-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
chris1997 #15013 üzenetére
a BÖMÖS adja az eredményeket 7 versenyböl 3 elsö hely egy 2.
a maradék instant kancsokal volt tele.....
ja egy szinsort kuncsiznék a tt cupéhoz c-be
tupacamaru: c-ben ha lenne majd ugc-ért tt coupé vedd meg jó az alap ramja nagyon
és a gyorsulása isde meg kéne pislognod pontiac solistiket is az is elégjó kivéve a rino ellen mert ott lepatansz mint a gumilabda
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #14906 üzenetére
Vityadrift nevű spílert ütötték ki??? Mert akkor nincs igazság...
Én nem ismerem őt, nem mentünk, de ránézek az adatlapra és pontosan 1 darab rossz tételt látok. Ez elég, hogy valakit letiltsanak? Tehát biztosan megmondta valaki, hogy csalás történt? Mert akkor nekiállok jelenteni én is... jó gyorsan
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #14744 üzenetére
Tudom hogy annyi de reménykedek, hogy kiadják a DLC-kkel megspékelt változatot. Én szerettem pár autó kivételével minden kocsit kimaxoltam. A Caterham-et direkt megnéztem de ott olyan tetű lassú, hogy a rendőrkocsik állva hagytak itt meg az előbb egy úgy körbeautózott, hogy és rakéta módon ment szóval kicsit sem volt gyanús de előbb jelentettem egy instant finishes Cinque-t na ehhez már nem tudok mit szólni.
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #14734 üzenetére
A Criterionnak én is örülnék azokra még nem volt igazán panasz a részemről legalább is. Az 2012-es MW fasza volt még meg is venném ha kihoznák a komplett verziót az összes DLC-vel mert az legalább lekötött nem 2.5 órás szutyok volt mint a Run. Ebben a pusztulásban közrejátszott a sok csaló elég nagy részben és persze ők mert nem tettek ellene igazán semmi. Ha tiszta a játék több a befizető->van pénz a fejlesztésre->virágzás van ha mindent jól csinálnak mert igazán nincs ellenfelük a piacon
-
tatabike
őstag
válasz
chris1997 #14520 üzenetére
Egy példa:
Van egy ásóm(IGC). Kell egy ezres (öcsi). Ha az ásóért szerzem meg az ezrest, akkor egyszerűen odaadom érte. Ha az ásóval szerzem meg, felások 10nm kertet, és kapok egy ezrest. Remélem érthető a különbség. Ha nekem azt írja valaki, hogy IGC-ért megszerezhető, akkor az nekem az ásóért kapott ezres. -
-
tatabike
őstag
válasz
chris1997 #14340 üzenetére
Jól megy, szó se róla. De azért az MR2 morgós üvöltése jobban bejön...
punkstyle, 500 bost jár kezdésnek, csak gondolom ellőtted egy 300-as kártyacsomagra. Na, azt nem kellett volna. Mert ugye a cseles EA azt adja be, miután "kiutalta" a bónusz 500 búsztot, és sokan be is dőlnek, hogy azt meg kell venni, nincs mese. De van mese, ilyenkor bal felső sarokban klikk a "back to safehouse" ikonra, és megmarad az 500 búszt. Érdemesebb venni rajta egy plusz garázshelyet, én pl. egy body kit-et vettem a kedvenc autómra, a Fairlady-re...
Értelmesebb cuccot úgysem tudsz rajta venni, még a leggagyibb búsztos kocsi is egy ezres... -
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #14189 üzenetére
a lepellel letakart autóra válaszolni így felesleges is volt. Az tutira nem a caterham, de ha te tudtad már előre tényleg bitzosan, akkor jól beugrattál, sokan mentek rá a talágatásra... Remélem, jó lesz vezetni a gépet, mi a gyengébbik verziót kaptuk, de az R500-at is mondta tegnap az egyik főnök, hogy "igen, érkezni fog majd az is".
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #14186 üzenetére
Az a baj annak kiáll a lámpája (hacsak nem a Tutu -féle verseny verzió), de a teteje, orra akkor sem hasonlít, ez valami amcsi vas lehet, mint az SG-n is említettem szerintem a Ford Capri az esélyes.
-
-
odébbb
tag
válasz
chris1997 #14126 üzenetére
Jó Napot Kívánok ASZFALTBETYÁROK !
Jelentem én hijányotam : de tesó ez o.d.a.b.a.sz. , zsirkaraj , Na ! ijjenekre gondoltam : okééka rendben minden ...
de a két kájhacsű az visz mindent a (supra)
Jó ötlet , kreativ , csodás , és legalább te még pingálsz is , de be is szurod ide , had gyönyörködhessünk ...
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
chris1997 #14077 üzenetére
Ezt inkább sajnálattal olvasom, mintsem meglepetten...
noblem1983.
Ha nem lesz "The servers are currently down...", akkor veszek 10 db. 100.000-es kártyát, azt meglátjuk érdemes-e a beruházásra. Bár amióta bevezették a "Team Escape"-t, azóta kizárólag azzal játszom, és a Juggernaut / Emergency Evade pároson kívül nem igazán használok semmit.Köszönöm a válaszokat!
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #13597 üzenetére
Elvileg nálad írta BONESAI, hogy kezdeni még lehet Silvia-val csak utána lesz boost-os. Nem tudom, mert nem tervezek új acc nyitást.
Megtartani meg meglehet a 3 ajándékot, de sajnos csak dísznek vagy privat futamokra jó. Persze ha valaki szgk. gyűjtő tartsa meg, de 500-ért nem olcsó a garázshely.(#13601) NFree
Ezt figyelted jó idők jó sz@r gépektől! -
Crowent
tag
válasz
chris1997 #13575 üzenetére
chris1997 a GT3 RS autót nagyon lerontották az előző teljesítményéhez képest. Jó, nem mondom hogy nincs az élvonalba, de nagyon jól kell taktikázni hogy minden rendben legyen vele. Bár a CCX-ről nem igen tudok nyilatkozni, viszont az Agera az nagyon megy, nekem 3 ultra cuccom van benne, a tübbi pro, de így is legtöbbször versenyen otthagyom a versenyzőket, ha épp nem rammolnak le... De hozzáteszem tegnap vagy mikor Dover Streeten annyira lerammoltak hogy nagyon szépen lemaradtam, mégis sikerült 5 embert behoznom, és nyertem is, pedig nem 1 csillagos autók ellen mentem. Jó, biztosan számít a vezetés is, de ebbe véleményem szerint benne volt az autó teljesítményének a keze is.
A többi 3 autót amit kapsz mellé az véleményem szerint mind kuka...
-
-Rolika-
senior tag
válasz
chris1997 #13544 üzenetére
Ehelyett inkább azt csinálnák meg, h belépek és tudjak egyszerre versenyt nyomni, ne mondjuk csak a 3. inditásra. Plussz visszatehetnék a ready gombot is, mert iszonyat, h másfél percet kell várni egy verseny után, h mehessen a következő, ha pedig kilépek, akkor meg már nem talál következőt. Egyre fosabb ez a gém.
-
noblem1983
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #13055 üzenetére
észnél voltam ma , kicsit versenyezgettem és mérlegeltem a lehetőséget. Amikor belépek, játszani szeretnék egy jót, kicsit autókázni. Nekem kb 20 + 10 autóm van, és ebből használható kb... nem is tudom. Egy biztos, a nagyjával simán DNF-et kapok, be se érek. Pedig a skyline-omban nem csak ajándék cuccok vannak, van benne egy ultra tuned kék váltó, a fék, a rugó se szar... dnf-et kaptam vele, kártyát is adott, az 51% megvolt. A tóbbi autóm is festegetésre jó, sajnos. Valamiféle előrelépést kell tenniük, mert az nem mehet örök időkig, hogy mindenki az adott legjobb autóval ugyanazokon a pályákon ugyanazok ellen megy. Illetve legyen ez, de akkor mondjuk ki, hogy ez. Simracewayben ez. Az se szar, sőt jó, mert tudom, hogy mi a koncepció. Azaz efelé az irány felé megyünk, ezt akarjuk, így akarjuk. Az NFS Worldben is volt korábban egy irány, amiről sejtettük, hogy jó és afelé tartunk, de a nyáron, ősszel elszállt a játék. Begurulok bohóckodni, midaddig, amíg a windows 7-et fel tudjuk tenni...
Tegnap 4-ből 4-szer csodásan végigment, szépen újraindul a gép és kiírta, hogy a gép váratlanul újraindult , kezdjem elölről a telepítéstAmint sikerül... simán a simracewayt tudom játszani jókedvvel. Addig marad a NFS
-
- = Zk = -
félisten
-
tatabike
őstag
válasz
chris1997 #12745 üzenetére
Nekem tetszik az a régi cápa bömös is. Nem nagyon szoktam nézni az adatokat, inkább azt, hogy tetszik-e a verda.
Jobb lenne, ha konkrét adatok lennének a kocsikról, ez az overall meg hasonlók az agyamra mennek. Jobb lenne teljesítmény, súly, ezek aránya, meg hasonló SI-mértékegységek használata. Mondjuk ahhoz kellene egy kis gógyi, meg némi fizika tudás, eldönteni, melyik mit tud...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged