- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
Remélem régi új kedvencem a Star Trek online nem látja meg az END feliratot sose
Igaz már egy Szerkesztői brigádváltást túlélt a játék de még mükszenek a szerverek
És érdekes Nem Ea gondozású hanem egy jóval kisebb cég babusgatja (Criptyc) és lassan 6 éve megy a szekerük.
-
Robokutya
senior tag
Rocat az igazi
Van pár jól sikerült emlékem most töltöm fel őket imgurra 1600 kép kb -
Robokutya
senior tag
srácok valaki nem csinált mostanság steamen képet a játékból
Kellene a piaci kódja a játéknak
ha valaki csinált az keresse ki nekem valahol itt kell lennie.Steamen a készített képeknél kikeresed a játékot rákattansz a lemezen levő képekre és a remote\?????\screenshots közötti szám kéne nékem
Fel szeretném dobni az xfirés képeimet steamre. -
Robokutya
senior tag
Na most sajnálom a sok sbt amit bele feccoltam nem lehet visszakövetelni??
Vannak számláim -
Robokutya
senior tag
-
Robokutya
senior tag
5 éve álmodoztok semmi naagy hókuszpókot se fognak művelni már ezzel a játékkal
Autók tologatása a legnagyobb ötlet amivel foglalkoznak. -
Robokutya
senior tag
Lefotóztam az összes autómat amit eddig össze gyűjtöttem 3 karakter összesen 153 autó mind egyedi festéssel.
2014 es autó kollekcióm -
Robokutya
senior tag
juj találtam elvileg működő marticázó progit bár nem merem alkalmazni a dédelgetett accomon
-
Robokutya
senior tag
Valakinek sikerült már aktiválnia vagy kollektíven elrontották megint a levelet?
-
Robokutya
senior tag
Huzzák a faszukra a srácok a 2 car pakkjukat
Volkswagen zakkk...
Masda mx5
kapják be ...Ennél legaljbab autó nincs is.
-
Robokutya
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Robokutya
senior tag
válasz
- = Zk = - #18949 üzenetére
válaszd a yutubos feltöltési lehetőséget ha sikerül akkor elvileg fel is tölti a yutubra de ha nem akkor ott lesz a yutubos konvertációd az eredeti mellett
-
Robokutya
senior tag
válasz
callmeakos #18825 üzenetére
csak hogy ne legyen egyedül a járgányod képe idefent
enyimé is boostos sajna
kép -
Robokutya
senior tag
válasz
tupacamaru #18819 üzenetére
nagyon felbojdultatok csak azé kérdem
-
Robokutya
senior tag
Mi az megint bakiztak valamit a srácok ??? ingyen kapható valami??
-
Robokutya
senior tag
válasz
- = Zk = - #18801 üzenetére
akkor egész nap gagyi a szerver mert délelőtt tolni akartam a verdákat és kb 10 pm alatt sütötte el a power na mondom ebből elég.... kiléptem máris.....
remélem a skacok elmentek szabizni egy hétre és ezalatt bedöla rendszer -
Robokutya
senior tag
válasz
tupacamaru #18791 üzenetére
ha most rakták be szerintem január végéig biztos bent lesz de akció nem valószínű. legutoljára se volt ha jól emlékszem
-
Robokutya
senior tag
Aki a múltkor be Ninjázta magát az ingyen boostal és még nyerészkedik is rajta.... na az ilyet rühellem.
-
Robokutya
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18627 üzenetére
pedig olyan jó versenyt nyomtam valamelyik roadster ellen aventadpreval hogy csuda ha nem rontottuk a startot kb 0.00 ás átlagban nyertük egymás ellen a köröket
most kapott egy újabb felfüggesztést a járgány 780 as overrel száguldozok vele
Már a 4. napja kapom rendszeresen a 4 csillagos alkatrészeket gyémántozásban már csak 40 nap és meglesz az 500. gyémántos napom -
Robokutya
senior tag
Azt meséljétek el már nekem hogy a manóba van azt hogy az utolsó másodpercig 2 en vagyunk bent egy meccsen és amikor elkezdődik már 3 an állunk a startnál tudtommal az utolsó 5 mp nél lezáródik a szerver nem???
Jah és persze hogy csiter a buzija aki beáll 3. nak. -
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18584 üzenetére
fessetek szebbet ennél a sárga az enyimé
kép -
Robokutya
senior tag
hopi osztottam szoroztam és ha nem számoltam el magam csak az autóim összértéke a játékban ha meghibbannék és eladnám 17 millióra rúgna az összeg a járgányokban levő alkatrészt nem számoltam összesen 72 autó
-
Robokutya
senior tag
válasz
Balathruin #18490 üzenetére
az 500 gyémántos event megmarad nem nullázza.
én most 425 nél tartok és már párszor nulláztam -
Robokutya
senior tag
sg oldallal nagyon nem fognak foglalkozni mert mást találtak ki helyette sajna.... nem sajna.
nem váglak az audi quarto bent sincsmár vagy én az uj listát lesem a rendszerben már?
hopp -
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18477 üzenetére
mi túró ki bitorolja a nevemet?
ott van lent a nevem a fejlécben
fellesek csak hogy bejelöljelek
-
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18474 üzenetére
Apexen volnék ugyanezen néven
de mára tele lett a buxa felspannoltam magam holnap estefele 6- ha nem felejtem el fellesek vagy korábban.
jelölj be visszajelöllek -
Robokutya
senior tag
a faxom kivan megint mi van....
C ben esélytelen a játék állandó finisherekbe botlom 2 rühse versenyt kellene megnyernem hogy megkapjam a 3000 pontomat szerintetek?? esélytelen.
Ebbe a játékba akkor van buli ha bandázol és felváltva nyeritek a pontokat ha nem sötét oldalaztok
Azt úgy tudtam a szerver 5 másodperctől zárja a csoportot köcsög csítere mikor csatizik a szerverhez 2 másodpercnél ehhh...
a fasz kivan má.. -
Robokutya
senior tag
válasz
kaoszamigó #18465 üzenetére
most jöttem én is le ami nálam nagy szám
ja és versenyezni nem festegetni
-
Robokutya
senior tag
Na skacok így volt a legegyszerűbb csokorba gyújtenem a járgányaimat
Lessétek meg őket kb 140 autó
facebook link autó fotók. -
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18454 üzenetére
na akkó ezért nem jön össze a proxys vásárlás mostanában valami miatt mindig átvált magyarra ez a szar.
hiába lövöm be a proyit pollandra hiába teszem át a fiókomat pollandra mindíg bevált magyarra ez a szar. Ha meg mindent beállítok úgy ahogy kell a belépésnél előkerül a robotkód hiába írom be rendesen a nevemet jelszavamat a robotkódot mindig visszadobja hibás bevitelnek a facebokos bejelentkezés jó de akkor is magyar lesz a pénznem.Na ezért játszom inkább STO-t mert ott mindenkinek azonos a tarifa illetve még ki is lehet farmolni a pénzes cuccokat nem muszáj fizetni. És vajh mégis ragyog a játék csillaga az éterben
-
Robokutya
senior tag
Skacok Lesz valami naagy durranás a jáék x-edik szülinapján?
-
Robokutya
senior tag
-
Robokutya
senior tag
Kicsit újítottam a járgányon kapott pár kannát 2 csillagosakat motor kerék nincs benne ennek ellenére tudtam tartani a tempót egy aventadoreval ami tele volt ultra 4 csillagos cuccal meg egy rakás kanna skille volt.
http://kepkezelo.com/images/tv3sjfls5kubal8lefc0.jpg
http://kepkezelo.com/images/yacnmq5sxhrcmuzgp2c3.jpg -
Robokutya
senior tag
Itten nekem nem stimmel valami vagy ez természetes ebben a játékban?
-
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14650 üzenetére
Kispest Budapest
-
Robokutya
senior tag
skacok érezte valaki rajtam kívül ezt a földrengést??
-
Robokutya
senior tag
én ilyen esetekben kiszedném a pályákról az összes többit kényszerítve a játékosokat hogy csak azzal guruljanak
és ki lehetne bulizni a cheatereket is legalább. A nagyon durva időket könnyű lenne kihámozni.
-
Robokutya
senior tag
Itt meg fogalmazódik bennem, ha így éreznek eme céggel kapcsolatban a játékosok mért honoráljuk őket orrba szájba boostvásárlással meg hasonlók.
-
Robokutya
senior tag
tegnap festegetni lett volna kedvem leoperáltam a régi bmwről a festésemet
hogy valami ilyesmit kreáljak rá
épphogy végeznék az alkotással persze hogy befagy a cucc és nem is mentettem egy lépést se -
Robokutya
senior tag
válasz
callmeakos #14232 üzenetére
Na ez mind szép és jó, de mondjuk akinek 3 éves karaktere van és pl ne adj isten még béta logója is megvan a karakterének azt milyen módon díjazzák, ha mondjuk csak azért van pl 1080 versenye bukva mert pl 3 év alatt szedte össze mindezt? 3 év alatt 1722 kör. Illetve itt lesz buktató az hogy a privát versenyek nem lettek valahogy regisztrálva.Tegyük fel emellett a szám mellett van 1000 kör barátokkal és az sehol nincs betéve.
Vagy teszem én azt hogy díjazza a 3 éves regisztráció alatt összejött dolgokat illetve hogy díjazza a fél éve regisztrált emberke szintjét?
Azé durva hogy ilyen dolgokat az elejétől kellett volna beépíteni a játékba és nem 2 éves használat után.
Ez megint nem lesz egyensúlyba a dolgokkal. -
Robokutya
senior tag
Tudom nem szeretitek de ha dobnátok erre a képre egy ujjat megköszönném
Ismerős fotója a nikon oldalán szeretne nyerni segítsünk neki pár pont kell neki elvileg csak
a like ikont nyomjátok.
https://www.facebook.com/nikon.hu?sk=app_128923463943114&app_data=eyJpX2lkIjoiNTY0In0%3D -
Robokutya
senior tag
válasz
!MegaStorm #14074 üzenetére
na várjál csak ezzel az öröm ujjongassál ....
Látom nem olvastál bele a fórumba elég mélyen. -
Robokutya
senior tag
válasz
noblem1983 #13998 üzenetére
itt is itt is ....
-
Robokutya
senior tag
Gyertek ide
Stabill szerver
Értelmes játék
http://sto.perfectworld.com/Mire itt végeztek egy karakter kidolgozásával talán ez a játék is magához tér
TALÁN.
Nem kell annyira félni hogy mmo nak felfogva lehet játszani rajta még ha nincs is kifejezett hűha angol tudása az embernek.Ezek meg minden héten lekapcsolják a szerót és minden alkalommal egyre szarabbnak látszik
-
Robokutya
senior tag
Nem jött össze az 50 de köszi annak aki beletette a szavazatát
aki meg még nem az még ma megteheti.
Ea valentin.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater -
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13960 üzenetére
na én ezért mentem át mmozni star trek-re
ha akarok pvp-zek
Tök mindegy hogy pénzes hajó ellen állok ki, vagy se mert nem azon múlik a játék kimenetele.
Tegnap kb fél órán át szenvedtünk egymással mire kiegyeztünk egy döntetlenben mert egyikünk se bírt a másikkal nagyon tetszett a dologPedig mindent bevetetünk.
-
Robokutya
senior tag
Tévedsz majd ha megéri ez a játék még egy, másfél évet akkor majd bekerülnek, addig is igaz lesz ez az állításod.
Gondoljatok bele aki eddig tavaly összeszedte az összes boostos autót az most kaparja a fején a maradék haját hogy lehetett ekkora láma hogy bedőlt ezeknek a boost miatt.
Én folyamatosan figyelem a tavaly meg azelőtt megjelent boost autók nagyjából 98%-a mind kikerült igcért. Szerintem alig maradt bent olyan amire nyugodtan azt lehet mondani hogy csak annak van aki boostolt.
Persze a tavalyi autó készletről van szó. -
Robokutya
senior tag
tudom már mért nem gyűlnek a szavazatok a képemen
a jómadarak ahol megosztottam a postomon szavazgatnak és nem a képre kattintva ami ugye így nem adódik össze a forráshelyen jaj a láma felhasználóktól mentsen meg a ... -
Robokutya
senior tag
meddig tart ez a valentínes buli?
-
Robokutya
senior tag
válasz
Underground2 #13921 üzenetére
Köszi 35 like hát ez szebb szám mint tegnap de valószínű nem jut tovább a járgány
erős a jelentkező lista.
ha a könyvtárból válogatják ki az első 10et akkor talán benne vagyok de 172 like a legjobb az albumban hol osszam meg hogy ennyi legyen a vége? -
Robokutya
senior tag
Ne már hogy csak 20 szavazat lájkot neki könyörgöm
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater -
Robokutya
senior tag
Dobjon rá mindenki egy likot ha nem nagy kérés de tényleg. köszi
De az albumban ne erre a linkre -
Robokutya
senior tag
Srácok egy karakternél hány gift lehet betárazva nekem jelenleg 8db napos autó van bent és még engedte ezt is betenni
remélem nincs korlát. -
Robokutya
senior tag
válasz
callmeakos #13763 üzenetére
-
Robokutya
senior tag
válasz
Desmond74 #13761 üzenetére
Bocs az offért
Erre csak azt tudom mondani STAR TREK ONLINE itt vagy fizetsz a hajóért amivel játszani akarsz vagy kifarmolod ami nem lehetetlen megoldás.
Igen és ingyense f4p games.Ha szereted ezt a világot csak ajánlani tudom
Grafika játékvilág ötös számomra mindaddig amíg ilyen verdákkal repülhetek benne.
Ja és ő is évjátéka lett 2012 ben
http://youtu.be/XRC8L_H-5W8 -
Robokutya
senior tag
ez csak egy ötlet volt videon láttam ha van értelmes teljes színsor max overre meghallgatom.
-
Robokutya
senior tag
Skacok Lambo SV és Marusia színkódot kergetek ami max overt podukálna a járgányoknál.
A lambónál erre a felállásra gondolta.persze 4 csillagosbankék....................Engine: zero tuning (blue).............9 17 0 ****
kék....................Induction: Velociocom (blue)
kék....................Transmission: Velociocom (blue).....6 8 3 ***
piros..................Suspension: Ventura (red)
piros..................Brakes:Attack Motorsport (red)
kék....................Tires: velocicom (blue) -
Robokutya
senior tag
válasz
sunny84 #13430 üzenetére
Gyertek star trekezni ott nincs csaló azt kapod a pénzedért amit akarsz vagy KIFARMOLOD a hajót vagy megveszed
Mos unalmamban kiforgattam a Facebokos BMW-st robokutya2 azzal tolja majd
Ismét addig fajult a dolog nálam hogy csak gyémántozok azt ha úgy érzem hogy van pár jó verda alattam komolyabbra forgatom a dolgot Talán ha nem leszek teljesen STO függő inkább őket pénzelem. -
Robokutya
senior tag
válasz
falco1 #13427 üzenetére
Ez nem rossz
Annó még Call of Duty világomban próbáltam a saját szerverünkről statisztikát csinálni illetve amikor a battelfield 2 bejött ott szintén csináltam hasonló rendszert.Kisebb nagyobb sikerrel.
És sajna az ilyen igenis megköveteli azt hogy ne korlátozott ftp-ről fusson a dolog mert nem frissítene. -
Robokutya
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13277 üzenetére
Ez még mindig a csenel problémának köszönhető.
Illetve ezek után meg merem kérdőjelezni hogy a térképnél levő alkalmazáskapcsolók működnek e ott lessétek meg be van e állítva az összes kapcsoló valamelyik csak a saját cseneled játékosait mutatja csak. -
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13273 üzenetére
A frász ezek az idióták felcserélték az ON kapcsolókat az OFF kapcsolókkal a sociál menü alatt.Most tökéletes minden miután OFF állásba tettem azt aminek ONban kellene lennie
-
Robokutya
senior tag
Skacok adjatok ötletet mi lehet a hiba.
Van két gépem két külön játékaccal szeretném ha a két gép tudna játszani egymással.
De a barátmegjelölés is hiába próbálom az egyik játékosra mindig azt írja ha majd aktív lesz akkor tudok kommunikálni vele.
Tehát se grupot nem tudok nyitni a másik gépem fele se verseny invitáció se megy ki. Olyan mintha nem is látná a két gép játékon belül egymást.
Sendboxival meg látja a másik accom tudok grupot nyitni de nem tudok játékot indítani a másik felé.
Közös internet forrásuk van.
Ötleteljetek ezen legyetek oly jók. -
Robokutya
senior tag
válasz
Crowent #13263 üzenetére
Örülj neki, hogy nem adott egy két csillagos cuccot.
Szerintem a nyerési esélyeinket rongáljuk, ha Boostot veszünk. Tuti hogy bekerülsz egy olyan külön kezelendő csoportba játékon belül akire úgy gondolnak, ha már nagy értékben befektetett akkor inkább a pénzét költi minthogy a játékban a nyerést tartsa szem előtt. Én ezt látom amióta megszaladtam a boost bulival. Ha jobban meglesed vajh mé van az is ha mondjuk veszek boostot pár verseny után kapsz is valami hasznosabb cuccot.
Haljak meg ha nem így van. -
Robokutya
senior tag
válasz
ghostkid13 #13259 üzenetére
Az oldalán a betűkkel azér megszenvedtem hogy jól nézzen ki még akkor is gond a kihelyezés ha rendes betűvel játszik az ember
A kocsi mindkét okdalán azonos helyre tenni a betűket nehéz munka
És a felirat is egy igencsak a fejlesztőknek szóló üzenetet rejt stílusos megoldásban
idlers --- naplópók-at jelent.. -
Robokutya
senior tag
Igaz tényleg vannak járgányok amiket vagy nem lehet vagy nem mutat rajta jól a sok minden ha meglesed nekem is van egypár autóm ami szinte semmi festés max egy csík.
Erre pl büszke vagyok nekem nagyon tetszik.
De ez se rossz bár kár a másik oldala miatt
néhány járgány meg tök muris ha tele van szórva minden félével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged