- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tatabike #21525 üzenetére
Megkérdeztem, Severinus válaszát láthatod:
"Elméletileg igen, de kinek, hogy :/
@ZedChrisszel anno használgattuk, összehasonlításokhoz. Nekünk úgy féléve megadta magát, és semmilyen haxolás nem oldotta meg.
Tippem szerint akkoriban érkezett egy Java frissítés, és azóta inkább el sem indul
ERROR 5 - "Nem tud csatlakozni a szerver HTTP részéhez." /Can't connect to the HTTP-part of the server./
Megoldás: csatlakozz újra. Ha továbbra sem működik, ellenőrizd, hogy a szerver online/offline, majd eztán csatlakozz újra.
(⚠-szerver-hibák)
Az Offline-nál többször körbe kell járni a lépéseket, hogy egyáltalán felépítse magát.
Tavasszal feladtam, annyiszor futottam neki hiába. (akartam külön csatornát csinálni rá, de működésképtelenség mellett esélytelen)" -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tatabike #21523 üzenetére
Csatlakozz hozzánk, az élet (nálunk-velünk) itt megy tovább
: [https://discord.gg/ESMXTMv]
-
LamerGyuri
senior tag
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tatabike #21497 üzenetére
Ez az első, valóban teljes értékűen működő offline és online telepítő letöltési oldala. Innen indultam én is.
Aztán történt pár dolog.......és most ITT a mindig legfrissebb launcher (telepítővel kombinált).
Elméletileg megy a régi offline és ez egymás mellett.
Apex szerveren, de mostanában már inkább a lengyelen van fent sok magyar. Van Discord csatorna is, bár én azt nem követem; a legnaprakészebb infók ott olvashatók. -
Balathruin
veterán
válasz
tatabike #21431 üzenetére
A telepítő nem rakja fel a játék fájlait csak az indítót. Itt megvan minden.
-
tatabike
őstag
válasz
tatabike #20570 üzenetére
Vagyis, bal kéz W (középső ujj) és S (mutató ujj) gombok, jobb kéz bal (mutató ujj) és jobb(középső ujj) nyilak. Balkéz hüvelykujjal space, gyűrűsujjal powerupok. Dragnál meg nyilakkal van a gáz és az irányítás is jobb kézzel, és bal kézzel váltok sebességet.
Nézet bumper, ha nagyon lapos a kocsi orra, akkor motorháztető.Bekő Tóni, én sem tudom csak a nyilakkal vezérelni a gázt/féket és a jobbra/balra kanyarodást egy kézzel. Összekeverem az ujjaimat, és mindenfelé megy a verda...
-
alfa20
senior tag
válasz
tatabike #20149 üzenetére
nem szeretem a MR2-őket szerintem csak tönkreteszik a játékot, én alapban nem nagyon használok skilleket futam közben (én így szoktam meg) éppen múlt héten mentem pár kört D pályán (BEACHFRONT) GXP-vel volt egy MR2-es aki 7 nitrot nyomott el, de szerintem flipperhez volt szokva, mert mindig falnak ment. A végén még engem hekkerezet, meg írt hogy küldi a reportot. pedig csak egy dolgot nem vett észre a kocsin a szép kék béta rendszámot
így kiröhögtem.
pedig nem is vagyok nagy játékos múlt héten értem el a lvl 60-at -
satee76
aktív tag
válasz
tatabike #19914 üzenetére
Ez. Mindannyiunk kedvence (volt egy ideig)...
Ha ma felmegyek, sokszor alig találok pályát ahol van valaki, rengeteg csaló, fejlesztések 0, szerver leállások...Szóval NFS World az ami lecsúszott. Mondom ezt úgy, hogy pl. én áldoztam saját, valódi pénzt erre a játékra, tehát nem csak használtam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #19724 üzenetére
szerintem nem rossz variálni pár fekete / sötét elemmel hátul , alul és az elülső idomokra is lenne jó ötletem fekete téglalappal ide-oda, az feldobja kicsit. A motorháztető formája jó, csak "átlátszik" alulra a felirat, ez nfs world bug, sajnos. Nem gond, még így is OK. Én is gondolkodtam egy ilyen bodykiten korábban, amikor nyitottam ajándékból egy második Toyotát...
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #19722 üzenetére
Hoppá, rég kommentáltam itt festést, a Toyotát muszáj. Nem annyira szeretem az előre legyártott szponzormatricákat, mert sokan teleszórják a gépet és kész. A tied nem ilyen, tetszik is az autó összességében. Maximum hátuljára nem tettem volna, az furcsa, meg a motorháztetőn egy illesztésnél pontatlan a matrica, de ezek apróságok, az összkép rendben van nekem. Adnék rá piros pontot, de itt olyat nem lehet
-
-
noblem1983
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #19411 üzenetére
nagyon megszerettem ezt az autót most picsáztam el pár mr2 -t
, pedig b ben az van nekem is csúcsra járatva és skillezve , marha jól irányítható és a hangja is tetszik
nem bántam meg 1920 baráti vétel ...
sajna igc szekció nincs bent csak a hétvégi speciális scion megkésve
-
noblem1983
senior tag
válasz
tatabike #19380 üzenetére
Nekem már van azért benne nem kevés pénzem, viszont a 2. Elite Eclipse-s akció óta nem vettem én sem. Az meg nem most volt és valójában most nincs is semmi értelme.Mikor ilyen siralmas a helyzet, Fixnow meg csak halandzsázik-miközben lehet egyedül van. Ma is lobbyban a brazil-venezuelai-argentin kartel a Visa kártyát emlegette, mondtam nekik , hogy ne költsenek erre a "játékra" jelen pillanatban
-
callmeakos
veterán
válasz
tatabike #19268 üzenetére
Azért azt nem árt tudni, hogy minden autó, ami itt szerepel, egy jól elkészített replika. Ne gondoljuk azt, hogy a McLaren engedni fogja, hogy egy amúgy is rettenetesen korlátozott (értsd: mind elkelt) P1-et így ripityára törjenek. Sesto Elementoról ne is beszéljünk
És ahhoz képest még elég alacsony is a büdzsé. 66 millió dollár. Viszonyításképp egy AAA kategóriás blockbuster árcédulája 200 millió fölött van -
sunny84
senior tag
-
-
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #18089 üzenetére
az én autóm meg villanyossággal (is). egyetlen dízel autóm volt rövidke életemben; amikor pedig végre eladtam, szent fogadalmat tettem, hogy soha többé európai, soha többé dízel.
a "cégnél" van pár extrább dízelmotoros kocsi (35d, 40d), de kerülöm őket, mint a tripperes ribancot.chris: van belőle benzines is, bár a wikia szerint a játékban speciel dízel van, szóval ott a pont
-
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #18086 üzenetére
az se százas, aki traktormotorral vesz autót. vicc, hogy olyan márkák, mint a porsche és a maserati is behódoltak. már csak ezért sem veszem meg egyiket sem
nézzük csak, hány gázolajos is van a need for speed-ben...?
köszönöm...amúgy vtec = Variable valve Timing and lift Electronic Control. sehol egy "H" betű.[link]
-
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #17768 üzenetére
a telóm hátlapja is karbon. én nem is tudtam róla, egy haver kapta le, és mutatta meg erős ellenfényben az általad is említett egyenetlen szálakat.
állítólag a nissan birtokában van egy szabadalom a karbon gyorsabb és olcsóbb előállítására. ha ezt összeteszem azzal a minapi hírrel, hogy a következő gt-r "keményebb" sportkocsi lesz... nos akkor nagyon várom az új r36-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest