Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
Én Adonit Jot Pro-t használok pár hete már Penultimate-tel. Tapasztalatok: klassz.
Bővebben: nyomtatott nagybetűkkel jól lehet vele jegyzetelni, de nálam az folyóírás hát ... az kataszrofálisan csúnya. (Ez persze szubjektív tudom, ti biztos gyöngybetűkkel írtok. ) Kicsit késleltetve jeleníti meg a betűket, ez engem egy picit zavar, de megszokható. Pontos. Egy tesztben azt olvastam, hogy jegyzetelésre ez a legjobb stylus. eddig meg vagyok elégedve vele.
-
legiaap
félisten
Ezt a külső vinyót rádugod a routerre és azok után látni fogod a tartalmát laptopon, tableten, telefonon, tv-n, mindenhol ami csatlakozik a routerre. Sőt a WD appjával bárhol a világon e tudod érni és feltölteni dolgokat rá.
USB-vel meg rádughatsz még esetleg pendrive-ot, vagy másik külső vinyót is. -
legiaap
félisten
Én úgy oldottam meg a hasonló dolgomat, hogy rendeltem egy WD My Cloud külső vinyót, amire USB 3-as csatlakozással bármit rádughatsz így növelve a tárhelyet. És van erre egy app is amit letöltve látod a vinyód tartalmát.
-
spawn21
veterán
Igen. Pontosan így vagyok vele.
Számomra nem ér ennyit egy tok. 25 ezer ft nagyon sok eg ilyenért. Nem arról van szó , hogy sóher vagyok, hisz mindíg is megvettem a minőségi dolgokat, de.....Lehet nézek majd Hamburgban hazafele menet valami igazi bőr tatyót neki. Ma veszek egy kicsi asztali tartót, az kiváltja majd a scovert
-
nauro
aktív tag
Hát nem tudom. Nem tartom teljesen korrektnek Plastik Józsi videóját.. Alapból Penultimate írás követője szerintem nagyon jó, én csak ujjal és egyéb stylussal próbáltam ki, de nekem rendesen működött, nem kezdtem el sikongatva gyorsabban írni, ha abbahagytam az írást a program is megállt...
Másik: itt egy nagyon jó videó, srác 5-6 programmal teszteli az írást rajta, nekem használhatónak tűnik. De persze majd a személyes teszt dönti el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest