- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tayuya
csendes tag
válasz
callmeakos #16463 üzenetére
Most nézem, az okosság Porsche-val.
-
Tayuya
csendes tag
válasz
callmeakos #16463 üzenetére
Hát 04:25-kor törjön is meg!
GZ, jóféle drop!
-
Tayuya
csendes tag
A lengyel boostból már senkinek sincs előnye. Azok az autók már nem nagyon rúgnak labdába. Max. annyi hogy pár kocsival több van nekik. De akik akkoriban játszottak, azoknak a túlnyomó többsége már inaktív.
-
Tayuya
csendes tag
Én sem használtam ki.
De ezért perm ban kicsit érdekes lenne.
Én ban helyett 1 hónap rollback-et adnék nektek, azt jóvan.
Persze a booster, és a boosterért vásárolt tartalmak megmaradnának. A többi nem. De nem hiszem, hogy erre képesek lennének.
-
Tayuya
csendes tag
[Cheater a csávó, reportoljátok.] Az a szomorú hogy eljutott idáig hogy megvehette. Ezért csal az összes hulladék. Report!!!
-
Tayuya
csendes tag
Nem kell fotó, sem videó, mert azokat lehet hamisítani. Az ingame report funkciót kell használni. [Itt] ír róla egy Community Manager. Első hozzászólás.
"1. The NFS World social websites ARE NOT a reliable means of reporting cheaters. We do not take action on cheat reports that are reported via photos/videos:
- Posted to Facebook (which is why this feature has been temporarily disabled)
- Twitpic'ed to @NFWorld
- Posted here on the ForumsThe reason behind this (and I've said this many times before) is that it's too easy to doctor a photo / video.
2. Please use the in-game driver report tool to report cheaters. When you use this tool it gives us the necessary information to act on cheater. "
-
Tayuya
csendes tag
válasz
callmeakos #14866 üzenetére
Köszi a tippeket! Kawashi-n YYYBYY írnak. Másnál láttam már a (nekem másik autónál bevált) BBBRRR színsort is, Gigaxer0-nál meg YBGBYR-et láttam, és jól ment vele. ( bár ő mindennel jó megy.
)
Szóval tanácstalan vagyok.(#14885) NFree : Mivel minden pályán, a legelső versenyben nem dob az AI mágnest, én úgy szoktam, hogy megyek egy versenyt a kívánt pályán, aztán másikat töltök be, de abból ki is lépek mikor elkezdődik a visszaszámlálás, majd jöhet megint a kívánt pálya. Így sosincs mágnes. Vagy felváltva megyek két versenyen. Single-t gyorsan betölti, nem macerás.
}{3@Đ$}{0ot: Ha más csal, az nem azt jelenti, hogy neked is kell. Mi sem csalunk, mégis jól megvagyunk.
(#14907) tgbzhnujm555: [itt] van egy guide, és listák, hogy melyik autót hogy érdemes szerintük tuningolni. Valahol magyarul is megvolt, de nem találom.
-
Tayuya
csendes tag
válasz
tupacamaru #14859 üzenetére
Nincs limit, nekem 4800 nitróm van.
Akciós a 911 GT2 997. Megvettem, tudtok mondani hozzá, világverő színsort 'A'-ba?
-
Tayuya
csendes tag
válasz
Crowent #14268 üzenetére
Abban az időben én is vettem boostot, nem is egyszer. Akkor nagyon jó volt a játék. Nálam az első ellenszenves húzás az volt, amikor büszkén bejelentették, hogy hallgatnak a játékosok kérésére, és átalakítják a skill-rendszert: fizetőssé, (gyűjtögetőssé) tették.
Aztán jöttek az újabbnál újabb bugok, és kb. (szó szerint) játszhatatlan lett az egész. Aztán kivették a legtöbb pályát. (sokat azóta sem láttam viszont, pedig állítólag cserélgetik) Megduplázták az új boostos autók árait. Végül feltették az i-re a pontot : lengyel boost trükk eltörölve, mert euróba kétszer annyiba kerül.
(amúgy nem értem, a lengyeleknek miért szabad féláron vásárolniuk?)
-
Tayuya
csendes tag
Na igen. Kár volt így tönkretenni ezt a játékot. Nem baj, legfeljebb idén is megnyerik az [Amerika Legrosszabb Vállalata] díjat.
-
Tayuya
csendes tag
válasz
callmeakos #14232 üzenetére
Igen, ez szép és jó, mint a többi MMO-ban.
Azonban inkább javítanák ki a bugokat, hogy lehessen is versenyezni + írnának valami anti cheat rutint + kijavítanák a world chat-et + levinnék a boost árát a felére (kb. a lengyel boost szintjére) + levinnék az autók árát a régi szintre: 4000 boost körülre + bevezetnének normális social tartalmakat (pl.: klánok (vagy verseny istállók)) + 2-3 fős party-val is be lehetne jelentkezni 4 fős TE-re.
Ha ezeket meglépnék, áradna vissza a nép. És akkor jöhetne az achievements rendszer is. -
Tayuya
csendes tag
GZ, szép verdák!
-
Tayuya
csendes tag
Servererror_Fatal_Errorcode_7 minden verseny vége előtt.
Hihetetlen, és még pénzt akarnak vele keresni!
-
Tayuya
csendes tag
-
Tayuya
csendes tag
válasz
vakond5 #11069 üzenetére
"Játék kezdete óta tartogattam az ingyenes Boost-ot, meg csináltam is magamnak egy pár ezret, aztán kártyáztam "
1. 2012-07-26 17:36-kor kezdted a játékot, még két hónapja sem játszol.
2. Ha tényleg vettél pár ezer boostot, miért csak ingyenes autóid vannak?
3 .Különben meg pár ezer boostért, meg azért a kevésért amit eddig kaptunk, nem tudtál volna ennyi autót feltuningolni. Tapasztalatból mondom!
4. Treasure Hunter Hack szagot érzek. Bár inkább ne legyen igazam!"1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel..."
1. Gondolom multiban nem mersz csalni. (vagy csak nem olyan látványosan) Vagy csak próbálgatod a hack-et.
2. Ha jól látom, az összes autód kapható volt ingyen, vagy IGC-ért. (bár a Boxter Spyder 2012-07-26 előtt volt ingyenes 1 napig, így valószínűleg azt az egyet vetted boostért.)A versenystatisztikáidnak sem így kellene kinéznie, ha ekkora spíler lennél.
De ne legyen igazam!
-
Tayuya
csendes tag
válasz
odébbb #10920 üzenetére
Itt vannak kocsikhoz színsorok:[Official Kawashi & Lambo Performance Guide]Nem tudom mennyire jók, állítólag nagy hülyeségek nincsenek benne. Az Elit Camaro színsorát nézd. Ugyanaz a két autó, csak a flanc különböző.
Fehér alkatrész nincs, az sárga.
-
Tayuya
csendes tag
válasz
tutuhawer #10783 üzenetére
Ezt a sztorit nem ismertem. Most is volt neki egy [hirdetett versenye]
Balbonit lehetett nyerni. -
Tayuya
csendes tag
válasz
tutuhawer #10774 üzenetére
Szerintem senkivel nem tett semmi rosszat. Sok tuningolt autója volt és ennyi. Meg hogy el tudja mondani a hekker hogy "feltörtem Obi156 profilját." Milyen ügyed volt vele, versenyeztetek?
Szerintem sokat veszített az NFSW. Rendszeresen postolt minden autóról.Szerverekkel csinálhatnának már valamit, mennék száguldozni!
-
Tayuya
csendes tag
Láttátok, hogy Razorx33 befejezi a játékot? Egy Horvát hekker ellopta az accját.
195 autója volt, meg a többi cucc! Befejezi NFSW-t, nem kezdi újra.
Kár érte, szerettem a videóit!
-
Tayuya
csendes tag
-
Tayuya
csendes tag
Arra a Boldog szülinapot kívánó listára engem is firkáljatok fel.
A nevem: Arizu
Köszi! -
Tayuya
csendes tag
válasz
Beeerka #9282 üzenetére
Érdekes frissítés lesz ez, csak nehogy megint lehúzás legyen belőle. Eddig 1:3-hoz esély volt rá hogy a kívánt Tierbe dobja az alkatrészeket. Ez most 1:9-hez lesz! Hogy fogjuk úgy összeszedni a megfelelő színsort???
Ezt úgy lehetne kiküszöbölni, hogy minden verseny be lenne sorolva egy Classba, és ott csak az abba a classba tartozó autók indulhatnának el, és a nyeremény alkatrész is csak abból a classból kerülhetne ki.
Ezt a pálya/class/autó/alkatrész megoldást lehetne még ragozni, több jó megoldás is van. -
Tayuya
csendes tag
-
Tayuya
csendes tag
válasz
1NST1G8R #8223 üzenetére
Itt van egy teljes lista: [Car Rankings Guide - How the World Cars Fare in Racing and Team Escape]
-
Tayuya
csendes tag
-
Tayuya
csendes tag
Engem ma még nem dobott ki.
Működik még a zlotyiért 50,000 Speed Boostot és egy Lancia Delta HF Integrale Evoluzione-t adó módszer? Amiről SylarHUN írt. Nem rég volt róla szó, de utána meg azt írta valaki, hogy már nem működik. Remélem azért még legalább egyszer el lehet nyomni account-onként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged