- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
LamerGyuri #21559 üzenetére
Kémeink a Nightriderzen jelentették NFree felbukkanását.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
alfa20 #21547 üzenetére
Mindenáron offline akarsz játszani? Sok minden történt két év alatt, van normálisan működő multi, automatikusan frissülő launcherrel, több játékszerverrel - ezek mindegyikén kicsit más és más a játék.
Offline-olni már csak azok szoktak, akik maguknak akarják moddolni az autókat, meg cheateket, modokat próbálgatni.
Én azt mondom, törölj mindent, aztán az #21532-es hsz.-ben lévő játék-szerver linkek valamelyikéről töltsd le a legújabb launchert, meg az egész játékot.
Vagy innen: link a Release_2.2.0.4.zip-hez
(Program Files alá nem fogja engedni telepíteni ha jól emlékszem) -
Bekő Tóni
tag
válasz
- = Zk = - #21535 üzenetére
Multi mellett / helyett tudsz single módban is menni minden versenyen.
Egyébként jobb lett a játék mint az EA-s korszakban volt. Röhejes így kimondva, de igaz, hogy pár középiskolás, egyetemista srác a szabadidejében jobbra tudta formálni a játékot mint az EA fizette BlackBox-os majmok főállásban.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #21531 üzenetére
Szia Karibaba!
Több szerveren megy a játék, ezeket külön csapatok üzemeltetik. A szerverek nem átjárhatóak, de annyin játszol amennyin akarsz, csak akkor az mind külön karrier.
A nagyobb szervereknek van külön honlapjuk, ott minden le van írva merre indulj el a letöltéshez.
(Adhatnám a direkt linket a launcherhez, de így egy kicsit körül tudsz nézni. melyik szimpatikusabb ranglista, autólista, egyéb leírás alapján.)
Na, akkor a nagyobb szerverek:
- Worldunited.gg - amerikai, Discord account kell bejelentkezéshez (ez ne ijesszen el, végig leszel vezetve a folyamaton ha nincs), ügyes a fejlesztő-tulaj, sok minden itt kerül elsőként bevezetésre, de csak ritkán frissít.
Direkt drágák a dolgok hogy játékban tartsa a játékosokat. Eredeti EA-s autók 80%-a újra van kalibrálva.
- Nightriderz - francia, közelebb van, kisebb a ping, van csapatrendszer, ha versenyzel, akkor a csapatnak is megy pont. Meg sok más apróság van amivel játékban tartanak.
Könnyebben jön a pénz. Viszont a -2015 előtti- igazságtalan autó erő-sorrend itt még érintetlen. Szinte csak az újonnan berakott autókkal megy mindenki.
- Freeroam Spark - Hogy jellemezzem a Sparkot?Finom ömlesztett sajt. Itt van minden, mint a búcsúban. Rengeteg új autó, külső alkatrész, rohadt könnyen jön a pénz, összes verseny elérhető. Az összes autó "javítva" van. Viszont helyenként túl könnyű az autók irányítása. Már-már komolytalan a legkedveltebb S-class-ban. Kevesebb az aktív játékos, mint a fenti kettő bármelyikén.
Dióhéjban talán ennyi.
Magyarok mindenhol vannak, a legtöbb talán a Nightriderz-en van.
Aztán van még az oroszok szervere, meg még pár kisebb, de azokat nem ismerem.Mondanám hogy remélem ezek alapján tudsz választani, de szerintem egy idő után jelen leszel mind a három szerveren te is
Kicsit olyan ez, mint amikor kérdezgetik játékban hogy melyik autót vegyék -> tök mindegy, kis idő még és meglesz mind
Project Torque-on mi újság? Esténként hányan keresnek rendes sprint, circuit versenyt? Thunder Alley-t?
-
Bekő Tóni
tag
Azért egy kis különbség volt azért szerintem a kettő között
A Project Torque / Level-R / Heat Online csendben békességben kimúlt. Elhagyta az ereje, eljárt fölötte az idő. Ám többször visszahozták. A végén már kuruzslókat is hívtak hozzá, de hiába, már nem volt magánál, lekapcsolták a gépekről. Csendben, békessségesssen.
Ábrázoljuk mondjuk egy szívinfartuson többször átesett, mindenki által kedvelt nagypapa képével.
Őt mindenki kedvelte, csak a családtagok nem kedvelték egymást, állandóan ment a vita köztük, melyik kórházba legyen bedugva a papa.Aztán a NFS World. ÚÚÚ - a legdurvább, -morbidabb, -abszurdabb fejőstehén akció amit a világ látott.
Mikor egy gazdát megajándékoz az élet egy elefántnyi fejőstehénnel. Nem cirkuszba viszi mutogatni, hogy szenzációt csináljon vele, hanem egy nem takarított istállóban, több éves mocsokkal az állat körül (csíterek), elkezdi minden testnyílásából fejni. Kevéske földlabdás fűcsomóval táplálva (kösz Black Box -Quicklime, zsenik voltatok)
Aztán mikor kezd fogyni a tej, kölcsönadja egy nyúltenyésztőnek (Easy + MuhammadFixnow lol) hátha az többet tud lefejni belőle. Csóri nyulas nem is tud mit kezdeni az elefántnyi tehénnel, berakja egy pajtába, aztán másfél évig rá se néz.
Jön a gazda másfél év után hogy -hö, hol a tehén -jéé ez él még? Aztán tejet ad-e még?
De hiába, mert újabb egy év után rájön hogy nem paraszt ő, hej, hogy tehenet neveljen, mindig is a városban akart élni.
Három hónap múlva költözik - akit érdekel még a tehén, az azt csinál vele amit akar... -
Bekő Tóni
tag
válasz
satee76 #21272 üzenetére
Classra korlátozott versenyeken azóta nincs forgalom mióta azt így kitalálták hogy na, akkor legyen
(2012 szeptember óta talán? - előtte sírt pár csíra folyamatosan EA fórumon hogy bajuk van, mert a civilek miatt nem tudnak nyerni MR2-vel se, blablabla. Meg rekordozni se, jaj. Sirámuk meghallgattatott és lőn ... lett dögunalmas pl. az összes E-class verseny.)Aztán ha ilyen versenyről kilépsz free roamba, akkor ott se lesz civil forgalom. Addig amíg nem mész egy rendes open eventet.
Traffic BoulevardGarden Boulevard pont van a héten, ha nagyon hiányoznak -
Bekő Tóni
tag
Menj 10 menetet ott (
vagy 15-öt hogy bőven legyen meg a 10- eh semmi, ne bonyolítsuk), szóval menj 10 olyan menetet ahol mindenki beért a végén és kész. Aztán élvezd magát a játékot - azért amit önmagában nyújt.És így is jár az összes nyeremény neked is. Ezeket Márc. 29-éig megkapod.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Morran #20568 üzenetére
Autóban se azzal a végtagommmal adom a gáz-féket amivel kormányzok, ezért W-S: gáz-fék, bal-jobb nyil: irány.
De ez így csak utólagos önigazolás, azért csak két kézzel megy minden autós játék billről (vagy nem megy ha úgy nem megy
) mert ez: klikk ezt verte belém -taknyos kiskölökként.
(A, Y + vessző, pont gombokkal ment csak.) -
Bekő Tóni
tag
Headshot, nem veszel Jaguárt? E-Type-ot. Csak 950.000 IGC és jópofa a kocsi.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
deadmaau5 #20462 üzenetére
"Már toltam vagy 5 multit ma csodálkoztam hogy nem találkoztam csalóval."
Pont a hét elején volt egy szép banhullám. És hát érződik is a játékban. Alig van autofinish, meg jó kevesen lettek a többiek, már a class eventeken is ritka a fullos-lobby
Más kérdés hogy meddig....
Ne hallgass azokra aki nem járnak fel, csak told és nézd meg magadnak mi a szitu. -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20434 üzenetére
Hány 918 RSR Conceptet látsz itt komám? Rendezd autónként, nehogy elfáradjion a szemed és arra fogd hogy nem találod.
Ja, hogy csítereknek sem elérhető már? Oké akkor Gyu régi képet rakott, rakjuk az egészet múlt időbe.
Egyébként már a múltkor "javasoltam" hogy figyelj arra mit okoskodsz mert nem ugyanazzal a játékkal játszunk és könnyen lehet hogy a tisztán játszó többség számára értelmezhetetlen faszság amit mondasz.
- ...bent volt a kocsi...?
- "régen."Ja, a te szétcsítelt World-ödben..
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20432 üzenetére
Úgy érted megnézted már régen a csíthekkszarral?
gyu456: több mint egy éve berakták a játékba de rejtve, hogy majd később feloldják, és elérhetővé teszik. De a fejlesztők lapátra (vagy más EA projecthez) kerültek és úgy maradt a dolog.
Csíterek el tudják érni, maguknak örömködhetnek vele. -
Bekő Tóni
tag
válasz
StrixAurum #20270 üzenetére
jaj, bocsi, a Csimpilóta az a Desmond volt, nem te.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
StrixAurum #20266 üzenetére
Szasz Csimpi, hiányzik azért a chat a játékban nem? Nem tudod már a kiskamaszokról leimádkozni a pizsit a borgőzös estéken. Pince megvan még? Vagy beomlott az esős nyár végére?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20251 üzenetére
Nem ugyanazzal a játékkal játszunk.
Mutogasd az Ultra Bugattidat ott, ahonnan azt szedted amivel ezt elérted.
Ja, hogy az nem pálya, ott nem lehet felvágni ezzel, mert az összes nyomoréknak megvan ugyanez az Ultra Bugatti vagy mi.Írj inkább arról hogy hány és hány dragpályára belőtt kocsi veri el a Bugattit a való életben. Vagy akármiről, csak ne a játékodról írj, könyörögve kérlek már azistók'ssza meg, mert valami okádék szar autóverseny lehet ha millió km/h-val lehet menni.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20202 üzenetére
Gratula.
Komolyan - nekiálltál és végigvitted.
Pedig ehhez most nem volt cheat -
Bekő Tóni
tag
válasz
eLit-MiLan #19350 üzenetére
Máris veszik ki a Carbonizált Corvettet?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
- = Zk = - #19298 üzenetére
Megmondta, hogy csalok és én is tudom. Megmondta hogy vesztes voltam egész életembe azért csalok. Onnan a világ másik végéből megmondta hogy én olyan vagyok aki nem tud tökéletesen végigmenni a Challenger Conceptel Bay Bridgen. Ezt így oda-vissza, többször.
Nem tudom mi volt, csak azt ahogy se köpni se nyelni. Érted.Szerk: már rajta volt a kurzor a blockkon, aztán mégse...leraktam a chatablakot gomb formájában villogni.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
- = Zk = - #19296 üzenetére
Hát... én köpni nyelni nem tudtam.
-
Bekő Tóni
tag
Majd egyszer kapsz egy olyat amelyik úgy kezdi hogy: "Mindketten tudjuk hogy csalsz..."
És nem azzal folytatja hogy reportol hanem, mintha apád lenne elkezd nevelni "...a csalás gyengévé tesz te gyerek, vesztes punci akarsz maradni egész életedben stb." és csak mondja, mondja.
(Mondta, mondta)
Ott lesz majd akadályoztatva egy kicsit a képességed a köpésre, nyelésre -
Bekő Tóni
tag
Butitják az autókat? És kik? Komolyan, nézek nagy ártatlan szemekkel, tudni akarom.
Akik nem tudják betenni a már bejelentett új IGC kocsikat? Vagy akik éppenhogy be tudták tenni karácsonyra a havat mert odaát már minden fórumozó aláírásában az volt hogy "havat akarunk, havat akarunk"? Vajon ők butítják a kocsikat? -
Bekő Tóni
tag
Ez már tiszta trollkodás-flamekeltés amit művel, szerintem nézzétek levegőnek.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19032 üzenetére
Mi a gond? Megy a Veyroné' ahogy te mentél.
Eh, én meg azt hittem hogy ti ilyenkor valami kollegiális salut félét pötyögtök be egymásnak. -
Bekő Tóni
tag
Ettől lesz nigga. Noblem meg mindenki más "vicces gyerök". Én azt mondom játszódjon, folyamatosan kussolva - csak ide ne írjon. ("megmutatom az újaknak hogy kell menni - lol")
Úgyis megmagyarázzák az ilyenek miért csinálják, ha minden szakad, bedobják a jolly jokert: a gaz EA ellen szabadságharcolnak vagy mi. -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18746 üzenetére
Szép, de ez így uncsi - valamennyien így megyünk amikor napokon át kaparjuk össze a pénzt az egyetlen vágyott kocsira, vagy pár 100 nitróra.
Tankmóddal izgibb lenne, na olyat megnéznék -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18510 üzenetére
EA....fail..EA sucks...no comment - kicsit nehéz ebből kivenni hogy mi a gond, de megpróbálom kitalálni:
Az hogy Juggernaut SRT-8 Charger meg a sima Charger két különböző autó? (eltérő viselkedéssel, overallal, stat számokkal?)
A simát feljavították egy kicsit még tavaly, a juggerest meg nem.Szerintem tök király, többi kocsinál is az lenne a jó, ha a jugger változat kicsit lomhábban viselkedne az alap változatnál.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18316 üzenetére
Segítséget kérsz még, közben köcsögözöd azt aki már segített.
(+ autofinishes, speedhackes csaló vagy a mai napig) -
Bekő Tóni
tag
BRIKLY, Headshottal óvatosan mert tudja hogyan kell csillagokkal kidekorálni a sofőrprofilt...
Csak szólok, nehogy a szemünk előtt történjen meg egy 1000x hallott "odaadtam a havernak, és nemtudom hogy történt, de gyorsan történt hogy cheater lettem" dráma. -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #18223 üzenetére
Az nem biztos hogy repül, ez az undefinied takarás direkt így van megírva a cheatszarságban. Aztán nem tudom hogy még mit csinál de kegyetlenül leterheli a gépemet, és ha nem lépek ki akkor egy idő után out of memoryval pukk.
Mióta ez megy rohadt jó lett a rövidtávú memóriám.Lobby, 6 játékos, memorizáld!, memorizáld!, ready 3-2-1 go. Egyet elveszünk, na ki hiányzik? Kilépés, később report. Jó játék, de azért fárasztó egy idő után.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
F22Reventon #18171 üzenetére
Cobra? Ha A-ba ultrázod fel akkor vedd figyelembe hogy Tier-2-es. Mint az E30 BMW pl..
Ha B-ben hagyod akkor ... hm ... magyar ranglistára Central Coast-on meg Route 55-ön singleztem vele. Ott kifacsartam az utolsó másodpercet is a pályából a kocsival. Max. nitrólehűtővel ahogy Noblem is említette. -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #18036 üzenetére
Köszi.
Chevelle 211, 212 km/h.
Akkor ez a 692 a 300C-n is egy 40-est hazudik felfelé.Handling meg ennyivel több lehet annál amit mutat.
Nem nagy dolog, meg várható volt. De azért reménykedtem hogy esetleg kapott egy Chevelle szerű vagy annál is szélsőségesebb karaktert.
Mert az a Chevelle tökéletesen játsza az izomautós szerepet a vele egy szinten lévő többi kocsi között. 530-as overall mellett jobban gyorsul mint a Roadrunner, HemiCuda, vagy a Cobra meg még 20 másik nem izomautó 599-nél. Persze annyival rosszabbul is fordul.
De érted, karakter. -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #18030 üzenetére
Forgattam kicsit azt a 300C-t a Car dealerben. 530 valamennyi overall mellett 692 gyorsulás 302 handling. Pont mint a Chevelle-men.
Tudnál nekem mérni egy hajógyári gyorsulást, ha arrafelé jársz vele véletlenül?
Innen:
.. bele a falba az út végén és leolvasni hogy pontosan meddig gyorsult a kocc. előtt? -
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #17972 üzenetére
Pedig a hosszú versenyek a legjobbak. Adott számú kezet-rázós, kezet-nem-rázós időhúzós üresjáratra jusson minél több akció, hát nem? Sprint? Fúj, hát hogy nyomok ott +1 kört?
Hétvégén is szinte csak Campuson toltam a Mustanggal, atzán miután első három versenyt zsinórban nyertem, (igaz szerencsével - egymást ramolta az első kettő) nem is toltam máshol és figyeltem:
5 ből 2 esetben esélyem volt a győzlemre, és legtöbbször nem azért mert nem nyomott a játékos powerupot, hanem ellenkezőleg... Verseny indul, én üldözök, ő nyomja powrup nélkül egész jól. Kezdek feszülni, mert tényleg gyors a kocsija, megy a győzelem felé. Eltelik egy kör (vagy kettő), többiek DNF, vagy lemaradnak.
Aztán valahol lekoccolja a falat, én meg addig sehol és megelőzöm. És akkor színváltás. Önuralom szétolvad, elfolyik és kezdi nyomkodni a nitrót, egyre hülyébb helyeken. Jönnek is a falazások, előkerül a ready is, még több nitrót tol, még többet falaz -én meg kezdek vigyorogni. Nitró nélkül, slingshot nélkül az első helyen robogva.
(Persze ebből a 2 esetből 1x korai az öröm, mert utolér és nitróval a célba előz. Én lebohócozom, ő meg lecsíterez)
-
Bekő Tóni
tag
Ja, mégtöbb "ajándék Porschét" S-be!
Ezt nézd anya! Most
kéznitró nélkül!:
.
..
.
Klaw92 kocsiján tök jó az a MW vinyltémaMustangot S-be?: 250 S-class győzelemhez nem nyerő. Lélegzet-visszatartósan szoros és élvezetes versenyekhez - amíg ilyen sok fakezű van a játékban: nyerő.
Micsurin:
Szerintem a Mustang Boss gyorsabb mint a Shelby, de éppenhogy. Ha a Supersnake-kel nem nagy élmény az S class, akkor a Boss-szal se lesz az. -
Bekő Tóni
tag
válasz
kutyuska007 #17953 üzenetére
A-ban kezd, A-ban is marad a sima Z06. És gyenge. Magas overallt neki, extra adag lágyítóval!
-> kék-kék-kék-piros-piros-piros -
Bekő Tóni
tag
válasz
hattrickuser #17337 üzenetére
Hello!
[link] -
Bekő Tóni
tag
válasz
callmeakos #17041 üzenetére
Na benyomtam ezt a duplázót. Direkt.
100.386 $ egy 4-es TE menet, ha nem kapnak el senkit -
Bekő Tóni
tag
válasz
callmeakos #16517 üzenetére
Corvettet feljavították tavaly mikor Beast lett a Beauty mellett. Ford GT szint, talán egy fokkal gyorsabb is, mert semlegesebb, s nem kell mindig összeszedni nagyobb falazások után.
Amúgy szerintem a Ford GT-nek van a legCorvettesebb motorhangja a játékban. -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #16116 üzenetére
Ahhahha a Rheinhold. Nem sok idegennek nézegettem egy ideig rendszeresen nfs-s.com oslapját de az övét igen. Figyeltem megtalálják-e a "nagy" cheatertelenítő akció során. Mert ahányszor mentem vele, a fél -ha nem az egész - lobby mindig jelezte hogy nyom rá reportot.
Tipikus fogalmatlan bénakacsa. Amkor még nem csalt akkor is az utolsó helyekért kellett vele harcolnom Corvettel az F1 ellen.(Értsd: ha leelőztem, akk. becsukott szemmel nitrózva-juggerezve visszajött) -
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #16033 üzenetére
Max Ram skill (2 skill-kocka elmegy rá), max. pursuit pénz skill (2 skillhely), Evade Power *** (1 skillhely) hogy amikor "anyátokba buzuljatok már" felkiáltással rácsapsz az evade gombra akkor jó messzire elrepüljenek a zsaruk.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #15683 üzenetére
Használj OpenVPN-t az sg-s Dealcsy módszerrel. Az olyan proxykat listáz, amik teljes anonimitást adnak.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
eLit-MiLan #15266 üzenetére
jó autó - rossz autó, mit számít, bevágja autofinish-sel: nyomassad csimpi, mutasd meg nekik
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #15143 üzenetére
Király, holnap megnézem, mára csak a kedvcsináló marad:
"good racing!"
-
Bekő Tóni
tag
Privátra hívod a másikat. 17-18 másodpercnél - vagy még később ha ügyes vagy - kilépsz. És gyorsan rányomsz a multira, join, és összerak az egyedül hagyott társsal.
Néha nem.
Ajánlott class alja overallú kocsit vinnie mindkét játékosnak, hátha tétovázik aztán pár másodpercig a matchmaking azon hogy összerakja-e azokat a x99 meg 749 es overallú tömeggel. és ez jó ha csak pár másodperc van a 0-ig.Aztán már csak az invite-nak kéne működnie folyamatosan... De nem, 2-3 menet után nem megy és se singlebe, se multiba tett kitérő nem segít.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
eLit-MiLan #14931 üzenetére
Szlalomképesség. Gyorsabban tudsz az orrával ide-oda fűrészelni.
+ ha van valami nemkívánt trükkje a kocsinak (kidobja a farát itt-ott) azt tudod vele mérsékelni. -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14902 üzenetére
Szerintem uninstalláld az egész játékot a f*szba. Több időd marad a többi játékra.
Az hogy mi még maradunk, azzal ne foglalkozz, az azért van, mert mi még találunk benne olyat amit tudunk élvezni. -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14899 üzenetére
Jó nem értjük. Azért segíts.
Ezt a betöltés, gombnyomásra nyerés, betöltés, gombnyomásra nyerést te élvezed? Jó játék? -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14891 üzenetére
Csaljál. Ha élvezed. De kussolva magadnak. Ne hencegj vele. Mert a tök tele van már az ilyen fajtákkal nem csak itt de a másik fórumon is.
Ha meg nem élvezed, miért nem törlöd a játékot? -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14880 üzenetére
Instafinish cheattel?
[link]
Hát gratulálok bmeg. -
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14723 üzenetére
EA biztos berágott hogy már a házastársi hűtlenségre keresve is a Worldöt meg at EA-t dobja ki elsőnek a Google.
Elvették ettől a napi 8 órában vinylező meg autókat modellező bandától a játékot. Így aztán Drew sem community manager többé. -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #14705 üzenetére
Hát kb 4:23 a legjobb idő powerup nélkül Corvettel Countryn ha minden összejön és az a 4-5. verseny reboot után. Aztá kb max 4:17 nitrós skillekkel, nitrózva.
Roadrunner. tipikus NFSW amerikai tepsi. Rosszabbul gyorsul és jobban fordul mint a kategória(class) társai.
Ha olyan hosszú nitrót raksz bele, hogy west park forresten az éles jobbos után benyomva a balosig kitart, + megfűszerezed nitró lehűléssel, akkor rekordozni is érdemes vele.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #14701 üzenetére
GRANTRUS? megmaradt a neve, az is ment 4:22-t összvissz 2 slinghottal
-
Bekő Tóni
tag
Tegnapelőtt Countryn Clubon: értelmes, számot nem tartalomazó, elsőre kiolvasható nevű user, jól megépített Murci Lp640-essel, sorolja lobbyban kik a instant finisherek. Ő, meg én meg egy harmadik kilépünk. Új lobby, ugyanez: mondja kik az instant finisherek.. Harmadik lobby: csak mi hárman, mondom na végre!. Gyerek is beírja: finally, csítermentes verseny. Elindulunk. Amikor csak előzném rámhúzza, falat fogok, nyomnom kell a drága nitrót hogy utolérjem. Második körben a hídnál ezt nem tudja eljátszani, mert kétfelé megyünk - megelőzöm. Benyom mindent, világít mint a karácsonyfa. Már a nyakamon van amikor alagútban elrontja. Bumm instant finish.
(Azóta tudom hogy nincs parancsikon az uninstallhoz...) -
Bekő Tóni
tag
válasz
Old Cyborg #14596 üzenetére
ez gecijó.
Elöl a splitterre raknék még pár alig észrevehető koszolódást, kavicsfelverődés imitációt és tökkkkéletes lenne. -
-
Bekő Tóni
tag
válasz
F22Reventon #13868 üzenetére
Arra ott volt a Race Now gomb - azt kellett volna rendesen megcsinálni hogy ne csak az akkor lvl 50-es Country Clubra, meg a Main Street-re akarjon mindig berakni.
Aztán aki ilyen kiélezett Cinques nitró-őrületre vágyik, most nyomhatná azt. -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
Ha már Viperek - kiváltottam ezt a félelmetes "[nfsw-sárga]Csúcsteljesítmény A classban[/nfsw-sárga]" kocsit, mert halványan hittem abban hogy az itt-ott 1 %-kal erősebb alkatrészeken, meg a skilleken túl elrejtettek azért még benne valami gyorsító okosságot. Hát nem, semmit
:
....
3.5 másodperces perfect start skillel ..........3 másodperces perf. start skillel
Mindkettő kapott kb 15-15 single menetet Beacon-on, felváltva (emellett 20 menet ment a levesbe a fékevesztett single botok miatt (áhá szóval miattuk vannak ilyen szépen lekerekítve a kanyarok külső szélei)).
És ezek a legjobb idők, szinte seholse falazva. -
Bekő Tóni
tag
válasz
thunder1991 #13805 üzenetére
Előszereplő egy rajzfilmben...
-
Bekő Tóni
tag
0:00 - jött egy patch: az Out of Memory-s problémákra
-
Bekő Tóni
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13752 üzenetére
delete: vissza gombbal trükközés-szerkesztés után dupla
-
Bekő Tóni
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13752 üzenetére
Csak szólok, hogy a zseniális 2007-es magyar Project Torque -> Level-R még mindig játszható Heat Online név alatt.
A grafika olyan amilyen, kiverni rá már nem lehet. screen1 screen2 screen3 A megjelenés napján megvett überLambókkal, Koenigseggekkel sem lehet gizdulni. +a elmúlt két évben a játékosok részéről nem kívánt irányba mentek az újítások. (és ezt a fejlesztők tudják már: [link])De még mindig ott van alatta a zseniális netkód, a jó szinkronizáció (szerver kicsit messzebb van most, de PIT manőverekkel még mindig ki tudjuk pörgetni a versenytársakat ha olyanok vagyunk) a félszimes irányítás és minde más amit a hasonló játékokba ezután tesznek be, vagy vesznek ki (nfsw lol).
A pár licencelt autón kívül minden megkapható játékpénzért. Megválaszthatjuk hogy kikkel megyünk.
Kevesen vannak játékosok - mert akik elfogyasztották / "kipörgették" / "kitolták" a játékot azok már vissza se néznek. De még megvan és rendszeresen játszik a rajongókból álló keménymag. Vannak ilyen "300 méter hosszú és 400 méter hosszú a leszállópálya kapitány, vagy fordítva?" pályák is de sokkal a több a háztömbök körüli, villanyoszlopokat, fákat kerülgetős, ellenfelet lelassító szemetet a pályára döntögetős.
Ha valaki ilyesmt keres és még nem ismeri, annak egy jó kis sim-es multi versenyt kötelező menni rajta. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #13721 üzenetére
Én tegnap olyan LFA val mentem hogy 220-ra volt belőve a végsebessége. Gondolom ezt találta még uralhatónak, mert "szépen" ment falat alig érintett. És kb. ez 220 km/h volt az átlagsebessége is.
North Roadon.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #13718 üzenetére
Meg is vettem. Le volt árazva a "no spoiler" (60%-kal), és nekem 7 db .kellett, 7 nospoileres kocsira.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Sirkonyak #13716 üzenetére
Én egy hete rápróbáltam a Paypalos-ra lengyel IP vel: egyből jött az üzenet hogy a magyar fiók meg lengyel IP nem passzol. Fiókot átállítottam lengyelre. Így már elfogadta.
Jött a vásárlást összesítő oldal, raktam az elfogadó pipát a négyzetbe, majd elhagytam a proxyt, és magyar IP vel mentem tovább a Paypal oldalára. És rendben ott volt a zlotys összeg. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Desmond74 #13495 üzenetére
No, próbálgattam a kéket is és nálam marad a piros driftguminak.
Nyilván nem ugyanazokat az autókat toljuk a játékban, talán nem is ugyanabban a nézetben, nincs "tuti szín(sor)" semmire - és ez így van jól.
Az rendben van hogy a kékkel időben tovább tarthat egy kézifékes és emiatt kívülről talán látványosabb mert ugye a kék cuccoknál a lágy érzetet az adja hogy pár tizedmásodpercig még kitartja a játék a lenyomott gomb hatását és lassan veszi el. Kékkel nyúlik minden mint a sajt a fejjel lefelé kiszállított pizzán. De amikor elfogy a tempó akkor hopsz mintha járdaszegély akasztaná meg oldalról -betapad.
Ezzel szemben a merevebb piros gumival meg szépen be tudom "fejezni" a driftet, kapar addig míg össze nem jön egy kis sebesség. +Kiszámíthatóbb. Kékkel versenytempóban több kanyar előtt 2x átgondolnám a kézifék használatot, míg 3 pirossal alul rángatom majdnem mindenhol. -
Bekő Tóni
tag
Teszteltem egy kicsit azzal kocsival ami mindent megkap tőlem, ez lett a vége, lehet kiröhögni (vagy a fejlesztőket)
:
300 boostos "abszolute no spoiler" a kocsira, amin alapból semmi légterelő nincs hátul.
... (csak vizuálisan pucol le minden szárnyat hátulról (még a gyárit is ugye), mert a kocsi úgy viselkedik vele mintha normál (aftermarket )spoiler lenne) -
Bekő Tóni
tag
válasz
tatabike #13328 üzenetére
Magnet? Arra tudnak juggert, meg pajzsot is nyomni. Es a jugger kicsit még gyorsítja is őket.
Szerintem:
Nitróerő-, nitróhossz növelőt (rajt is) - mindenbeMert nyerni megyünk.
Aztán ha ilyen skillek már nincsenek, akkor a slingshotra érdemes még menni. Nem úgy hogy megnöveled a időtartamát-, erejét alig érzékelhető ilyen 5-10 % okkal. Hanem úgy hogy az újratöltési idejét gyorsítod. Emellé mehet a ready újratöltési idejét gyorsító is.
Esetleg még "early powerups", hogy rajt után azonnal be tudd nyomni a slinget és ne tudjanak nagyon eltávolodni tőled a nitrómeghajtásúak.
És akkor mehet a slingshot-spam. Tökéletes vezetéssel (mert élen haladva nem lehet benyomni), illetve önuralommal még nyerő is lehet. (célegyenesre mindig hagyunk egy utolsót, plusz ha közvetlenül mögöttünk jönnek és éppen nyomnánk egyet, akkor kicsit engedjük el a másik kocsit és úgy nyomjuk be)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest