- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #5598 üzenetére
Aztakurva.....
Ha ilyen felbontás és beállítások mellett is ennyi az fps, akkor 1280X1024-ben szűrők nélkül tuti lesz 50-60 fps. Bakker, vennem kell egy 280-at.....
-----------------
losi73: a 25-30 fps hogy lehet tökéletesen játszható? A normális játékhoz ennek kb a duplája kell.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #5598 üzenetére
Jól látom, hogy 10 meg 20 FPS-ekkel megy?
Ez 1920×1080, vagy 1920×1200? Jövő héten nekem is jön a Full HD monitor, és reménykedtem, hogy HD4870 elég lesz még 2008-ra, de látom esélytelen, ha GTX-280 OC se elég már...
Atyám mibe vágtam én bele...
Már látom a jövőmet... írom a privit Gianninak, vagy Banditnak, mert rendelem a HD4870 X2-t.
Egyébként szép képek, grat!
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5513 üzenetére
Mondjuk az igaz hogy nincs időm egyben sokat nyomni.
Ma pl. 1h játszottam single-be...este meg volt egy kis öldöklés multiba. Feka,nsrking,Keldor,Én. Nagyon zsír volt. Jóval jobb a multi mint a Crysis 1-ben. Fekáék végig gl-el tolták.
Esélyem nem volt.Mondjuk amúgy se, de gl ellen...
Én kemény voltam, és nem használtam.
Holnap se fogom nyomni túl sokat..megyünk "melózni".Még lehet a tv-ben is benne leszek...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5434 üzenetére
A te bemondásos és DOS-os képeddel kapcsolatban nem volt gondom. Reálisnak találom, Pistiével ellentétben.
nekem sosem jutott eszembe okoskodni a beállításokkal csak azért hogy én legyek a legjobb. Ha gyorsabb a VGA-ja valakinek és korrekt, elfogadom. Nem a te részedről volt kifogásolni valóm.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5422 üzenetére
Azon felül meg szenvedtek ezzel a sz@ros DOS-os képernyővel, és bemondjátok a felbontást. Vicces amit csináltok nem gondolod?
Nézd meg a blogomat, ott van a Crysis bench tool ahol BIZONYÍTHATÓAN minden ott van a screenshot-on. Felbontás, szűrés, minden.
De tudod mit...majd én is beállítom 1280x1024 high-ra, 1-2 dolgot meg majd leveszek médiumra, bemondom hogy megvertelek titeket a DOS-os képernyőt figyelembe véve, és a dolog el van intázve. Én leszek a király!Ááááá.Ezt a "versenyzősdit" meghagyom nektek mint "játszóteret". Motiválna engem is a dolog addig a szintig ahol még a korrektség az első. Ahol meg a másik félrevezetése...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5422 üzenetére
Mintha odaverné a BFG-t?
Hát ott megint valami X akta van Pistinél....de én már leszarom.Hogy mehetne jobban közel azonos beállítás mellett?? Proci, VGA is egyforma beállításokkal..ráadásul 30fps-el jobban? Most frankón! Ti most magatokat kábítjátok? Mert engem nem tudtok.
Ott van a tesztemben hogy 1280x960-ba (ami még kicsit gyengébb is mint az 1280x1024) min 51fps, avg 74,1 max 93,9...
Pistié min 49fps avg 84fps max 123fps....szóval ez rablómese, bárki bármit mond. Azonos beállításokon ment kb. a 2 gép, és a gépünk majd hogy nem egyforma. Ha te meg elhiszed hogy Pisti gépe azonos beállításokkal ugyanolyan VGA-val azonos órajeleken ilyen különségekkel jobb, akkor megkérdőjelezem a hozzáértésedet fater.És ezzel az "odavaveri a BFG-t" tipusú megjegyzésekkel csak magadat járatod le, úgy gondolom.
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #5417 üzenetére
Feltettem a gyárit,177.26 de azzal sem jó.De nekem már az is gond,hogy húzni sem tudom a kártyát.Ha emelem is az órajelet hol reagál rá,hol nem.Mindenképpen új win kell mert ez már tele van szemetelve.Emelt órajellel lesem fut a 3d mark,egyből kék halál.Bár a kari is lehet szar,de alap órajelen meg minden tökéletes,gamek is.Nem is melegszik.Megnézem új op rendszerrel hétvégén.
Bár ha a kari szar ilyen indokkal nem vihetem vissza gariba,hogy nem lehet húzni! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Laraxior #5409 üzenetére
Nem akarok okoskodni,de írták már h beta driverrel lehet nem műkszik!WHQL-es van most fennt?Esetleg most úgyis friss az oprendszered másik oprendszert felrakhatod próbaképp!(Ha xp van vista)Nekem így oldotta meg a Vista alatt a hibajelentéseket amit xp-alatt rendszeresen produkált(Igaz Ati-m van
)
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Laraxior #5402 üzenetére
THX az infókat!
Még azt megnéznéd nekem,hogy mennyi rendszerramot zabál fel 1280*1024-es felbontás környékén ugyanúgy High-on és 8*Q val,azért kellene az info,mert 2gigám van és a régi Crysis Vista alatt megzabálta a ramomat.....(ilyen 1,9gigát) és most a ramok árai a padlón vannak és veszek még 2gigát,ha uannyit zabál,mint a régi
Big THX ha megtennéd!! -
Rusher
őstag
válasz
Laraxior #5357 üzenetére
Az enyémen nem világít semmi.......mikor világít állandóan vagy terhelve? Vagy csak 280-ason van? Nálam jól működik az órajelvisszavétel csak azt nem értem, hogy pl. HD videó lejátszás az miért nem low performance tehát minek kapcsolja a max órajeleket? Egy AVI lejátszása közben is ugyanúgy felkapcsol fullra. Mondjuk a fogyasztáson és a hőfokokon viszont nem látszik meg tehát nem fogyaszt annyit mint egy játék alatt csak minek? Na mind1 de ettől függetlenül nagyon jól működik és a ventiszabályzás is terhelve eddig max. 49-ig kapcsolt csak fel
-
Beowulf_78
addikt
-
törölt tag
válasz
Laraxior #5342 üzenetére
A Seasonicból ezzel kiábrándult az illető, én szintén a Corsairt ajánlottam, de a HX szériát.
Igaz, hogy a 450-es is röhögve elég lenne (E6600 CPU, s semmi tuning nincs a rendszerben), de most már valószínű az 520-as lesz a befutó. Azzal is jól jár.
Bár szintén Seasonic a bele, de ha egyszer az egyik legjobb tápok... vagy még az Enermax új szériái, amelyek szóba jöhetnek. -
Henk
veterán
válasz
Laraxior #5334 üzenetére
De én húzni sem tudom.Legalábbis szerintem nem.A riva-val beállítom az órajeleket,de a g-puz-ben nem jelenik meg.Szerintem nem is állítja.Ati tool-al meg egyáltalán nem tudom mert szétfagy tőle.
Szerintem a az új riva sem segít,eddig a régebbivel is működött csak most kezdte tegnap,hogy nem állítja.Ebből új win lesz gyanítom. -
Henk
veterán
válasz
Laraxior #5329 üzenetére
Nálam detto.
Órajelet nem veszi vissza,és a riva-val hiába állítok be bármilyen órajelet nem változtatja meg hiába okézom le.Tegnap este kínlódtam vele én is,de semmire nem jutottam,win-t este már nem akartam újra rakni.A 2.09,2.10-es riva-t is próbáltam mindkettővel ugyanaz.Ha kiderül mi a gond áruld majd el nekem is.
Nekem 177.92 driver van fenn. -
leviske
veterán
válasz
Laraxior #2804 üzenetére
Mondjuk azért a kis XFX a maga 73k-s árával ott van...
Kíváncsi leszek, hogy akkor már az Inno hol lesz árban...
(#2806) raziel01: Attól még, hogy 70-esem lesz... én annak a hűtőjétől jobban félek.
Ha olyan hangja lesz, mint a rokonának és e mellett lesz, olyan meleg, mint az 50-es (legtöbb helyen ezt írják)...
[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest