- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
biggamer #5404 üzenetére
jáááj
,nekem csak játékra kellene + a köv havi fizu után én megrendelem a masinát.
akkorra bizony még nem fog lemenni a Q9300 ára... annál többet nem szánnék rá(most 49
)
mit gondolsz ,ennél csak drágábbak lesznek a cuccok karácsonyhoz közeledve? igaz h jönnek a köv gen intelek de akkor is karácsony....
-
Beowulf_78
addikt
-
Nwis86
aktív tag
válasz
biggamer #5327 üzenetére
hát ez lesz mert közbe msn is tárgyalok... de feladom, így van, ha van pénzük megveszik főleg hogy 14 éves gyereknek akarják venni .... és mint kiderült 300 000 ig oké a gép.. na szóval huzzák le őket nyugodtan ha így állnak hozzá...
csak azért akartam nekik segíteni mert gyerek nővére meg legjobb csaj barátom...
és gondoltam jófej leszek, de mégse
-
Nwis86
aktív tag
válasz
biggamer #5321 üzenetére
ismerem
de nem is azzal van a gond hogy nem tudok helyet.. én évek óta már Ph-ról vásárlok mostani gépemet is innen állítottam össze .. csak most másnak kell gépet összealítanom de ők meg mindenképen azon a szar helyen akarják megvetetni az alkatrészeket...
de 1ébként továbbra is fennáll a kérdésem hogy asus p5e3 al megy-1 a GTX 260? bár ezt elég hülyeség megkérdeznem is mert hát miért ne menne? szerintem csak az a lehúzós bolt nem akar rendelni mer van nekik raktáron vami régebbi és azt akarják eladni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #5071 üzenetére
Nem erről van szó...végiglapoztam. Vártam hogy akkor melyiket tehetem fel ha cserélni akarom. Elfér itt, csak félrevezetett, célszerű GT200 topikba ilyen jellegű hsz-ből olyat betenni ami azért vonatkozik a GT200-ra.
Ennyi. Jó hogy linkeled a friss híreket, de ezt a VGA hűtőtesztet mindenhová betehetted volna csak épp ide volt felesleges. G80, Ati 4xxx, G92 topikba is aktiuális a teszt....annak meg nem sok értelme hogy végiglapozom, hogy ez is jó, meg az is, aztán kiderül hogy tök mindegy melyik lenne jó mert egyiket se tudja feltenni egyik GT200 tulaj se.
4870 tulajok szted ide fognak jönni olvasni? Sztem nem. Az meg a másik, hogy ne azért tedd ide be mert a többi topikba elveszne. Mert akkor a végén ez is olyan topik lesz amiben el fog veszni egy hasonló link. Remélem érted mire gondolok. -
pisti88+
senior tag
válasz
biggamer #5014 üzenetére
Félévente érdemes amugy is karit cserélni ha formában akarsz maradbni, nem kell félni nem most lesz még ez a csíkszélességcsökkenésseljáró uj chip bevezetés... Szerintem vedd meg nyugoidtan, ha jön is az uj chip max fogyaztásban ver rá sokat, teljesítményben ha 10-20-5-ot akkor no problem ennyit elviselünk...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #4998 üzenetére
Warezba ki fogom próbálni, és ha tetsztik, és tényleg olyan lesz, mint amilyennek írják, támogatni fogom a magyar fejlesztő brigádot egy eredeti példány megvásárlásával!
Úgy érzem, hogy a magyar srácok nagyot alkottak, és büszkék leszünk rájuk, és szerte a világban a többi gamer is!
Ennek az lehet az előnye, ha tényleg jobb lesz mint az első rész, lehet a fiúknak be fog indulni a szekér, és több felkérést is fognak kapni... -
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #4684 üzenetére
Inkább tanácstalan voltam...senki se látott még ilyet, és nem tudtam hogy fogom megtalálni így a megoldást, hogy egyedi a problémám.
Köszi az elismerést...
Rövidesen majd csinálok új tesztet. Letesztelem a Crysis cfg módokat XP alatt, és összehasonlítom a Vista-s very high üzemmóddal.
Lehet lesz benne UT3 teszt, és Call of Juarez is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #4682 üzenetére
Hát...ugye bios mod. előtt simán ment minden...most meg húzgálnom kell a shader csúszkát együtt az órajellel, majd mentés, és után pipa ki, és ugy már menti külön külön is őket. Azért kavart meg, mert bios mod előtt, nem volt ilyen, ezért gondoltam hogy valami gond lehetett a bios mod-dal.
-
Henk
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
biggamer #3669 üzenetére
hát ez az ár akkor is iggen iggen durva!! még ha 55nmes is,de még nem valószínű!!
[EVGA 9800GTX 512MB DDR3]
akár 10év gar ennyit tutti nem adnék érte!!! -
boogie84
veterán
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
biggamer #3407 üzenetére
A második link az tetszik. Hát igen, végül is jogos lesz a többi forgalmazónál reklamálni a hihetetlen nagy árcsökkenés miatt. 30-40ezer forint egy-két hét alatt azért engem mellbevágna.
De ha én közte lennék azoknak akik 120K-ért vettek GTX280-at, esetleg többért, és kiderül hogy valójában 1-2 hétre rá 40K-val kevesebbet ér, elgondolkoznék rajta, hogy a jövőben melyik gyártótól veszek majd VGA-t.
De hát kellet ez, ez van.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
biggamer #3390 üzenetére
Félre ne érts, csak azért írtam, mert mindenki szipolyozta az ATI-t, közben dörzsölte a kezét, hogy az árak csak úgy repülnek lefelé. Egyébként én örülök neki, hogy megy le mindennek az ára, csak még mindíg nem az én pénztárcámhoz van igazítva.
Az én javaslatom:
GTX280 - 38000Ft
GTX260 - 33000Ft
HD4870 - 30000Ft
HD4850 - 25000FtNa ez lenne a fajtámnak való árazás.
(Egyébként szépek a fotók a weboldaladon, gratula)
.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
biggamer #3373 üzenetére
Na eljött a pillanat, hogy végre minden NV fan szép hallkan megtapsolja AMD/ATI bácsit, hogy árpolitikájával nem csak az ATI fanoknak, de nagyon erősen az NV fanoknak is boldogságot hozott az életébe.
A verseny eldőlt a két gyártó között. A nyertesek a vásárlók.
Bízom abban hogy továbbfolytatódik.
Szerk: Én úgy gondolom, hogy ha az ATI ezt nem lépi meg, még most is KB 120-130K között lenne a GTX280. Ja és az NV emberei ráadásul tudták hogy mire készül az ATI, még is csak 130K környékére tudták nyomni bevezető áraikat. Azt gondolom adta volna ő még 150-160K-ért is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
biggamer #3354 üzenetére
Engem aztán nem érdekel, hogy egy mamlasz mag van ott vagy 2mag. És szerintem senkit.
Az érdekel, hogy a 4870X2 csúnyán elveri a GT280at. Mindezt uazon áron. És szerintem ez érdekel mindenkit.Azmeghogy sokat eszik nem hinném érdekli azt aki 100+Kt ad ki VGAért, hangban meg "On the noise front, when gaming it does spin up, but it isn't any louder than the GTX 280 at max fan speed. Again, we'll want to wait until we have final hardware to do quantitative tests on this, but it is nice to see that even the prerelease hardware doesn't go crazy in terms of heat and noise."(anand)
driverezésed is egy maszlag, így, hogy a CF támogatás nem hozza ki belőlle a maxot is agyonveri aGT280at. Uristen miesz ha mire megjelenik driver is lesz hozzá?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest