- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #7503 üzenetére
Nem olvastad el elég figyelmesen a hozzászólásomat:
(Bár megjegyezném, hogy itt szó sincs 60 FPS vagy a fölötti sebességekről, mert lényegtelen lenne..)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #7501 üzenetére
"emberi szem utána már folyamatosnak látja..."
Ezt én se cáfoltam. De attól még különbséget tud tenni a szem 30 és 60 FPS között.....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #7498 üzenetére
A második bekezdésed elég nagy tévedés. Szerinted ha egy szoftver kijön azt megírták és csókolom? Utána már csak funkciókat adnak hozzá de nem optimizálnak vagy hasonló? Ez azért nem teljesen így megy nagyon berkekben.
A hardver meg gyakorlatilag mindegy, mert ha az egyiken gyorsul, akkor a másikon is fog, kivételt ez alól az architektúra specifikus javítások képeznek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #7495 üzenetére
FPS. Mondjuk én 60 fps felett is "látok" tehát ezen a téren elég "gyors" az agyam/szemem. Tehát annyi az egész, hogy az animációk folytonosabbak, ennyi.(Bár megjegyezném, hogy itt szó sincs 60 FPS vagy a fölötti sebességekről, mert lényegtelen lenne..) Gyorsabban tölt be valami, nem kell várni annyit, hamarabb jelenik meg egy weboldal, ilyenek. Ezt az ember érzi, ha egy azonos környezetben van mindig, akkor valószínűleg nem a külső tényezők folyásolják ezt be. De nyilván nem kell mindent elhinni amit a fórumon olvasol, ezért is kell szelektíven venni ezeket.
Én egyébként csak annyira gyanakszom hogy újra lett indítva az iOS és akkor egy ideig talán kicsit pörgősebb, amíg nem telik meg a ram, stb.
Aztán meg azért nem annyira extra hihetetlen elhinni azt, hogy valóban is csinált valamit a frissítés, nem csak a babérjukon ültek
-
Vasinger!
nagyúr
Amúgy lekopogom, eddig nekem is gyorsabb minden eszközöm 8.3-on. Kérdés meddig marad így... Azért bizakodok.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #7468 üzenetére
Na ez valóban fura.
Nálam ott alul még nem jelent meg semmi. Pedig most lett új iPad és nem is visszaállításból raktam fel az FB-t, tehát biztos a legújabb van fent.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #7466 üzenetére
Azért, mert akárhova görgetsz, ez mindig így marad, amíg újra nem indítod az appot.
Egyébként meg szerintem nem látod a hibát. A kék sávra fókuszálj.
univerzita:
Ezért hívják bugnak. Nem mindig működik rosszul
-
Vasinger!
nagyúr
Az Air-nek egy nagy előnye van az Air 2-vel szemben, mégpedig az, hogy hibátlan. Ezt elfogultság nélkül mondom. Hardveresen nagyon rendben van, szoftveresen meg mindegyik iPad gyak.-lag ugyanazt tudja, kis túlzással.
2-nél a rezonáló hangszóró, hátlapi benyomódás, pattogás , kisebb akksi és oldalsó kapcsoló sincs, ami nálam perdöntő volt, hogy nem váltok 2-re, akármennyire is vont a 3 mag és a 2 GB ram.
Időtállóságban egyértelműen a kettő nyer, de a sima Air is bőven menni fog évekig, 2-3 év biztos van még benne, lassulás nélkül.
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem minden oké, igazából főverzió, vagy ahhoz közeli updatektől lehet félni, itt azért nem szokott gubanc lenni.
Semmi különbség eddig. Az Air eddig is baromi gyors volt, nem fogyogatott, több ram meg egyik frissítéssel se kerül bele....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7415 üzenetére
Hát pl. mikor le van zárva a kijelző és bekapcsolom a záróképernyőre, akkor ha elforgatom a gépet, akkor az alsó felirat animációja kicsit beszaggat és elég nagy delay-jel akarja csak elforgatni.
Én szerintem ezek az egyéni bugok nem hardverben keresendők, hanem az adott felhasználó szokásaiban. Nem mindegy, hogy kinek milyen app van fent, mennyi és mekkora méretű. Ezek közül melyiket használja és hogyan. Tehát baromi sok a változó, lehet hogy van egy olyan app, aminek van egy daemon szála a háttérben ami pont fog egy bizonyos erőforrást. Na erre mi eccerű júzerek biztos nem fogunk rájönni, hogy vajon mi is az.
Valószínűleg egy restart elég lenne, de még nem vettem magam rá
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #7314 üzenetére
A 3 hónapos dolog már így van egy ideje, csak szolgáltatónál hosszabbodik meg egy évvel csere esetén. Szóval ebben igazuk volt.
A másik, hogy egy ilyen helyre szinte bárkit felvesznek és ez nem feltétlenül közvetlenül az Apple hibája, hanem az üzletvezetőé.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7312 üzenetére
Közel tökéletes operációs rendszerek vannak, tökéletesek nincsenek, csak kevésbé bugosabbak, mint az átlag. De nagyjából egyről beszélünk egyébként.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7310 üzenetére
Hát van egy rossz hírem, mert ilyen soha sem lesz, senkinél.
Legalábbis a tudomány mai állása szerint biztosan.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7305 üzenetére
Ezt most úgy írod, mintha lehetne hibátlan szoftvert/hardvert készíteni
-
Vasinger!
nagyúr
Többujjas mozdulatok most valóban jobban működnek, remélem így is marad. Más változást én se vettem észre.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Persze, le lehet meríteni 1 nap alatt is, de ahhoz nagyon erőlködni kell. Én inkább böngészek/olvasok rajta, a Skype valóban gyilkol.
Nálam ami konstans rossz azok a következők:
- Spotlight szokásos lag
- Safari lab bezárása 3D nézetben nagyon szaggat, mindig.
- App update/install közben szaggat minden
- Appstore baromi sokáig tud tölteni, míg megnyílik
- Van, hogy egy app csak másodjára nyílik meg.Ezek úgy mindig jelen vannak, de van ezeken kívül bőven, csak azok nem annyira emlékezetesek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
@matthew@ #7216 üzenetére
2 napot nálam minden esetben kibírt, még ha sokat játszottam rajta, akkor is, pedig sokat használom, 60-70%-ban kiváltotta a gépemet.
Nekem most 8.1.2-vel eléggé instabil a mobilom és az iPadem is. Volt HR, respring, app fagyás, szaggató animációk és bugok is. Nem mondom, hogy nem idegesít, de nem tudok mit csinálni vele.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #7127 üzenetére
Ilyet nálam is szokott, próbáld meg kifújni a csatalakozóból a port és esetleg más kábellel is nézd meg.
-
Vasinger!
nagyúr
Ma nyomkodtam Mediaban Air és Air 2-t, egymás mellett volt. Hát na, az a 2 GB ram valóban érződik, hogy nem lép ki semmiből se szinte, de lehet belakva más lenne. Ami fura volt, hogy baromi sokat gondolkozott olykor mindkettő egy app első indításakor amit nem teljesen értek, lehet hogy ott nyomkodták szét és azért volt ilyen.
Az Air 2-nél benyomódás valóban játszik, de azért eléggé erősen kell ahhoz benyomni, hogy valóban lehessen látni, de tény, hogy nem lehetetlen.
A hangszóró rezonálását nem próbáltam ki, mert nem nagyon tudtam volna mivel net nélkül...
A kijelzőt se éreztem olyan hú de nagy változásnak tükröződés terén, de a vékonyabb és egybeolvasztott kijelző mindenképp látványos volt.
Fene se tudja, hogy megéri e rá váltani és ha igen mikor.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem az Air hardvere gyenge már, hanem az Apple kezd elfelejteni programozni/optimizálni...
Ma is 2x kellett HR-t nyomni, 1x hogy működjön az Airdrop, másodjára a mobilomon nem működött a Home gomb.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
joestone #7055 üzenetére
Na csak tömbösítve, mert nincs sok időm:
BT csak ki-be kapcsolva lehet, nekem 0-24-ben megy, semmit se merít.
Push emailt gyári klienssel csak úgy kaphatsz, ha nem gamieled van. Ha gmailes vagy, akkor más klienst kell feltenni.Szerintem telefonálni és sms-ezni nem lehet, mert fizikailag lehetetlen, de ezt mások talán jobban tudják.
A Home gomb azért van hogy nyomkodd. Nem, nem lesz ""csapágyas""
(bármit is jelentsen ez nálad ebben a helyzetben)
Ha olyan app bezárásra gondolsz, hogy kilövöd a háttérből, azt iOS-en nem kell csinálni, csak home gombolni.
A felhúzható menüből csak Jailbreak segítségével tudod módosítani az ikonokat.
-
Vasinger!
nagyúr
Első bekezdésre. Nekem 8.0-nál voltak ilyen gondjaim, de 8.1.1-gyel mindig látja egymást a két eszköz. Legfrissebb iOS van fent és mindent bekapcsolsz amit kell?
Néztem ezt a videót és ez akkor valóban aktuális volt, amikor készült, de 8.1.1-gyel már a telefonhívások is gond nélkül mennek, beleértve a AD-t is.
Második bekezdésre:
Ez a kezdetek óta így van. Lehet ezzel vitatkozni, lehet egyetérteni vele, ez elvi kérdés, nem technikai.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6947 üzenetére
Airdrophoz nem kell az, hogy Wifi-n internet legyen, elég annyi, hogy be legyen kapcsolva, tehát offline is át lehet küldeni 2 Apple eszköz között egy fájlt Wifinet és Mobilnet nélkül. De a BT és a WIFI kapcsolónak aktívnak kell lennie.
Videót, képet és szöveges (PDF, Word) fájlokat én már küldtem át vele, ezzel nem volt baj.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6937 üzenetére
Most én vagyok a hülye, de az AirDrop nem pont erre való? Azon lehet képet, videót, pdf-et ilyeneket küldeni gond nélkül Apple eszközök között.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #6804 üzenetére
Azta, ez azért durva... Lehet hogy nekem Air 3 lesz csak belőle, ha valóban ilyen. Legkorábban jövőre váltok, ha lesz jó alternatíva. Azért elbírnám a Touch ID-t és a 2 GB ramot is, a kijelzőről nem is beszélve...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6788 üzenetére
Nem tudom, de az iPad kb. 0-1%-ot merül este, ha nincs feldugva, mobil meg max 1-2%-ot.... Tehát kétlem ezt is.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
#99546112 #6786 üzenetére
Ez butaság. Mióta megvettem nem zártam be egy alkalmazást sem és láthatod milyen üzemidőim vannak...
Valamilyen alkalmazás végig ébren tartotta, ami merítette, lehet beragadt, vagy pl. vagy pl értesítések jöttek és azok bekapcsolgatták a kijelzőt ha nem volt dnd bekapcsolva.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6749 üzenetére
Az a vicces, hogy én ezzel még nem találkoztam korábban gépen, vagy csak nem emlékszem.
És ez ellen nem lehet valamit csinálni? Mert nem akar megjavulni valamiért.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6741 üzenetére
Azért fura, hogy 8.2-re váltanak egyből és nem 8.1.x. Én azért reménykedek, hogy a nagyobb verziószám ugrás valami radikálisabb változást is fog hozni.
Egyébként nálam 8.1.1-gyel tök jó hogy összekeveri a Safari az avatárokat fórumon minden képpel...
Egyébként más változást nem látok. Elég smooth a tablet, Skype továbbra is bugos, egyébként nincs vele bajom. Gyors, sokat bír és nem fagyogat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6722 üzenetére
Következő hetekbe offline leszek, de majd beírom milyen. 5c-n érezhetően fluidabb, placebo nélkül.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #6678 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki belinkelné azt a Vaterás eladót aki USA-ból hoz Apple termékeket jóval olcsóbban és megbízható? Most valahogy nem találom a keresőben..
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
spawn21 #6616 üzenetére
Ilyen nálam sem volt még, ez lehet router porbléma lesz, nem is tablet.
Egyébként nálam iOS 8.1-gyel állt össze most a dolog. Respring vagy fagyás nem volt mióta felraktam, egyedül annyi Safari bugom van, hogy néha nem rendereli ki elsőre a weblapot, de ennyi és néha csak másodjára indul el egy facebook app például....
De én ennyi hibával bőven el tudok élni.
Ja és az animációk lehetnének olyan folytonosak is mint Air 2-n, de ez már más kérdés...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6608 üzenetére
Ma nyomkodtam egy Air 2-t, hát eléggé megdobogott a szívem na. Elég nagy a változás, főleg a kijelző miatt.
Csak azért nem cserélek, mert még az Air is csak fél éves lesz és az elveimmel szembemenne, ha most cserélnék. Majd nyáron lehet beújítok.
Addig is kivárom a hibáit, meg hogy mennyire vészes ez a hangszórós rezonancia, ugyanis ez engem erősen befolyásolna go/no go irányba. Az oldalsó kapcsoló hiányát és a gyengébb üzemidőt már lenyeltem...
bok92:
Szerintem üveget érdemesebb rá venni. Inkább akkor jön jól, ha nem tokban tartod vagy Stylust használsz.
-
Vasinger!
nagyúr
Air 2 bemutató blog videó. Egész jól mutatja be, jó a stílusa és nem kamuzik.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6531 üzenetére
Engem most már az kezd baromira érdekelni, hogy valakinél miért csinálja és nálam 8.1 óta miért nem a furcsaságokat?
Ha azonos a szoftver és a hardver, akkor max. a telepített alkalmazások szólhatnak bele a dologokba, másra nem tudok gyanakodni. De rendkívül érdekes ez az iOS dolog, nekem informatikusként is nehéz felfogni, hogy miért ekkora a szórás...
Nyilván beleszólhat a felhasználók egyéni szokásai is, de nem ennyire.
Egyébként lap újratöltögetést tényleg nem lenne nehéz implementálni, programozói szempontból sem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6490 üzenetére
Nálam 8.1 se Safari, se Chrome sem oké.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #6468 üzenetére
Ilyen pontos fėnyerő százalékokat honnan tudsz mondani?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
spawn21 #6455 üzenetére
Kímélő?
Mert egyébként iPad 3 és 4 között mi volt a különbség? Itt legalább vékonyabb lett a cucc, meg azért az üveg/kijelző is látványosan más kell, hogy legyen.
Hát ha Te egy kézben tartod az iPadet, akkor valóban nehéz elérni a Home gombot, egyébként fektetve, vagy pivot módban, semmi extra.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6443 üzenetére
Nekem egyébként 8.1 óta lekopogom minden rendben van. Nem tudom, hogy miért, nem is akarok rájönni, csak használom
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6434 üzenetére
Szerintem teljesen valós probléma. Minek veszel "mobilt"(=phabletet) ha nem tudod mobilként használni? Mert ha minden használatkor kell mindkét kezed, hogy csinálj rajta valamit, akkor az már nem mobil, közel sem. Nekem ezért ideális ennyire az 5-ös széria 4"-os mérete, mert amikor cipekedek, vagy tele a másik kezem, gond nélkül meg tudom nézni az e-mailemet, sőt még gépelni is tudok rajta, kényelmesen, anélkül hogy attól félnék, hogy kiesik a kezemből, vagy ne érjem el valamelyik sarkát a kijelzőnek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SonyNex7 #6423 üzenetére
Nem, szoftveresen nem egy mozdulat. PDF olvasáskor ki akarod lockolni-> 2x kell felhúznod alulról a control centert, bekapcsolod, majd visszamész. Ez 4 érintés, az 1-hez képest nekem azért elég nagy különbség.
Nyilván későbbiekben se valószínű, hogy visszajön, de azért na...
spawn21.
Touch ID szerintem pont olyan jól használható lesz mint 5s-en. Feloldáskor legalább nem kell pötyögni mindig meg app vásárláskor sem. Ez pedig nálam elég sokszor előfordul.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
spawn21 #6420 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Azért a 2 GB ram és a jóval gyorsabb SoC biztos érezhető lesz, még ha nem is most, később biztosan.
A kijelző gap javításról és AC WiFi-ről nem is beszélve.
Én 100%, hogy 1-2 év múlva cseréltem volna Air 2-re, de az oldalsó kapcsoló eltűnése kiütötte a biztosítékot.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6397 üzenetére
Vennék helyette egy másikat ennek az árából. Meg eladni úgy se mostanában tervezem...
Egyébként köszi a tippeket, felpakolom oda!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6394 üzenetére
Nekem 8 óta akkor is látja a hotspotot ha ki van kapcsolva a mobilon. Elég ha a BT és WiFi be van nyomva. Ezt nem igazán értem, miért jó.
Más:
Nem tudtok egy jó oldalt ahova felrakhatnám az eredeti Smart Case tokomat Air-hez? Nagyon jól jönne már, ha elmenne valahol, de HA!-n senkinek se kell
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6371 üzenetére
Nekem mindegy, csak gondolom írhatnának valakinek ez ügyben, ha zavarja őket
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6359 üzenetére
Félreértesz. Az tiszta, hogy be kell lennie kapcsolva a Wifinek, de csatlakoznia is kell e egy adott hálózatra ahhoz, hogy tudjon küldeni fájlt? Ezt írták néhol és lehet, hogy ez a baj.
Egyébként A8X 3 magos lesz és tényleg 2 GB ram: Wiki
B*szott gyors lesz az Air 2, kár hogy ennyire drága és nincs rajta oldalsó kapcsoló.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6355 üzenetére
Wifi be volt kapcsolva, de Wifi internetkapcsolat nem volt. Ez lett volna a baj? Mert ez így nagyon rossz. A BT lényege pont az lenne, hogy nem kell hozzá semmi, csak közelben kell lennie az eszköznek.
Az Air 2-s kérdés engem is izgat, mi van ezzel a beépített SIM-mel?
MO. vajon támogatja majd ezt, ha igen mikor?
-
Vasinger!
nagyúr
Megőrülök. Nem megy az AirDrop iPhone 5c és Air között. Nem látja a másik készüléket.
Valaki nem tud erre gyógyírt, mert rögtön felrobbanok.
szerk.: 8.1 mindkettőn, WiFi,BT on, AirDrop: Mindneki
-
Vasinger!
nagyúr
Na akkor én is leírnám a tapasztalataimat 8.1-ről:
Érezhetően gyorsult összességében a készülék, animációk ettől függetlenül néha-néha még mindig szaggatnak.
AirDrop működik, FB app néha nem indul el elsőre.
Safari: Renderelési problémák vannak továbbra is(szürke négyzetek), nagyon gyors lett, de ez lehet placebo, bent tartja a memóriában a megnyitott lapokat amíg nem indul el valami nagyobb memóriaigényes app pl.: Játék.
Egyelőre ennyi. Akkuidő és stabilitás idővel kialakul.
Azért többet vártam volna a frissítéstől, de azért javult a helyzet egyelőre, reméljük ez nem lesz rosszabb később és jönnek elő újabb hibák.
iDrive meg nem igazán értem miért olyan jó, ebben a formában nekem nem tetszik.
-
Vasinger!
nagyúr
Majd ha valaki feltette innen Aire, írhatna róla véleményt, hogy milyen én legkorábban csak kedd este, de inkább szerdán tudom majd csak felrakni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6272 üzenetére
Ezt nem tudom, ahogy írtam mindenképp megvárnám még a hétfőt, hátha csodát fog csinálni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Igen, bárhova viheted, mondjuk egy iStyle a célszerű APR-ek között igen. De Edigitalhoz is viheted, azok is ugyanoda viszik majd, mint az iStyle.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6264 üzenetére
Én is kezdek gyanakodni, hogy lehet valami hiba van nálad. Mert én is elég HC user vagyok, tehát nem mondhatnám, hogy kevés weboldalon járkálnék vele, de nálam nem ilyen durva a helyzet. Néha-néha kifagy egy-egy flashel teli pakolt oldalon, de ennyi.
Gondolom próbáltad, de full restore mentés nélkül?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6241 üzenetére
Én azért ezt nem így látom. Lassabbak az iPadek nem sokkal lettek. Nyilván egy 3 éves iPad azért nem fog úgy menni up to date szoftverrel, mint egy 1 éves készüléken, de legalább megvannak az új funkciói, ellenben egy Droidos tablettel.
Én inkább azt érzem, hogy egyre instabilabbak/bugosabbak az újabb szoftverek. x.1-es verziónál már nem szokott lenni baj a sebességgel, még a régebbi készülékeken sem. (és a bugokat is szinte mind javítják, lásd: i4-ios 7.1)
Én azért nagyon, de nagyon reménykedem abban, hogy a 8.1-ben nem lesz Wifi, Airdrop és természetesen Safari bugok. Esetleg az animációk is lehetnének folyamatosabbak és teljesen elégedett lennék. Még akksi idő is lehetne jobb, bár mostanában 0-24-ben használom(Sajnos?) így nem csoda, ha nem bírja tovább 2-3 nap intenzív használatnál tovább.
-
Vasinger!
nagyúr
Új Airben azért jóval erősebb SoC lesz, mint Airben, A8X-et kapott, meg kevésbé tükröződő kijelző, ami tetszik még.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6181 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
Ja és iPad Air 2 és Mini 3
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6154 üzenetére
Én meg pont egyre jobban kezdek megbarátkozni vele. 8.0.2 csinált vele valamit, nem tudom mit, de azóta nem emlékszem, hogy lett volna bármi problémám is. Oké, volt hogy az FB 2x-ra indult el, de ez nem új dolog...
Én azért reménykedek, hogy 8.1 még nagyobb stabilitást hoz majd holnap után, esetleg egy kis gyorsaságot.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6146 üzenetére
És milyen a felülete? Téged nem zavar, hogy nem üveg, hanem tapadós műanyag? Telefonomra raktam rá 1 hétig egy drága fóliát, nem 200 Ft-os Ebayeset, de borzasztó üveghez képest... Baromi pontatlan lesz tőle a kijelző és a színek is torzulnak.
-
Vasinger!
nagyúr
Én szerintem az Air hardveresen nagyon rendben van. Véleményem szerint még jó pár évig ki fog szolgálni. Ha touch ID valóban nem érdekel, akkor lehet jobb választás az Air. Azt mondjuk nem tudom, hogy megjelenéskor fogja e csökkenteni a régebbi szériák árait az Apple, mint a 6 megjelenésekor.
Ram az egy érdekes kérdés, nekem végig 900 Mb felett eszik az Air úgy is, ha nem fut semmi se előtérben, tehát ha 2 GB lenne, akkor valószínűleg azt is megenné gond nélkül, fura a memóriakezelése az iOS-nek, nem olyan egyszerű, mint Windowsnál.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Reméljük a 8.1-gyel megváltás jön. Hardveresen semmi probléma nincs Air-rel, sőt, engem az idegesít hogy ott az elviekben jóval gyorsabb SoC mint a korábbi modellekben (Oké, ez főleg grafikus részen és memória téren van így, de..), ettől függetlenül szerintem bőven van CPU téren is kihasználatlan tartalékok még OS szinten. Gyorsabb app indításokat simán elvárnék egy A7-es chiptől, mint A6-tól. Pedig ha megnézzük tényleg semmi különbség ebben.
Az animációkat nem értem egyáltalán: egy A7-es chip, de még egy A4-es is simán bírná és pont azok szaggatnak, nem olyan gyorsak és ez a vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest