- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
nagy.matyika #39456 üzenetére
Afterburner-ben szoktam nézni. Nem csináltam labortesztet, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyelőre nem láttam problémát a vram miatt. Nyilván minél több van, annál jobb.
-
RazoR
veterán
válasz
nagy.matyika #39456 üzenetére
Nyilván úgy ahogy nálam is megeszi mind a 6 gigát a Tomb Raider ultrán a Ti-n....
-
SoulReaver
veterán
válasz
nagy.matyika #39187 üzenetére
-
D4ni
őstag
válasz
nagy.matyika #36861 üzenetére
Én most azért választottam a 970et mert a giga r9 390 emen elfáradt a venti. Mivel elég sokat vagyok gép előtt így vettem egy másik karit ami természetesen nem giga.
-
Bib
őstag
válasz
nagy.matyika #36857 üzenetére
Mert G-betűs számtech cuccot nem szabad venni
Bocsi
-
Cs1csó
titán
válasz
nagy.matyika #36513 üzenetére
+1 stheer, nem fair egy fizetős és egy nem fizetős programot összehasonlítani, de ha már itt tartunk ingyenesek között kimondottan jó az AVAST, de mostanában személy szerint ajánlottabbnak tartom a 360 TSE-t. DE a NOD-nál is sokkal jobb fizetős kergetők vannak jelesül: Kaspersky, Bitdefender, av comparatives és az av test org teszteredményei alapján.
-
shteer
titán
válasz
nagy.matyika #36513 üzenetére
Avast ingyenes, nod fizetős. Jelentős különbség
Sok éve avastot használok, problémamentes. -
tepenzed
őstag
válasz
nagy.matyika #36434 üzenetére
xtreme 0%
[link] -
shteer
titán
válasz
nagy.matyika #36420 üzenetére
Gigabyte, nem meglepő
-
ToXeN
tag
válasz
Szereld le a ventit és WD40
-
válasz
Ami elromolhat, néha el is romlik...
-
demmer123
őstag
válasz
nagy.matyika #35995 üzenetére
Nem azt mondtam hogy olcsóbb lesz.Csak abba az árkategóriába lesz a 980 ti leváltója és a 980 ti ára lemegy.Tehát amennyi most a 980 ti annyiért kapok erősebb kártyát.Ezt honnan veszem?Mert eddig minden új széria kiadásán így volt.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
nagy.matyika #35988 üzenetére
Elolvastam, tudom miről van szó, rosszul fogalmaztam, nem tiltja, csak megkerüli, kivételes esetben használja az aktív tartalom kiírására.
De a lényeg, amire utaltam, hogy az Afterburner és társai által kiírt memóriahasználat egy nagyon megközelítő érték. Ha a játék valóban kihasználná a teljes rendelkezésre álló területet (mint ahogy azt a program állítja) már rég jelentkezett volna a kissebb sávszélből adódó belassulás, ami nagyon is létezik, de pont a driveres korrekciónak hála csak nagyon ritkán jelentkezik.
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #35725 üzenetére
LooL, oké... modernebb architektúra, jobb teljesítmény, felső kategória
Én egyiket se vitattam.
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #35722 üzenetére
A 780 és a 780Ti egyáltalán nem egyszerre jelent meg. Ha már ennyire részleteibe bele szeretnél menni. Mintegy fél év volt a 2 kártya között. A Titan Black sem volt olyan hűde nagyon más és erősebb a 780Ti-nél. (Majdnem, hogy semmivel) A Titan Z pedig már 2 GPU-s kártya volt.
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #35705 üzenetére
Gondolom nem sok miért-en szoktál gondolkodni. Csak úgy elfogadod a dolgokat és kész. A 780Ti csúcskártya volt még 2014. Július-Augusztusban. Egy hónap múlva megjelent a GTX 970 OC és szinte akkor azt tudta. És ez hirtelen felső-közép kategória lett, csak a 970 kedvéért. Logikus. A 980 volt, akkor a legerősebb 1 GPU-s kártya, ami 15%-kal jobb. Akkor ezek szerint 2014 ősz-télen már csak felső-közép kártyák léteztek. És csak akkor lett újra rendes felső kategória, mikor meg tudott jelenni a 980Ti és a TitanX, vagy amd oldalon a Fury-k. Ugyanis amd oldalon szintén nem létezett felső kategória R9 290X-et nem lehet annak nevezni ezek szerint úgyszintén. Az, hogy ebből másfél év alatt sikerült olyan eredményt hozni, hogy a TR2-őt High-ra kelljen levenni és úgy se legyen meg a fix 60 fps, véletlenül sem elgondolkodtató. Vagy, hogy sehol nem látszik olyan örületes grafikai fejlődés, ami ezt a dolgot alátámasztaná.
-
nejad
aktív tag
válasz
nagy.matyika #35701 üzenetére
akkor csak várd a messiást
-
demmer123
őstag
válasz
nagy.matyika #35691 üzenetére
Még arra is gondoltam hogy Ha slibe raknám a 970 kártyámat?Az hozná a 980ti teljesítményét és olcsóbban kijönnék.Többi alkatrész meglenne a sli-re.
-
nejad
aktív tag
válasz
nagy.matyika #35691 üzenetére
hát én nem várnék olyan sokat a dx12-től sőt jöhetne 13 vagy dx15 is ugyan úgy döcögni fognak a játékok mert szarul lesznek megcsinálva, nem a vassal van a baj
-
cyberkind
félisten
válasz
nagy.matyika #35388 üzenetére
Valahogy biztos, nem is izgat amíg tökéletesen megy.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
nagy.matyika #35282 üzenetére
Nem én jelentettem ki egyértelműen, hanem a kolléga. És én ezt cáfoltam, mert alap memóriával is ugyanilyen képhibákat okozhat a GPU túlhúzása is! Mondom ezt 2 970 és egy 980Ti után, mindegyiknél ez volt a helyzet...
-
Archttila
veterán
válasz
nagy.matyika #35076 üzenetére
Értem és no offense, de ahol közvetlen érintkezik a GPU-val ott szerintem hátrány a recézett bordázat.
Azzal egyébként tisztában voltam eddig is, hogy a recézett, bordázott fekete felület nagyobb hőleadásra képes mint a sima polírozott felszín.
-
dewil666
őstag
válasz
nagy.matyika #35076 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz! Ha sima pasztát használsz akkor a polírozás hozhat hőfokban javulást főleg ha jó minőségű pasztát használsz. A tuning hűtőknek nem véletlen tűkör sima a felülete. A folyékony fém pasztánál nem számít hogy tükrös legyen a felület, hiszen a höátadási tényező jobb. Viszont ezeknél a "gyengébb" pasztáknál jobb a szima tükrös felület mivel a hűtő nagyobb felülete közelebb van a gpu-hoz. Nem kell hosszabb utat megtenni a pasztában a hőnek !
-
kefizor
tag
válasz
nagy.matyika #35026 üzenetére
Üdv mindenkinek,
Még újnak számítok az nVidia kártyák terén, ugyanis nem olyan régen váltottam AMD-ről egy GTX 970-re.Időközben láttam, hogy kijött egy újabb driver. AMD-nél elég macerás volt számomra a driver frissítés és kérdezni szeretném, hogy itt is úgy megy a frissítés, hogy DDU-val lepucolni mindent, majd feltelepíteni az új drivert?
(Nem válasznak szántam, elnézést)
-
castiels
addikt
válasz
nagy.matyika #35024 üzenetére
Akkor mi volt ez a felháborodás? Röviden, dióhéjban?
-
Lidl
senior tag
válasz
nagy.matyika #34972 üzenetére
Na ne!
Pont ma este akartam játszani vele
És persze már feltettem az új drájvert.Amúgy nálam nem jelent meg az eltávolítható eszközök listáján a kártya.
Lidl
-
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #34972 üzenetére
- nekem az nincs meg, de majd holnap kipróbálom más gémekkel is.
-
SoulReaver
veterán
válasz
nagy.matyika #34905 üzenetére
Sajnálom. A 3dmark results-ban ott van, h meddig van húzva a kártya.
-
SoulReaver
veterán
válasz
nagy.matyika #34900 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
nagy.matyika #34855 üzenetére
Hiszem ha látom...
nekem itt le van véve a memória. De írtam is.
-
davidsone
addikt
válasz
nagy.matyika #34753 üzenetére
COD BOIII ott aztán lehet reprodukálni rendesen
-
BiP
nagyúr
válasz
nagy.matyika #34747 üzenetére
Most nem értelek. Tök ugyanarról beszélünk. Te is azt mondod, hogy bár tecnikailag létezett az issue, mégis csak szintetikus tesztekkel lehetett reprodukálni, otthoni körülmények között meg mégsem érződött. 4K-ban meg már a gpu fogy el.
Emiatt írtam, hogy az egész ügy egy lufi. Ugyanazt mondjuk.(#34753) nagy.matyika: Ja, értem. Én azt hittem, azért ma már előhozható 1-1 játékban. Akkor tévedtem.
Így meg pláne lufi az egész. Ezért nem is értettem, miért írtad, hogy igenis, valós probléma volt. -
BiP
nagyúr
válasz
nagy.matyika #34709 üzenetére
Technikailag létezett a probléma, de akkoriban az átlag beállítások mellett nem igazán jött elő, nem nagyon szaladt bele az ember. Persze ha nagyon akartad, lehetett reprodukálni.
Ma már több esély lenne rá. (4K, nagyobb memigényű játékok)
(aztán persze akkor nem volt kártyám, (1hónapja van csak) nem tudom, az akkori 970 tulajdonosok valójában mit tapasztaltak, de a fórumokon ill. tesztekben nem úgy tűnt, mintha valóban first world problem lenne a dolog.)(#34719) loko28: Ha 4K-ban akarod tolni, akkor ott néhány mai játékban max. beállítások mellett már elfogy a 970. De a legtöbb játék így is jól megy.
Korábban írtam, hogy szerintem kb. 1440p lenne neki ideális. (fullhd-ban túl könnyen veszi az akadályokat, 4K meg már sok neki)
Hogy rászánod-e a +50K-t, neked kell eldönteni, de alapból nem olcsó kártyákról beszélünk. -
beci43
senior tag
válasz
nagy.matyika #34561 üzenetére
Alapból 1430.2
-
Lidl
senior tag
válasz
nagy.matyika #34503 üzenetére
Igen, igen, nekem az élsimítás maxon van.
Itt nem észrevehető a drop, de az előző kártyán a 45->15 drop erős voltLidl
-
BiP
nagyúr
válasz
nagy.matyika #34497 üzenetére
970-en 4K-ban is simán fut (konkrét fps-t nem tudok, lehet, hogy nincs meg a 60, de bőven 30 feletti) a Project Cars maxon, és még némi élsimítás is belefért.
(hiába a 4K, élsimítás nélkül mégsem az igazi. Mondjuk ez játékfüggő, van, amelyiknél nem számít, de a Project Cars-nál elkél.)Utóbbi mondattal viszont egyetértek. FullHD-ban semmi nem fogja meg, 1440p-ben teljesen jó, szerintem az neki az ideális felbontás, 4K-ban már azért két vállra lehet fektetni. Bár sok játék így is lazán megy, de az újabbaknál azért már játszani kell a beállításokkal.
Hogy ilyenkor a GPU lesz-e kevés vagy a memóriából szalad ki (3,5gb-ra értem), nem tudom. Tényleg, az aktuális memóriahasználatot milyen progival lehet figyelni?
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #34484 üzenetére
Szerinted miért mondom?
Tényleg feltételezed rólam, hogy nem vettem a fáradságot és próbáltam ki a DSR-t WQHD-ben és 4K-ban?
-
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34405 üzenetére
Tokeletesen biztonsagban vagy ezekkel a homersekletekkel, sot ha a mostani szobahomerseklethez hozzaadunk meg 4-5 C ( mondjuk nyari meleg) akkor is 75 C alatt leszel
-
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34403 üzenetére
Giga G1 nem probaltam de 1500 mhz-n 67-68c nekem nagyon jo erteknek tunik. Ezelott 3 honappal 63-64c volt ugyenezen a frekvencian ? MSI gaming volt a gepemben az kb 63-65C volt oc nelkul.
-
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34400 üzenetére
Ha 3 honap alatt ennyire veszit a hoatado kepessegebol akkor az tenyelg nagyon sz@r minoseg. .
Ilyen a "sticker" a csavaron
Lattam mas megoldast (regebbi kartyan) ahol a csavaron egy voroses lakkreteg volt, azthiszem annak is az volt a lenyege, hogy ha megserult, akkor uszott a garancia.
Egyebbekent a +3- 4C az mennyire tolta fel nalad a homersekletet ( load alatt ) ? -
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34394 üzenetére
Nem porosodott be ? tudom hogy hulyen hangzik a kerdes mert 3 honap tul keves idonek tunik , hogy annyira beporosodjon , hogy C ba merheto legyen, de volt ra pelda.
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #34343 üzenetére
Értem, de akkor miért emelted ki hogy oc-val és oc nélkül is annyi? Ha csak az órajeleken emelsz, akkor a fesz nem fog változni.....(kivéve persze ha nem ütközöl valamilyen limitbe, ami miatt visszaveszi magát a kártya, mert akkor kevesebb lesz....)
castiels:
Mint említettem már, emeltem a max limiten az OC képességek miatt, azért viselkedhet másként a kártya (igaz az nem megszokott, hogy alapban 1,24V-ot kap). Ha csak alapon használod, akkor visszatolom a limitet....
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #34339 üzenetére
Igen, nekem is soknak tűnik az 1,24V, főleg úgy, hogy a min fesz 1,175V-ra van beállítva. Mindemellett semmi gond nincs vele.
A tuning alatt feszt is emeltél? Mert ha igen, és mindkét esetben ugyan annyit kapott az sem jó.
hpeter10:
1,225V-ra emlékszem, ami GPU-Z szerint lehet 1,21.
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #34337 üzenetére
Jól gondolod, viszont ez a BIOS verziójától általában független (vagyis mindegyikbe - giga GTX 970-et tekintve - ugyan azok az értékek vannak, ha nem hiszed nézz utána). Az ASIC Q alapján pedig valóban változhat az alapfesz (kisebb mértékben), viszont ezt BIOS tweakerrel nem tudod módosítani.
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #34335 üzenetére
Miből akarsz tanulni és miért érdekes a BIOS verziója?
Egyébként F50.
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika #34332 üzenetére
Persze, mindegyik órajelhez tartozik egy fesz érték, de a limiteket el lehet valamelyest tologatni, így tudok neked olyan BIOS-t gyártani, ahol adott órajelhez a stabilnál kevesebb feszt adok.
A kollégánál valami nem kerek egyébként. Gyártottam már pár giga 970-hez BIOS-t, de ilyet csak nála tapasztalni.
Persze a képen csak a max fesz látszik, érdemes lenne megnézni mennyi terhelés közben, hátha csak 1-1 pillanatra 1,24V.
-
pilu85
őstag
válasz
nagy.matyika #34303 üzenetére
köszi a válaszokat. 4570 mellé jó még? nem lesz nagy procilimit?
-
pilu85
őstag
válasz
nagy.matyika #34299 üzenetére
köszönöm. mennyivel lehet jobb a hűtés? 5 fokkal? hátlap mire jó amúgy? alkatrészekben is jobb lehet a g1?
mennyi lehet benne a plusz tuning potenciál? 100 mhz? szeretem azért a tuningot, de csak feszemelés nélkül. -
gumikacsaa92
tag
válasz
nagy.matyika #34234 üzenetére
köszönöm a segítséget!!!
szerinted húzzam valamennyit? engedné?
-
gumikacsaa92
tag
válasz
nagy.matyika #34230 üzenetére
tuningolni nem merem a táp és az alaplap miatt. ( cx430m és asrock b85m pro4)
-
gumikacsaa92
tag
válasz
nagy.matyika #34230 üzenetére
62,5%
-
gumikacsaa92
tag
válasz
nagy.matyika #34221 üzenetére
Értelek. Youtube-on nézelődve nagyjából pedig ilyen pontszámokat kaptak a kártyák, de ha van valami ötleted mit tudnék csinálni, írd le nyugodtan
Előre is köszönöm!
-
h1mpi
félisten
válasz
nagy.matyika #34226 üzenetére
ja nekem is 14.135 lett
-
gumikacsaa92
tag
válasz
nagy.matyika #34212 üzenetére
Ehhez a részéhez a dolognak már végképp nem értek xD
-
Venyera7
senior tag
válasz
nagy.matyika #34099 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33978 üzenetére
Mondjuk hallottam olyanról, hogy minőségi Seasonic beles tápnál "cicergett" utána Sirtec beles CTG-nél már nem. Lap tápellátásról annyit egy mezei legolcsóbb lapban is ugyanúgy megy akár egy I7 is, természetesen szorzózáras.
-
castiels
addikt
válasz
nagy.matyika #33796 üzenetére
Igen. De igy ugrik a gari? Hogyan lehet visszatenni a gyárit? Amugy latod mar vakakinek nem sikerult.
-
gaben88
őstag
válasz
nagy.matyika #33736 üzenetére
A GPU nincs 100%-on, ez jól látszik, viszont a VRAM pedig sokszor bőven 3800 felett jár... és ilyenkor néha le, le ugrik az FPS! De tényleg csak néha és nem zavaró, csak inkább érdekes, hogy tényleg lehet valami abban, hogy lassú az utolsó 500-as rész.
Egyébként az előbb jó nagy hülyeséget írtam... a kártya tehát 1540/1950-en megy!
Ez az én fesz emelés nélküli minden játékra használt OC setupom! :-)
-
castiels
addikt
válasz
nagy.matyika #33736 üzenetére
Sok függ az optimalizálástól is egyébként.
-
golf2gt
tag
válasz
nagy.matyika #33639 üzenetére
Rendben . ma megpróbálom. 65-66 foknál megáll am a vga az jelentheti azt hogy kicsit még húzható lenne?
-
Meghivott
addikt
válasz
nagy.matyika #33606 üzenetére
A legfrissebb driver rendben van?
AMD-ről váltok és hát...khmmm...szóval ezért kérdezem. -
Raidon
őstag
válasz
nagy.matyika #33606 üzenetére
Nagyon szepen koszonom igazabol azt nem tudtam hogy orvosoltak e a hibat
-
Raidon
őstag
válasz
nagy.matyika #33590 üzenetére
Harapd le a fejem. Na
Hat ha leirnad reszletesen megkoszonnem -
davidsone
addikt
válasz
nagy.matyika #33596 üzenetére
ok! köszi! ránézek ha hazaértem!
-
davidsone
addikt
válasz
nagy.matyika #33593 üzenetére
néztem tegnap de nem találtam, gpu-t html-ben néztem, hol keressem?
-
Meghivott
addikt
válasz
nagy.matyika #33531 üzenetére
A héten jön majd a kártya. MSI GTX 970
-
Meghivott
addikt
válasz
nagy.matyika #33529 üzenetére
Érthető, köszönöm!
-
Meghivott
addikt
válasz
nagy.matyika #33526 üzenetére
Köszi.
Az első adott.
Milyen értékekkel érdemes emelgetni? -
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33502 üzenetére
Mivel nagy valószínűséggel viszi, mivel G1 célszerűbb a kívánt értéket próbálni, majd onnan lépkedni visszafele. Feszt nem emel magától.
Őszintén szólva rohadtul nem érdekel már a véleményed, elég ha neki tudtam/tudtunk segíteni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33458 üzenetére
Nem fogok vitatkozni veled, egy szóval nem mondtam a feszültség állítást.
Ha már itt tartunk neked kéne megadni a tiszteletet a magasabb rangúaknak. -
Racecam
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33458 üzenetére
Mégis mitől halna be a memória, vagy egyébként bármi más (tudjuk, hogy a GPU nem fog, mert van védelem), ha nem emel feszt?
Legfeljebb nem fog menni azon az órajelen...
És ugyebár fesz emelésről szó sem volt, ha jól emlékszem...Maradjunk annyiban, hogy itt egyelőre te vagy az aki kioktató stílusban (ugye nem kívánod, hogy idézzek?) kiröhögte a fórumtársát...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33443 üzenetére
Jobban jársz ha nem okoskodsz.
-
Racecam
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33439 üzenetére
Nem tudom, mi volt ezzel a gondod, nem recept volt, hanem pontosan leírta, hogy mit csináljon.
Egy ~max beállításból jött visszafelé, amennyiben nem működik...
Írhatta volna fordítva is alulról felfelé, de mivel vannak általános tapasztalatok a GPU-val ezért ez gyorsabb, ha úgy tetszik. -
h1mpi
félisten
válasz
nagy.matyika #33439 üzenetére
Hogyne lenne... Ha nem értesz a tuninghoz, azért az nem azt jelenti, hogy más se...
tökéletesen leírta mit kell csinálni egy vga kiteszteléséhez.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #33437 üzenetére
Nem. Miért?
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #33223 üzenetére
110 ezer forintért szépen is nézne ki. Egyébként ez szerintem felső kategória. Főleg, ha a nem sokkal erősebb GTX 980-at is belevesszük. Árban és számozásban is. Az, hogy van 980 TI meg Titan X is az egy dolog.
Az a csúcs.
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #33220 üzenetére
Szerintem ez csak nézőpont kérdése. Van, akinek elég az is, hogy fusson a játék. Van, akinek medium-high szint számít megfelelőnek. Van, aki azt szereti, ha maxra tudja tenni a legtöbb dolgot, pár beállítás kivételével, és van, aki csak akkor nyugszik meg, ha mindent teljesen fel tud húzni. Ettől függetlenül az állítás, hogy mindent visz maxon, akkor igaz, ha tényleg minden maxon van. Az Ultra vagy Very High nem jelentik azt önmagában, hogy minden maxon van.
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #33129 üzenetére
Ez után meg a következő lépés, hogy akkor inkább GTX 960-at veszek mert az "valódi" 4GB-al rendelkezik
-
DNReNTi
őstag
válasz
nagy.matyika #33129 üzenetére
Ezt a leírást fogom linkelni azoknak, akik okoskodnak h szar kártyát vettem.
Egyébként csak megerősíteni tudlak, nem vettem észre hogy bármikor is megröccenne a kártya, akkor sem amikor az utolsó 512 megába belefal. Továbbra is epik jó vétel a 970, és elnézve a dollár-forint árfolyamot, aki ilyet tervez venni, vágjon bele hamarabb, nem lepne meg ha 1 hónap múlva drágább lenne mint mikor 1 éve vettem.
-
davidsone
addikt
válasz
nagy.matyika #33130 üzenetére
meg mik az ajánlott darabok
(#33131) eldarin: +1 unity-hez képest parádés
-
BullZeye
veterán
válasz
nagy.matyika #33045 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy a tearing a monitor hibája, és csak azon látható, ergó a videó amit linkeltél egész konkrétan semmit nem ér, mert nincs rajta a tearing.
-
sittes79
addikt
válasz
nagy.matyika #32820 üzenetére
Annyi van, hogy random módon 1-2 sec-re elmegy a kép a monitoron, gondoltam hátha javítana valamit, azon kívül hogy lehet még pár oka.
-
jani04
aktív tag
válasz
nagy.matyika #32330 üzenetére
Ezzel azért én is tisztában vagyok.
Rángattam azért már én is kártyát. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
nagy.matyika #32235 üzenetére
Pedig hoz, hidd el
-
Joco_77
senior tag
válasz
nagy.matyika #32235 üzenetére
Én azért számítok egy 20% körüli pluszra sok helyen. (márcsak amiatt is mert 3.6 on tud menni a 920 am ott pedig 4ghz simán menni fog).
Elválik.
Alapból 13% single core erőtöbblet van az X5650 ben ahogy néztem és ugye magasabb órajelen fog futni.
Bizakodom... -
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #32216 üzenetére
Csak a tápra gondoltam..
Na mindegy majd ha meglesz a másik táp kiderül. -
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #32207 üzenetére
Az nem lehet, hogy amit te mérsz fogyasztásmérővel csak a konnektorból felvett teljesítmény?
Ennek egy része hővé alakul. Szóval jobb minőségű táppal kevesebbet mérni, függ a hatásfoktól. -
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #32205 üzenetére
Oké elhiszem.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
nagy.matyika #32201 üzenetére
Ezt a 240W-ot a teljes gépre érted? Vagy a te kártyád alapból 220W-ot eszik?
Úgy gondolom a ref 145W-hoz képest max 170-180W-ot fogyaszthat tuningolva. -
Joco_77
senior tag
válasz
nagy.matyika #31872 üzenetére
Igen, ahogy írod. Ha használnék 27 colt(pláne 4k felbontással) utána énis kicsinek / kevésnek érezném a 22colt, ugyanis nagyon igaz a mondás, hogy "a jót könnyű megszokni".
Ezért aztán inkább közelébe se megyek ilyennek költséghatékonyság / házasságom biztonsága érdekében -
intuicio
aktív tag
válasz
nagy.matyika #31795 üzenetére
Ő lenne a kiszemelt moncsi:
DELL U2515H -
davidsone
addikt
válasz
nagy.matyika #31404 üzenetére
...nem ironizáltam, félreértetted ennyi, részemről béke
-
davidsone
addikt
válasz
nagy.matyika #31391 üzenetére
Te tűnsz "lelki szegénynek" benned van egy elnyomhatatlan bizonyítási kényszer, de te is tévedhetsz...
(#31392) nyega:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest