtam. Asztal remegett, néha odanéztem hogy nem dől e el, de esze ágában sem volt.
-
vadászcsiga
félisten
Hú nagyon kezdő lehetsz. Nem fog semmit csinálni az e-mail cimeddel, ez lesz az apple ID-d, azonosítód. iPhone-on is írd be ezt mailt meg jelszót es kezdd el írni a jegyzeteidet.
Na várjunk. A store-ból hogy töltesz ha nem volt apple ID-d? Most kettő van vagy mi?univerzita
Miért érdemes kikapcsolni éjfélre a wifit? -
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem olyan 110-120k lehet az ára állapottól függöen!itt egy példa... És ez új szoval inkabb 100-110k
-
Süvi
őstag
Elég sokat nézegettem készülékeket, mert nekem most lett meg az Air. Egy olyan, ami Neked van az egyik legolcsóbb helyen újonnan 147. 5-10 e Ft-ot biztos veszített már az értékéből, de ez függ az állapottól.
Aprót nézted már?
(De vannak tőlem nagyobb hozzáértők) -
Szabikaa20
őstag
Nekem is csak 16-os van...Most újult meg nemreg vannak csak benne ezek a funkciok!ez lenne az!
-
Tibee86
nagyúr
Tisztítóprogram: PhoneClean.
Elég sok helyet fel tud szabadítani, csak már fizetős. -
erdoke
titán
-
csab2
veterán
Kb. 2 percig gondolkodtam, hogy mit jelent az, hogy "jokis", mire rájöttem, hogy az "jó kis" akart lenni.
Segíteni nem tudok, mert nem szoktam multiban játszani.Más:
Safariban hogy lehet törölni oldalakat az olvasó listából? Sehol nem találom.Más:
Rohadt idegesítő már, hogy a Safari újratöltögeti a tabokat! Ma 2 (!) tabbal ezt csinálta, úgy, hogy minden más alkalmazást kilőttem, csak a Safari futott!!!Bocsánat a duplázásért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest