- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem 10 Volkswagent és az érte kapott 2 csillagos turbo 98%-os. Most már tudom honnan vannak ezek az alkatrészek. Talált más is emelt szintű alkatrészt?
-
válasz
LamerGyuri #21511 üzenetére
Én már láttam 118-ast is.
Igen,a PL szerver.
-
Próbáltam ma játszani,de minden visszaszámlálás után összeomlik a játék. Tapasztalta más is?
Hogy lehet egyeseknek közzel 100%-os alkatrésze?
Még mindig van pár csaló,de kevesebb mint régen. -
Üdv! Hogyan kell telepíteni? Köszi a segítséget!!!
-
Nem a csalókat mutattam a képeken. Az elsőn High Stakes team escape pályán a második kanyar dnf-el ért véget,ugyanez történt a második képen csak az Ironhorse sprintpályán.Én sokszor kiállok gyengébb autókkal is,nem zavar a vereség...
-
-
-
Ma próbáltam multit menni.Egyszer sem jutottam túl az első kanyaron,mindig azonnal visszaszámolt...
-
Biztos én várok sokat,de ez az egy óra már nem egy óra.
-
válasz
eLit-MiLan #19830 üzenetére
Hát tényleg nem érdemes több időt ölni ebbe a játékba.
-
Végül is nem lett ingyenes gyémánt folytatás?
-
Tegnap is összeszedtem a gyémántokat,ma viszont már csak boostért folytathatom.
-
Megdöglöttek a szerverek?
-
válasz
eLit-MiLan #19746 üzenetére
Igen,ez single player bot. Ezzel talán nem zavarok senkit.Multit úgy sem tudok menni,mert azonnal autofinish meg speed hack van. Ha ez csalás akkor csalok,igen.
Tudni kell,hogy ezért még alkatrészt sem dob...
-
-
Jó lenne ha legalább saját profilok között lehetne pakolni az autókat...
-
-
válasz
callmeakos #19096 üzenetére
-
Na megint beakadtam a gyémánt gyűjtéssel.Ha tudtok ingyenes napot,légyszi írjátok ki.
BÚÉK mindenkinek.
-
válasz
- = Zk = - #19023 üzenetére
Ez az egyik leggyengébb autó a játékban. Én nem vágynék rá a helyedben. Olyan mint egy guruló tégla.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18518 üzenetére
Lehet,hogy nem lesz. Nem kéne nagyon megizzadniuk a fejlesztőknek,hogy létre hozzák.Ha találkozom megint az irománnyal,belinkelem...
-
válasz
sunny84 #18501 üzenetére
Szia! Jók a VTI-k? Nemsokára én is Honda tulaj leszek,de nekem ITR tetszik. Mekkora őrültség beleugrani egy ITR-be?
World: Sajnálom,hogy a játék nem tud semmi újat felmutatni. Mi lesz így? Sodródik a megszűnés felé?
Ha tudtok gyémánt szedős ingyenes folytatást ,légyszi írjátok már ki.Köszi... -
5 napja nincs egy betű sem. Na ez már a vég...
-
NEED FOR SPEED™ WORLD PACK (SPORT EDITION)
Eredetileg 10 euro.Nem is jár hozzá boost???? -
-
Itt a GRID2 és a megjelenés óta be sem léptem a játékba. Csodálkozom,hogy megy még a játék ennyi csalóval és folyamatos hibaözönökkel.Azért jó játékot nektek.
-
-
-
21 napja world mentes az életem.
-
Nekem minden gép újra indítás után letölt a játék 144 Mb frissítést.Tapasztalta ezt más is?
-
-
Kivették a tetvek a havat. :/ A mai gyémánt szedésnek köszönhetően full ultra lett a Nismo.Megy is rendesen.
)
-
Megnéztem.A játék szerint 499 a végsebességem. Na én önszántamból nem mentem ennyit. .)
-
Ez a sebesség dolog csalóka.Engem már küldtek fel az égbe is és nem 200 repültem fel.Ettől még nem vagyok csaló.
-
-
-
-
válasz
callmeakos #12919 üzenetére
46 nitro
DDDDDDDDDDDDD
-
Én sajnos nem vagyok elersztve alkatrészekkel. Ami jön,az megy az aktuális pixelrakétába.Ha nincsennek ünnepek,napi fél órám van a játékra és ennyi idő alatt általában nem esik ultra. :/
-
-
válasz
- = Zk = - #12826 üzenetére
A képen a Sima M3 van,azt ne vedd meg. Ha kormányzol,akkor is úgy fordul mintha hozzá se értél volna a bill.-hez.Tutu biztosan meg fog cáfolni.
Az M6 jó,de jó cuccok kellenek bele.
Az Aventador szerintem gyengébb a Zonda F-nél.
-
válasz
noblem1983 #12821 üzenetére
Nekem van egy full ultra ,de a paganik ellen esélytelen. .)
-
válasz
noblem1983 #12819 üzenetére
Az a baj,hogy ma már nehéz versenyt nyerni vele.Nekem is van pár darab,de sajnos nem megy eléggé.
Más...a world a TE bunkók/akik ugye nem rajtolnak el,majd úgy is beérnek alapon elkapatják magukat/után kinevelte a körverseny bunkókat is.Ha látja az első kör közepénél,hogy nem sok esélye maradt,dob rá egy kört és kilép.Mi jön még??? -
válasz
tupacamaru #12808 üzenetére
Szerintem ma jobban megéri az origin kínálatában a leárazott starter.10 euró 8000 boost..
ZK..A legdurvább a nem kopó csalók tömege. :/ -
válasz
- = Zk = - #12799 üzenetére
Ma mentem párat és nem jó a dolog.Mostanában mindig találok valamit,amibe beleköhetnék.
-
Vicc az új Alfa ára?
A class-os azt értem,de 13000-ért egy olyan autót,amit elver a GT2 is és az M3GTS is.Az Alfának még a skillekkel sincs jó nitrója
-
A jelenlegi autóim közül a Zonda F-el futom a legjobb időket.Nálam még a cinkét is üti...
-
Jó reggelt mindenkinek!A Zonda F szerintem erősebb lett és átkerült az S-class-ba.Nemrég még A-s pályán nyomtam vele.
-
Az CCXR viszont nem jobb a Cinkénél,szerintem...
-
Mi történt,hogy pár napja lehetetlen használható alkatrészt nyerni????
-
-
Valamit kezdhetnének a játékkal,mert már unalmas. 5 futam és annyi,érdektelenségbe fullad az egész.A Mclaren F1 22000-es ára meg vicc.Még a nekem elérhető legjobb áron is kapok egy teljes játékot az árán.
-
-
Ez már a vég???? Hol van a sok-sok gondolat????
-
-
Aki jó időt akar futni,most tegye.6 óra előtt még nem volt forgalom,nem tudom meddig tart...
-
válasz
PR0JECTNR56 #11401 üzenetére
Reméljük,hogy teljesítményben is méltó a nagy névhez.
-
A kurva életbe????
Ennek új üzi kellett...
Pontosítom!!!Nem jöttek az idők egészen máig.Azt hittem törölték őket... -
Bocsi a dupla beírásért,de meglátásom szerint nem oldódtak meg a part hozzáadási gondok.Még mindig a végsebesség és a gyorsulás pont száma növekszik ha egy féket cserélek jobbra.
-
Kellemes,partdús 7végét mindenkinek.
Tudjátok,hogy a stat oldal miért nem frissiti a legjobb időket?
-
-
Én 50000-et kérek.
-
Egy alap dologban kérném a segítségeteket.Rajtnál az ellenfél nem nyom nitrot és mégis nitroval rajtol.Ez milyen skill kombinációval lehetséges?Sok autóm van,de mégsem sikerült még összehozni.Nagy előny ez az egész versenyre kivetítve,sokszor meg is határozza a futamot...
UFO1-Biztosan nem hátrány a korai beérkezés.Szerintem mivel ez csapat játék,nem úgy kéne működnie,mint ahogy most megy.Itt is vérre megy a harc az első helyért,pedig a második is ad partokat.Azt viszont nem tudom,hogy a második hely aranykártyái kevésbé jutalmazzák-e a "vesztest"...
-
válasz
chris1997 #10733 üzenetére
Hát igen.Most kezdek leszokni a játékról a sok nem tetsző változtatás miatt.Milyen jó is volt a Magyar csatorna.
Mentem párat a High Stakes forgalomkerülgetős pályán és meglett az IGC-s LFA.Mennyire reális az 1:43-as idő ott/E46M3/?Egy magyar annyit ment nem kis ledöbbenésemre.Nem tudtam 2:01 alá menni ott.
-
-
válasz
tutuhawer #10631 üzenetére
Becsülendő a szerény kijelentés,de ha még Te is kevésnek érzed magad,pedig itt biztosan benned van a legtöbb virtuális vspec km,akkor én meg sem szólalok.
Jobb a motorháztető nézet? ///// Nagyon jó pálya ez a Mason street. Ha minden nap találnék kedvenc pályát,nem tűznék ki vérdíjat a készítők fejére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged