- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16629 üzenetére
Pedig én még be sem vagyok regisztrálva..., mindegy, nyomd a pénzt ebbe a trágyahalmazba, amiért ezt remélheted:
Valahol a Földtekén, hetedhét országon is túl...,valamelyik szerverteremben lesz egy accountod, egy vinyón.., (a mentés luxus nekik a fontosabb frissítések előtt...) amit ha van kedvük.., bannolhatnak egyik percről a másikra..., mondjuk, amiért beránt valaki a célba egy Bot-tal....
Na erre sopánkodj KoxBill!
-
Desmond74
tag
Megint ki fogják szúrni az IGC-s játékosok szemét, ezzel a Lambóval..., azt ajánlom, vegyetek inkább egy Murci 650 Roadstert, aztán abba pakoljátok a nagyon ritkán eső cucmókokat.
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #16534 üzenetére
A pályafutásomnak azért nincs vége, jöjjön egy újabb mese epizód, ha már játszani nem tudok..
Szóval..., miután Kolompár Eugénió, meg a három húga. SzaraDzsesszikaParker, lelűtték az EA Dróntotot, a putri végén álló, gravitációs pottyantóba mártott, mérgezett kavicsukkal....., hát mi történt...?
Nézik, nézik, majd a főnök EugénióDeLopottÓlmos így szólt: "há, emmeg mennyit érhet, kőtcsűk életre, asztán megláttyuk....."
Hozott is egy 70 funkciós svejci beretvát, aminek a nyakelvágó része már kikopott kissé, de a többi még jó volt....
Kipiszkálta az egyikkel a Dron agyát, rákapcsolódott a húgai hosszú hajával, asztán a gyanús névsort két demizson tablettás bor elfogyasztása után, (aznap meggyütt a segíly...) álmában elteleportálta az EÁ-nak.
Na, ezért tartunk most itt.
-
Desmond74
tag
válasz
Ezermester69 #16525 üzenetére
Szevasztopol!
Kib@szarintottak engem is asszem, belépésnél feljön az EULA ablak, azt "leacceptálom", utána meg nem definiált hiba, a szarcsimbókok, még azt sem merik egyenesen felvállalni, hogy bannoltak...
Mintha egy bíró megadna egy szabálytalan gólt, aztán egy hét múlva akarná semmissé tenni...
Lesznek itt még botrányos időszakok, nem ez volt az első, és nem is az utolsó.... -
Desmond74
tag
Az SG-n megy ám az igazi hozzáértés, ott nem vagyok regisztrálva, csak azért olvasom, mert viszonylag gyorsan ki van írva minden új hír, köszönet Chris -nek.
De ez a gyöngyszem, azért szerintem arat itt is, szóval amikor a "bolha nagyot akar fingani" jeligével:
Annyira sok kis nagypofájú 13-14 éves kis seggdugaszokkal van tele ez a kurva játék hogy nemigaz.. nekem jön team escapeben a kis fasz.. és még ő noobozik, szitkozódok szánalom nem hiszem el.. már team escape se a régi.. versenyben a hackerek itt meg a sok kis geci.. bocsánat a csúnya szavakért de már nem bírom.. lassan megunom és delete az egészet.Tényleg kár..., hogy már a Lipótmező sem a régi...
-
Desmond74
tag
Hülyék ezek, még ahhoz is, hogy egy korábbi mentésre visszaálljanak, mivel nem csináltak.
Viszont, hogy már tizedszerre áll le ez a sz@r, mire összeszedném a gyémántokat, na az mindent ver...!
Egy fillért se erre a játéknak nevezett szarra..., majd egy idő után észhez térnek, vagy lehúzzák a rolót...
Nem csak bannolni kéne tudni, figyelmeztetés nélkül, hanem üzemeltetni is.., hogy rohadnának meg, ott ahol vannak!
-
Desmond74
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16471 üzenetére
Nem csak nálad.....
Lényeg, hogy azt hitték, a figyelmeztetés nélküli bannolás majd bejön..., de hát Isten nem ver bottal...
-
Desmond74
tag
válasz
Desmond74 #16440 üzenetére
Csak viccőtem, jelentem, mind a 170 garázshelyem, illetve a KőnigValag is egyre jobban van.
Pár észrevétel, talán van akinek jól jön....:
- Ha nem tudsz belépni "nem definiált" hiba miatt (főleg Apex-en fordul elő), akkor próbáld meg a csikánót, még ha ott nincs is profilod..., aztán egyből exit onnan, és láss csodát az apex is működni fog....
-Ha bot-ot futtatsz (mondjuk itt mindenki becsületes, nem is értem miért írom ezt le...), akkor a célba teleportálásnak minden formáját kerüld, a mostani üzemeltető csapat nagyon ugrik erre, MÉG SINGLE VERSENYEKEN SE HASZNÁLD! ( pl: solo racer)
-
Desmond74
tag
Na bazz, eddig tartott, kivágták az új accom is...!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16418 üzenetére
Már megbocsáss, de ez a fórum nem arról szól, hogy mi itt kígyót-békát dobálunk egymásra...így nem is reagálnék...
Ha van valami érdemi infód, olyan ami a többi itteni fórumlakót is érdekelheti, akkor írj legközelebb...!
Pá CunciÁlarcos idegen!A Nulla búsztos kocsik már nincsenek...!!!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16414 üzenetére
Te hány névvel is játszol TucatKakadu?
Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni..., olyan hasznos vagy ezen a fórumon, mint "Üveges Tótnak a hanyattesés..!"
Már akkor elhatároztam, hogy erre a játékra nem költök egy vasat sem, amikor Te a szorzótáblát tanultad!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16409 üzenetére
Örülök, hogy újra ott érzed magad, az való neked, meg egy abakusz maximum.., nem számítógép!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16406 üzenetére
Mér? Csaltam valaha ellened a játékban TucatKakadu?
Te kötöttél belém, én nem írtam névszerint neked...
-
Desmond74
tag
válasz
Micsurin #16400 üzenetére
Pedig már úgy beszartam az előbb Csilléstől, hogy nézegettem a külföldi ingatlanokat gyors távozásra...
Nézd, én nem vagyok egy álszent f@szkalap mint itt sokan, akik több acc-al nyomulnak, én mindig leírom, ha van valami lehetőség kummantani...
Csak egy acc-al tolom, ami adódik kiskapu kihasználom, de az a halálom, ha valaki 10-zel nyomja, aztán az egyik nevében csinálja a fesztivált, hogy Ő milyen becsületes...Kell valakinek egy KőnigSegg másfél óra alatt vagy sem? Leírtam fentebb...
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16390 üzenetére
Az ilyen sok, "szaladok az óvónénihez" típusú ember kommentjeit mindig szívesen olvasom!
-
Desmond74
tag
Kimentem a kertbe ma délután locsolni, mire visszajövök, hát nem 150 darab kajmán harapja egymást a garázsomban...., csak beváltottam egy felügyelő Kőnigsegget melléjük, hogy nyugton maradjanak!
A valagam se kattintgatja végig ebben az űberkomoly játékban a 150 autót egyébként, itt van a mikéntje, ha valakit érdekel: [link]
-
Desmond74
tag
válasz
callmeakos #15855 üzenetére
Szevasztopol!
Remélem sok nyári élményed fűződik majd ehhez a játékhoz! Máshoz se....
Csimpilota
-
Desmond74
tag
válasz
callmeakos #15851 üzenetére
Szevasz Séróbáró!
Micsoda felhozatal, még full Ultra felszereltséggel se versenyképes
KOMOLY EMBER HÜLYESÉGRE NEM KÖLT, MÉG HA LENNE MIBŐL IS...
-
Desmond74
tag
Szevasztok!
Csimpilóta vagyok, a régebbi kemény mag ismer.
Nemrég bannoltak a játékból, ami jogos, annyira unalmas volt már, hogy alig vártam az új hekkeket amiket sosem használtam , nekik jó játékot! -
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #15279 üzenetére
Régen rossz, ha valakinek a legnagyobb gondja, élménye, ez a komolytalan pénzszivattyú játék.
Ők az Én pénzemet akarják(akarnák) pofátlan módon, én meg azt, amit a játékból pénz nélkül ki lehet sajtolni, 1-1, asszem.
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #15266 üzenetére
Bébe felnyomod maxra, akkor frankó, nem egy "csuhajja ripityom", de elmegy....
-
Desmond74
tag
Azért az SG-s csaló -nem csaló, lófaszmaxiknak..., mielőtt ide írnának....B-s jogsi ez megvan, vagy csak ugatják a bringáról...?
Mire elmondhatnám, hol lehet a legjobban NFVSZ-t szájba, addigra megöregedtem, csak sok kéktúrbós mikulást látok, akik le sem mernének szólítani egy kurvát.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #14303 üzenetére
Mire is vársz? Csalódni fogsz!
Itt csak egy csarcsimbókia van, Ha érdekel, szólj!
-
-
Desmond74
tag
Csakhogy On legyek, itt egy cikk, a videó a legérdekesebb benne! [link]
-
Desmond74
tag
Ja, hogy virágoznak végre valahára a cseresznyefák? Akkor azt bámuljátok, meg a kertet, lényeg a lényeg, ne ezelőtt a fossantás előtt üljetek, inkább ültessetek 2 sor dughagymát...(panelben dézsába is megoldható), és tuti a lehellet!
A végén majd kiszórnak valami fing verdát, ami kb. a "csipegetőnek" jó a roncstelepen..., hányszor szopjátok még be a trükkjeiket?
-
Desmond74
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14270 üzenetére
Nem tudom mit csodálkozol, ez már csak a BOT-ok játéka..., Need For Speed Bot!
-
Desmond74
tag
Más is érzékelt már olyasmit, hogy hétvégén, még fukarabb a kártyák alatti jutalmakkal a játék?
Mert szerintem így van, figyelem egy ideje...
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #14138 üzenetére
Kösz! Ha nem vagyok pofátlan, még annyit kérdezhetek, milyen osztályig érdemes ezt a járgányt fejleszteni?
#14118: NFree: A TH hack ma már nem megy( nem is fog soha, ehhez valahogy nagyobb érdekük fűződött, mint ahhoz, hogy a csetet megjavítsák), és sosem tudtál volna ilyen printszkríneket csinálni, mialatt használod....
-
Desmond74
tag
Lenne szíves valaki bepötyögni egy bevált színsort, a Nissan Skyline GTR R-32 -höz?
Mert a Bones féle oldal asszem végleg bekrepált. Előre is köszi!
-
Desmond74
tag
Az összes kiagyalója a játéknak régen a Karib térségben vakációzik, a kezdeti nagy bevétellel, ami igencsak megcsappanhatott, miután egyre többen jönnek rá, mekkora pénznyúlda ez...,sokkal többen, mint ahány érkező újonc fizetne érte.
Pár mondatban ennyi, lélegeztetőgépen van a játék kb. Szerintem.
-
Desmond74
tag
válasz
PR0JECTNR56 #14037 üzenetére
Lotus Evora jó, csak furfangos alkatrészek kellenek bele.
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #14010 üzenetére
Ne foglalkozz vele, ez egy ilyen játék!
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13989 üzenetére
Részletesebben? Ultrából is van, ami szarcsimbókia....
-
Desmond74
tag
Március hetedikéig ingyenes a gyémántgyűjtés folytatása..., valszeg azért, mert már ezt se nyomja a kutya sem....
ilyen ajándékokért nem is csodálom...
Náluk meg valamiért a napi bejelentkezések száma a döntő...., vagy rosszul tévedek?
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13944 üzenetére
mit is?Mit? Ennyire zülött....Na az újabb befizetökre leshetnek!.
Erre e szarra már senkii sem fizet elő......!
-
Desmond74
tag
Te még hiszel a mesékben?
Tudod hányadik ígéret ez arra, hogy bannolják a csalókat? Kurvára sokadik!!!
Elvileg nem megy a szekér nekik, akkor miért is lőnék ki az aranytojást tojó tyúkokat?Bla.bla.bla..., és nem történik most se semmi, lefogadom, egy a lényeg, komolytalan játék ez, ingyen videókártya, ill. géptesztnek jó..., de NEM SZABAD RÁ KÖLTENI!
Itt a tavasz, inkább pár literrel több benzint vegyetek a "csotrogányaitokba"...! Bár tudom, itt mindenki minimum 5-ös merdzsóval jár....
-
Desmond74
tag
válasz
F22Reventon #13868 üzenetére
Ja, biztos hogy előbb találsz csítert mindegyik pályán..
-
Desmond74
tag
válasz
F22Reventon #13865 üzenetére
Ne nagyon reménykedj, egyenlőre van elég új veréb nekik...
Én ennél a napi pályakorlátozásnál tartok még mindig..., vajon ettől mit reméltek?
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13853 üzenetére
Francba... legyen! Elmondom!
Na persze nem itt...
Aki akar, megtalál.....
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #13847 üzenetére
Ezzel meg is vállaltad a főbb problémákat..., már csak egy kólát kérek!
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #13845 üzenetére
Mióta is játszol ezzel a "játékkal"?
Mintha valami új városrészről is szólt volna valami rege...
De ezek annyira gyökerek, hogyha a csetet feltörik a játékban, akkor azt nem megvédik, hanem megszűntetik!
-
Desmond74
tag
Kezdem azt érezni, hogy ezt a játékot már csak a szentlélek ereje tartja működőképes állapotban..., ma délután groupba hívni nem tudtam, versenyre sem az ismerősök közül senkit, ill. a felbukkanó magyarszkik esetében sem sikerültek ezen kísérleteim.
A legutóbbi peccs meg vicc, eljutottunk odáig, ha jól tévedek, hogy egyes autókat már nem is először pakolgatnak ki-be..., ennyivel kifújt a kreativitás.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13831 üzenetére
Na persze, ...... egy kis boost mindig jól jön...., kivéve a legközelebbi, Nekik tetszik módosításig
-
Desmond74
tag
válasz
callmeakos #13763 üzenetére
Hehh, World alias World..., még a név is stimmel valamennyire.
Aranyat nem tudom, hogy éppen érdemes-e venni, , nem vagyok tőzsdeguru.
Arról van itt nagybaszó: az NFS WORLD kapcsán, hogy vehetsz bármilyen IGC-s verdát, tuningolhatod az égbe..., egy Búsztos kiskirályfi csípőből lenyomhatja...,
Szerinted ez rendben? Ha igen, akkor inkább a World of Tanks-al játsz, ugyanide fogsz elérni!
Akkor ezek hol is ingyenes játékok?
RoboHotDogot meg beprogramozták autómatikus tapsra!
-
Desmond74
tag
válasz
SylarHUN #13751 üzenetére
Jól teszed, ha mellőzöd, itt van a World Of Tanks, az is ingyenes elvileg, még a Tv-ben is orrba szájaba hírdették, elárulom, egy komolyabb tankhoz, még egy löveg is pénzbe kerül!
Ráadásul Commodore 64 grafikája van.Jól véssétek az eszetekbe, mindig az a legdrágább (hosszútávon tuti), amit ingyenesnek hírdetnek!
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #13725 üzenetére
Kihagytad a 22500 búsztos Mc Laren-t, szerinted ezt komolyan gondolták?
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13721 üzenetére
Ezt most kinek írtad? Nézd már meg, milyen autóim vannak, egyik sem valami húúúúúheeeehőőőőő...
Viszont itt a legnagyobb nevek is kihasználták a "filléres" búszt lehetőségét..., na ezen lovagoljatok, ne az én IGC-s autóimhoz szerzett alkatrészeimen, amivel, még mindig nem vagyok közel sem egálban, ill. versenyképes hozzájuk képest.
-
Desmond74
tag
Úgy van, trükközzünk a paypallal, országokon keresztül, bezzeg pár alkatrész kiveri a biztosítékot.
Honnan tanultátok ezt a kettős mércét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest