Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7586 üzenetére
Nem tudom mit vártál?
Igen úgy működött/működik most is.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7582 üzenetére
Nálam már fent van. Linkelésnél még mindig kidob a safari.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7532 üzenetére
Ja közben kipróbáltam. Próbálok majd ma szerezni neki valahonnan magyar töltő fejet vagy valami átalakítót. Amúgy a töltő fejnek jobban örülnék, de ott is csak a rácsúsztathatós része kéne.
-
legiaap
félisten
Hazajöttünk látogatóba és naná hogy UK-ban hagytam az átalakítót. Bármely PC-re rádughatom USB-sen?
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7506 üzenetére
Igen. Félmegoldás, de előbb a linkre kell kattintani nem pedig a szöveg dobozba és akkor jó, bár így nem tudod odatenni ahova akarod. Már mint sokkal körülményesebb.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7503 üzenetére
Erre panaszkodtam pont az előbb. Elk...ták ezt is bakker. Folyamat szar frissítéseket dobálnak ki és nagyon tele a hócipőm már velük. Érik a váltás nálam nagyon.
Javulnia kellett volna a külsős billentyűzeteknek, nem javultak, javították elvileg hogy a store ne kérjen jelszót, ezt sem javították, bugos lett a viber, a messenger, meg a linkelés is 8.3 után.
Szóval frankó a helyzet. -
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #7497 üzenetére
Ugyanazokat a dolgokat csinálom mint korábban, de én semmit sem vettem észre. Divat még az is, hogy sokan bemondják az akku is jobb lett, jelentem itt sincs változás.
Amilyen formában kiveszi az ember a dobozból (legyen ez bármely tablet, telefon) azon nem tudnak sokat javítani szoftveresen gyorsaság és aksi ügyileg. Kicsit tudnak, de csodát nem kell várni. Ez az én tapasztalatom. Ezt csak úgy megjegyeztem. -
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #7494 üzenetére
Komolyan mondom nem tudom milyen szemetek van, hogy minden egyes frissítésnél gyorsabbnak látjátok a gépeteket?!
Netán látod a mikroszekundumkos különbséget, ha egyáltalán van.
Vagy van egy másik iPad-ed amin mindig az előzőt hagyod fent és lecsekkolod?
Nem kötekedésként kérdem, de erdekelne. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7489 üzenetére
Kicsit perfect az angolod.
Na de mondtam hogy vízálló. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7487 üzenetére
Videót róla!!!
-
legiaap
félisten
Nálatok is vízálló lett?
-
legiaap
félisten
válasz
Skorpio.59 #7357 üzenetére
Én a TV-t.
Airplay power! -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7350 üzenetére
Simán összehoztam ilyet a "gyengébb" Air 2-vel is. Csak akkor alig nyomkodtam.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7348 üzenetére
Úgy hogy nem játszol.
-
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7267 üzenetére
Most az új szoftról beszélsz? Amennyiben igen akkor ezt egy nap alatt sem szűrted le? Az szép!
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #7263 üzenetére
5 ujjas gesztusok?
Abból csak egy van nem? -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7253 üzenetére
Szokásos, semmi extra.
-
legiaap
félisten
Na mától az Air 2 topikban keressetek.
-
legiaap
félisten
Mit tudok akkor csinálni ha az iPhone megosztott netét nem képes fogni az Airem? Minden más képes csak az Air nem.
-
legiaap
félisten
Több mint egy év után ma vettem észre, hogy a home gombban lévő kis négyzet alsó éle nem párhuzamos az iPad élével.
-
legiaap
félisten
Szerintetek az miért van, hogy ha elmegy a netem, ami elég gyakran van mostanság (de pár nap és leváltom a szolgáltatóm) akkor nem akar vissza csatlakozni rá, ha visszajön? Nekem kell manuálisan bemennem a settingbe és rányomnom különben nem csatlakozik.
Igen idegesítő. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7038 üzenetére
Pontosan. Ezért is reagálok most. Had nőjön a szakmai hsz-eim száma.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6907 üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #6899 üzenetére
Nem segített. Hagyom az oldalt a fenébe egy darabig azt hiszem. De fura, hogy laptoról meg jó, meg iPhone-ról is. Mind1.
-
legiaap
félisten
Logitech.com oldala: [link]
-
legiaap
félisten
Na ilyet sem hallottam még, hogy romlik az agy hatékonysága. Ezt amúgy ugye te sem gondolod komolyan. Egyszerre több dologra figyelni, koncetrálni jobban dolgoztatja, tornáztatja. De amit írtam csak egy pl. volt az osztott képernyőre. Ezer más dolgot lehet meg megosztani így.
Gadgetfan_: Mind a két rendszernek meg vannak az előnyei, hátrányai. Én WP-ről jöttem iPhone-ra meg iPad-re, tudom mi az a kevés app, de azóta már voltozott a helyzet. Figyelem azt az oldalt is. Nem akarlak én sem meg győzni, de nem minden az app. Az osztott képernyő meg nem hiszem, hogy jönni fog, de ha jön is akkor Air 2 lesz a minimum követelmény. Kell neki az erő.
-
legiaap
félisten
válasz
Gadgetfan_ #6855 üzenetére
Nincs már ott gond az appokkal. Minden fontos app már megtalálható ott is. Igazából azért ilyen hatalmas az appstore, mert minden sz@rnak csinálnak appot. Pl. ha bejelentem a gázóra állásomat vagy a vízóra állást van rá appom, de kezdek rájönni tök felesleges, mikor neten is meg lehet tenni. Ugyanez a youtube app is. Mi a fenének, ha a youtube oldal frankón menne. De minden oldal aminek van appja netezéskor a pofádba tolja hé itt az appom használd inkább azt. Külön böngészőm van, hogy az az egy-két oldal ahol flash van meg tudjam nézni. Nem lenne egyszerűbb ha tudná a böngésző? Itt inkább appal oldanak meg mindent ami a rendszer bem tud és ezt kezdem unni.
A másik dolog ami most nekem nagyon hiányzik az az osztott képernyő. Mit meg nem adnék azért ha tudnék youtube videót nézni fél képernyőn vagy akár filmet vagy mondjuk apple keynote-ot streamelni fele képernyőn, míg a másik oldalon itt kommentálnám vagy mást csinálnék. De nem tudom itt bakker.
Amiért IOS-re váltottam (appok elsősorban) kezd háttérbe szorulni. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6844 üzenetére
Akkor nem értem mi a baja és miért jó nálatok...
-
legiaap
félisten
Tennétek egy szívességet nekem. Csekkoljátok már le, hogy a Safari megnyitja-e nálatok a crackberry.com oldalát?!
Nálam elkezdi tölteni azt kiírja, hogy nem tudja megnyitni és ezért újra próbálkozik majd megint ugyanazt dobja és a végén nem nyitja meg. Más böngésző megnyitja persze. -
legiaap
félisten
Ezt észrevettéket 8.1.1-re való frissítéskor?
[link] -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6744 üzenetére
Valahogy én is így látom.
-
legiaap
félisten
8.2-őt próbálta már valaki? Ma jelent meg a bétája.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6645 üzenetére
Bakker már hányszor írtam nekik, de egyre rosszabb az egész MA.
De végre valami nem a Safari sara. -
legiaap
félisten
Megint megbolondult a Safari mobilaréna alatt. Avatarokat látok mindenhol. Írásjelek helyett, szmájlik helyett. Ez másoknál is így van? Csak az szokott segíteni ha a Safari datát kiürítem, de tele a hócipőm, hogy minden héten ürítenem kell.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6641 üzenetére
Na igen olyan nálam is.
-
legiaap
félisten
-
-
legiaap
félisten
válasz
istvan170 #6627 üzenetére
Én is láttam élőben a Z2-őt de nekem valahogy az Air minőségibbnek tűnt ezért vettem azt. Azért azt se feledjük el akármennyire vannak kisebb-nagyobb bajok az Air-rel (Safari, respring, mikrolag-ok) az apple dolgozok rajta gőzerővel, hogy javítsa. Nem volt még droidos tabletem, ezért nem tudom mennyire törődnek a frissítésekkel a másik oldalon főleg mikor nem Nexus termékről van szó. Viszont azt tudom itt attól nem kell tartani, hogy elfelejti az apple a termékeit. Amit szerintem csak a Nexus család mondhat el. Az appok minősége és kidolgozottsága is sokkal jobb itt, mint droidon. Az apple ököszisztéma meg pláne.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6528 üzenetére
Most pl. az előbb úgy befagyott a Safari öröm volt nézni.
Gépeltem, majd közben eltűnt a kurzor. Dupla home gomb nem hozta elő a multitaskingot. Nyomtam egy power gombot, majd újra feloldottam a zárat. Egy fehér Safari fogadott lapok nélkül. Majd fogta magát kilépett.
Gyönyörű. -
legiaap
félisten
Nem szeretek jegyzetelős appot azért megnyitni, hogy ott írjam meg azt ide másoljam be. Csomószor volt, hogy írtam egy hosszú hszt itt valamiről, de az infót másik lapról szedtem szóval közben ide-oda váltottam a lapok közt, közben egy harmadik oldal is meg volt nyitva, mert azt akartam linkesíteni itt. Mire kimásoltam volna a címet már eltűnt az egész amit írtam.
De ha az Air 2 nem csinája akkor váltani fogok azt problem solved lesz. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6490 üzenetére
8.1 oké
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6485 üzenetére
Dehogynem. Jó lyukérzékem van.
-
legiaap
félisten
Fura dolog történt: este 12%-on volt az Air. Feltettem tölteni. Mikor elmentem aludni már 45 volt. Egész este töltőn volt. És még mindig 45-ön áll. Ilyenkor mi a rák van?
Nyilván végig jelezte, hogy tölt.
Nincs megtörve és ott volt végig a villám jel az akksi mellett. Még áramszünet sem volt.
Most kihúztam-bedugtam a lightning csatit elkezdett tölteni.
Fura. De amúgy itt is ugyanúgy észrevettem, mint 5S-nél, hogy 8.1 óta lassabban tölt fel. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6446 üzenetére
Igen a spotlightra gondoltam. Semmit sem ér, bugos szar.
-
legiaap
félisten
Most komolyan nálatok a menüben lehúzható keresés működik?
Akár mit írok be, nem dobja fel, hogy keresés neten. Megőrít. Hasznalhatatlan szar az egész.
De bakker miért csak az Air szivat? 5S-n hiba nélkül megy. -
legiaap
félisten
Na elmondhatom, hogy a 8.1-el valamit elkeféltek az Airplay-el vagy csak szimplán a Spotify szar. Jó a netem, stabil de mikor kitolom tv-re a spotify-t szarrá akad.
Agyam eldobom tőle. -
legiaap
félisten
Ma megosztottam az iPhone-om netét iPad-ra. Simán rácsatlakozott és még az iPhone-on lévő kódot sem kérte.
Azt csak akkor kéri ha más ID-re osztom meg vagy nem apple cuccra? -
-
legiaap
félisten
Na akkor kerdéseim lennének. Nézzétek meg ebben a tesztben a videót a lap alján.
Jól látom a tesztben 2 giga ram volt az Air 2-nél?
Másik kérdés. Ugye az új Air-eknél beépített sim van és azt mondta a csávó, hogy csak pár szolgáltató támogat. Azt lehet tudni, hogy kik támogatják?Vasinger!: Igen kell hozzá wifi.
-
-
legiaap
félisten
Mi a francért nem tudtak egy appot kreálni az iCloud Drive-nak...
Ez így egy kalap sz@r. Fel sem tudom tölteni a fotóimat mert nem elég a hely. Vennem kéne. Nem lehet csak azokat feltölteni amiket akarom, de ha fel is megy nem látom őket. IPad-ról meg iPhone-ról nem lehet látni a felhőt. Még a Safari böngészőjében sem. Ez szánalmas. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6313 üzenetére
Semmi változást nem tapasztaltam eddig. Majd úgy is belököm ha valamit felfedezek.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6302 üzenetére
Nálam már fent van.
-
-
legiaap
félisten
Na már csak pár óra és eljön a jóvilág.
-
legiaap
félisten
Amúgy most nézem a sima Air-nél a 128-asat törölték? Nincs fent az appstore oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged