Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Skorpio.59 #7866 üzenetére
Én megálltam 10.1.1-nél
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Skorpio.59 #7864 üzenetére
Nem javaslom a frissítést, csak akkor ha egy használhatatlan készüléket akarsz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
7Heads Drago #7843 üzenetére
A droid még csak 7-nél tart
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #7836 üzenetére
Pedig valójában kényelmesebb, csak hát a megszokás már nehéz. Teljesen felesleges lépés volt szerintem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #7834 üzenetére
Kár köröket futni. Airen nem lehet kikapcsolni.
-
vadászcsiga
félisten
Nem rossz. Én maradok az androidos telefonnál. 300ft-os OTG kábel meg a fiókból egy pendrive és mehet is tovább a fotózás
Komolyra fordítva a szót, jobban belegondolva elképesztő ez az apple ökoszisztéma. Van egy cég aki az elegancia mögé bújva lekorlátozza az eszközét, és tálal hozzá közönséget akik hajlandóak kifizetni 10-20x-os összeget egy pici kábelért hogy a méregdrágán vásárolt keszulekuk ne teljen be, vagy van a másik opció hogy megveszi a lekorlátozott készüléket dupla áron.
Nem kifejezetten neked szol, csak filozok. Arra költöd a pénzed amire akarod.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #7628 üzenetére
Osztom
-
vadászcsiga
félisten
válasz
RocknRoller #7619 üzenetére
Abszolút használható, ami hibák vannak az az ios hibaja és meg van 2-n is. Ha nem akarsz többet költeni teljesen megeri.
-
vadászcsiga
félisten
Számítok arra aki ma este felteszi a 8.4-et. Leginkább a linkeles ph-ra és a copy/paste érdekel
-
vadászcsiga
félisten
válasz
South Velen #7577 üzenetére
Aktiválástól számít az 1 év
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7479 üzenetére
Nem tudom sajnos, talán fagyalllo csinál ilyeneket is, mást én nem tudok. Esetleg kérdezz rá nála, illetve itt is mert jobban pörög mint ez a topik
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7477 üzenetére
Ajjaj, ne idegeskedj. Remelem még garis. Semmiképpen ne próbáld magad megcsinalni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7475 üzenetére
Csak marhultam. Nem látod a szmájlit
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7473 üzenetére
Második körben egy hajcsattal próbáld meg kipöccinteni a hangerő gombot,
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7471 üzenetére
Első körben fújd ki sűrített levegővel
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7414 üzenetére
Nyögvenyelősen? Nálam ilyen speciel nincs. Én régóta sejtem hogy nincs két egyforma ieszkoz hiába ugyanaz a hardver. Már amikor iPhone-om volt megfigyeltem hogy a különböző bugok mindenkinél máshogy jön elő. Pl amikr megvettem az air-t 7-tel, mennyit sírtam hogy respringgel emlékszel? Nálatok meg nem
-
vadászcsiga
félisten
Na ja a T-s árat nem vettem számításba igazatok van
-
vadászcsiga
félisten
Erről a Marley fejesről sajnos a What Hi-Fi sincs jo véleménnyel. Lehet hogy meg kell követnem a fejes topikot, bár gyanítom ok is innen tájékozódnak.
-
vadászcsiga
félisten
Kár hogy air-hez nincs semmi a webshopban, pedig van egy csomó pontom
-
vadászcsiga
félisten
Ez a telekom tartozék weboldal érdekes. Egy csomó terméknél semmi nem utal arra melyik készülékre való, pl ez a smart cover. Azt írja Apple iPad de melyekhez? A cím alapján az elsőhöz de az meg vicces lenne, kép alapján 2,3,4
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #7370 üzenetére
Eredetileg igen, de nekem egy airplayes 100W-os dokkolos hangszóróm van tőlük.
Erdoke
Tibee86 linkjén eléggé lehúzzák a marleyt, vagy inkább bunkóskodnak ahogy az ilyen topikokban szoktak ha nem az ő valasztottjuk van mindenkinél -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #7368 üzenetére
Ez biztos nekem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #7358 üzenetére
Ez fejes
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7354 üzenetére
Na na gyanús. Azert csak teszteld
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #7350 üzenetére
Nem mutatja jól az adatokat, ne vedd készpénznek
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Skorpio.59 #7331 üzenetére
Kikapcsoltad közben?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7314 üzenetére
Magyarisztán
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7306 üzenetére
Ha garis akkor készüléket cserélnek nem javítgatnak
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7301 üzenetére
Nem hiszem el hogy nem tudnak valami minőségibb wi-fi chipet a készülékeikbe tenni. Miert kell még 2015-ben is ezt olvasni egy mittudomén hanyadik generációs ikeszüléknél?
-
vadászcsiga
félisten
Pedig a leírás szerint javítottak
Csökkenti a szoftverfrissítéshez szükséges tárhelyet
Kijavít egy problémát, amely néhány felhasználónál megakadályozta, hogy beírják Apple ID-jelszavukat az Üzenetekben és a FaceTime-ban
Kijavít egy problémát, amely miatt a Spotlight nem jelenítette meg az alkalmazástalálatokat
Kijavít egy olyan problémát, amely megakadályozta a multitasking kézmozdulatok működését iPaden
Új konfigurációs lehetőségeket ad hozzá az oktatási standardizált teszteléshez -
vadászcsiga
félisten
Milyen az uj szoft felrakta már valaki?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
l.sebestyen #7192 üzenetére
AppStore-nak elég hektikus a működése.
-
vadászcsiga
félisten
Olyan yt app kellene ami tudja tartani a HD felbontást es nem lep vissza néha 240p-be mint a gyári. Régebben volt valami mctube de azt is úgy kiszedték a store-ból hogy még a purchased alatt sincs.
-
vadászcsiga
félisten
Most ingyenes az amazon appstore-ban: Mirroring360 - AirPlay Receiver
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #7104 üzenetére
Téma? Ez egy app droidra ami becsapja az iOS-t es tükrözi AirPlay-en keresztül az iPhone/iPad képét. Eredetileg Apple tv-re van kitalálva.
Telefonon elinditom az appot, iPaden meg airplayben bekapcsolom a tukrozest. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7097 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem az Air hardvere gyenge már, hanem az Apple kezd elfelejteni programozni/optimizálni...
Felesleges jól megírniuk bármit amikor 1, max 2 év múlva megy szemétdombra az aktuális csúcseszkoz.
SJ lerágott csont de az ő idejében másképp volt ez, akkoriban nem minden a profitról szólt, másrészről meg saját magukat zavarták ilyen helyzetbe. iOS 3-4-5-6, ezek még hoztak újdonságokat, érdemes volt a fejlesztőknek velük foglalkozni mert nem láttak vagy nem akartak látni a jövőt. Pár év es itt a kötelező kovetkezo frissítés, hasamra ütök, az iOS 18. Hogy néz már ki ez leírva is? Ennyi nincs ezekben az okostelefonokra irt OS-ekben. -
vadászcsiga
félisten
válasz
lolchief70 #7044 üzenetére
iCloud beállítások alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged