-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #21268 üzenetére
88 Ultra cucc,vagy csak pár darab?
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #21255 üzenetére
-
satee76
aktív tag
válasz
tupacamaru #21255 üzenetére
Az igen Nekem dobott agy Nissan GTR-t meg egy 350 z-t. Mentek a levesbe, de az áruk jó lesz alkatrésznek a CCX-be. Legalább az meg van.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #21254 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #21251 üzenetére
És ezek az IGC-s pakkból estek már?
Nekem 2 TE Scion tC-n és egy jobbfajta Eclipse-en (nem a festett) kívül semmit nem dobott, pedig több mint 10 millát szórtam el 2 profilban.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
tupacamaru #21232 üzenetére
Én nem érem el.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #21231 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #21218 üzenetére
Lehet korai volt mert, ha teljesül a legújabb kampányuk:
444,444 Team Escapes = Aftermarket Pack for IGC
777,777 Team Escapes = Car Prize Pack for IGC
akkor ingyen (IGC) lesz mind a két fenti kártyacsomag.(#21224) LamerGyuri
Nem hinném, hogy banolnák az acc-ot, mert ha kihúzod a modemet akkor is új IP ad. Mondjuk nem minden szolgáltatónál. Talán, ha másik ország béli IP-t kap? Igaz nem kevesen használták ki a lengyel boos-ot akkor még nem volt hasonló!Más: Arra azért kíváncsi leszek mikor teszik be a nagy vasakat IGC-be
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #21218 üzenetére
-
Tomcsi2012
tag
válasz
tupacamaru #21165 üzenetére
Szia !
Erröl nemtudok mit mondani,nemis hallotam rola,én a régit tolom.
-
alfa20
senior tag
válasz
tupacamaru #21165 üzenetére
egyszer biztos, de az is csak olyan lesz mint a többi... 1-2 óra után kuka.
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #21120 üzenetére
Az nem szar. Jó partokkal C-ben lehet vele apró MR2, Eclipse, stb. kocsikat falba tolni és lehagyni.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #21118 üzenetére
Még nem nyitottam ki, múltkori lotus után.. háát a remény hal meg utoljára
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #21089 üzenetére
-
deadmaau5
tag
válasz
tupacamaru #21076 üzenetére
(#21075) ETOM
Ááá akkor jó!
(#21076) tupacamaru
Én egy Aventadort akartam de a 11. -ei Wellhello koncert után egész csütörtöki nap aludtam, és már visszament az ára
-
deadmaau5
tag
válasz
tupacamaru #21065 üzenetére
Ohhh
gyönyörűűű
-
szakalistvan
senior tag
válasz
tupacamaru #21017 üzenetére
Ma minden második ember ilyennel ment Team Escape-n
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #20988 üzenetére
de megérte a lengyelhez/magyarhoz képest, nem?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tupacamaru #20982 üzenetére
Az-az. Ha meglesz a 888,888, akkor Pack. Ha nem, akkor Pontiac mindenkinek, aki megcsinálta. Facén lehet követni, hogy áll éppen. Ezt valaki nézhetné, mert nekem nincs.
Rajtam ne múljon, megyek mindegyikből 8-at egymás után, hogy biztosan meglegyen (nekem) -
válasz
tupacamaru #20957 üzenetére
Be is vásároltam, hátha egyszer megint játszani fogok, s nem csak a híreket nézegetni
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20957 üzenetére
Már megint meglepődtél?
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20915 üzenetére
Majd észre veszed, ha igc lesz. Only nismo A classon
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20910 üzenetére
eclipse után? sztem simán
szóval én nem reménykednék h 997 porsche meg nismo stb. megússza..
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #20905 üzenetére
Nem meglepő, volt egy olyan érzésem, hogy ez lesz. Hát megtörtént...
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20905 üzenetére
Azért egyértelmű már, hogy minden IGC lesz.
Lehet még az idén..
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #20885 üzenetére
Halloweenes tud "zenélni".
-
Kovalajnen
csendes tag
válasz
tupacamaru #20882 üzenetére
Tudtok élni!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20880 üzenetére
Úgy néz ki sajnos igen
-
Blizz
őstag
válasz
tupacamaru #20875 üzenetére
Ja,így persze jobb.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #20872 üzenetére
CD Galaxis Ha ez is elég
-
Blizz
őstag
válasz
tupacamaru #20872 üzenetére
5700.
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #20866 üzenetére
Ingyen folytatás + 30% akció az autókra.
-
Bannani
tag
válasz
tupacamaru #20812 üzenetére
hax
Amúgy kíváncsian várom milyen gépállatot fogunk most már nem is olyan sokára kapni. -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #20787 üzenetére
micsoda 240zg vel picsázok mr2 ket
csak rutin kell
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20762 üzenetére
Nekem az ultra kiadás van 3Z3P. De sztem nem lehet elcseszni szal sok minden jó lehet bele
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #20723 üzenetére
Érdekes, nálam mindenki BMW-vel, meg Nissannal....
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20710 üzenetére
Nem lehet, ban jár érte.
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #20705 üzenetére
Ne is mondd.
12.-én fáradtan haza jöttem, na mondom a 90-nek megcsinálom legalább a felét.
50 után jöttem rá, hogy nem drag, hanem sprint üzemmódban tolom....
Mivel 13.-án is dolgoztam, nem volt kedvem nekiállni a 90-nek, de talán ma lenyomom gyorsan... viszont legalább tegnap én is végeztem a 2.-al -
törölt tag
válasz
tupacamaru #20612 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Én itt Stockholmban inkább a Ferrarikat, Koenigseggeket és az ilyen luxusabb autókat nézegetem -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #20548 üzenetére
Jah, Procar-ba engem is érdekelne.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #20544 üzenetére
Miért kéne olyan kocsi ami perfect-el a legnagyobb sebességre gyorsít, ha időmérőzni kell akkor bivaly nitros kell kimaxolt utántöltővel, vagy hosszal, esetleg jumpstart-al, mint ez a „nagymenő” (startnál sling+NOS)! Az sem baj, ha stabil a járgány a sok hepehupa kanyar miatt (sofőrfüggő), erre a legjobb az M1, a GT2 jobban gyorsul az RS kevésbé (M1 mégkevésbé) a két utóbbi irányírása kb. egyforma. Igaz más videóin pont fordított a sorrend még ha egy hajszálnyit is!
Ezzel el is fogytak a szobajöhető autók, már ha ez a lista valós és frissül is mint régebben. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20545 üzenetére
Nálam a 4.0 ~275 km/h - 4sec starttal
De mivel CR nem alkalmas valós eredmények felállitásához az emelkedők miatt + egyes kocsik hogy érkeznek azok után le, downtown challenge talán jobb összehasonlitási alapot adna. -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #20544 üzenetére
Porsche 911 GT2 997 Construction Route, 7 sec-el a start után 283 km/h 4 sec-es Perfect-el.
Porsche 911 GT2 996 Construction Route, 7 sec-el a start után 275 km/h 5 sec-es Perfect-el.
Porsche 911 GT3 RS Construction Route, 7-sec-el a start után 261 km/h 5 sec-es Perfect-el. Police Edition.
Porsche 911 GT3 RS 4.0 Construction Route, 7-sec-el a start után 247 km/h 5 sec-el.Természetesen ezek az enyémek.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #20538 üzenetére
Itt rányomsz az Acceleration-ra és máris látszik. Igaz az értékek csalókák, mert a Veyron-t hozza ki legnagyobb sebességűnek ez tiszta sor, na de a legjobb irányítás már megkérdőjelezhető és ennek fényében az értékek csak papíron léteznek (különben meg függ a Class-tól és a tuningtól is). Egy biztos az R8 és a Z06 Carbon Limited nagyon szedi a papucsait, persze perfect nélkül, azzal talán Veyron, F1, cinege lenne a sorrend.
Megj.: valami ilyesmi videókat kéne keresgélni.
Megj2.: az utóbbi pár hétben (hónapban) valamit elcsesztek a top gépekkel (pl. Zonda F, Veyron), mert nitrozva menthetetlenül kifarolnak, amit régebben nem csináltak. Ráadásául e két gép nálam a garantáltan legstabilabb (több napos teszt után) színsorral rendelkezik (nem a legnagyobb overall!!). -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #20538 üzenetére
Egysávos úton az IFA...
-
BRIKLY
veterán
válasz
tupacamaru #20453 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tupacamaru #20425 üzenetére
Imádom az ilyet...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #20410 üzenetére
Azért annyira nem rossz kocsi ez......
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tupacamaru #20410 üzenetére
Mi a baja?
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20297 üzenetére
Mit is kell megvenni? AZ elején majd megy az ingyen kampány...., aztán jön majd finoman a cumi....
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20295 üzenetére
Honnan tudod, hogy unfrankó lesz, lehet a béta után még megfoltozzák....
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20289 üzenetére
Sajna még nem
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20289 üzenetére
Jaja, lehet igazad van, de ez a játék most ott tart, hogy max a megbízható haverokkal tudsz menni, idegenekkel rajtolni tök felesleges Szerintem.
És nem hiszem, hogy az EA jótündér szinten üzemeltetné tovább a szervereket.
Ki van ez találva millimémerre..., amikor már reménytelen, akkor redőny leó lesz!Ja..., azt mondod.., a következő multis autós játékokat is feltörik majd...., nos ez egyenlőre csak fikció.., de ez viszont már most szanaszét van hekkelve, tehát ez meg realitás.
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20286 üzenetére
Nagyon kevés időt adok már ennek a játéknak, évvége felé jönnek az új autós hókamókák, aztán azok mellett le is húzzák itt lassan a redőnyt szerintem.
Mióta nem tettek be új autót, de ami a legszebb virágkorában is annyiba került itt egy csúcsverda, mint egy komplett PC-s játék....., hogy is volt ez?
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20284 üzenetére
És kinek lesz igaza abban, hogy erre egy fillért nem szabad költeni?
Más..., lövöldözős játékokban a műanyag pisztolyos pistike a legritkább esetben szokta megmagyarázni molekuláris szinten, hogy a csőben a huzagolás melyik részen kopik leginkább..., itt meg megtörtént...átültetve autós keretek közé..., olvassatok vissza...!
Olyan túlzott komolysággal futott ez a "toldd előre a szappant a csőben" játék..., hogy még az is elhitte, aki mondta...sőt..., költött is rá.... (lengyel búsztot...)
Igaz tizedébe sem került, mint a valódi.., de ők most mossák kezeiket, mert ez nem csalás...,
Megsúgom, annyi szoftveres munka lenne a játékkal, hogy az EA nemhiába hagyja a süllyesztőbe menni.
De sebaj, jönnek az újabb pénzlopoldák, lehet hamarosan költeni....! -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20274 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #20261 üzenetére
Kit érdekel az idő? Én nem arra megyek......
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #20261 üzenetére
Valahogy kompenzálni kell az a szilárd akaratbéli hiányosságokat vagy éppen nudlikát XDD
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tupacamaru #20234 üzenetére
Akkor te valami elit elbánásban részesülsz
én több, mint egy évig nem is néztem rá a játékra, de még hírlevélre sem méltattak, nem hogy ingyen boostra.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20232 üzenetére
Nekem is van accom amivel hónapok óta nem léptem be, ott miért nem kapok ösztönzőt?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20228 üzenetére
De miért van az hogy én sose kapok, más meg többször is???
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #20228 üzenetére
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #20200 üzenetére
Azt hittem ez a game lehúzta már a rolót, de tévedtem. 2 éve még T1-2-3 idejében imádtam a játékot, de azóta hányadék az egész. Legnagyobb csalódás a Koenigsegg Agera "gyengesége" illetve hogy az igazi hyper autókat össze engedték egy Paganival vagy egy Porsche-val. Minden éppeszű ember úgy áll hozzá a játékhoz, hogy mivel a világon ez az egyik leggyorsabb autó akkor itt is. Tévednek. Amikor megvettem az Agerát 2 éves tapasztalattal a hátam mögött majdnem széttörtem a monitort amikor full egyenesen az Aventador ott hagyott mint a kakit, nitró nélkül, de azt is el tudon képzelni hogy 1esbe ment végig a kocsi. Nem voltam full ultra, és az aventadoros sem, mellesleg jó barátom volt, nem használt hacket... Béna sem voltam, mert akkoriban elég jól ment a játék... Tudom hogy a valóságot ne hasonlítsam össze a játékkal, meg hogy meg kell úgy csinálni hogy minden autónak legyen ellenfele, de class helyett jobb lett volna ha kategóriákra osszák a kocsikat... De lehet én látom rosszúl...
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20198 üzenetére
Biztos nem szedted össze? Mert én is ma buktam és furcsa.. nem szoktam kihagyni.. de hát ez van
-
Blizz
őstag
válasz
tupacamaru #20116 üzenetére
Kérdezem, nem tudtam.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #20062 üzenetére
Legalább megkapjuk a megígért BMW 135i-t ami még IGC-kor elmaradt.........xD
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19930 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19930 üzenetére
Legalább egy ember játszani fog a játékkal
Ha már minket nem ösztönöznek..
-
Simi37
őstag
válasz
tupacamaru #19910 üzenetére
Ha szánsz rá időt akkor az R8 5.2 nagyon jó lesz. Drag király. És ha megszokod a farolásos kanyart...nekem a kedvencem
-
Simi37
őstag
válasz
tupacamaru #19906 üzenetére
Ez most komoly? xD
Van egy pár van amúgy pl: r8 4.2, r8 5.2, tt rs stb
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #19896 üzenetére
Igen. 2 órás.
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #19879 üzenetére
Én is beléptem hajnalban gyémántozni, azt hittem "nemtommivan"
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Így van, grat EAsy...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Nálam csak egy B-Class,többi meg Team Escape/Drag/Outrun van.
-
dredbiro
senior tag
válasz
tupacamaru #19868 üzenetére
találtam olyat is ahol egyet pislantottam és nem láttam az ellenfelet,már a célban volt
szerk #19870) tutuhawer köszi szépen,ezt elmentettem,sasolni fogok rá,ígéretesnek tűnik
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #19812 üzenetére
Nem versenyre született, de úgy tudom TE-re egész jó.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19801 üzenetére
Megnéztem nekem csak össze van dobálva egy C-re egy B-re. Szóval passzolnom kell.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19797 üzenetére
thy örültem is neki elég jó dragozni vele dögös járgány
milyen classra kell? -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #19797 üzenetére
én nissan sky 2000gtr -t nyitottam , jó az
(I)
( valamire(/I))
m1 procar : s-z-z-p-p-s 2es ültetéssel ( sajátom és nagyon jó setup ) ,de egy megbízható kolléga szerint a s-z-z-p-s-s is jó vagy is szereti a dög
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19789 üzenetére
Fasza grat ez egy jó verda! Ráadásul "egyedi".
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19786 üzenetére
Azért nézze meg mindenki a mail fiókját, hogy kapott e kódot!
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19786 üzenetére
Egyedi kódot kap mindenki nem?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #19726 üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19728 üzenetére
Az kemény... én meg csak áhítozok ilyen skillek után, sosem kaptam még 4sec headstartot, más meg hármat tesz egy kocsira...
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #19728 üzenetére
Ja, eléggé elcseszte, lehet nem olvasta, hogy 5 sec a max
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #19726 üzenetére
Én már láttam olyat, hogy 4+3 csillagost betette egymás mellé egy erőtlen nitrós autóba (nos power nélkül)...
-
GTC376
csendes tag
válasz
tupacamaru #19716 üzenetére
Én Most Wanted-en mentem vele, biztos, hogy meg nem engedett eszközöket használt, ráadásul bement a célba, mikor mi még 3km-re voltunk tőle
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #19716 üzenetére
Nem
Tiéd pink, nem jön be az a szín -
GTC376
csendes tag
válasz
tupacamaru #19713 üzenetére
Rohadt csíter, már jelentettem. (bár nem tudom, nézi-e valaki egyáltalán a reportokat, szerintem már senki)
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #19713 üzenetére
Szép az a kocsi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #19558 üzenetére
Én is kipróbáltam 2 másik accon,de ott is csak szart adott.........
Porsche Cayman alap,meg egy Nissan 240ZG Fairlady alapot. -
törölt tag
válasz
tupacamaru #19558 üzenetére
-
edem96
senior tag
válasz
tupacamaru #19447 üzenetére
Ma én is bebuktam, nem is akárhogy.... Összeszedtem a kavicsokat és aztán 15/15-nél kiakadt... Aztán nyomtam egy safehouse-t és átváltott pirosra jobboldalt az a kis genya... Később ránéztem úgyanúgy piros.... Thx EA....
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19391 üzenetére
5s headstart, meg maxra skillezett nitro. És a start után mikor lement a headstart, rátolni még egy nitrót. Azzal nagyon meg lehet lépni hirtelen, én is szoktam ilyeneket csinálni.
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #19388 üzenetére
Szerintem is. Az egyik legkiélezettebb class, ahol a versenyzők 80%a Sciroccóval van. Egyrészt ha biztosra akarsz menni rohadt sok nitrót elkel hogy használj, ennek megfelelően ki kell maxolnod a nitró skilleket. Másrészt a kiélezettség miatt gyakran kerül sor fej-fej melletti párharcokra, amiknek a 90%a azzal jár, hogy kirammolnak a galaxisba, és cseszheted azt a menetet. Ezért is próbálom azt a classt hanyagolni. Az S meg szimplán csak a sok cinkehuszár miatt nehéz.
-
válasz
tupacamaru #19329 üzenetére
Az szép, nekem egy BMW Z4M-mel sikerült elverni egyszer egy elég kezdő (38 és 25-ös szintű) Cinque - Carrera GT párost
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #19329 üzenetére
Én meg egy S-es Pagani Cinque-t B-s Camaro ZL1-el.......
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19262 üzenetére
Ja, én ezeket nem nézem, csak a játékban a Car Dealert.
Amúgy tényleg brutálisan gyorsul, alapból is az egyik legerősebb nitro van benne, ha még meg is skillezik, akkor aztán nincs ellenfél.
Main Street-en bárkit le tudok vele nyomni. Elkapom a startot, 3mp-s headstart, már eleve elugrik, aztán a kanyar után a felüljáró alatt nyomok egy nitrót, és kész. Akkora előnyöm lesz, hogy a múltkor egyik srác már cinkével se ért utol, pedig valaki rányomott még egy plusz kört. Ha nagyon szorongatnak, akkor esetleg még egy nitro a felüljáró elejénél. Máshol nem érdemes, mert nem tudja kigyorsulni magát, és/vagy tuti falazás a vége. A felüljáró végén már 320-330 körül van a tempó, ott is necces azt az enyhe S-t beszedni... -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19252 üzenetére
Hát nem éppen, de annyi azért elvárható lenne, hogy az ár/teljesítmény hellyel-közzel igazodjon egymáshoz. És itt most nem feltétlenül a speedboost-ra gondolok, hanem úgy általában. Meg hogyan néz az ki, hogy az amúgy jól csengő márkanevek alatt futó kocsikról kiderül, hogy a játékban fostalicskák. Azért én az autógyártók helyében mondjuk szóvá tenném, hogy miért hagy állva egy EVO X-et egy szaros Audi A1 bevásárlókocsi... Mert ez valahol azért mégiscsak reklám értékkel bír az autógyártóknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged