- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Vitya98 #14955 üzenetére
Hat ez elég szomorú, az tény hogy rengeteg az Autó finis, és mondom napjába töbször összefutottam a ugyan azon arcokkal, ugy látom nem volt szerencséd, vagy pont olyan embert fogtál ki csalás közben akinek esetleg messze elér a keze.
Más , én ahogy látom a dolgokat soha nem gyüjtom össze a class os zacsikat , de szarok is az egészre.
Na skacok eltüntem 4 hét mulva re , mindenkinek jó játékot , ha még lessz adigra
-
tutuhawer
őstag
válasz
Vitya98 #14947 üzenetére
Sajnálom a helyzetet, de így, hogy biztosan tudjuk, hogy van trükk a háttérben, sajnos jogos. Mindenesetre peches vagy, de jó, hogy leírtad, mi is a dolog háttere. Így 2011-ig visszamenőleg nyomtam egy report gombot. Ő is Viktor, és rányomtam, biztos, ami biztos
Ti is nyomjatok visszamenőleg, ha úgy érzitek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest