- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laraxior #5342 üzenetére
A Seasonicból ezzel kiábrándult az illető, én szintén a Corsairt ajánlottam, de a HX szériát.
Igaz, hogy a 450-es is röhögve elég lenne (E6600 CPU, s semmi tuning nincs a rendszerben), de most már valószínű az 520-as lesz a befutó. Azzal is jól jár.
Bár szintén Seasonic a bele, de ha egyszer az egyik legjobb tápok... vagy még az Enermax új szériái, amelyek szóba jöhetnek. -
-
törölt tag
Gigabyte P965-DS4 lap, Core 2 E6600 CPU, 4x512 MB RAM, Seasonic 430 W táp, a VGA pedig az új GTX 260. Tuning nincs.
Jó másfél éve még én segítettem összerakni a gépet, ami egészen eddig teljesen jól működött. A kolléga (illetve már nem az
) pedig biztos nem gányolta össze, van olyan megbízható!
[/benyalás off]
-
törölt tag
válasz
#65755648 #1663 üzenetére
Azért ne avassuk szentté az ATI-t sem, rá vannak kényszerülve, hogy valami újat, mást vonultassanak fel, különben nem maradnának versenyben. Ha ők lennének a nagyobb cég, korántsem biztos, hogy ezt a taktikát követnék.
Ennek ellenére a 280-as GTX-et valami botrányosan gáz kártyának tartom. Hiába a róla szóló több oldalas cikkek, ez nem fejlődés, ez lópénisz.
Fejlődés akkor lenne, ha a teljesítmény nőne, a fogyasztás pedig csökkenne.
Azon túl szánalmas, hogy 2008 közepén még mindig nem létezik olyan kártya, amin FullHD-ben, full grafikán folyamatos 60 FPS mellett lehetne játszani az újdonságokkal is. -
törölt tag
Ne mondd már, Glide-ra volt egy csomó élvezetes játék! Ami hirtelen eszembe jut az a már említett patchelt Tomb Raider, ill. Unfinished Business, TR2, Carmageddon Splat Pack, Incubation, NFS II SE, SW: SotE, Screamer2, Screamer Rally... vagy csak jókor vettem - ill. akkor még vetettem - a kártyát, te pedig túl korán?
Az új GTX-en úgy látom, van egy 6 és egy 8 tűs tápcsatlakozó is. Kérdésem, hogy mindkettőt be kell kötni, vagy elég csupán a 6 tűset?
"Csúcskártya" ellenére az eddigiek alapján nagyon hurka a teljesítménye, de addig bizakodom, amíg nem látok egy kiforrott driverrel végzett, korrekt tesztet.Mikor jár le az NDA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest