- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
_ocsisajt #36009 üzenetére
Kár, hogy nem húzod meg egy kicsit, semmi baja nem lesz.
Azért van.
Ha mégis úgy döntesz, monitorozd MSI AB-vel, mert biztosan power limited lesz és ha igen, akkor ffodi fórumtársunk tud segíteni egy jobb BIOS-szal. Tudom, hogy ha nem tuningolsz, akkor ez sem nagyon érdekel, de én nem hagynám benne az a plusz teljesítményt ennyi pénzért.
Úgyis csak a játékok alatt játszik a tuning alapon ugyanúgy alig poroszkál és csendes. (Pláne, ha AB-ből leszabályozod a ventit ~50°-ig a minimum 33%-ra.)
-
-
Coccer
tag
válasz
_ocsisajt #35967 üzenetére
Biztos jol jarsz vele, nekem Asus mini van, egyenlore tuning nelkul hasznalom amig platformot nem valtok.
Hangjat nem hallom, 70 fok felett nem szokott jarni full gyari beallitasokkal. Gondolom a giga is hasonlo.
Szamomra nagyon kellemes a kartya full hd tvre es 1920x1200as monitorra. 4k-ig es vr-ig ez marad.
nanora vartam, de a tobbletteljesitmenye nem indokolta az indulo arat, majd valtasnal meglatjuk melyik uj architektura lesz a befuto
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
válasz
_ocsisajt #35955 üzenetére
Nekem is ilyen van, keress rá, azt hiszem tettem be képeket ide róla. A hangja egyáltalán nem vészes, pláne, ha leszabályozod a ventit, mondjuk MSI AB-ből. Persze jobban melegszik (pláne tuningolva), ezért aztán komolyabb terhelésnél beindul a venti, de még bőven elviselhető. (Fejhallgatóval pláne.
)
u.i. Itt is van:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest