- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
sfeco79 #5330 üzenetére
hát azt sajnos nem tudom, meg nincs is rendes neve
és weboldala sincs, mindenki csak úgy hívja hogy villám, mert a tulaj neve valami vilen gábor vagy mi és ebből lett a villám
de pl havernak volt olyan hogy hazavitte a vadi új procit összekente egészet ezüst pasztával és azonnal leéget .. csap alatt szappannal lemosta visszavitte és kicserélte neki gariba
-
Nwis86
aktív tag
válasz
biggamer #5327 üzenetére
hát ez lesz mert közbe msn is tárgyalok... de feladom, így van, ha van pénzük megveszik főleg hogy 14 éves gyereknek akarják venni .... és mint kiderült 300 000 ig oké a gép.. na szóval huzzák le őket nyugodtan ha így állnak hozzá...
csak azért akartam nekik segíteni mert gyerek nővére meg legjobb csaj barátom...
és gondoltam jófej leszek, de mégse
-
Nwis86
aktív tag
na további fejlemény most telefonáltak havernak boltból hogy a nagykerrel beszéltek és azt mondták hogy Asus P5E3 és 260 GTX et nem lehet összetenni :S hát én ezt rohadtul nem értem:S miért ne lehetne ezek nagyon kevernek vamit
-
Nwis86
aktív tag
válasz
biggamer #5321 üzenetére
ismerem
de nem is azzal van a gond hogy nem tudok helyet.. én évek óta már Ph-ról vásárlok mostani gépemet is innen állítottam össze .. csak most másnak kell gépet összealítanom de ők meg mindenképen azon a szar helyen akarják megvetetni az alkatrészeket...
de 1ébként továbbra is fennáll a kérdésem hogy asus p5e3 al megy-1 a GTX 260? bár ezt elég hülyeség megkérdeznem is mert hát miért ne menne? szerintem csak az a lehúzós bolt nem akar rendelni mer van nekik raktáron vami régebbi és azt akarják eladni.
-
Nwis86
aktív tag
Esztergomba Atek hát ja jó lehúzós, én még 4 évvel ezelőtt vásároltam náluk akkor is átvertek... de haver apja ott vásárol évek óta és nemlehet meggyőzni hogy ne ott vegyenek, pedig 2 utcával arrébb van 1 másik bolt ott meg olyan csávó van hogy ha valami megjelenik 1 hét és már nála lehet is kapni és olyan árba hogy vetekszik az itteni ph-s árakkal
na meg bármit mond neki az ember és kapásból elmond a cuccról minden létező technikai adatot
1 állat az a ember, nem tudom miért nem náluk vásárolnak.
-
Nwis86
aktív tag
Hello
Lenne 1 kérdésem Asus P5E3 alaplappal ugyebár tökéletesen megy egy GTX 260 -as vga, elméletileg simán kéne mennie nem?
csak mert 1 ismerősömnek az öccse most lesz 14 éves
és gépet akar neki venni apja játékra amin megy minden és engem kértek meg hogy állítsak össze 1 gépet mert már jó pár gépet összeraktam... na most összeállítottam 1 alkatrész listát... ezt apja bevitte boltba és azt mondták hogy a Asus p5e3 laphoz nem jó a 260GTX
na most ezek hülyék? vagy én nem tudok valamiről:S
1ébként ezt ajánlottam nekik:
- Alaplap: Asus s775 P5E3 ( X38)
- Processzor : Core2 Duo E8400
- CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 PRO
- RAM: GEIL BLACK DRAGON DDR2 1066MHz 2GB CL5
- VGA : BFG Tech GeForce GTX 260 OC
- HDD: Samsung 500/SATA2/16M
- Tápegység: Chieftec 550Wamit a bolt ajánlott nekik játék gépnek 170 000 Ft-ért az pedig ez
ezt küldték nekik mailba ajánlatnakasus p5k pro
kingmax 1gb ddr ii. 1066 mhz (ez azért jó vicc)
samsung 500gb (hd501lj)
asus 9800gt hb 512mb ddr3
core 2 duo 3 ghz
deer 400 w tápegység
lg dvd (gsa-4167b) oem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest