Új hozzászólás Aktív témák
-
Sify
senior tag
Valaki használja a UPC Horizon Go TV alkalmazást? Nálam Ipaden nem müködik ha Wifin akarom használni, mobilneten meg müködik. Laptopon, droidon telefonon, Iphone4-en rendesen müködik.
-
Sify
senior tag
Nektek mukodik a Facebook app-ban, hogy ha a kepernyo tetejere bokok akkor a tetejere ugrik? Nekem ez nem mukodik meg safariban mukodik.
-
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #5826 üzenetére
Nekem is fent van a "nem hivatalos" ios a tabomon. Egyenlőre nálam működik rendesen, sőt mintha gördülékenyebb lenne. Főleg a Safarin érzek javulást.
-
Sify
senior tag
Valaki hasznalja ugy a gmail, hogy ketlepcsos azonositasa van? Miota beallitottam igy a gmailt a gyari mail app nem tolti le az uzeneteket. Azt irja, hogy nem jo a jelszo. Lehet ezzel kezdeni valamit? Most a gmail alkalmazast hasznalom de nem szipi nagyon. Es sajnos mas mail appal is ugyanez a problema.
-
Sify
senior tag
válasz
ZoliBen #5648 üzenetére
Viszont - nálam még a béta 5 van fent - pár app nem müködik megfelelően.
HBO GO: hetek óta nem müködik, csesznek megcsinálni.
Kindle: csak másodszori inditásra indul el, elsőre bezárja magát a program.
Facebook néha kikapcsolja a képernyőt ha elinditom, olyan mintha bekapcsolna a képernyőzár.
Elég gyakran nem működik a csiptetés funkció.
Remélem estétől ezek a hibák is megszűnnek. :-) -
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #5438 üzenetére
Filmnézés közben felborult. :-) Már nálam is fordult elő. Ha nincs külsérelmi nyom a külső kereten akkor még hihető is. :-) Persze nehéz, bizonyítani, hogy nem leesett de hátha. Az apple rendes cég ilyen téren.
-
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #5423 üzenetére
Köszi! És a csomag nagysága is számit?
-
Sify
senior tag
IOS8 beta 5: nincs respring, meg semmi. Szepen viszi az oldalt, videokkal egyutt.
-
Sify
senior tag
En betazom. Sajnos sok app nem mukodik. A HBO GO is ilyen el sem indul. Sok app elindul de aztan kilep csak ugy. Van meg mit javitani rajta. Gyorsabb nem lett.
-
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #5265 üzenetére
Akkor droidnál nem igy van?
-
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #5262 üzenetére
Köszönöm! Én nem tudtam, hogy ez így van. :-)
-
Sify
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja az Airt mobilnet megosztásra?
Nekem a következő lenne a problémám. Bár lehet csak én várok túl sokat.
Adott egy Air mobilnettel és van egy Iphone 4 mobilnet nélkül.
Bekapcsolom az Airen a mobilnet megosztást, telefon látja simán tud csatlakozni. Amíg a telefonon böngészek, emailezek, stb jól működik.
Majd elrakom a telefont (Az airhez nem nyúlok az mondjuk a táskában pihen) 5 perc múlva előveszem a telefont, írnék egy mailt és már nem látja a megosztott mobilnettet. Ilyenkor hiába keresek rá, nem is látja az Airt. Ilyenkor csak az segít, ha az Airen kikapcsolom a megosztást, telefonon kikapcsolom a wifit. Majd Airen bekapcsolom a megosztást és telefonon bekapcsolom a wifit. És így újra működik mindaddig...amíg a fentiek meg nem történnek.
Ez így működik?
Mert én arra gondolnék, hogy Airen megoszt, telefon felcsatlakoz és működik addig amíg én azt nem mondom, hogy elég volt, és kikapcsolom az Airen a megosztást.
És persze ez a megosztás automatikusan működne, ha van wifi nincs megosztás, ha nincs wifi automatikusan ossza a mobilnettet.
Bár lehet hogy ez csak az én gondolataimban működne így!
Esetleg valaki? -
Sify
senior tag
Frissult a Youtube app, mar lehet valasztani felbontasban 1080p is.😄
-
Sify
senior tag
Akit érdekel a jelenlegi 8.0 verzió az egyenlőre felejtse el. Sajnos nagyon bugos még. Programok nem indulnak el, kilépnek, újraindul a tab. és néha a kijelző sem reagál semmire. Így a mindennapokban nem használható.
Így visszatértem a jól bevált 7.1 verzióhoz. -
Sify
senior tag
válasz
vadászcsiga #4387 üzenetére
Hát....sok app el sem indul. Pl. Chrome, Nplayer, Mailbox. Első észrevétel. Diktálás jól müködik.
-
Sify
senior tag
na megy fel a IOS8 Beta. :-)
-
Sify
senior tag
Ez a Blizzard féle kártyajáték (Heartstone) nagyon el van találva. Hamarosan jön az Ipad verzió is. Aki akarja a Kanadai Storeból már letöltheti. Az US és Magyar, Angol, stb storeban még nincs!
Tegnap este óta le se tudom rakni....:-) -
Sify
senior tag
Munkámmal kapcsolatosan sokat böngészem a céginfot és engem is meglep, hogy milyen sok cégnek gmailes cime van megadva. Úgyhogy ezen én már nem csodálkozom.
-
Sify
senior tag
Szerintetek ez jó az Airhez: [link]
-
Sify
senior tag
Akkor akit erdekel:http://www.unblock-us.com
-
Sify
senior tag
Ha valaki szeretne Hulu+, Netflixet, VevoTV, stb használni mindenféle VPN, Proxy nélkül akkor annak van egy jó tippem. Én Ipadon használom ezeket és kiválóan müködnek.
-
Sify
senior tag
válasz
perfecthet #3332 üzenetére
Gratulalok, hogy Ipadra van penzed de par euros dolgokra meg nincsen. 😁😁
-
Sify
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2969 üzenetére
Naponta használom a Mindig tv alkalmazást. M1, M2, Duna TV, Euronews (magyarul) élőben is nézhető. TV2 RTL Klub nem nézhető élőben! Az Élő adás alatt felsorolja mi nézhető élőben.
Bár azt tudni kell, hogy ha mobilneten akarja valaki nézni pl. a forma 1-et akkor kösse fel a gatyáját mert nálam kb 5 perc nézés 250 MB adatforgalommal járt. Igy inkább Wifin javasolt a használata. -
Sify
senior tag
Van használható Split-screen alkalmazás Air-re? Ha pár euro az nem gond csak használható legyen. Köszönöm!
-
Sify
senior tag
Kb 1 hete van fent a 7.1 beta 3. Kifagyas, respawn meg nem volt. A diagnosztikai jelentesben sincs semmi ilyen jelentes. Ugyhogy szerintem ezt a hibat javitottak rendesen.
-
Sify
senior tag
Olyan böngészőt keresnék amiben mennek a flash tartalmak, de nem a flash játékok hanem a flashben megcsinált oldalak.
-
Sify
senior tag
Szombat óta a 7.1 beta 3-mal használom az Airt. Eddig még nem volt se kilépés programból se respawn. meg mintha egy hajszálnyival gyorsabb lenne. De még tesztelem. Töltöttségről nem tudom még beszélni mert csak ma lett feltöltve teljesen.
-
Sify
senior tag
Tudtok mondani oldalakat amikre kifagy a safari? Betat raktam fel igy tesztelnem.
-
Sify
senior tag
megy fel a 7.1 beta 3.
-
Sify
senior tag
Hétvégén felrakom a beta verziot.......kiváncsi vagyok milyen lesz.
-
Sify
senior tag
És valaki a béta verziókat használja már? Gondoltam, hogy felrakom.....de még nem keritettem rá időt. :-) Meg vajon fog e bármi is változni. Nekem kb. heti 1x respingel, meg néha alkalmazásból is kilép. De nem zavaró és nem is vészesen sokszor.
-
Sify
senior tag
válasz
univerzita #2577 üzenetére
Megjelenéstől van 16 GB Airem. Nekem 1.5 GB szabaditott fel.
-
Sify
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2570 üzenetére
Jailbreak kell hozzá. Ezért nincs storeban.
-
Sify
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #2371 üzenetére
Nem ingyenes.
Watto: En Plexet hasznalom....gond nelkul mindent visz. Es van OSX-re is. -
Sify
senior tag
Infinity Blade 3 most le van arazva. Most kell megvenni!
-
Sify
senior tag
Próbálta már valaki ezt az új böngészőt: Coast a neve, és elméletileg az operára épül.
-
Sify
senior tag
Nalam sincs hibaja. Pedig sokat nyomogatom alkalmazasokat toltok le majd torlom. Hasznalaom bongeszesre, olvasasra, jatekra. Kb. Heti 1x indul ujra de ez szerintem siman kibirhato, foleg ugy hogy ugyanott folytatja ahol ujraindult. En meg mindig azt mondom ez az air verhetettlen.
-
Sify
senior tag
Amugy holnaptol hivatalosan is elerheto nalunk is a Spotify! Szerintem ennek lehet orulni!
-
Sify
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #2012 üzenetére
:-( Hát ez tényleg szomorú...hogy karácsony előtt nem nagyon van készletük. Azt hinné az ember hogy ilyenkor legalább teli van a raktáruk, hiszen ilyenkor mindenki vásárol, az utolsó filléreket is elköltik.
-
Sify
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #2009 üzenetére
Ipad 16 Gb Airt rendeltem de még a megjelenéskor! Szerintem egy próbát megér, ráadásul 30-as számról ingyenes a szám hívása.
-
Sify
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #2006 üzenetére
Miért nem próbálod meg telefonon megrendelni? Én is ott rendeltem meg.....kb. 5 perc alatt megvolt. Kedden megrendeltem pénteken már hozta a futár.
-
Sify
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #1553 üzenetére
Én Airt is hozom-viszem, metron is fogom egy kézben és lehet nyugodtan, kényelmesen tartani. Persze a kisebbet jobb tartani de szerintem a nagyobb kijelzőn olvasni jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest