- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát az igaz hogy ott már kevés a GTX260 de ha lemondasz a vonalsimításról meg egy két plusz csilibili effektről pl motion blur (bár azt én ha lehet mindig kikapcsolom főleg autós játékban mert elégé zavar) akkor már szépen elmegy a graf meg nem minden sajna ma már ez a trend hogy csinálunk egy fasza grafikájú játékot de a többi az meg csapni való tisztelet a kivételnek. Bár ebbe nekem nem tartozik bele a crysis sem a FarCry2 ezek számomra amolyan egyszeri játékok voltak. De azért nálam is számít a grafika mert különben minek is vettem volna GTX260-at
Ja és egy év múlva csere GT300-ra vagy HD5xxx-re azokra már érdemes lesz komolyabban beruházni (legalább is én komolyabb teljesítményt várok tőlük legalább 50% meg persze dx11 stb, stb..... ) éppen ezért nem vettem most csúcs VGA-t
DeSanto: Nem fogyaszt ám az annyira többet én egy 32"-ost veszek annak megáll a fogyasztása 150W-nál attól függően hogy mekkora fényerőt használsz. Szemben egy 24"-os (nem energia takarékos új hullámos) is elfogyaszt 130W-ot. És mellesleg megtartom a jelenlegi Samu 931BF-em mint elsődleges monitor mellé gondoltam a TV-t mint másodlagos megjelenítőt játékra meg film-re.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez igaz de én nekem volt szerencsém élőben látni egyet ami persze Full HD-s volt és szerintem 1 méterről már elég fasza képe van annál közelebbről meg a jelenlegit sem nézzem
de azért persze a monitor vétel sincs lefutva ha netán valami csoda fojtán hoznak az országba LG W2600HP-BF monitort akkor anak valszeg én sem tudnák ellen állni
de gondolkoztam még a HannsG 28"-os "kicsikéjén" is de az meg TN-es és hát ezért inkább TV. -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Na hali én is leteszteltem most komolyabban a kártyámat.
Alapban ment 1280-ban csúcs graf 16xQ max 15-23 fps között de 18- 20 átlaggal.
Na akkor megtuningoltam egy kicsit méghozzá erre 700/1400/2500 és minimum lett 20 fps max 32-33 (ha nem nézzem az eget) az átlag meg 26-28 fps. azt hiszem elkaptam a GTX280-asodat
Ja és atom stabilan ment amit korában írtam hogy hibázik arról kiderült hogy csak grafikai búg bár meg kellene néznem hogy hogy bírja 24/7-ben(viszont érdekes hogy csak vonal simításnál jelentkezik egy kis átlátszó kockás fal ami talán 10 méter széles a játékban és amikor átmegyek rajta simán jó sehol egy hiba viszont állandóan fixen ugyan ott van). Na megint bebizonyosodott számomra hogy ha tuning akkor nVidia
Most már csak az a kérdés hogy hol a vége
Ja és mellesleg még szép nagy CPU limitem is van mi lenne ha lenne egy erősebb procim -
NFree
addikt
Azért próbáld ki a külömbséget nekem 19 es moncsim van, a napokba viszont átmentem haverhoz , megnéztem a 22-esét és
arról nem is beszélve utánna kitolta a képet a 130cm full hd tévéjére 3m-ről néztem
, Na most az a lényeg 24 es moncsira gyúrok a többi nem számít, én is szeretem feltolni a dolgokat maxra de hidd el ég és föld a kettő.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha felraksz hozzá egy ultra graf módot akkor tényleg szebb.
Hát amúgy szerintem ez az eredmény elég gyér tuningolva van a procid?
Jó nem tudom hogy kapcsoltál e AA-t de az én eredményeim Vista x64-esen a következőek.
Én is csak Fraps-al tudtam nézni a következő: 1280x1024 csúcs grafika no AA min 28 max 50-55 fps de 30 alá nem nagyon merészkedik csak elvétve de az átlag úgy 32-és 38 körül mozog. Ugyan ezek a beállítások csak 16xQ bekapcsolva min 15 max 28 az átlag olyan 23 fps. A lényeg hogy AA nélkül simán játszható nincs semmi féle mikróakadás nem ugrál össze vissza az fps. Az alap Crysis-t meg sajna most nem tudom tesztelni mert az ép nincs nálam -
Cyberpunk
félisten
Hát én nem tudom nekem meg pont a Vista jön be jobban mint az XP de tény hogy vannak hülyeségei de hát melyik OS-nek nincs
Nekem például múltkor lan-partyn nem engedélyezte hogy bekapcsoljam a file megosztást pedig rendszergazda ként jelentkeztem be na mindegy most meg simán betudom kapcsolni erről ennyit
Tudod mit megnézhetnéd XP-n hátha azon megy a benchmark, -
Cyberpunk
félisten
Akkor megnézhetnéd esetleg Fraps-al
Apropó nekem van egy kis gondom a Vistával az a gond hogy ha elindítom a gépet és egy játékot akkor baromi kevés az fps-em még szagat is pedig a VGA felkapcsolja az órajeleit 3D-be. Ha újra indítom akkor meg megy frankon. Új drivert is raktam fel szakszerűen eltávolítottam a régit a legfrissebb dx9-es frisités is fen van és mégis
Lehet hogy megviselte a VGA csere? Pedig akkor elvileg nem kellene újra telepíteni. Ja és a régi kártyámmal nem voltak ilyen gondjaim. -
Cyberpunk
félisten
Hát ahhoz a kártyához már illő lenne venni egy legalább 24"-os monitort a legtöbb játékot faszán vinné ott natívban is (kivéve a a Crysis-t de nem csak az létezik a világon grafikán kívül nem igazán tud felmutatni mást amiért értelme lenne vele játszani).
A játék élményhez meg szerintem igen is hozzá tartozik a minél nagyobb képernyő méret és felbontás (AA-t meg nem nagyon muszáj 1920x1200-ban kapcsolni esetleg 2 vagy 4xes max aminek még van értelme) én nem hiába veszek 32"-os Full HD-s LCD TV-t amihez már nem biztos hogy a legjobb választás a GTX260-om de nekem a méret az jobban számít ami megér némi kompromisszumot. GTX280-at vagy 4870X2-est meg azért nem vettem (bár lett volna rá keret) mert nekem még azoknak a teljesítménye nem elégé meggyőző + egy év múlva jön a váltás GT300 vagy HD5xxx-es ami már dx11-es lesz és persze gyorsabb (talán nem is kicsit)
Na mindegy a lényeg hogy szerintem mindenképp megéri a nagyobb monitor mégha nem is csavarhat fel az ember mindent max-ra, de te tudod azért persze egy kicsit ciki ilyen kártyával 17"-os monitoron játszani + a nagyobb felbontás még szebb is.Apropó dobhatnál egy Warhead eredményt 1280-ban minden max 16xQ és no AA-mellett is kíváncsi lennék rá (persze csak ha megvan a játék). Mert össze szeretném hasonlítani az én GTX260-as eredményeimmel
-
-
subaruwrc
félisten
aha értem a logikát. na hagyjuk a kommunikációt nem megy az neked. amúgy meg én beszélgettem csak te beleköhögtél de semmi probléma. majd ha annyira érdekel utána jársz.
(a vége az lesz, hogy a 4850 is ver mindent )
ilyen nem lesz, én tudok reálisan gondolkodni
schwartz
az a düh amit az atik váltottak ki belőled. de ha nem , nem. -
Bluegene
addikt
-
-
Henk
veterán
Viccnek szántam.
Engem érdekel,hogy néz ki a gépem.Megjön a vga hűtő akkor kész lesz teljesen,akkor csinálok képeket is róla.
Majd próbáld meg a clear sky-t 1680x1050-ben minden max és driverből anizotróp szűrés 16x.Bevagánykodtam egy ilyennel aztán kaptam egy 8 fps-t azt egy kicsit letörte a kezdeti lelkesedést. -
Cyberpunk
félisten
Üdv a clubban
Igen elég jó érzés az hogy ha van az embernek egy brutál kártyája amiben eddig kompromisszumra kényszerült az már a múltéÉn is 8800GTS-röl (G80) váltottam GTX260-ra és nem bántam meg nagyon hasit ez a kártya és elég jó érzés például Crysis-t nyomni minden max-on (persze AA-nélkül
) ami eddig épp hogy játszható volt médiumon. Csak egy gond van a csúcs kártyákkal hogy hamar elmúlik az érzés ha ki jön az újabb még gyorsabb kártya. Én például már most szívesen látnák a gépemben egy GT300-ast de arra még várni kell legalább egy évet. De addig is élvezem a jelenlegit.
A következő nagy ugrás a TV megvétele lesz na az áll leejtős lesz az biztos hogy O.M.G-t sűrűn fogom mondogatni -
ImI87
őstag
Meghiszem azt!
Én annó 88GT-ről váltottam, ráadásul úgy, hogy már 2 hónapja megvolt a FullHD monitor. Nekem is tátvamaradt a szám párszor........ventivezérlés:
Biosmod-dal sem kell tökölni, Riva-val meg lehet oldani lazán.
Linkeltem már többször is az írást. 1x kell megcsinálni, nem is bonyolult, és következő Win reinstall-ig tökéletes. Annyiszor ajánlottam már, hogy na. -
Beowulf_78
addikt
Nekem 730/1460/2500-nél alap 50%...full 3D-ben kb. 80% emelkedik, de autómatikusan, hőfoktól függően (bios mod.). Így 70-72 fok Crysis alatt.
Üdv a team-ben...
Nekem a 260 jobban a szívemhez van nőve, mint eddig bármelyik másik kártyám. "Lelkük" van.
Szóval a kötődésed csak egyre erősebb lesz az idő előrehaladtával.
-
Henk
veterán
-
VinoRosso
veterán
jaja...mondjuk én anno 1,5ös peccsel toltam 4850el meg 9600GTvel, azóta már kijött az 1,7 és azzal már van dx10.1 és azzal még gyorsult az ati. De húzott 4850-el és 3,8Ghzes wolffal 1650x1050be átlag 35fps nincs élsimi se aa, és nincs maxra tweakelve a graf haladó menüből, csak dx10 legmagasabb beállíátások. Sunshafts effektnél 18-20 fps. 9600GT-t ugyanez 25 fps és 15. Atin egy kicsit szebb. Ha mondjuk dx10.1-el gyorsult is, akkor max 40 fps, így meg talán lehet rá egy kis élsimit rakni. Sajna mikor kijött a peccs már nem votl időm játszani, meg meg se volt már a 4850
-
mfranky
őstag
Nézd meg magad, a kis Gigabyte 260OC hogyan teljesít nálam... valahol ez a vége...
-
TTomax
félisten
az lehet,hogy a lapod szuper hűvös,csak hát a nem a legjobb quad hűtő... sőt sajnos a zalman fénye már nagyon régen megkopott...amúgy meg ha felraknád a házad oldalát és normális kereszthuzatot csinálnál akkor nem melegedne se a NB,se a SB,bár lehet akkor házat kell cserélned,az biztos nem egészséges a nyitott ház...
-
TTomax
félisten
Szerintem akkor sem szerencsés a "keresztbe" szellőztetés,ugyanis ez a légmozgás pontosan merőleges a házakban általában uralkodónak...persze azért jó lett volna ha emberünk ír egy laptípust,vagy esetleg kitölti az adatlapját... talán könnyebb lenne tanácsolni az északi híd miatt...persze azt sem ebben a topicban
-
TTomax
félisten
Quad alá normális lapot kell venni,azon van normális hűtés... P45 vagy X48,és ha egy értelmes házba rakod be akkor mindegy merre fúj a CPU hűtő...Nekem ne cirkuláljon odabenn semmi,hanem azonnal menjen kifelé..,főleg az a meleg amit a CPU termel mert az nem kevés...
És ha megnézted volna a linkelt képeket akkor láthatod,hogy 35 fokos az északi híd,pedig nem fúj rá semmi...csak a házban uralkodó kereszthuzat... bőven elég... -
Laraxior
titán
nem jó a kérdésed... jó-e 1680hoz. Elég oda egy 8800 Ultra is hidd el,egy kicsit több kompromisszummal. Én is játszottam 1920x1200ben Crysis-t...úgy kell beállítani hogy 30FPS-t kapj
Meglepő de úgy sikerült hogy szép is maradt. Azért mondom a Crysist,mert ugye egyelőre annak van a legbrutálisabb gépigénye...már több mint egy éve
-
Beowulf_78
addikt
Én is féltem a wide-tól...de nem bántam meg.Sőt! Áldom az eszemet hogy ez lett.
Az pedig hogy vársz vagy nem...nehéz kérdés. Én nem várnék. megmondom hogy miért. Ez a GT200 kiforrott problémamentes széria. Tudod hogy mire számíthatsz. Az új szériánál még az is kérdéses hogy mikorra fog jönni, illetve mikorra fog ideérni piciny országunkba. No és persze ott van a "félsz" is, hogy lesz e valami nyűgje az új szériának. mert aki az elején belevág, nagyot is szophat akár. Szóval sokat kockáztatnál ha várnál szvsz. Vegyél egy 216SP-s GTX260-at ami meg van pöckölve gyárilag. Ez a legkockázatmentesebb, legbiztoabb megoldás. Ezzel tuti nem nyúlsz mellé. A döntés rajtad áll. -
Beowulf_78
addikt
Nézd meg a konfigomat...2 éve 22-es monitort használok. Szted direkt félrevezetnélek?
Tök felesleges a GTX280 1680x1050-es felbontáshoz. Az Ati kártyákat meg inkább hagyjuk. 1440-hez egyébként elég lehet egy 9800 GTX+ is, de 1680-hoz kell a 260. Crysis-hoz meg még az a +15-20% tuning is jól jön.
Nincs mit vacilálni ezen. 1680-hoz kell a 260.
-
Cyberpunk
félisten
Persze az fps szám az csökkeni fog nem kicsit
Ezért én a hejedben cserélnék VGA-t is jó a kártyád nekem is ilyen volt de oda már kevés lesz persze ha nem akarsz csúcs grafikát akkor jó az is de én mindenképp cserélnék min. egy GTX260-ra (216sp) vagy ha nem vagy elvakúlt NV fan
akkor egy ATI HD4850/70 erősen ajánlott.
-
Beowulf_78
addikt
50ccm papírjai vannak, de persze 125ccm. Eddig nem foglalkoztak vele, de ez csaj fakabát volt, és elkezdte keresgélni vajon mekkora is lehet, de lövése se volt hozzá mi az a robogó. Azt mondta indítsam be és húzzam be a kuplungot. Igazi lúzer. Majd azt mondta húzzam meg a gázt. Nem fogta fel, hiába mondtam neki ha meghúzom a gázt elindul a motor mivel autómata váltós.
Szóval frsz nélkül közúton...büntetési tétel 70-120k között. Mivel a csajom nevén van, ő kapott 70k-t, mivel én vezettem, hogy nekem is jó legyen hozzácsaptak 15k-t...Persze 1 kasszán vagyunk, szóval 85k...
-
schwartz
addikt
Rendben, de valaki anyagi okokra hivatkozva hirdet egy GTX280-at (1ev garral) majd eloreutal egy masik cuccra...
Mindket hirdetes aznap volt feladva, mindketto videki es csak eloreutalas jatszik. Ha egyezik is a ket szemely, akkor minimum csak a garival van problema... (legjobb esetben)
-
janos80
senior tag
-
VinoRosso
veterán
no mind1 én azért óvastos lennék. Vajon honnét származhat ez? Mert nagyker ár alatt van a cucc, és még így is megéri mert gondolom nem olan hülye hogy 0 forintért csinálja. A garhoz meg folymatos utánpótlaás kell, hogy tudja cserélni. Ha csak kamionról lepottyant rakomány, az nincs minden héten, azt az elején még van gar, de mikor már nem lesz mit adni helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest