Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
pidzse4
üzenetére
Ja, a VGA gyártóknak muszáj oda írni, hogy 600-700W-os táp kell, mert sok a sz*r... pedig valójában, egy jobb belsős, drágább 500W-os is simán elég ma bármelyik 1 kártyás rendszerhez.
Ha fontos a pénz, vegyél egy Giga G1 970-et (akár használtan is), húzd meg ref 980 szintre kb és játssz jókat!

-
balint107
aktív tag
válasz
demmer123
üzenetére
Én már régóta ezt szajkózom, de erre olyan válaszokat kapok, hogy a 970 elég WQHD-re is, szóval ne nekem bizonyítsd ezeket
.. Tény, ami tény ettől még a Divison-ról ordít, hogy egy ronda optimalizálatlan kuka lett (amit itt-ott azért próbálnak fényezni, lehet nem ingyen, hogy csak zárójelbe megemlítik, jó nem lett olyan szép mint ígérték, meg ez meg az.)
A Tomb Raider meg szép lett, viszont az optimalizálása szintén kuka, minden eddiginél kirívóbban.
-
balint107
aktív tag
válasz
jani04
üzenetére
Jah, de ha azt vesszük avatatlan szemnek GTX 960/R9 380-as teljesítményt is eladhattál volna/vetethettél volna 100 ezer forintért vagy fölötte, akkor is elégedett lenne vele, ha nincs összehasonlítási alap számukra. Teszem azt váltottak egy 8800 GTS-ről és Dual Core gépről.
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Most nem azért de megy minden szinten ez a vr dolog a most elérhető kártyákkal.Szerintem ez egy felesleges szőrszálhasogatás minden oldalról.Szerény véleményem szerint ez még odébb van.Anyagilag a nagy többség számára itthon.
Akárkinek raktam össze gépet az utóbbi 2 évben mindenki elégedett vele.Tökmindegy milyen kártyát raktam bele.Oké voltak gondok mindkét oldalon de azért nem volt vészes annyira.
Azonban 3 közülük elkezdte olvasgatni a ph-t mióta összeraktam nekik a gépet.Én barom megmutattam honnan merítem az ihletet.
1 390-es kártya tulaj,egy 970-es kártya tulaj és egy 390x-es kártyatulajdonos.Mindenki szuperül elvolt a géppel míg el nem kezdték olvasni a ph-t.Abból is a hozzászólásokat.Azóta a gtx 970 tulaj elakarja adni a kártyát a 390-es tulaj túrja az agyam miért nem gtx-et vásároltattam vele a 390x-es tulaj meg most jön rá arra amit mondtam neki a gép összevásárlásakor.Miszerint drága az a kártya ahhoz amit tud.
Bocsánat ezért a hosszúra nyúlt szösszenetért.
Ékes példája annak,hogy némely dolgok értelmes kezekben gyógyszerek míg barmok kezében halálos fegyverek.(PH)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olvasás szempontjából értem a dolgot.Nem mindegy ki olvassa és hogyan....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Jól emlékeztem...
Az ACS 4 ben is ugyanez a helyzet...
-
GeneraL_XTX
veterán
Akkor rosszul fogalmaztam, ennyire mélyen én nem értek a dolgokhoz. De a lényeg a lényeg, a 390 is ugyanúgy elhasal a TR very high presetjében, mint a 970 +4GB vram ide vagy oda

Fallout4-es témában meg nem igazán azt láttam amit írsz. Amikor kijött a 4.rész, pont egy 390-em volt, és kb ott döntöttem el hogy visszaváltok 970-re amikor egy területen a városban 30fps alá droppolt a 390, meg amúgy is, összességében gyalázatosan ment 1440p-n a játék. (erre csak rádobott hogy nem tudtam 80fok alá hűteni és a crismon csodadriver is)
A mentés ugyanúgy maradt, megtörtént a csere, és láss csodát a 970-el magasabb beállítások mellet rögtön meglett ugyanazon a területen az 50-60fps.
Én ezt nem nevezném jobb futásnak....

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
castiels
üzenetére
A Fallout 4-ben pont, hogy gyorsabb. [link] - bár az NV kártyákat nagyon visszalassították a HBAO+ miatt kikapcsolt leképező optimalizálások. Különösen a Keplernek fájt.
(#35162) GeneraL_XTX: A textúraméret nem befolyásolja a mintavételezést. Pontosan ugyanazt a munkát végzi el a GPU 1k-s vagy 4k-s textúrák mellett is. Semennyivel nem fog többet mintavételezni attól, hogy többszörös a textúra felbontása. A különbséget csak az adja, hogy a textúrák beférnek-e a VRAM-ba. Ha beférnek, akkor gyakorlatilag ugyanolyan gyorsan megvan a ultra high textúrákkal is az eredmény, mint ultra low minőséggel.
-
balint107
aktív tag
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Most még én is egyetértek ezzel

-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Ez nem gyári hiba. Ezt így találták ki, hogy ugyan azt a GPU-t el tudják adni olcsóbban. ( Az összes 970-re vonatkozik). A hozzászólásodból úgy gondolom laikus vagy, ezért nem érdemes túlgondolnod a dolgot. A kártyád az áráért maximálisan jó választás, használd boldogan
Később is jó lesz, mire lehet kamatoztatni a DX12 előnyét
Az egyetlen hátrány most a 970 szempontjából, az Abu által írt problémák és az, hogy a DX11-es játékfejlesztés elérte a csúcsát, nincs tovább. Most a marketing összeesküvésektől direkt eltekintettem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F e Z o
veterán
válasz
logitech25
üzenetére
-
logitech25
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Gigabyte GTX 970 Xtreme videokártyát.
Állítólag van egy elérhető erősebb opciója GPU-t illetően.Ezt h tudom elérni?
Program segítségével?? -
demmer123
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
TR alatt elfogy valóban.De a Divisionnál is ez a helyzet.Ultrahoz kevés már a 970/980 természetesen 60fps-ről beszélünk.
Ha valóban nem lennének gyengék a 970/980 akkor pl a Division megse kottyanna nekik de full hd ultran még a legkisebb élsimítással sem képesek 60 fps-re 35-45-re kb.
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ennél jobban le sem lehetett volna ìrni!
Tehát várni kell a dx12 re mert azzal szárnyalni fognak a dx12 es játékok de csak is kizárólag win 10 en? Mert az tudja csak lekövetni?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
pidzse4
üzenetére
Teljesen feleslegesen járatod ezen az agyad, ezekhez a GPU-khoz tökéletesen elég a 4GB Vram, a 390-re is teljesen felesleges a 8GB mert amilyen szinten már használná, ot rég elfogyott a GPU ereje.....ugye itt az új TR, a 4GB (elméletileg) már kevés a Very High-ra mert 4k textúrákat használ a játék, de a 390 nem bírja rendesen abban a presetben, elfogy a GPU ereje, hiába a 8GB memória.
Ha jót akarsz magadnak veszel egy jóárasított GTX970-et (ami amúgy is kiegyensúlyozottabb kártya mint a 390 ami több sebből vérzik) és kivársz.
-
qantum
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszönöm!
Racecamnak is! -
-
pidzse4
aktív tag
válasz
gaben88
üzenetére
Értem szóval ez a játékon belül irt memoria használat valójában csak egy parasztvakitás . Mint pl: a gpu nál oda irják hogy 600 watt táp kell de valójában elég 500 is . Köszönöm a választ neked és mindenkinek . Viszont akkor igy hogy ezeket megtudtam a legkézenfekvőbb mivel még d11 használ a rendszer és egy jodarabig ezt is fogja és az ár nagyon fontos tényező igy lehet átváltok a pirosra mivel olcsobb és csak kicsivel lassúbb mint a 980 ami ugye 165 ezer ft . Van itt egy teszt talán ez a legjobb itt látni szinte az összes kártyát és sebességét .
Az árakat tudjuk fejből szerintem
Szóval lehet váltok pirosra bár nagyon megszoktam a zöldet
Egy időre aztán lehet rosszul döntök
De mivel még d11 van igy a több memoria a jó aztán ha jön a d12 akkor lehet jönnek majd az uj gpu és majd leváltom . [link] -
demmer123
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hogyan lehet észrevenni ha hibázik a Tomb Raider alatt?
Nekem 1500mhz gpu-nál a képernyő közepén megjelent 2 kocka 1-2 játék óra után aztán eltűnt.Vissza vettem 1450-re és most nem láttam hibázást.Esetleg azt figyeltem meg néhol az árnyékok villogtak de vissza vettem alap órajelre a gpu-t akkor is villogót.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
5-10 mhz lépésben haladj, és 3dmark fire strike, vagy Valley Benchmark -al tesztelj.
pont egyik sem jó stabilitás tesztre. Arra leginkább a Heaven jó. De még az se az igazi, nemrég láttam hogy az eddig stabilnak tűnt értékeim mellett hibázott az új TR, pedig Heavenben továbbra is semmi. De ahol a Heaven-nél hibázik, ott simán elmegy a Valley meg a Firestrike is. Sőt utóbbi szerintem semmire nem való, csak e-pénisz pont növelésre...

-
gaben88
őstag
válasz
pidzse4
üzenetére
Nézzél teszteket (pl a DF-es srácok tesztjeit: [link]), rendre jobban teljesít a játékok nagyobb százalékában, 1080P-ben a 980, mint a 390, de néha még a 970 is. 8GB ide vagy oda. Illetve, mit mondasz arra, hogy a Fury-k csak 4GB-osak (tudom, azok HBM-esek)? Iiiiiilletve, érdemes GPU-Z-vel is nézni a valós memóriahasználatot játékok alatt. Akkor ki fog derülni, hogy sok esetben meg sem közelítik a játékon belül írt lehetséges VRAM használatot a játékok valójában. Én erre a GTA V alatt figyeltem pl fel.
-
Lidl
senior tag
válasz
pidzse4
üzenetére
Szerintem, ha ennyire érdekel a memória, akkor vedd a 8GB-s AMD-t (és ha nem akarsz 220k-t kiadni a 980Ti-re) És most akkor minden más előnyt és hátrányt nem számítunk.
Aztán ha elterjed a WDDM 2.0 és látszik, hogy több játék is támogatja, és jól használják a memóriát, akkor lecseréled a kártyát egy akkori, számodra megfelelőre.
Én is pont így terveztem, de nem a memória miatt. Már kezdett kevés lenni a 280X. 2 éves korában eladtam, és vettem GTX970-et. Azért mert egyszerűen nem volt más választásom most.
Majd 1-2 év múlva meg szépen tovább adok rajta és az akkori felső-közép kategóriás kártyát veszem meg.Lidl
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pidzse4
üzenetére
Programfüggő, de vannak olyan programok, amelyeknek 4 GB kevéske, vagy amelyek 4 GB VRAM-mal fel sem ajánlják a maximális beállítást. De ez teljes egészében az elavult WDDM 1.x hibája. Ott van például a Rise of the Tomb Raider, annak a PC-s portja high textúrákkal 2,8-3,1 GB-ot foglal le a VRAM-ból, Xbox One-on ugyanez a high minőség 400 MB-os memóriahasználattal jár. Ott a Middle-earth: Shadow of Mordor, amely PC-n 6 GB VRAM-ot kér maximum minőségre, de a két konzolon beéri 250-350 MB-tal ugyanazokhoz a textúrákhoz. Tehát ez nem hardverprobléma, hanem az extrém mértékben pazarló memóriaallokációs modell miatt van így. Az új WDDM 2.0-s modellel sokkal jobb lesz a helyzet. Az is pazarolni fog valamennyire a fragmentáció miatt, de nem extrém mértékben.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
gaben88
üzenetére
Szia
Lehet elkerülte figyelmed az a két db kép amit bemásoltam ott láthatod hogy nekem laptopom van egy 980m van benne és 4 vram . Na most minden fulra van huzva és 1920 felbontáson van amint látod a memoria kevés tulfutott azon ami van. Gondolom a játékot ismered. Na most ha 4k játszom már totál kevés az egy dolog hogy a gpu sem birja na de full hd ban is kevés . Vagy ha leveszem a beállitásokat akkor elég na de én maxon szeretek játszani ha már veszek egy 150 ezres gput akkor nem akarok korlátokat és igy magad is láthatod hogy visszakanyarodtunk az elejére . Mit gondolsz erről? Ezért gondolok arra sajnos hogy vagy összegyüjtök 220 ezret egy 980 ti re ami szerintem borzalmasan sok és nem hiszem hogy ennyit hajlandó lennék fizetni egy vga ra. Vagy átmegyek a pirosokhoz a memoria miatt és veszek egy 8 gb szereltet mert ugye bár csak az a lehetőség van. És sajnos egyre több játéknál látom ezt hogy a full hd ban elfogy a memoria max felbontáson persze ha visszaszedek akkor elég de nem akarok vissza venni!!
-
gaben88
őstag
válasz
pidzse4
üzenetére
Miért? Mert 1080p-re felesleges (és ezt a felbontást használják ma még mindig a legtöbben), főleg ebben a kategóriában. Nem tudok olyan játékot mutatni, ahol gond lenne az, hogy a 970-emen csak 4GB (3.5GB) RAM van. Na jó, talán a Ryse fullon már határeset volt, de az is sz*r port minősége miatt... Hamarabb fogy el a GPU ereje, mint, hogy RAM korlátba fusson a játék. Simán 980-at vennék, mondom ezt AMD pártiként és GTX970 tulajként!

-
pidzse4
aktív tag
válasz
davidsone
üzenetére
Ezt én is tudom de a nagy kérdésem még mindig az hogy d12 ben WDDM 2.0 kihasználható lesz akkor is ugyan igy szüksége lesz a játéknak a memoria igényre vagy akkor már másképpen fogja tárazni a különböző beállitásokat és akkor a 4192 alatt marad a memoria igény vagy sem? Bár lehet ezt még nem tudja senki.
Tudom olyan kérdéseket teszek fel amin sokan el sem gondolkoznak na de én a közeljövőben kártyát akarok venni és nem mindegy hogy kidobok az ablakon 150 ezret vagy sem. Mindenféleképpen jó döntést akarok hozni a jövőre nézve , hát ezért ásom bele magamat ennyire a témába. Vagy 390 vagy 980 ez a kettő ami érdekel és nem mindegy mennyi az áruk de gondolom ezzel ti is igy vagytok. Könnyebb lenne a döntés ha lenne olyan 150 ezer ft körüli értékben nvidia 8 gb vrammal szerelve. Tudom a 980 ti az 6 gb de az méreg drága . Igy az nem opcio. Sajnos rákényszerül az ember arra hogy a pirosat vegye mikor a zöldet szokta meg és szereti nincs választási lehetőség . Szomoru . Amugy tudja valaki hogy a zöld miért nem hozott ki olcsobb 8 gb vgat ? -
pidzse4
aktív tag
értem szóval amig nincs dx12 vagyis amig nem dx12 futnak a játékok hanem d11 en addig jo a 8 gb de ahogy bejön a d12 játékok kora már bőven elég lesz a 4 gb vram is . Ugye erről van szó tömören. A kérdésem már csak az hogy érdemes beruháznom 390 re mert még messze van a d12 játékok ideje és megjelenése. Vagy inkább vegyek gtx 980 at amiben van 4 gb vram nem ugy mint a gyári hibás gtx 970 ahol ugye le van tiltva 512.
Vagy ?
Volna még egy kérdésem vannak játékok ahol jobb oldalon fent irja hogy ha highra huzod és max élsimitás akkor emelődik a felhasznált memoria vagyis ugy látom nem lesz elég a 4 giga vagy ez a dx12 nél megszünik?
Ezt a részét nem igazán értem itt a kép. Mert akkor lehet még is jobb ha 390 veszek e miatt? Attól még hogy d12 lesz ajáték még ugyan igy használja a memoriát? És ha igen akkor ugy gondolom még is csak kevés lenne az a 4 gb hiába WDDM 2.0 akármi. -
Urak,egy kérdés.A 970-en a letiltott shaderek hardveresen is ki vannak iktatva?Úgy olvastam hogy lézerrel vágták át,így nem lehet őket aktiválni.
Vélemények? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pidzse4
üzenetére
Röviden az igazság az, hogy a WDDM 1.x miatt a videomemória kihasználása rendkívül rossz hatásfokú. Ezt értsd úgy, hogy nem tudsz benne törölni, mert az annyi időbe kerül, hogy a játék tuti be fog akadni. Ezért vannak ma relatíve nagy VRAM-igényű játékok. Tehát DX11-ben igazából ajánlatos minél több VRAM-os kártyát venni pusztán arra az esetre, ha a fejlesztő nagyon rossz munkát végzett, és sajnos jellemzően ez a helyzet. A Windows 10 viszont már kínál WDDM 2.0-t, ami az elavult szegmentált fizikai címzést lecseréli egy sokkal modernebb virtuális címzési modellre, és ezzel a fenti probléma megszűnik. A WDDM 2.0 kihasználható lesz DX12 és Vulkan API-val. Ilyen esetben a sok VRAM nem igazán előny, mert a régóta nem használt allokációk úgy törölhetők, hogy a játék nem fog tőle akadni.
-
pidzse4
aktív tag
Sziasztok itt memoriával kapcsolatos kérdést lehet feltenni vagy nem? Mármint VGA memoriával kapcsolatosat.
Remélem lehet. A lényeg voltam más topikban és azt olvastam ma már kevés a 4gb vram pedig 980 akarok venni de azt olvastam hogy ma már 8gbvram kell . ebben a témában olvastam AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló.Na most itt ugye nem lehet a másikról beszélni és nem is akarok de ott kötik az ebet a karohoz és az mondják a 8 kell és a 4 kevés . Mi az igazság ?
Én azt mondtam hogy szerintem a 4 is elég de mindenki lehülyézett na most kinek van igaza? -
válasz
tepenzed
üzenetére
Ez van nekem is.Apró 5-10 MHz-es lépésekben emeld az órajeleket,mind a GPU mind a memória fronton.Ha szemetelést látsz,vagy ledobja az órajelekte,akkor vedd vissza.
Egyébként az enyéb a már amúgy is gyárilag tunigolt órajeleken felül,még +125 MHz GPU,és 8000 MHz ramot simán bírja.
ASIC 77.9%.
-
csuzda
aktív tag
válasz
davidsone
üzenetére
A procihűtőn lassítás nélkül megy egy 12es és egy 14es venti, a ház hátán még egy 12es, és a procihűtő fölött pedig ott a tápegység (FSP Raider 550). A meleg levegő ugye felfele szál, így szerintem ez a sok venti elintézi. Illetve a videókártya ventiket alapjáraton is járatni akarom, hangosabb nem lesz tőle a gép, had menjenek. Had forogjon a levegő. A gépben még elől van egy 12es venti, stabil 1500as fordulaton. Az rengeteg levegőt visz be.
A procim egyébként 65 fölé még sose ment, és szerintem a 7870 is elég szépen termelte a hőt. Egyébként a kártya meghalt, szerintem azért mert a feszültségszabályzók gyakran mentek 100 fok fölé, ritkán 120at is elérte. (Meg hozzáteszem, hogy használva volt elég rendesen) Amikor gariztatva lett a kártya akkor egy sokkal jobban tunningolható, sokkal hüvősebb 7870et kaptam helyette. Az új 7870 pedig nem érzékelte a saját hőmérsékletét így alapjáraton 100%-on pörögtek a ventillátorok. Nekem nem volt probléma, én le tudtam 30%-ra fojtani, de a család többi tagja nem. Újbóli garanciáztatás esetén levásárlási, vagy pénz visszafizetési lehetőséget kaptam, így lett a 970.
-
castiels
addikt
Hogy is működik ez a kupon nvidiás dolog?
Aki 2015 ben vette a kártyát az kap tr kódot?
Bejelölöm a Singapurt és ennyi, számlát is fel kell tölteni valaki próbálta?
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Én is beléptem a büszke 970-esek táborába egy ATI 7870 után. 3,5 éve építettem a gépet, akkor egy kicsit benéztem az alaplap méreteit.
Alaplap: Gigabyte G1.Sniper M3 (mATX)
Procihűtő: Noctua NH-D14
Procim (lényegtelen ebben a helyzetben): i5-3570K 4,0GhzAz előző kártyám esetén a kártya "tetején" (ahol a crossfire csatlakozó van) lévő merevítő hozzáért a procihűtőhöz. Akkor azt javasolták, hogy szigetelőszalaggal szigeteljem le azt a merevítőt. (természetesen a nyák nem ért hozzá, mert ez a merevítő is csak azért ért hozzá mert jó pár mm-rel "beljebb" nyúlt a procihűtő felé.
Kérdésem ezzel az lenne, hogy hiába az újdonsült 970-em NEM ér hozzá a procihűtőmhöz, szigeteljem le ezt a merevítőt? Kemény 1mm hely van a kártya és a procihűtő között.

Az alaplapon ezen a PCI x16-os sloton kívül található egy x4 és egy x8 -as is. Gondolom a 4szeres már kevés lenne neki, de tudtommal a 8szoros még elég erős. De a x8-as pont az alaplap alján található ahol a bekapcsoló gombok és az előlapi USB portok vannak kötve. Így kilőve, hogy másik PCI slotba rakjam a kártyát.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
zalman90
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
sehol

csak ilyen hülye hozzászólásokat kapok néha ismerősöktől "könnyű ám elfüstölni" "áh majd meglátod mikor tönkre megy" stb

-
zalman90
őstag
csökkenti a fesz emelés nélküli tuning az élettartamot ?

-
-
F e Z o
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Alacsonyabb ASIC értékkel jobban mennek víz, szárazjég és nitró alatt a GPU-k.
Tuning is mehet, szerintem minden csak hűtés kérdése. Ráadásul a mai nv GPU-kat alig lehet "túlfeszeleni".
-
SoulReaver
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
MSI Afterburnert használunk zömmel.
Nagy kárt nem tudsz csinálni, mert ha túl húzod, instabil lesz és lefagy, vagy újraindul a vga driver.
Tedd fel, aztán először a GPU órajelét teszteld ki, mennyit bír pluszban. Az MSI Afterburner alapból a vga gyári órajelére áll be, így arra tudod húzni a plusz mhz-eket.
5-10 mhz lépésben haladj, és 3dmark fire strike, vagy Valley Benchmark -al tesztelj.
(#35116) Racecam
Nem azt írtam, hogy alatta nem lehet tuningolni... csak azt, hogy 75% tól már van értelme.
Az élettartam függ attól is, hogy mennyire komoly az OC. Mert pl, ha napi szinten használod a kártyát agyon feszelve, akkor lehet rövidebb élete lesz, mint alap feszen, maxra húzva.
-
Racecam
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Milyen 75%?

Akár 62%-os ASIC-al is lehet tuningolni, legfeljebb nem 1500MHz-re, hanem kicsit alább. És az is jó eredmény. Pénzbe nem kerül, akkor meg miért ne?
Volt egy kérdés az élettartamról is. Nyilván ez nem mérhető és nem is tudok róla, hogy bárki megpróbálná, ehhez olyan környezetet kellene teremteni ami majdnem, hogy lehetetlen, de nyilván nem is éri meg. Én úgy gondolom, ha van is valami befolyással az élettartamra a tuning, az egyrészt elenyésző, másrészt olyan időtávlatokban jelentkezhet, amikor is a kártya jó eséllyel már valahol egy fiókban pihen, vagy erőszakos halált halt... -
tepenzed
őstag
én most vettem egy ilyet: [link]
Sohasem tuningoltam semmit, érdeklődnék,hogy kb mennyi +fps-t érnék el?
Ha nem nagyon értek hozzá, akkor ne is vágjak bele? Vagy van valami felhasználóbarát tuning sofware
? -
qantum
senior tag
Sziasztok! Giga GTX 970 G1-et érdemes tuningolni? Az elért eredmény nem befolyásolja az élettartamot? Kb. mennyi + lehetne elérni?
-
dergander
addikt
Nemértem ezt,miért szenvednek még mindig az x360-al? Istenem,felejtsék már el a múltat.A múltba nemlehet élni,fejlődni kell. Még mindig ez az ezer éves konzol árnyékolja be a PC optimalizációt. Viszont,mivel a Nixxes ahogy írtad elvan foglalva 2 másik projectel úgymond,tojt egyet az optimalizációra...itt ez van a dologba. Abba bizok hogy az új Deus Ex már azért kiaknázza majd azt a DX12t amire már 10 éve vár a pc ipar.
-
TTomax
félisten
This is a GeForce Hot Fix driver, version 361.82 that addresses the following issues:
-Eject NVIDIA Graphics Device
-
mihione
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem lehet,szurke a csuszka es nem is jelez semmit,pedig engedelyezve van a beallitasoknal.
-
mihione
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- BestBuy topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Később is jó lesz, mire lehet kamatoztatni a DX12 előnyét
Az egyetlen hátrány most a 970 szempontjából, az Abu által írt problémák és az, hogy a DX11-es játékfejlesztés elérte a csúcsát, nincs tovább. Most a marketing összeesküvésektől direkt eltekintettem

De mivel még d11 van igy a több memoria a jó aztán ha jön a d12 akkor lehet jönnek majd az uj gpu és majd leváltom .