- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
akoska07 #36699 üzenetére
Teljesen mind1, a gyári boost értéke.
A lényeg a lényeg mint ahogy felettem is írták ez egy szoftveres bug, az, hogy a minimum érték ennyire alacsony nem jelenti azt hogy instabil lenne a VGA. Főleg nem gyári értékeken, ennek elég kicsi a valószínusége, remélem ezt Te is belátod végre és nem kötekedsz feleslegesen.
-
válasz
GeneraL_XTX #36697 üzenetére
Csak elárulom neked, hogy az egy alapórajeles mérés volt
Inkább ne árulj el semmit,mindenki jobban jár.
Mennyi volt az alapórajel ?Tudok konkrét számokat is írni,mert csak kb 5 MSI Gamning járt nálam.
De mindenképp megvárnám másoknál mi az alapórajel.
Gondolom sokkal-sokkal magasabb,mint nálam.
Angliában kevesebb órajel jár,mint Mo.-on.Az,hogy amd hozott nálad 8.8 min fps-t azon egy kicsit sem csodálkozom.
Az bizony már tuningnak számít. És Über mod-ban. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
akoska07 #36696 üzenetére
Nálam ez is, sőt az amd karik is produkáltak ilyet alapórajelen
és a cpu-mat biza húzni se lehet. És nem csak nekem. De ezt mar több helyen ezerszer kitárgyaltuk de mind1
De persze ez kártyainstabilitás...gratulalok
Csak elárulom neked, hogy az egy alapórajeles mérés volt
-
válasz
zsadnok #36691 üzenetére
Ez még mindig nem kerek.
Adatlapodat nem ártana kitölteni,gondolom nem a Tab S-el nyomtál ilyen eredményt.
#36692 GeneraL_XTX :
8.8 fps szerinted bug ?(max a te gépeden)
Ilyen bug nincs!!! Csak instabil vga. Tudjuk,hogy te ezt nem érted. Tudjuk,hogy nagyjából nulla fogalmad van ezekről a dolgokról,de legalább ne írd le.
Melyik 970 hoz ilyen min fps-t ? Segítek: instabil vga !Jóreggelt! Ez egy felnőtt topik felnőtt vga(k)-al.
#36695 Sziszifeca :
Hello helloRég találkoztunk.
Grat!
Az egy jófajta kártya.
1580 stabilitás várható tőle. -
Sziszifeca
őstag
Helló!
Csatlakoztam egy MSI 970-el hozzátok. Asic Quality: 79.8%
Majd próbálok azért egy tuningot készíteni mit bír a kártya fesz emelés nélkül. -
ffodi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36692 üzenetére
Előjöhet ilyen bug, amikor helyenként látványosan akadozik, és ennek hatására gyalázatosan leugrik az fps, de ez a legtöbb esetben megoldható azzal, hogy a dokumentumok mappából letörli az ember a Valley/Heaven mappát, majd utána indítja a tesztprogramot.
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #36684 üzenetére
lehet ezen az 1440p sem segít...
csak szitkot olvasok róla...
-
tepenzed
őstag
válasz
GeneraL_XTX #36684 üzenetére
az utóbbi évek legszarabb portja
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #36681 üzenetére
és amúgy milyen? fogyat a játékmenet vagy vannak benne ötletes dolgok?
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok játszik valaki itt a Quantum Break-el? Azt szeretném megtudni hogy csak nekem hiányzik a menüből az 1440p? Mert nekem a max 1920x1200 de a natív ugye az 1440p lenne...
-
MésziGab
tag
Hy
Pár napja szereztem be egy EVGA 04G-P4-1982-KR GTX980 4GB GDDR5 SC PCIE VGA-t,ilyenem még nem volt,most kipróbálom címszóval!
Egy Intel i7-4790 proci van mellette,és sajnos elég melegnek érzem a kártyát játék közben
GTA V fullon minden,így 75-80 fok között mozog a kártya hőmérséklete!
Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a hőmérsékletnek,de most az 1 venti miatt kiemelten figyelek erre
Mennyire kell aggónom a hőmérséklet miatt,ha tartósan így üzemel a kártya mennyire károsodik?
Vagy tegyek a gépház aljába 2db 120mm-es ventilátort ami elegendő levegőt biztosít a kártya hűtésére? -
Cs1csó
titán
válasz
Sziszifeca #36650 üzenetére
Egy ideje olvasgatom a toipkot és ha a tuning fontos a akkor abban általában az MSI Gaming-et szokták ajánlani.
-
enslaved
csendes újonc
Köszönöm, de többet nem merek rajta húzni, mert amikor a tesztek alatt látott 1418 ig meg 7600 - ig felvittem, akkor villogott a 3dmark teszt, igaz, a temp - hez nem nyúltam hozzá, az közrejátszik? A voltage - t nem kell bántani? Egyébként elég az a stabil 60-75 fps bőven, a v-sync kikapcsolása rosszabb képet eredményez.
-
blu79
addikt
válasz
enslaved #36667 üzenetére
- a 72 fok nagyon is renben van . Mivel neked custom kártyád van talán +100 is lehetne a core clock vagy akár több is a memory clock az 400-450 vagy akár 500 is ha nem hibázik a kártya
természetesen ki kellene tesztelni de ez így is jó.
. Az fps számot a monitor frekvenciája határozza meg vsync esetén. Tehát ha driverben vagy játékban ha be van kapcsolva a vsync akkor annyi lesz az fps-ed amennyi a monitor frekvenciája.
MésziGab na ez már elég jó
a 83 az a hőfok annyi? Heaven alatt?
-
enslaved
csendes újonc
Akkor megnyugodtam, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Még két kérdésem lenne: Max. terhelésen kicsit tuningolva 72 celsius fok az rendben van? Annyit és úgy húztam rajta, amennyit javasoltál az imént valakinek. A másik meg, hogy az fps számot a monitor frekvencia határozza meg? Mert a 60 hz - es monitoromon 60 fps, a 75 hz - esen meg 75 fps a maxom, a tesztekben meg sokszor 100 felettiekről is írnak. Ezt már régóta meg akartam kérdezni hozzáértő emberektől.
Köszönöm előre is. -
enslaved
csendes újonc
-
enslaved
csendes újonc
Még annyit kérdeznék, hogy az alapjárati ventilátor sebességet nem lehet valahogyan szabályozni (lejjebb venni) a videokártyánál?
-
blu79
addikt
válasz
enslaved #36655 üzenetére
- szia igen , normális ha felpörögnek a ventik (Asus lapom van), nekem is ezt csinálja, a Giga WF3 nem áll a venti le terheletlen állapotban
. Csak a Giga Extreme-nél állnak le a ventik
(#36651) MésziGab szia, a Power és a Temp -et told ki amennyire lehet, Aztán a Core Clock-ot és a mem clock-ot kell állítani. Kezdésnek a Core clocknak adj mondjuk +80-at a mem clocknak adj +350-et. Futtass egy tesztet és közben a Gpu-z fusson a háttérben a Sensors füllel
-
enslaved
csendes újonc
Sziasztok!
Most vettem egy Gigabyte GTX 980 GV-N980WF3OC-4GD videokártyát. Az lenne a kérdésem, hogy az normális, ha a gép bekapcsolásakor felpörögnek a ventik, majd a windows bejelentkezésénél szépen elhallgatnak, ill, hogy alapjáraton is forognak olyan 800 rpm sebességgel? Nem kellene leállniuk teljesen? Köszönöm előre is a válaszokat. -
gaben88
őstag
válasz
Sziszifeca #36650 üzenetére
MSI
-
Sziszifeca
őstag
Helló
970-es kártya vásárlás előtt állok, és nehezen tudok dönteni:
Gigabyte 970 Gaming G1, vagy MSI 970 Gaming 4GTuning, halkság, sebesség számít, ki mire szavaz?? Segítsetek
-
Syz
senior tag
Azért ha sikerülne mégis teszteket csinálni akkor mindenképpen oszd meg velem mert érdekel. Mielőtt áttértem a zöld oldalra, előtte legalább 8 évig crossfire használó voltam de kíváncsi lennék mit tud az SLI. Teszteket szoktam olvasgatni de egy személyes véleménynek mindig jobban örülök
-
BiP
nagyúr
válasz
MésziGab #36642 üzenetére
Szerintem a gyártó egész jól belőtte, hogy milyen terhelésnél hogyan hűtse a kártyát, hagyd nyugodtan Auto-n.
Max. ha túl hangos vagy túl meleg, akkor érdemes elgondolkodni belebuzerálni a vezérlésbe, de szerintem a kártya tudja jól, hogy normál működés mellett milyen hűtés kell neki. -
blu79
addikt
válasz
MésziGab #36642 üzenetére
Szia, ha idle állapotban állnak a ventik akkor a hőmérséklet felkúszhat akár 40 fokig, ha nem akkor olyan 30-31-2-nek kell lennie általában. Terhelt állapotban 75- re is felmehet vagy akár 80-ig is, de nem kell megijedni a kártyának baja nem szabadna lennie ettől a hőmérséklettől, csak visszavesz az órajelből. Ventit tetszés szerint állíthatod , auton is hagyhatod. Tuningolni érdemes mert azért hozhat pluszt ami nem kerül pénzbe
.
-
MésziGab
tag
Üdv
EVGA 04G-P4-1982-KR GTX980 4GB GDDR5 SC
Egy ilyen VGA-nak milyen hőmérsékleten kell lennie alap és terhelt állapotba?
Bízam a kártyára a hűtés vezérlését,vagy állítsak be neki egy fix ventilátor fordulatot?
Tuningban érdemes gondolkodnom a fent nevezett kártyánál?Köszönöm
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Lenne egy amatőrnek tűnő kérdésem. Ha a kártyákon van 2 db. sli csatlakozó akkor melyikre kell, vagy érdemes rakni az összekötőt? 970-es kártyákról van szó.
-
eventus
veterán
Eladom a kártyát. Nincs időm jatszani és nem is akarok szakítani rá. Ma feldobom apróra.
-
Syz
senior tag
Érdemes már próbálkozni a legújabb driverrel vagy még mindig kihagyós? Egy párból kimaradtam mostanság
-
szokika66
csendes tag
Sziasztok!
Mi okozhatja azt a hibát, hogy játék közbe ha nem csinálok semmit vagy 5 percig akkor ledobál asztalra magától, mintha alt+tabot használnék?
-
qantum
senior tag
Sziasztok! A képernyőillesztő program működése leállt és utána sikeresen helyre állt-ezt dobálja fel játék közben, ezt miért csinálja?
-
KAMELOT
titán
válasz
GeneraL_XTX #36609 üzenetére
Elnézést VALLEY-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest