Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
kukucskad #1882 üzenetére
Minden rendben volt a partneroval. Bontatlan volt a gép ,átalakítós töltő,de nem gond van pár töltő itthon. Lecsekkoltam a serial számot és a gari egy év el is indult mikor aktiváltam a gépet. Megbízható bolt,én is tartottam tőle ,de nem kell...20 ezret spóroltam
)! De van oldalukon skype cím is én is úgy egyezettem velük. Gari apple cuccokra mindenhol egy év gyári. Korrekt bolt!
-
Hami33
aktív tag
Csatlakoztam a táborhoz egy fehér 16gb wi-fi szépséggel(part,nero),a minim fájó szívvel nyugdíjaztam(párom nagy örömére
eddig minden szuper vele ,mini után kicsit szokatlanul nagy,úgy rendeltem ,hogy meg sem néztem.Nagyon könnyű,nagyon vékony,gyönyör kijelző...
-
Hami33
aktív tag
Be van állitva a beállításokban ha letöltöd ipadra akkor automatikusan tölti iphonera is.
-
Hami33
aktív tag
Az oké ,én is játszok,de egyszerre nem tárolok fent annyi jatékot úgysem. Ha nincs szükségem valamire törlöm ,ha meg kell visszatöltöm ennyi,bár ez egyéni dolog. Most 16 on vagyok de 32 lesz az airem
-
Hami33
aktív tag
Androidost vegyél samsungot,mert akkor nem cuppan rá az asszon! Ha applet veszel akkor jobban jársz ha kettőt veszel....és ezzel mindent elmondtam. Maga a felhasználói élmény az ami maga az apple,és ennek ára van!!! Egyébként netezni,játszani jó nagyon,de filmezni jobb az androidos,mert ez egy elég zárt rendszer. Stabil,gyors,de zárt az android szabad ,de nem valami stabil rendszer. Filmezni meg tv.-n kell nem táblagépen.
-
Hami33
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #1422 üzenetére
Sok helyen van 130 e környékén mikor az apr boltokban 149 e.
-
Hami33
aktív tag
Jóval átlagár alatt lehet egy két boltban megvenni az airt. Szerintetek nem rizikós ezeknek a származása vagy gari szempontból mindegy eu vagy távol keleti modell?
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok! Miniről váltanék ,van aki hasonló cipőben jár? Ki vett airt mini után ? Nekem bejött a mini mérete,nem tudom meg tudnám e szokni a nagyobbat. Sajnos még nem tudtam élőben megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest