- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz
noblem1983 #20049 üzenetére
Tisztellek benneteket, h még mindig örömöt találtok ebben a játékban! Nem is tudom miért, de visszasírom azokat az időket, amikor még az zavart, h az e46 irreálisan sokkal gyorsabb volt, mint a gallardo...
-
F22Reventon
tag
válasz
tutuhawer #19604 üzenetére
jó lenne egy olyan mmo verseny játék, ahol mindenki megtalálja a számításait, utcai v pályaverseny, drag és drift, rally és gymkhana, tuner kocsik, szuperautók, legendás veteránok, pályaautók, tuning minden mennyiségben.
meg persze köze is lenne a valósághoz, nemcsak egy mario kart mod. -
F22Reventon
tag
kis off következik: bejelentették a world of speed nevű játékot (tableten nem tudok linket beilleszteni, google kereső úgyis megtalálja). Sok év nfs world után ez lehet kedvenc játékunk szellemi utódja, amit személy szerint nagyon várok. A nfsw mellett ez lenne az egyetlen játék, amiért pénzt adnék, az biztos. Addig marad a Hill Climb Racing
szerintetek jó lehet ez v csak egy lesz a sok idegesítő cheateres nemtalálversenyt nemlépbeaszerver playtowin játék közül?
-
F22Reventon
tag
válasz
tgbzhnujm555 #18767 üzenetére
bug, hack, ahogy szeretnéd nevezni
-
F22Reventon
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18451 üzenetére
Kár h nincs akciósan 60000Ft-ért 200000-es pakk, biztos többen vennének.
Faszom ezekbe az akciókba, még az ccx elite-nek is több értelme volt, mikor megjelent, mint ennek. -
F22Reventon
tag
válasz
eLit-MiLan #18443 üzenetére
"loose" ? szal még angolul is nehezen megy nekik...
-
F22Reventon
tag
Kobaltra benevezek, mert volt szerencsém pár éve vezetni egyet. Nem mintha olyan jól menne, de szép helyeken jártunk
-
F22Reventon
tag
A csütörtöktő elérhető autók:
- R8 ötkettő
- Lotus Europa
- R34 V-spec
és eltűnnek:
- Focus
- Aston DBS
- GTR R35 -
F22Reventon
tag
A mai napon végre nemcsak a fórumot olvastam, hanem játszottam is a játékkal! Már van pár hónapja h legutóbb ilyen jól éreztem magam benne, de egész jó. A lényeg, h single playerben kell menni, és különböző autókkal. Nem számít sem az alkatrész, sem a skill, mert nincs 1 csaló se, kizárt h jó alkatrészt dobjon a kártya és 10 másodperc alatt van új verseny bármelyik pályán! Meghát a cayman akció óta bevásároltam igc-s kocsikból, szóval megnőtt a választék.
Kérdés: shelby 427 sc jó időeredmények megjavítására vmelyik class-ban?
-
F22Reventon
tag
angolul, reklámok nélkül.
-
F22Reventon
tag
Lassan bedobhatnák már az új porsét a játékba... Régen heti 3 új autó/autóváltozat jött ki, most meg havonta 1. a sok boost mág égeti a jobb felső sarkot
-
F22Reventon
tag
válasz
Rockstone #17802 üzenetére
volt 25000 boost-ért ccx elite, top up-hoz porsche carrera s, rakat új autó, ingyen drag r35 gtr, meg valami másik ingyen autó nem karácsony miatt. Szal sztem ne örülj előre, a nyári évfordulókor nagyobb leárazások ésvagy ajándékok várhatóak. Sztem nekik a karácsony az a pénzbeszedésről szólt főleg, nem az ajándékozásról.
-
F22Reventon
tag
Nem erőltették meg magukat
-
F22Reventon
tag
Asszem jövő héten lesz a 3. szülinapja e remek játéknak. Nem terveznek valamit ennek alkalmából a fejlesztők?
-
F22Reventon
tag
válasz
sarkanyolo2 #16899 üzenetére
Ha kivesed, elvész. Erősebbre érdemes cserélni, ha van az inventoryban. Bár tulajdonképpen ha kiveszed, pénzt is kapsz érte.
-
F22Reventon
tag
Nem működik a kód. ezt írja: ???NFS_SYSTEM_VALIDATION_FAILED???!
van vmi hivatalos álláspont az EA részéről ezzel kapcsolatban? -
F22Reventon
tag
Meg persze a Lambo Veneno & Egoista
-
F22Reventon
tag
válasz
PR0JECTNR56 #15920 üzenetére
el nem add! a porsche collector-ba mó lesz
-
F22Reventon
tag
Nekem van CCX-R, nagyon király, ajánlom mindenkinek! Jó időket lehet vele futni, végsebességre is sokat megy, gyorsulása egy kicsit elmarad a cinque-től. Nitrója kiváló, nemszokott lerajtolni senki (4s headstart skill) Bolti bodykittel vettem, és számomra kezelhetőbb lett, mikor body kit nélkül használtam, bodykittel jobban imbolyog.
-
F22Reventon
tag
Ma reggeli hír
Ezekszerint Porsche marad ki? Mert olyan játékot nemnagyon tudok ahol e két márka megfér egymás mellett... -
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #15644 üzenetére
Alitalia?
-
F22Reventon
tag
Mai örvendetes napon 7 versenyből lett 5 S class győzelem, 1 csalóval, aki speedhacker volt, szóval a le a kalapom a fejlesztők előtt, már ha vannak fejlesztők.
-
F22Reventon
tag
válasz
Crowent #15098 üzenetére
a végsebesség még nem feltétlen előny a versenyeken. Röviden ennyi. Valamint sztem egy Pagani körversenyen jobb időt futhat, mint egy CCX. A meki F1 kilóg a sorból, az sehogysem lehet olyan gyors, mint 20 évvel fiatalabb társai. És ha megnézed a nemrég megjelent Caterhamet, nem bír annyival menni, mint pl a Boss 2012, de a kanyargós pályákon oda-vissza veri.
A játékban nekem a CCX-R van meg, és nem panaszkodnék, sztem egész jól be lett lőve a teljesítménye. Veyron ellen nem próbáltam, de videók alapján hasonló lehet ahhoz. -
F22Reventon
tag
válasz
eLit-MiLan #15087 üzenetére
Nem tudom h ki volt az, és nagyon remélem h nem ismertem
-
F22Reventon
tag
Ma a házunk előtt egy kamion kettészelt egy biciklist kora reggel. A szírénákra ébredtem. Szegény a helyszínen azonnal meghalt ...
Szóval ha közlekedtek, nagyon figyeljetek oda!!
Emiatt rákaptam a team escape-re, ott csak rendőrautókat kell borítani. Van vmi skill ami a team escape pénzt növeli?
-
F22Reventon
tag
válasz
tatabike #15076 üzenetére
Drag Racingben a legjobb kocsi
(androidon)
Amúgy meg a Hennessy Venom gt is megfuthat ennyit, és az már egy ideje a piacon van. Ennek ellenére Guiness mérés még nem történt, mert 3 mérföldes kiftópálya nem elég neki. A Veyront 4 mérföldön mérték, ott a Venom gt is elég gyors lenne. Szóval annyit mondok erre a Totalcaros hírre h hiszem ha látom. Sok sikert nekik! -
F22Reventon
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14896 üzenetére
Gratulálok barátom, pont az ilyenek teszik tönkre a játékot, mint te. Miattatok szídjuk az EA-t, miattatok nem veszünk több boostot, miattatok idegesítő az egész játék, miattatok nem lehet fejlődni az achivementekben. Igyad a lónyál energiaitalodat hátha okosabb leszel tőle!
-
F22Reventon
tag
válasz
eLit-MiLan #14713 üzenetére
ott, és nem próbáltam még
-
F22Reventon
tag
Caterham kód: FTZ2-4JAA-ZCDP-5CVZ
-
F22Reventon
tag
ezek az SGsek miért ilyen jól értesültek a csalásokkal kapcsolatban?
-
F22Reventon
tag
válasz
noblem1983 #14290 üzenetére
De persze nem a supersports változatot rakják be, ami a király volt eddig, hanem a régit. Miért is rakjanak be egy folyamatosan frissülő játékba egy nemrég megjelent gépet? Majd ha a VW megépíti az 1600 lovas veyront, a játékban elérhető lesz a supersports! fasza
A Venom Gt nyilván csak még később lesz benne, és fogadok h nem lesz top autó. -
F22Reventon
tag
Fészbukon figyeltema mai eseményeket:
-spot the devs! nagyon király, beraknak vmi király verdát végre. (emlékeim szerint a majdnem megjelent kocsik közt nem volt számomra érdekes)
-spot the devs elhalasztva - szerver okok miatt
hát ez már inkább vicces, mi más probléma merülhet föl, minthogy a szerverek nem bírják?
-lekszusz elefá. "Na nehogy befizessek mégegy pakk speedboostra, minden vágyam egy ilyen gép, igaz h IGC-ért is elérhető, de nekem a boost-os kell!!" - said nobody
-
F22Reventon
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14142 üzenetére
azt a narancssárga-fekete kocsit szépen ki lehet hozni a játékban egész élethűre, csak az az egy bökkenő van, h Königsegg-ből. a fészbuk oldalukon valamelyik matrica versenyen volt már.
-
F22Reventon
tag
Régebben én is nyomtam egy block player-t a report player mellé, de amikor 3 futammal később ugyanőt dobta be a játék a lobbyba, akkor megértettem h a block player nem szabadít meg tőle, csak a chat-en tiltja le. Multiplayerben a csalást továbba is űzheti ellenem, hogy kapna defektet a campus interchange-en 600km/h-nál.
-
F22Reventon
tag
válasz
Robokutya #13957 üzenetére
Szerencsére nem mindet adták ki igc-re. Amik tavaly jók és versenyképesek voltak, boostba kerültek. Ez most is így van. A tavalyi autók egy részét legyengítették, egy részének túl magas stat-ot adtak. Hiába jönnek ki a tavalyi király verdák igc-ért, idén már nem versenyképesek. Másfél év múlva ki tudja milyen lesz a játék, de fogadok h ami most zonda cinque, az akkor egy átlagos szép autó lesz, messze az nfs-s top 2-300tól.
-
F22Reventon
tag
Kénytelenek valamit tenni, nemhinném h csak mi magyarok fanyalgunk a játékon az utóbbi időben. Mint ahogy előttem leírták a league of legends a legnépszerűb online játék, szerintem a world meg a legnagyobb haszon/ráfordítás mutatóju játék jelenleg a neten. Ez az autós kártya sem javítja a játékélményt, a pénzbeszedésen kívül nemsok értelmét látom. A harmadik szülipanjukra összekaphatják magukat, mert kevés lesz az ünneplő.
-
F22Reventon
tag
válasz
Robokutya #13264 üzenetére
Biztos van valami mahináció a játékban. Nekem is a boostmentes korszakomban street sport-nál jobb cuccot nem dobott, lvl20-25ig. Fogalmam nem volt h másoknak honnan van race meg pro alkatrész. Pláne pro tuned?? Biztos a srác napi 6-10 órát játszik. Ekkor street improved volt a bolti legjobb alkatrész. Miután befizettem boostra, és költöttem valamire, utána mindig adott vmi jobbat. Ha nem költöttem hónapokig, akkor nagyritkán, de ha vettem egy új autót, aznap összeszedtem hasznos cuccokat.
-
-
F22Reventon
tag
Épp ezaz. Viktor akár csíter akár nem, a porse lenyomja, az időeredmény az ütközések ellenére igen jó.
Én a helyedben megmaradnék a cinquénél. Attól hogy veszel egy street tuned porsét, még kell bele alkatrész, 3 csillag skillek, ültetés/bodykit. Ezeket is mind be kell szerezni, és akkor leszel cinque szinten. A meki f1 ígyis úgyis jobb időt tud. -
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #13085 üzenetére
Ez hagynemondjam engem is idegesít. Egyáltalán nem jó érzés végignézni a garázson h ez mekkora jó autó volt, és most hol tart. Eleve azt sem tudhatom h meddig marad boost-os, ily módon viszonylag ritka autóm, de ha még azon is aggódni kell h a teljesítményt visszaveszik, nincs kedvem költeni. Az lp650 miatt sír a szám leginkább, azóta csak olyanra költöttem, ami remélhetőleg megmarad olyannak amilyen. Lengyelből bevásároltam egy éve kb 2000ft-ért, ha így halad a játék azt se fogom elkölteni.
Az egyetlen jó oldala a dolognak, h változatosabbak a versenyek, többféle autó van a pályákon. -
F22Reventon
tag
Zonda cinque-be lecseréltem 2es ültetést 3asra, és úgy megy, mint az álom, mostmár értem miért maradtam le időnként.
-
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #12919 üzenetére
Azakemény! ráadásul a szeró elfogadta őket 30 másodpercen túl.
Ha már dicsóségnapot tartunk, én is előhozakodok egy jómadárral.
Nem mai a kép, csájnatáon deliveri.
Az eset a következő: powerup hackkel és gyorsulás hackel megvert, aztán beírta chat-be a nyomdafestéket nem tűrő szavakat. Erre felvilágosítottam egy nyilvánvaló tényről, amire válaszképpen jött a friend request -
F22Reventon
tag
válasz
cuebler #12814 üzenetére
Igazad van!
Viszont csak úgy maxolhatod, ha 2db háromcsillagost belepakolsz. Befizettem egy pakk négycsillagosra is mikor megjelent, és hát nemsok értelme van. nitro power volt, 33%. Szóval azt is ha maxra szeretném, kell mégegy 3 csillagos. Két csillagos már nem is elég a 4 csillag mellé. Ez hogy most hány százalék, nem sokat számít, a csillagok többet mutatnak.
Ajánlom mindenkinek a miszteri szkill pekket, már kétszer is dobott értékes háromcsillagosat! -
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #12590 üzenetére
de akkor elrontották, mert piros-fehér-zöld van a zöld-fehér-piros helyett
-
F22Reventon
tag
Szép az "új" alfa romeo! Vagy okos amerikaiak tervezték, vagy én nem tudok a magyar vonatkozásról, de előlről is és hátulról is piros-fehér-zöld zászló feszül rajta.
-
F22Reventon
tag
válasz
F22Reventon #12572 üzenetére
Bátorkodtam letesztelni ezen mérések alapján, a következő eredménykeet kaptam üres kocsival: max sebesség 349, gyorsulás 235, nitró 38
-
F22Reventon
tag
Beújítottam a Boeing CCXR-t, elég jól megy. Zondáhopz képes kisebbeket ugrik, nagy sebességnél jobban betapad és bárhova bekanyarodik. Zonda a kanayrgós pályákon jobb, ez meg a száguldósokon.
-
F22Reventon
tag
Négycsillagos skill modok, kőnigseg ccx-r, lvl 60, hópark, 2 új gyorsulási verseny, "replay" gomb, optikai tuning, és fejlettebb telemetria, ez vár ránk holnaptól
-
F22Reventon
tag
válasz
MetalTegla #12522 üzenetére
zöld váltóval és rugóval is jól megy( nemfeltétlenül jobban mint a tied )
-
F22Reventon
tag
Végre meglett az 50es szint!
igaz, csak a ma délutánra..
-
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #12497 üzenetére
Ha jól emlékszem 2010 óta játszom kisebb nagyobb megszakításokkal, már csak 150 000xp választ el az 50es szinttől, és erre tessék, jövő héttől jön még 10 szint ohyess
-
F22Reventon
tag
Van valakinek audi a1? Egy jellemzést szeretnék kérni róla, mr2-höz képest milyen, C-be kéne, köszi puszi
-
F22Reventon
tag
Fehér ember vagyok, tehát panaszkodom: Mi a tehéntőgynek kell a drag eclipse-re kitámasztó???
-
F22Reventon
tag
válasz
Underground2 #12269 üzenetére
Még egy tanács: Vegyél autót, bármilyet, UFO1 nagyon szépen kigyűjtötte amit érdemes.
Viszont partokat és skilleket először csak gyárit tegyél rá! Lehet h nem tetszik az autót azt még el lehet adni és másikat venni, de a jobb alkatrészek és skillek ritkán esnek, ha eladod az autót, azok is ugranak. Utána meg nehéz lesz összeszedegetni újból. -
F22Reventon
tag
S kategóriában szerintem az IGC-t el lehet felejteni. Persze jó gép a boss mustang, (a másik kettőt nem vezettem) de szinte esélytelen a boost-os autók mellett. Lehet S-ben igc kocsikkal jó futamokat menni, de nem érdemes. lp650 gyorsabb (élvezetesebb, versenyképesebb, irányíthatóbb... ), mint azok.
Valamint C-ben a pontiac mindenképpen jobb az E30-nál (ezt a kettőt direkt próbálgattam a C-s pályákon) -
F22Reventon
tag
válasz
Underground2 #12259 üzenetére
bőőőőven
-
F22Reventon
tag
Hát ez vicc. Ma mentem vagy 50 drag versenyt h legyen n2o, nyertem 2 ultra és 1 pro alkatrészt, zondát felskilleztem, megszereltem a durabilityt, mentem időket javítani. A napi menüből 8 pályán javítottam, néhol több, mint 10 másodpercet is, volt ahol kb 500 helyet a ranglistán és tessék. Tegnap 267. voltam, ma 266
-
F22Reventon
tag
válasz
noblem1983 #12168 üzenetére
Ha megnézed az időket, ordít belőle a csalás. A Mclaren nyilván az egyik legjobb autó, ha nem a legjobb jelenleg, az biztos. De egy olyan account, ahol a central coast (B osztály) zonda cinquével futott egy egyébként tényleg szar időt, hát fair playt nélkülöz azt hiszem.
-
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #12061 üzenetére
Ez a lista már jobban tetszik, audiból lehet 2t is bevásrolok, egyet Dbe egyet Cbe
-
F22Reventon
tag
válasz
sanyi011 #11984 üzenetére
Tudom ajánlani a '69es boss mustangot. Ezt is busztért vettem, azóta IGC lett és gyorsabb is lett (ellentétben az lp650-el) B re optimalizálva bolti skillekkel csak a csalók (és rammerek) tudnak megelőzni. mr2, rx8, e30 hasonló szinten van, szóval B-ben megvehető ez a gép IGC-ért, itt semmivel sincsenek jobb helyzetben a búsztosok.
+Nekem olybá tűnik, ha egy B-s autóval versenyzek A-s kocsik ellen, jobb kártyákat kapok a végére. -
F22Reventon
tag
hát ezért szutykolták el a roadster murcielagot is. pedig kiváló autó volt! attól félek h startnál rammolósok ezzel kapnak mégegy gépet.
de akkor is a vesém lötyög h veszek búsztért egy autót aztán leszázalékolják. hol van itt a vásárloi garancia? legalább a márkakereskedésben beszámíthatnák a reventon árába, mint márkahű tulajdonosnak. -
F22Reventon
tag
Az utóbbi időben mintha romlott volna az lp650em, a zonda F meg javult. Mikor állították őket át? Furcsa, h hasonló tuning mellett gray pointon a zonda körönként 5-6 másodpercet ver a lambora. Egyik versenyen egy nismo körbeautózott, de az se volt nagyon felhúzva. Mit tettek a lamboval
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest