- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
stefyY #13940 üzenetére
Szerintem ezt a "mi lehet a gond Nálatok", meg "telepítsd újra, Nálad van a bibi..." és hasonló megnyilvánulásokat most már nyugodtan el lehet felejteni. Mindig van, volt és lesz olyan játékos akinél éppen gond van, illetve akinél nincs. Ez nem a játékosoknál lévő "gond", illetve nem "gond", hanem szar a játék, és ennyi. Azért mert Nálad éppen megy, még nem a többiek a bénák. Érdekes, mikor én szívtam a játékkal, pl. Etom-nál nem volt semmi baj, most Nála is van. Szóval ez nem a userek hibája, random-szerűen jönnek elő a problémák.
-
noblem1983
senior tag
válasz
stefyY #13940 üzenetére
A másik fórumon is panaszkodnak ahogy olvastam szóval ez már általános probléma tegnap óta. Gyémánt nekem is kimaradt tegnap mert általában este szoktam lenyomni de mikor a "The servers are currently down" fogadott 23 óra után akkor nem reméltem túl sokat, hogy befáradnak megcsinálni
-
tatabike
őstag
válasz
stefyY #13388 üzenetére
Gratula....úgy látszik, nem csak nekem szokásom állandóan a középsőt nyitni...
Néha azt szoktam csinálni, hogy sorba nyitogatom őket, első, második, harmadik, és ha nem ad nekem tetszőt, akkor továbblépek a következőre, ha jó cuccot ad, akkor legközelebb is azt nyitom. De nem vettem észre, hogy jobban adna, eddig a középsők jöttek be, az adott nekem is ultra motort. Ultra turbóért én is kikaparnám a saját szomszédom szemét, de hát ez van....
Most én vagyok béna, hogy az IGC-s kocsik között nem találtam meg az Audi R8 4.2 FSI Quattrót?
-
noblem1983
senior tag
válasz
stefyY #13323 üzenetére
Elég ha a nevét megnézem, ha már ilyen találomra beírt neve van akkor gondolom visszaeső csaló és lehet pont Tresure hunt miatt csapták ki. Bezzeg az idióta speedhackerek még mindig bent vannak, hiába jelentik őket, ezért is lehet olyan a droprate amilyen mert ezek ellopják a rendes játékosok elől a jobb helyezéseket.
Ja és annyi, hogy az overallja alapján nem sok minden lehet benne -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY #13145 üzenetére
szívesen játszottam ezzel a játékkal, szerettem, ismertem. Ma már nem, le is lassultak a reflexeim, meg kormányoztam, ha az internetkapcsolatom engedte. Ma már csak be-benézek a fórumokba, be-belépek, ha elszáll az internet a másik játékkal kapcsolatban.
Simraceway-t játszom, és arra várok, hogy a Nissanok érkezzenek végre a játékba. Akkor aztán midnen OK. Ha a koenigsegg Agerát lemodellezték a simracewaybe, ami gondolom, sok lóvéba fájt, akkor a Nissan is bekerül hamarosan. Ezért nem játszom a Worldöt, és már csak mesélek -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY #13143 üzenetére
tudok érdekes meséket
amúgy nézd meg a route55-ön készült videómat a skyline-nal és képzeld el, hogy az az autó a középpont, és a köré igazítasz minden autót nitróval, tulajdonságokkal együtt. Van gyengébb meg erősebb is, a tempója kb ehhez mért lenne, a kezelhetősége is... Kicsit valóságosabb lenne, nem? Én régen is ezt gondoltam, most meg főleg -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY #13141 üzenetére
A subarun látható bodykit jelenleg elérhető. Régen is az volt, nagyon régen. 2010-ben is, és már azóta bizonyos távolságból láthatatlan lesz az autó. Talán még ma is ez a szitu. A legdrágább impreza bodykitről van szó. már jelentettem, de ... minek. A Skyline-om is ilyen bugos volt, magyaráztak is miatta , én meg mondtam, engem ugyan ne csalózzon le senki és levettem a Skyline-os Route 55-ös szenzációs videón levő bodykitet. Hányatott sorsú a subaru és a skyline is a játékban. Úgy külsőleg mint belsőleg. Az impreza hangja eleinte
no comment / menjenek a készítők a picsábaszar volt. A skyline a startnál a perfect nitró közben kihagyta a 2. fokozatot. A harmadik kedvencem a Mitsu EVO IX lenne... azt majd legközelebb, ha az lesz játékpénzesez volt a skyline. (ma is ez van a garázsomban egyébként, sose adtam el, majdnem 2 éves)
-
Robokutya
senior tag
válasz
stefyY #12477 üzenetére
Így jár az aki a mailjei közt tartja a játékkal kapcsolatos dolgait illetke a kutyája nevét használja jelszónak.
De szerintem ez elvileg lehetetlen hogy feltörje a jelszavadat hacsak a mailfiokodal nem kezdte a dolgot mivel ugye az elfelejtette jelszavát mail oda fut be.
https://help.ea.com/
ha ott még be tud lépni nincs veszve minden értelemszerűen tessék a supporttal csevegni magyarul és még esetleg estére visszakapja a jelszavát.3 éve megvan a fiokom és nem egy ócska fiók.
-
Tayuya
csendes tag
-
Crowent
tag
válasz
stefyY #12034 üzenetére
Nem tudom...
Lehet el kellene kezdeni újra játszani... Jelenleg a haverom accját nyomom, váltó és turbó kivételével minden ultra... Eléggé jól megy így is, de nem igen merek már benevezni GT3 RS-re... A Pagani Drága... A Mclaren hát nem tudom... Nem ér annyit az egész... Koenigsegg-el nem tudom mi van. A baj az hogy az egész játék olyan irreális lett. Hiszen ha az ember reálisan gondolkozik akkor úgy gondolja megveszi a Koenigsegget, vagy a Paganit aztán az egész mezőnyt halálra alázza ( ennek bizony így kellene lennie...
) A másik problémám hogy ezzel a GT3 RS-el is eléggé jól megyek ha elkapom szépen a rajtot, viszont a hackerek... Hát az kiborító... Rajtolunk azt annyit veszek észre hogy a pálya közepén a csávó jóval 300 felett elmegy mellettem, és én még csak 250-260-al tépek! Azért megnézném némelyik playernak a végsebességét, hogy mennyivel ment amikor nekem a legnagyobb elért sebesség a Drag Hídon is csak 310 volt a GT3 RS-el... Jó lenne játszani csak most már teljesen tanácstalan vagyok milyen kocsit vegyek a Boostból.. Azt tudom hogy a Pagani az nagyon jó, ha ki van tuningolva, de drága is... :S
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
stefyY #10708 üzenetére
Mikor a frissítés előtt láttam, hogy lesz IGC-ért a GT40 én is ugyanilyen festésűre vagy a hatos rajtszámúéra szerettem volna csinálni, de az LP-640-re kellett a pénz és inkább azt vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest