Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitya98
csendes tag
válasz tupacamaru #17001 üzenetére
Itt van néhány autó színkódja, akinek kell.
-
Vitya98
csendes tag
Hosszas levelezés után végül ezt írta az EA, valaki a nagyját leírná nekem magyarul? Nem vagyok jó angolos.
Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation:
Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures.
Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this ban from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time.
Thank you for bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
-
Vitya98
csendes tag
válasz callmeakos #14923 üzenetére
Sziasztok. Hát engem is rendesen meglepett, amikor tegnap délután be szeretnék lépni a játékba, és ez fogad:,,This acconut has been permanently banned for violations of the Terms of Service." Április 30-án történt: autofinisheltem, multiban, mert már kikészültem attól a sok rohadéktól, akik elcseszik játékunkat. Úgy voltam vele, hogy nem érdekel, ha őket nem bannolják, engem sem fognak. És tessék, 2 nap múlva rá itt van. Nyugodtan lehet anyázni, megérdemlem, akik pedig mellettem állnak, azoknak köszönettel tartozom. Nem látok rá sok esélyt, hogy visszakaphassam a profilom, de azért van egy szikrányi remény, hisz csak a bejelentkezésemet akadályozták meg, nem lett maga a profil törölve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest