-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalistvan
senior tag
válasz
F22Reventon #20050 üzenetére
Én meg azokat amikor az E30-cal szarrá vertem Mindenkit Paradise Hotel-en
Manapság meg 20 perceket várok mire betéved oda valaki...
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #19605 üzenetére
álom
sajnos
A The Crew nem lesz rossz, érdemes figyelni a friss infókat, meg ha beindul, lesz közösségi oldala az nfswhun.com oldalon sok-sok kép -és videómegosztási lehetőséggel, információkkal, csapatokkal, emberekkel. Addig is NFS world közösségi oldalként is hibátlanul megy az oldal, mobiltelefonról a tapatalk alkalmazással vagy böngészőben is elérhető. Facebookkal összeköthető, kinek milyen igénye van
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #19602 üzenetére
háááát... ész nélkül rombolós, falnak-ellenfélnek nekimenős, szupergyors nitrózós, szuperautós a trailer... Kipróbálom, mert az ingyenes részt még épp megengedhetem magamnak
De én utcai tuningolós játékot szeretnék, mint a NFS World, csak kevesebb szarsággal. Nem az új funkciók teszik jóvá ezt se, hanem a normális keretek, pénz, fizika, grafika, meg egyebek terén. Nem kellene a legfaszább semmiből ,csak valami ésszerű, normális. Első blikkre nem volt normális a world of speed játék, meg a NFS World sem normális kategória már 2 éve vagy több is talán. Sajnálom pedig nagyon
-
alfa20
senior tag
válasz
F22Reventon #19602 üzenetére
és trailert is kapunk.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #19403 üzenetére
Ha megnézed ranglistát, világelső az mind cinke, szóval nem jobb.
Egyébként bent van a Scion TC, a hétvégi meglepi kocsi megkésve.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #18769 üzenetére
Nem mind1.....mert startnál van mikor én is ilyen vagyok, szóval nem hack....
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #18448 üzenetére
Jah.....bezzeg mindenki megkapta csak én nem...vettem egy cobaltot, aztán achi se számolta el még utána se hogy megjavították, vettem még 1-et, akkor csak azt számolta el, visszamenőleg nem.....remek...
-
sunny84
senior tag
válasz
F22Reventon #18431 üzenetére
nem olyan rossz dög ez , kicsit honda hangja van
[link] -
ETOM
addikt
válasz
F22Reventon #18260 üzenetére
Legalább jobb mint a múltkori bár nem sokkal. Csak azért jó számomra mert két verda nincs meg ezek közül meg még egy audi se ártana majd..
-
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #18209 üzenetére
wazze, nem is figyeltem, hogy nő...
akkor egy l200-as mitsubishi, körbe gallytörővel
meg egy írásbeli ígéret, hogy nem jön vele a dombóvár-kaposvár-pécs háromszögbe
vagy legalábbis felhív előtte, hogy beálljak a garázsba...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
F22Reventon #18171 üzenetére
Cobra? Ha A-ba ultrázod fel akkor vedd figyelembe hogy Tier-2-es. Mint az E30 BMW pl..
Ha B-ben hagyod akkor ... hm ... magyar ranglistára Central Coast-on meg Route 55-ön singleztem vele. Ott kifacsartam az utolsó másodpercet is a pályából a kocsival. Max. nitrólehűtővel ahogy Noblem is említette. -
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #18171 üzenetére
B-ben jó kizárólag akkor ha két nos cooldown-os full skilles a kocsid mert a nitrója nagyon erős csak nehezebben gyorsul. Rabidfox-nál bizonyított a kocsi
-
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #18095 üzenetére
40+ a legnagyobb, de a középső is 30-40 kg közé esik
tata, köszi a biztató szavakat, már csak 5-6 év és "kirúghatom" a legnagyobbat a családi fészekből. tanuljon csak meg "repülni"
-
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #18095 üzenetére
Nálunk csak egy személy szállítható a kerékpáron a vezetőjén kívül hivatalosan. De itthon is láttam már hasonló szituációt.
cuebler, én ezen már túl vagyok, a lányom 23, a fiam 19, hehe. Van lábuk, van pénzük, oldják meg.
-
ETOM
addikt
válasz
F22Reventon #17885 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #17804 üzenetére
Azért régen volt hogy adtak boos-ot is ilyen – olyan alkalmanként. Először kezdték 1500-al, utána lecsökkentették 1000-re és végül 750 lett belőle. Azóta meg szinte semmit sem adnak.
-
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #16928 üzenetére
elmennek nyaralni phitsába...
esetleg kapunk egyhetes rental kódot :-)
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
F22Reventon #16900 üzenetére
Kösz!
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #16749 üzenetére
Más is írta ,hogy nem jött össze a beváltás. Valami gond van náluk mert originen keresztül se működik
-
ETOM
addikt
válasz
F22Reventon #16138 üzenetére
Igen pontosan én először azt hittem valami spam üzenet csak, de aztán rájöttem ez a valóság. Bolondok dolgoznak ezeknél.. ha nem kell a pénzem nekik így jártak. Ilyen hozzá állást se láttam még.
Annyira nem jó az angolom, de egykét mondaton már jót nevettem. (bár sírnom kellett volna)
-
Crowent
tag
válasz
F22Reventon #16007 üzenetére
Hagyjál már, azzal a ratyi kocsival...
Az tény, hogy igaziból iszonyat jó kocsi, de a Bugattinak, és a Koenigseggnek a nyomába se ér...
És képesek a Koenigsegg CCX Elitet 20k Boostért árulni, azt xart se ér az F1 ellen... Szégyen és gyalázat...Remélem ezt a csapatot p*csán rúgják és jön majd egy olyan aki normálisan tud gondolkozni...
-
ETOM
addikt
válasz
F22Reventon #15974 üzenetére
Kösz pont ezt raktam fel igaz elvertek, de skillek miatt meg még bénázok.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
F22Reventon #15927 üzenetére
Egyelőre megtartom ezt a Porsche-t, mivel eladni nem lehet kellemes összegért és aránylag jól megy, noha nem kiemelkedő számomra. A collector úgysem lesz meg Porsche-ből (az első szint ugye meg van, mivel ez az első ilyen autóm), de hogy négy sosem lesz a birtokomban az szinte biztos. Igazából nem jönnek be annyira a Porsche-k kinézetre, kicsit az az érzésem van velük kapcsolatban, hogy mindig közel azonos formájú modellekről próbálnak egy újabb bőrt lehúzni, bár tegyük hozzá, hogy a Porsche-nél ez még el is megy, az igazi rókabőr mestereket az Aston Martin műhelyében kell keresni.
Egyébként most ilyen: -
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #15752 üzenetére
Én is lecsaptam a női CCXR-re.Tegnap haverommal Ewing1987-el mentem a jól felhúzott Zonda F-je ellen ezzel a fenevaddal. Elől 3 helyen még csak bolti sz.rok vannak sajnos de így is S-es pályán szépen mentem el mellette, mikor a Zonda F-jének 348-nál vége volt
-
Shokkolo
addikt
válasz
F22Reventon #15649 üzenetére
Szerintem megférnek, csak az MS eddig kisajátította a jogot a Ferrarik játékbna való megjelentetésére.
Ezek szerint nincs már monopolium.
(Aminek személy szerint rettenetesen örülök, lévén hogy Ferrari rajongó vagyok)
-
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #15086 üzenetére
TV2-n pont most megy egy ilyen, hogy 11 éves kisfiút elütöttek, stb. Ez az az eset?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #15088 üzenetére
Szegény, remélem én is hogy nem ismerted
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #15086 üzenetére
Úúhh....ismerted amúgy?
A Bounty Hunter növeli a cash-t TE-be
-
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #15084 üzenetére
Biztos nem bírja a sót...
Engem mondjuk annyira nem érdekelnek ezek a rekordhajhász tragacsok, 300km/h feletti végsebesség tartományban, közúton tökmindegy, hogy 360-at vagy 450-et megy a verda, semmit nem jelent, max. a gyorsabbal előbb meghalsz...
Én maradok ezeknél, 0:35-nél és 5:10-től a kedvenceim... -
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #15082 üzenetére
Van az olaszoknál egy 3km átmérőjű körpálya, vagyis kb. 10km hosszú. Olyan enyhe az íve, hogy gyakorlatilag nem érzékeli a sofőr, egyenesnek látszik. Próbálják ki ott...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
F22Reventon #14898 üzenetére
Ülj le,egyes!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #14714 üzenetére
Akkor az a te kódod, mert csak 1x lehet felhasználni.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #14711 üzenetére
E-mailben kaptad? Mert akkor az csak 1x használhatós
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14678 üzenetére
Sg-ről egy link. És ha tényleg valódi akkor lesz min röhögni és végre lehet olsztályos versenyeket is menni csak gondolom kell1-2 nap, hogy tisztuljon a helyzet
-
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #14678 üzenetére
Nem tudom, de én röhögök rajta
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14295 üzenetére
Persze azért rakják be a "régit", mert a Supersportot majd később gurítják be és persze még jöhet közben a Grand Sport is és a Grand Sport Vitesse
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14150 üzenetére
Jó poén volt az biztos. Gondolom ezért van most a be nem tervezett szerver leállás. Azért nem gondoltam, hogy STD méretű feneket kerítenek egy több mint egy éve bent lévő autónak de ők tudják. Igaz ennek se mozog a hátsó szárnya a sebességtől függően akkor meg minek? A cicoma már kevés, hogy zsebbe nyúljanak a játékosok.Ez ugyanúgy vicces mint a drag Focus ,Evo X, Charger. Egy darabot nem adtak el belőle szerintem mert tudják, hogy az első gyorsulás lobbyban hopp egy Cinque vagy Murcielago és akkor kuka az egész
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #14150 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #14023 üzenetére
Elvileg ha report-olod rákerül a blokk listára is, bár ki tudja a leállások alkalmával mit kevernek össze, ha viszont le van tiltva a lobby-ban jobb klikk-el lehet látni ki van a tiltó listán és ki lehet lépni.
-
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13960 üzenetére
na én ezért mentem át mmozni star trek-re
ha akarok pvp-zek
Tök mindegy hogy pénzes hajó ellen állok ki, vagy se mert nem azon múlik a játék kimenetele.
Tegnap kb fél órán át szenvedtünk egymással mire kiegyeztünk egy döntetlenben mert egyikünk se bírt a másikkal nagyon tetszett a dologPedig mindent bevetetünk.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
F22Reventon #13868 üzenetére
Arra ott volt a Race Now gomb - azt kellett volna rendesen megcsinálni hogy ne csak az akkor lvl 50-es Country Clubra, meg a Main Street-re akarjon mindig berakni.
Aztán aki ilyen kiélezett Cinques nitró-őrületre vágyik, most nyomhatná azt. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #13869 üzenetére
A High Stakes az szerencsére van mindennap
-
Desmond74
tag
válasz
F22Reventon #13868 üzenetére
Ja, biztos hogy előbb találsz csítert mindegyik pályán..
-
Desmond74
tag
válasz
F22Reventon #13865 üzenetére
Ne nagyon reménykedj, egyenlőre van elég új veréb nekik...
Én ennél a napi pályakorlátozásnál tartok még mindig..., vajon ettől mit reméltek?
-
falco1
tag
válasz
F22Reventon #13773 üzenetére
Ok, fenn vagy. Vége a Tutu - dominanciának
-
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #13311 üzenetére
Oké. Majd ha odaérek, kitalálom. Drag-okon szeretek inkább nyomulni, bár alig ad cash-t.
Ezt az Audi témát már fel akartam hozni, hogy szerintem egy kicsit nem fair, hogy a drag-okon folyamat odavernek az Audik a többi kocsinak, pl. a fapad RS4-ek, mert ugye C-class a verda, de a gyorsulása vetekszik némelyik A-s kocsiéval, csak a bűn szar handling értékük miatt az overalljuk alacsony. A hagyományos versenyeken meg úgy törnek-zúznak velük, mintha Steve Wonder ülne a volánnál, csak hogy a témánál maradjunk... -
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13273 üzenetére
A frász ezek az idióták felcserélték az ON kapcsolókat az OFF kapcsolókkal a sociál menü alatt.Most tökéletes minden miután OFF állásba tettem azt aminek ONban kellene lennie
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #13273 üzenetére
Tesómmal szoktam gamelni, ugyanaz a net van nekünk is, és megy...
Mindketten apexen vagy chinaceon vagytok? -
SylarHUN
senior tag
válasz
F22Reventon #13265 üzenetére
Ezzel díjazza a játék a prémium felhasználókat.
Ennyi.
Aki költ rá, az többet kap mint a free gamer. -
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #13174 üzenetére
Hát örülj hogy nem 3 vagy 4 csillagos skillel jártál így
Láttam már olyat, hogy valaki így cumizta be, csak egy ultra parttal. -
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13174 üzenetére
én 28%-ost forgattam
-
NFree
addikt
válasz
F22Reventon #13111 üzenetére
Az a baj kibaszott jol nyomja a gyerek de a cinegés srác pont a kis kedvencünk, ugy hogy nem támpont szerintem jelen esetben
Nem tudom eldönteni. Nem vok porsche fan , de szeretem a gyors kocsikat , a lambo sv csalódást okozott. és a helyett kéne valami komoly verda amivel ha kell a cinegét is tudom fogni, én aki nem vok egy nagy pilóta és ez most komoly. -
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #13007 üzenetére
Az ültetés is befolyásolja a kocsi viselkedését? Én úgy tudtam, hogy az csak optika.
Mert amúgy nem változik semmilyen adat felfelé, vagy lefelé az ültetés függvényében... -
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #12921 üzenetére
Gyááá, a gyógyegér...
Ma találkoztam egyébiránt egy új (legalábbis számomra új) állatfajtával, még nem adtam neki nevet.
A lényeg, hogy drag race-ekre jönnek ilyen kis nyomi csókák Lamborghinikkel. Fejlesztés nulla, némelyik még arra is lusta, hogy legalább street cuccokat pakoljon bele, skill-eket nem is ismerik, üresek a mezők, ha rácsekkolok. Persze matrica meg hupilila neon 21-es felnivel van dögivel, kinézettel nincs probléma.
Elindul a futam, egy ilyen majomka megugrik a startnál, persze 2-300 méter után már megfogom a Nissannal, erre elkezd idióta módon ide-oda cikázni, hogy ne tudjam megelőzni, benyomulok mellé valahogy, mire autista módon ütemesen döngeti a kocsimat oldalról, míg előzöm...
Miért nem jön normális autóval gyorsulni az ilyen gyökér? -
falpar13
csendes tag
válasz
F22Reventon #12800 üzenetére
Rendben! Köszönöm a segítséget
amúgy kódokat hol lehet kapni hozzá?
-
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #12589 üzenetére
Vagy talán az olaszok miatt. Mert az Alfa Romeo egy olasz cég aminek Zöld-Fehér-Piros a zászlaja.
-
F22Reventon
tag
válasz
F22Reventon #12572 üzenetére
Bátorkodtam letesztelni ezen mérések alapján, a következő eredménykeet kaptam üres kocsival: max sebesség 349, gyorsulás 235, nitró 38
-
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #12527 üzenetére
A holnapban nem vagyok annyira biztos. Kedd óta halogatják, de reméljük hogy ma már megmozgatják a löttyedt kanadai seggüket....
-
satee76
aktív tag
válasz
F22Reventon #12519 üzenetére
Gratula !!!!
-
MetalTegla
tag
válasz
F22Reventon #12523 üzenetére
Konkrétan van egy Transtek 12-12esem és nemtudom mibe rakjam. Megdobja a statját de marhára nemszámít a játékban kinek milyen statja van...
-
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #12519 üzenetére
Szuper, akkor holnapról gyúrhatsz a 60as szintre
-
satee76
aktív tag
válasz
F22Reventon #12500 üzenetére
én is 2010 óta nyomom és kb 30 000-re vagyok az ötventől. Ma muszáj megcsinálni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
F22Reventon #12342 üzenetére
Hogy ne boruljon fel.
-
stefyY
őstag
válasz
F22Reventon #12333 üzenetére
Nem is rossz.
-
Underground2
tag
válasz
F22Reventon #12260 üzenetére
az nem frankó...
és nem tud ellen tenni semmit az ea vagy nem is akar? -
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #12174 üzenetére
Az lehet hiba is, ha privátban mész néha megjelenik a Stat oldalon is, vagy privátban behívnak egy alacsonyabb osztályú pályára egy magasabb járgánnyal, kilépsz a lobby-ból és többen írták hogy bedob multiba, vagy hogy.? Ez is a stabil játéknak köszönhető.
Azért a lista eleje mindig gyanús, hogy ki csal és ki nem!
Elvileg az a hír járja, hogy ő pont tisztán megy, de hát nem állunk mellette. -
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #12174 üzenetére
Nem néztem az időit csak a Campusos listát de tényleg ott a Central Coast-os idő is -a marhája bár a stat oldal is érdekes mert D classnak írja a Central Coast-ot pedig B-s és a Riverfrontot is pedig az S-es. Akkor annyi a legendájának
-
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #12065 üzenetére
1 éve pont kb. ilyenkor tették elérhetővé IGCért az RS4et. Akkor csalódtam. Most nem fogok mert már létrehozták azt a versenyt ahová való.
Más
Gyerekek nemsoká itt a karácsonyi Exxxxxtrrrrravaganzaaaaaa
Várom már nagyon, hatalmas királyság volt a tavalyi -
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #11886 üzenetére
A Zonda F már egy jó ideje "megjavult"
A Lambóról nem tudok nyilatkozni. -
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11704 üzenetére
-
gyuszito
senior tag
válasz
F22Reventon #11704 üzenetére
Itt azért gondolj a fogyasztói társadalom pöcegödrére is! Baromi nagy, és mély, és várja a 1-2 év alatt tönkrement műszaki termékeket! Fontos, ha márkafüggő vagy is inkább a garanciát tartsd szem előtt!
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11701 üzenetére
Én azért nem javaslom a sütős megoldást a csatik stb.-k lehet megadják magukat ha nem jól fóliázol, egy egyszerű hőlégfújóval (szűkítővel) alacsony fokozat (kb. 200 fok) 2-3 perc a letisztított proci feletti körzéssel ügyelve hogy csak felette melegítsd, lehűtés és kész. De el lehet vinni újragolyóztatni is ami 4-8 E körül van, de az első olcsóbb igaz lehet, hogy fél – 1 évente (terheléstől függően) ismételni kell.
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11687 üzenetére
Hacsak nem a kondik szálltak el (vagy külső sérülés történt) nincs az a VGA amit ne hozna helyre egy kis meleg levegő!
-
chris1997
aktív tag
válasz
Akkor szerintem itt az idő a cserére.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Ugyan így búcsúztam el 3 éves korában a 7600GT-től =/
-
callmeakos
veterán
válasz
Az bizony nagyon-nagyon könnyen megeshet.
-
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #11681 üzenetére
Hát, ez érdekes, szerintem is VGA.
Próbáld azt, amit előttem már elmondtak. -
gyuszito
senior tag
válasz
Üdv.!
Mindenképpen Videókártya bajod lesz, de nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni!
Előszöris egy nagytakarítást a gépnek, de csak óvatosan! (Én kompresszorral porolom ki, és néha érdekes szögben áll a videókártya!) Ha ez nem segít, akkor egy alapos VGA driver frissítés, esetleg újratelepítés, valamint a DX-rendszer frissítése ajánlott. Ha ez sem segít, akkor, de csak ezek után, a Játékot kell újra telepíteni, A-Z-ig, tehát törlés után Manuálisan is végleg távolítsd el, ha ez sem segít teszteld más játékoknál a dolgot, és ha nem csinálja, akkor egy Winfos Reinstall-t is ejts meg. Ha végképp nem javul a helyzet, akkor próbálj szerezni kölcsön VGA-t, és próbáld azzal is! -
LamerGyuri
senior tag
válasz
A két legfelső kép engem inkább videókártya elhalálozásra emlékeztet...
-
Severinus
csendes tag
válasz
F22Reventon #11536 üzenetére
@ F22Reventon (#11536), chris1997 ( #11537, #11538): köszönöm a segédletet, mind2 nyelven
, végigolvastam és elidőztem 1-1 alkatrész leírásánál. Nagyon hasznos infókat tartalmaz, így több mint féléves játszás tapasztalatai kezdenek globálisan összeállni, hogy mit mivel stb.
Chris, majd tuti írok, ha nyernék értelmes kék rugót, azt azonnal az R8-ba fogom tenni. Még mindig az Attack van benne, jó rugó bele, de még mindig érezni egyfajta merevséget a kanyaroknál, nagy fordulatszámnál.@ Bekő Tóni (#11540): köszönöm Neked is a tapasztalataid megosztását. A Z06 igaz nem tökéletes, de kb. követtem a "kötelező" színsort... és nem olyan rég volt, h. legyűrtem vele 1-1 Murcit, LFA, Porsche-t. Nem biztos h a sárga rugó lesz a legjobb hozzá, néha úgy kidriftelt nekem egyszerű kanyarokat, h csak néztem
... Most, h. jön a ZR1 IGC-ért talán nagyobb lesz a többszöri tesztelése is
. A Firebird-t pedig élvezet vezetni!!! Nem tudok rossz szót mondani rá. Az a brummogás... iszonyat
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #11497 üzenetére
3 kék 3 piros, nekem azt modták, az jó
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #11494 üzenetére
a többiek garázsában is ez a legjobb, úgy tűnik, csak ilyen infot kaptam
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
F22Reventon #11327 üzenetére
Azt az eget...
800Ft ból 50.000 Boost jött ki februárba ?
Hát én tuti vettem volna rengeteget...kár,hogy nem volt időm a játékra a meló mellett
Nem történt semmi ne értsd félre nem sértődtem meg
Csak tudom,hogy vannak ilyen gyerekek...és nem szeretnék még félreértésből sem közéjük keveredni
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #11327 üzenetére
A Carrera GT szerintem nem lesz annyira ütős ahogy láttam egy videóból. A Cinque-t viszont én is meg akarom venni majd ha lesz legalább spanyolhoz hasonló akciós boost mert most 2800-ért venni 1 db kocsit nem igazán jó üzlet nekem főleg, hogy már ajándék autó sem jár a 8000-es pakk mellé.
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
F22Reventon #11311 üzenetére
Ha arra célzol...hogy ahelyett,hogy a játékra költök inkább egy nőt kellene fognom magamnak...
Akkor a megállapításod téves
Nem illik rám a:nem tudom mi az a pina de a nfsworldömbe kurva jó verdáim vannak
Feleségem és gyerekem van
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
F22Reventon #11305 üzenetére
Spanomnak még van charger-e
Kössz a konkrét időpontot akkor holnap már tudok nézelődni...Pénteken kb 3milla igc dolcsim lesz meg 8000boostot szeretnék venni...ki mit ajánlana???Hogy lenne ésszerű elkölteni?
-
sinci
tag
válasz
F22Reventon #11110 üzenetére
Én már találkoztam "kék" elit ccx-el B osztályos versenypályán, az el caminoval nem is tudtam a nyomában maradni, vagy csak ügyetlen voltam, az mr2-ők általában nem tudnak ennyire meglépni azokkal általában fej-fej melletti a küzdelem.
-
stefyY
őstag
válasz
F22Reventon #11091 üzenetére
zsiguli?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
F22Reventon #10973 üzenetére
E classra azert irtam hogy felejtos mert kb lvl20 felett senki nem foglalkozik vele. Miert menjek otvar lassu kocsikkal egy db E-be sorolt palya miatt? Semmi ertelme E-re epiteni, vagy leepiteni egy autot.
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #8781 üzenetére
Válaszok:
1. Én sem idegeskedek, ha nem ad, nem ad (ajándék lónak ... ugyebár), 10 percem meg van naponta, ha meg nincs kezdem újra.
2. Szeretem a TE-t, ennyi.
3. Az hogy mihez mit ad nem tudom, tegnap egy 6 lvl-es Eclipse-hez (sport street cuccal) ultrás MR2-őket sorsolt.
4. Tutu bármivel jól megy, de számit mi van benne, egy ügyes pro vagy ultra 911 ellen neki sincs sok esélye multiban (mert már nem ram-ol(sz)!? ugye!?) más kérdés aki a listára gyúr gyenge géppel esélye sincs jó időt menni.
(#8783) tutuhawer
Azt én tettem fel!! -
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #8578 üzenetére
Én elvagyok a Free Roam cset mostani állapotával is. Lehet nyugodtan versenyezni....
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
F22Reventon #8563 üzenetére
Nem szeretem a Roadster kiviteleket. Ha Lamborghini, akkor Roadster nem jöhet szóba. Ezért is kellene már említett kettős. A Reventon nem lenne nagy előrelépés a Murcielago-hoz képest, végtére is ugyanaz a két konstrukció alapja (inkább csak a külseje miatt látnám szívesen), de az Aventador már tudna meglepetéseket okozni.
Speed Boost-ért meg jöhetne az LP-670 SV is ha már itt tartunk, ott még a modellel sem kellene sokat dolgozni a grafikusoknak.
És nem mellesleg a Gallardo-t is válthatná a Sesto Elemento vagy ha az nem fér bele, akkor jöhet az LP-570 Superleggera. -
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #8563 üzenetére
A Reventón meg Aventador nevű konstrukciókhoz a valóságban létezik tuning vagy valamiféle teljesítményoptimalizálás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest