- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#12103139 #3766 üzenetére
Az lényegtelen, hogy akarsz-e, mert egyszerűen nem tudsz. Ez nem PC. A hardver teljesen más architektúrájú, az operációs rendszer is teljesen más. Itt mindent az AppStore-ból telepítesz, de amit oda felraknak, az biztos fog futni Airen.
XCOM-ról nem fogok kiselőadásr tartani, nézz pár videót YouTube-on (XCOM: Enemy Unknown). A platformra vannak jó és rossz játékok, meg exkluzívak is. FIFA 14 és Madden NFL 25 ingyenes, de nem szabad a nagygépes verziók szintjét várni. FPS-nek van saját Call of Duty, NOVA, Modern Combat, autósokból a már fent említett Real Racing 3 és Asphalt sorozat.
-
Mister_X
nagyúr
Én tegnap vettem eszre, hogy be tudok zárni appokat multitask felületen
Nagyon sok minden volt megnyitva, semmi lassulás, míg bezzeg egy droidos tab nagy valószínűséggel nem így lett volna... Én örülök, hogy végül Airt vettem. Sorolják az ismerősök, hogy ilyen meg olyan droidos cuccot is vehettem volna.
-
Mister_X
nagyúr
Este letöltöttem én is az Asphalt 8-at, most a buszon próbáltam egy próbakört menni. Szép, a játékmenet meg tipikus Asphalt. A Real Racing 3 is nagyon jól néz ki.
Én sem bántam meg, hogy megvettem az én példányom, annyi hasznos dolog van rá, ami már droidon sincs.
Iskolában meg is kaptam az egyik intelligenstől, hogy milyen hülye vagyok, amiért Apple-t vettem, amikor ennyiért bőven lehetett volna valami négymagos droidos hulladékvasat venni. Bicskanyitogató stílusban, persze. Aztán leoltották a többiek, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire jónak láttja. Ő úgyis a kínai telefonjára esküszik, úgyhogy nekem mindegy.
-
Mister_X
nagyúr
Yé, felrakom az Evernote-ot és közli velem, hogy amiért ilyen jó fej vagyok meg szép a szemem színe is, kapok fél év prémiumot. Persze, a Telekom is intézett valamit
Lehet tudni, hogy vannak-e még ilyen appok, ahol kapok kedvezményt így?
-
Mister_X
nagyúr
Két kérdésem lenne:
1) LTE mennyire eszi az aksit? Hagyjam inkább 3G-n?
2) két hónapig van a tabon ingyenes biztosítás, utána 3k/hó. Bármi baja van, leesik, úszni tanul, elviszi az illegális bevándorló, 30k-t le kell tennem az adztalra... Csak nem rabolnak ki meg nem is szándékozom leönteni, ha meg betörik a kijelző - tegyük fel, hogy egy év múlva, ami 60k összesen. Megéri vajon megkötve hagynom? -
Mister_X
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #3688 üzenetére
Őszintén? Engem nem hat meg a flash. Ma már minden valamire való oldal html-ben (is) adja a tartalmait. YouTube és KissAnime is elérhető html5-ben, máshol nekem meg nem kellene. A Chrome-ot azért leszedtem, egyelőre nem sok különbséget látok a Safarihoz képest - PC-n se használom, megteszi nekem az Internet Expoler 11 is.
@plus44: köszönöm!
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #3675 üzenetére
A Safari még megteszi egyelőre, Evernote-ot le is fogom szedni. Média fájlok terén maximum videókat fogok nézni, de MP4-eket gondolom csont nélkül visz még a beépített is.
Szent isten, végre van értelme 1080p-s animét letöltenem
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3669 üzenetére
Igazad van, tényleg két tábor van
Adok neki egy esélyt fólia nélkül, mert nekem nagyon makacs ujjaim vannak, ami nincs pariban a legtöbb fóliával.
Milyen appokat ajánlotok? Amit már feltettem az a OneDrive, Skype, Manga Storm, imi wa? (szótár) és egy-két játék.
-
Mister_X
nagyúr
Biztos? Jobban vigyázok rá, mint egy hímes tojásra. nem egy olcsó dolog, na.
-
Mister_X
nagyúr
És tényleg
Valamiért mindig bonyolultabb úton próbáltam a kérdést megközelíteni.
@Zjunior: meglesz
Fizetéskor majd pár euró el lesz még költve appokra + kap pár kiegészítőt. Azért kicsit a pofám leszakad kategória, hogy egy nyamvadt kiejlzővédő fóliát sem bírnak rárakni egy ilyen prémium kategóriás cuccra
Tokot nem hiányolom... egyelőre. Most kapott sálat, pont ráillik, a táskámnak meg van keményfalú fiókja. A gyári "fólia" még rajta van.
-
Mister_X
nagyúr
Nem bírtam magammal, én is vettem egy ilyen gépsast - feketében, nekem az jobban bejön
A fehér túl hivalkodó, na.
Még ismerkedem a rendszerrel, igyekszem majd tanulásra használni leginkább. Persze játékok is kellenek. Még arra sem jöttem rá, hogy hogyan kell mappákat csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest