- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #17112 üzenetére
A lobbyból való kifagyást sajnos a csíterek csinálják. Ezzel nem tudsz mit kezdeni bár vannak gyanús dolgok pl. a rommá tört verda amit már felkiáltójellel jelez, aztán az idiótán kifestett Lexus LFA-k ,2012-es Bossok, Nem vicc de ezekkel látom, hogy miket művelnek, meg néha egy-két Murcielago Roadster meg M3 GTS is akad
-
sunny84
senior tag
válasz
-Rolika- #17106 üzenetére
a social beállítások mind off legyenek , vedd vissza picit a minőségét mondjuk mediumra , a lost connection hiba az lehet azért jön mert a szolgáltatód sz@r vagy valami a hálózati adapter körül nem oké a gépedben , érdemes drivert frissíteni vagy törölni azt ami fent van és újra felrakni , hány mb -s a neted ? mert ha 2 körül van akkor minőség visszavétele segít + a felbontást is tedd 1280x1024 re , sok emberkének bevált ez akiket ledobált sűrűn ..
egy reg pucolást érdemes lenne eszközölni , amúgy más netes játéknál is van ez ? -
tatabike
őstag
válasz
-Rolika- #13546 üzenetére
De ez már tényleg szánalom. Egyszerűen 3-4 kör után már nem tölti be a következőt, csak a zene szól. És ma már 2x állt le server error zenettel. Vagyis jó esetben most 10-15 percet lehet játszani folyamatosan, aztán ennyi, le kell állítani, és újraindítani. Próbáltam Apex-et, Chicane-et, mindegyiket US és EU formációban, ugyanazt csinálja mindenhol...
-
tatabike
őstag
válasz
-Rolika- #13365 üzenetére
Tudtam, hogy ezt fogjátok ajánlani, csak én rühellem a Lambókat. Hülye műanyagrakéták, semmi igazi komoly hangjuk se nincsen. Mintha egy fafűrésszel vágnék vasat, olyan a hangjuk. Egy Miura még talán, de ezek a szúnyogok nem kellenek...
Más nincs? Ha nincs, akkor marad a Pontiac Firebird, azt néztem ki, ha nem jön össze semmi értelmes. -
tatabike
őstag
válasz
-Rolika- #13306 üzenetére
Én már nem szedegetem a gyémántokat, szerintem felesleges időtöltés. Az idő alatt inkább lenyomok pár sprint vagy drag race-t, és tuti ott is kapok legalább egy olyan cuccot, ami annyit, vagy többet ér, mint a nyamvadt gyémántszedésből ami leesik. Meg most is volt olyan, hogy három versenyt megnyertem zsinórban, és mind a három végén 20ezer IGC volt az arany kártyában.
Mikor rakják be ezeket a verdákat? És melyiket érné meg megvenni? Mire elérem a lvl40-et, és lesz plusz egy garázshelyem, addigra meglesz a kellő IGC is, gondolom én, most lvl36 vége felé vagyok, és 1milla IGC-m van.
Ezek a kocsik olyan 1 és 1.4 milkó között lesznek talán... -
Desmond74
tag
válasz
-Rolika- #13306 üzenetére
Mi a túrót kínlódtok? Már van "bot" progi, simán játszol, miközben síelsz az osztrákoknál..., ez a hulladék nem is ér többet.
Többit privátban....
Az üzletpolitikájuk az: hogy ha nincs elég bevétel az ötödik nyaralóra, akkor nem dob a játék jobb alkatrészeket..., nesze neked ingyenes autóverseny...
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #12242 üzenetére
Ugye mondtam, persze az sem mellékes mi van felette ill. alatta, mert attól lesz stabil és lehet hogy nem lesz a leggyorsabb pl. egy autópályás versenyen, de bent a városban a stabilitás és a könnyű kezelhetőség fontosabb. Nekem is volt 3K 3P a 911-ben kb. 2 hétig utána röpült és így kényelmesen vezethető és nem lassabb sőt ...
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #12128 üzenetére
Szerintem nyugodt szívvel cseréld, jó választás és pirosat TILOS 911 GT3-ba rakni, mert irányíthatatlan lesz, pattog tőle (és most kifecsegtem egy titkom
, pedig ez is
). Ja és ültetni sem kell, hogy forduljon!
Annyira sikerült belőnöm a színeket hogy közel úgy megy (stabilitás, tapadás, kanyarodás – persze ültetés nélkül), mint a GT2, pedig ahhoz csak a Zonda és az RS 4.0 ér fel. -
NFree
addikt
válasz
-Rolika- #12128 üzenetére
Szerény véleményem , ami ne sokat oszt szoroz , ne merészeld , a piros , vagy zöld kell az rs be és punktum.
Tutu:
Gratt az mp4 hez,mi nállad ez az egyszinu őrület, ami megjegyzem a mai nap után , tök mind1 szerintem, mik vannak a kocsiban, nagyon sofőrfügő is a dolog szerintem, nem?
Halkan megjegyzem , ma 3-an gurultunk nismo-kal , mind a 3 autó teljesen eltérő módon volt építve és teljesen random volt ki nyer vagy vesztett, de aki nyert is az is csak 1-1,5mp et könyvelhetett el szerintem , teljesen egymás mögött autóztunk nagyon sok esetben.
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #12110 üzenetére
Majd lesz még jobb is igaz a Lambo-t annyira még nem erőltettem ott mert még kell bele ez meg az(most reménykedek hátha 40%-os árcsökkenés lesz a 670-esen) de a Koenigsegg CCX-el(sima) 1.53.729 összejött 4 nitro+2 juggerrel de még az is kevés mert a Cinque-k ott nagyon mennek meg néhány GT3 RS és GT2 is van köztük
-
-
tutuhawer
őstag
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #10556 üzenetére
Piros fék sohasem volt jó a 911-be bárki más is mondja ezt (névtől függetlenül) bármi mással jobban megy.
(#10561) sunny84
Majd jön a sok új user akik azt hiszik ilyen a játék, pedig közel sincs a valósághoz, már a skill rendszer miatt eltűnt a világranglista vezetők jelentős része. Nem tudom mi a cél, de ez a bukáshoz vezet, legalábbis nálam. -
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #9684 üzenetére
Nem tudom nem próbáltam összehasonlítani, de szerintem jobb a forduló képessége miatt. A T3 lambok közt a legjobb szerintem a Valentino Balboni (nagyon harap, jól fordul, nem csúszkál), a T2-ben mind jó.
(#9686) Micsurin
Az jó kérdés még az EA sem döntötte el (mi a misc), amit beleszerelsz az vagy benne van, vagy mehet a kukába ha lecseréled. -
tutuhawer
őstag
válasz
-Rolika- #8571 üzenetére
az OK, hogy T3-as, de most jön a trükk: Én hiszem (az eszem megvan hozzá), hogy valóban jól sikerült majd a kiegyensúlyozás, amit terveznek, amikor jön a T4. Mert mondták, hogy az aktuális kisebb újrahangolások semmik, és majd a T4 hozza a nagy machinálást. Elvileg a TIER rendszerre épülő kategorizálás is eltűnik, azaz reménykedni lehet. Júliusig reménykedek, ott már én is elvárom, hogy tegyenek valamit, mondjuk azért, hogy tovább játszak a játékkal. Ez így röhejes, de mivel szeretem a viccet, játszom tovább
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
-Rolika- #8571 üzenetére
Ha jó fejek lesznek, akkor még talán a Mazda részéről lehet egy dobás a T4-be.
-
tutuhawer
őstag
válasz
-Rolika- #8567 üzenetére
egyelőre laptopról nyomom melóban, de mindegyik videót megnézem. Én azt tudom, hogy láttam underground Gallardót, és az nagyon komoly, a NIssan GT-R méltó ellenfele. De amint érkeznek a T4-esek, én személy szerint elvárom, hogy a Nissan is ott lehessen az élmezőnyben. Mindig erre akarok kilyukadni
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
-Rolika- #8521 üzenetére
Szóval amit mondtam, hogy elvileg nem is játszol már
nézd a neved.
-
szakalistvan
senior tag
válasz
-Rolika- #8035 üzenetére
Egy kétszemélyes Team Escape,minden milyen kocsival,level 28-tól elérhető,2 perces pálya,általában nitrót slingshotot juggert ad ,de itt a legnagyobb az alkarész-nyerésre.
High StakesCsak ne lenne baromi unalmas...
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7910 üzenetére
Csinálj egyet azt javaslom,ha továbbra is boostot akarsz venni.Moneybookers nekem is van, ez is hason talán még jobban elfogadottabb fizető módszer és találsz is hozzá leírást hogyan működik. Azt azonban vedd figyelembe,hogy egy złotyi 70 Ft körül van szóval úgy kalkulálj.
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7903 üzenetére
Ha esetleg megvan valakinek a leírás,hogy hogyan is vettük a lengyel boostot azt jó lenne ha berakná és elolvasnád mert ez így csak pazarlás,amit leírtam nem próbáltad ki szóval hátha a részletes leírás segítene. Annyiból én 5000-et veszek nem 1000-et.Vagy veszel egy starter pakkot innen és akkor kapsz 8000 boostot +3 kocsit (az egyik a sima Supra)
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7881 üzenetére
Itt bejelentkezel majd átállítod az országot Lengyelországra.Én legalább is így vettem még mikor lengyel boost olcsó volt és így maradt és most is vettem két 4 złoty-s pakkot. Mikor veszed akkor paypalos e-mail cím kell,ország: Poland ,városnak Warsaw, State: Warsaw az address résznél meg beírsz valami egyszavas tetszőleges dolgot irányítószámot meg keresel lengyelest
-
tutuhawer
őstag
válasz
-Rolika- #7835 üzenetére
A Honda nem adta a nevét. És most minden nagy Honda-fanatikus leírhatja, hogy nem véletlenül nem adta a nevét a Honda egy ilyen játékhoz. Eddig... Ha minden igaz, akkor van egy hivatalos mese, miért nem, de akár üzleti okok is lehetnek. Mindegy is, felesleges spekulálni. Én azt tudom, hogy még ha nem 10/10 a játék, akkor is az a kategória, amiben a Honda nem engedheti meg magának, hogy ne jelenjen meg. De mégis, mert a Honda nagyon jól megy, igaz, a Toyota még jobb... Aki az NFL-meccsek közben ott van, az nem viccel. (Toyota Half Time Show) Mindegy is, nincs Honda, hivatalosan balesetmegelőzési okok miatt.
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #7814 üzenetére
Itt belépsz, mintha a játékba lépnél be, most csak úgy megy hogy rányomsz a play it now-ra (ez is sz@r mint sok minden) utána visszalépsz a főoldalra és alatta bemásolod a „redeem a game code” fehér sávjába és klikk a gombra.
Látom már felettem is kaptál választ, itt olvashatsz az új hírekről is autót vásárolhatsz stb.
Fordításhoz én ezt használom google toolbar ha a Crome nem kell pipa ki. -
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #7699 üzenetére
Nem kell kilépni végig kell menni és a végén megnézni mennyit ment (idő, sebesség) aztán ha nem frankó valami pl. 412-nél gyorsabban ment (ez csak 50 lvl-en lehetséges) vagy túl jó az ideje a szintjéhez ill. a kocsijához képest katt a nevére jobb egérrel ott keresd meg cheat feliratot és report-old le had tudjon róla az EA is (pl. speed hacker vagy teleport stb. ha angolos vagy bővebben is lehet). Ha mákunk van kivágják vagy nullázzák az eredményeit. Én már elég kevéssel találkozok hál istennek.
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7680 üzenetére
Alapból 3 garázshely áll rendelkezésre.(boostért természetesen vehető még több). H gombbal beugrasz a garázsba/car dealer/purchase new car és ott betudod álltani a melyik autóosztály aztán márka-->típus---->stílus mert több is szokott lenni egy adott autóból. Alatta kiírja mennyibe kerül és hányas szint kell hozzá. az a 0-0 ás dolog meg már 2 hónapja probléma de nézd meg az inventorydat hátha kapsz valamit.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
-Rolika- #7679 üzenetére
Na, megint a 4. versenyt már nem inditotta el. + mikor vége a versenynek és kiirja, h mennyi repet és moneyt kapok ott 0-t ir és ugye ilyenkor nincs a választható 5 kártya sem. Azt azért hozzáteszem, h a repet meg a pénzt megkapom, de ez akkor is kib.szás. Kezdek elkeseredni, pedig nagyon tetszik a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Oneplus Nord 5G
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest