- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #21559 üzenetére
SZia Nightriderz hál istennek ide .
tupacamaru
[link] szerintem itt minden megvan .
Bekő Tóni
rengeteget tolom mostanába szinte csak sp . de várom hogy összejöjjön egy jó kis csapat s akkor mehetnénk együtt . -
NFree
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #21557 üzenetére
ÉN nagyon jót nosztalgiázom , elvileg csak nem tudom, hogy a régi fiókkal is be lehet lépni . mind1 csináltam újat előröl kezdtem annyi a probléma kevesen vannak . így a kis kategória kihalt de sima versenyekkel is el vagyok . Nem játszottam autós játékkal mióta lekapcsolták a szervert.
-
NFree
addikt
játszik még valaki ? én tegnap szedtem le valahonnan valami verziót ami megy , most azzal szórakozok .
-
NFree
addikt
válasz
Crowent #15126 üzenetére
Én ezen a dolgokon már az elején túl voltam , hogy semmi sem úgy van ahogy lennie kell,
és ez már t-1.2.3 óta igy van. pl t1 mr2 verte a gt3 rs-eket itt ott , t2 be meg amikor bejött az a1 attol voltam kibukva, és még sorolhatnám, eközbe a jó verdák sehol nem voltak (nissan Skyline )pl es testvérei Toyota supra , és sorolhatnám. Ugyhogy ilyen balgaságér fölösleges egymásközt a szájtépés sztem -
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #15123 üzenetére
van
-
NFree
addikt
Kössz srácok a 3 as modszer lessz, van még 2 profilom, külön e mailen azokkal majd kibandázom , csak telne el ez a 3 het , jaaaj de hosszu , hetvegen olaszba leszek , így nuku játék.
csövike és kössz -
NFree
addikt
válasz
Crowent #15114 üzenetére
Kicsit visszaolvastam , és teljesen feleslegesnek vélem a kis szócsatátokat Tatával, mivel ez a bug halmaz ami jelenleg el sem indul nekem mert folyton updételni akar
Soha nem volt köze a realitáshoz, gondolom nem friss játékos vagy , és ezért kissé megcsúszot a hszed mikor feltetted kérdésed , mivel ezt nem most kellene , mert ebe már mindenki regesrég belenyugodott , hogy semmi köze a játéknak a realitáshoz
sztem
Srácok , hogy van ez a dolog , hogy privátba , megyünk de 1 kilépp , és multi lessz belőlle.
mert a sok auto finistől , nem tudok nyerni egy fél versenyt sem , s othon a 2 géppel majd okoskodok valamit -
NFree
addikt
válasz
Vitya98 #14955 üzenetére
Hat ez elég szomorú, az tény hogy rengeteg az Autó finis, és mondom napjába töbször összefutottam a ugyan azon arcokkal, ugy látom nem volt szerencséd, vagy pont olyan embert fogtál ki csalás közben akinek esetleg messze elér a keze.
Más , én ahogy látom a dolgokat soha nem gyüjtom össze a class os zacsikat , de szarok is az egészre.
Na skacok eltüntem 4 hét mulva re , mindenkinek jó játékot , ha még lessz adigra
-
NFree
addikt
Srácok az autó fins miatt nem negyon bannol az ea ahogy én azt észre veszem, naponta találkozom ugyan azon fasszopó köcsögökkel, én valami mást selytek miert vágták ki a vityát. Hasonlo dolog lehet mint a th zás sztem , de nem akarok okoskodni
-
NFree
addikt
Azért vigyázzunk , nekem van harom meredk időm ,. 1 csitermiattt dragon me segbevert s repultem a célig, 2 meg szerohuzósan belefutottam jó időkbe , akkor nekem is bann?
Egyébként , ma za elso futam auto finish lett , igy singlizek tovább, a te-k mennek rendesen lové ügyileg
Tutu ne idegeld magad mán , én már rég kitiltottam volna mindenkit , perfectionnel az élen mega top 50 ez , meg még vagy 1000 embert . még szerencse hogy nem rajtam múlik.
Más a fene ezt az f1 et , kis odafigyeléssel +sok munkával nitroval , elég szép időket kocsikázik,
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #14886 üzenetére
Hát kössz , kiváncsi leszek mi valósul meg ebből.
-
NFree
addikt
Nem tudjátok , mi jön az új pachbe , vagy lessz egyáltalán?
Ufó 1et értek. Gt3 rs4.0 hez jöhet privibe színkonbináció
Elmehet mindenki a sunyi f...ba aki , hackel mostanába , még én isborzalmas , hogy 1 k... futamra nem lehet bemenni , mert nem kóser a dolog, ha hiszitek ha nem asszem van 5 nyerésem a classba és kész , meg vagy 180 sprint circuit futamom , me nem lépkedtem ki a csolók miatt, hányás az egész., singit nem lehet menni me az f1 re dobják a mágnest állandóan, multiba meg esélytelen verekedés az egész állandóan ,. na mind1
-
NFree
addikt
Hát srácok annyit a logdosődésről hogy az én repertoáromba nincs benne, nem tudok de nem szeretem mikor engem kennek a falba, fair játékos vagyok, amennyire lehet.
Habár tegnap előtt este az ocean wiev nevű pályán akartunk időt javytani Ady barátommal, multiba, és igen elgurult a gyógyszer amikor betévedtt valaki, soha nem ramolok de akkor olya verekedést rendeztünk , hogy öröm volt nézni, volt 1 caterhamos gyerek jol ment de zavart szegény ezért hogy lépjen ki a lobby ból , felkentem a falra párszor de nem vette a lapot. Aztán megérkezett egy f1 csak lestünk a barátommal, erre a mocsok rögtön azzal kezdte, hogy felkente ady-t a falra, én szemét megfordultam és szemből pofán vágtam de rendesen.
2 dik futamban sikerült csak simán nitro+juger társaságában megtámasztani vele a falat , igy megint elvérzett szegény.
3. futam megint szarul rajtolok de látom logdösi a kis caterhamos gyereket, na nitro ready nitro yugger , megint bebetonoztam.
4. be ady val baszakodott az fordult meg s vágta pofán. 5. futam ba ő kart pofán vágni minket de nem sikerült.jól elvoltunk, szemétládák voltunk.
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #14660 üzenetére
én meg Ha tudnám , beírnám nyugodtan használjon akár mit , nyerhet is nem zavar , mert én már csak magamal versenyzek, mert nem érdekel az egész.Kicsit kigyilkolták belőllem a world öt, pedig eddig rá voltam kattanva , de most asszem betelt a pohár., ráadásul tegnap még privátozni se tudtunk rendesen , mert szar volt a szeró, hivogatuk egymást összevisza, meg kilép belép, alig mentünk, hulladék
-
NFree
addikt
A fö profilomba 1 wv schirocco, a másik ketőbe amit nem használok, 1 vantage v12, és 1 lotus exige cup.
A wv -re nagyon nagy szukségem volt, ha haza jutok már csak 7 et kell vegyek -
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #14459 üzenetére
Nem A gt2 elveri mint a pinty, meg ha felva a gt3 ultrázva akkor is
Viszont lehet vele probálkozni -
NFree
addikt
Nos szerény véleményepm szerint, maradhat a lista de van 2 dolog amiert, örülnék a resetnek.
1. kapnék egy esélyt javítani azokon a mapokon ami ki van csillagozva.
2. Kiváncsi lennék a lista eleje menyi idő alatt kapná össze magát.
bonus egyébként , már nem érdekel az egész. -
NFree
addikt
Srácok tegnap későn este addig kinlodtunk, mire véletlenül kinunkban kitaláltuk , hogy 1 single futam , utánna egy privi ,utánna megint single , privi , és igy tovább. és ment a dolog. tehát ha ma is szarakodna ez a genyo próbáljátok ki , nálunk működött , s nem kellet bejelentkezni , minden futam után.
-
NFree
addikt
válasz
Tayuya #14235 üzenetére
minden szavaddal 1et értek. de ez csak egy szép álom marad sajnos , az elmult évek tapasztalatai alapján , nem ebbe az irányba sodródott a dolog.
Sajnos , pedig ebben látnám én is a jobb szebb jövőt, + egykicsit javíthatnának a droppon
. Na jol van ne álmodozzunk , és forduljunk meg a bilin , mert bele lóg a kezünk -
NFree
addikt
Tény hogy sok marhaságotm kitalálnak a fejlesztők, de a csalók ellen semmit nem tesznek , csak ha az ő érdekük ütközik akkor (th hack) az összes többi szarság él és virágzik beszarás.
-
NFree
addikt
Szevasztok, na ma nem coop radart kaptam , hanem
csak hogy ne coop radar legyen
.
Na de utána az All-in en kaptam transtek 8-8 as turbot.
Szerintetek változtattak az idon , mert tök könnyen végig ertünk._???Másik dolog , meg nagyon csuszom le a ranglistán, ugye mivel nem nagyon megyek mostanába , de olyan idoket mennek emberek hogy iszonyat, szerintetek noemál, vagy sok a csíter benne?
Elitman
1 szer eljutottam 150 napig azota csak 90-60 a határ és ujrakezdem, -
NFree
addikt
Na 29,30. nap 1 csagos cop radar fain
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
odébbb #14119 üzenetére
Nyugi csak kicsit kötekedem mérgemben
Amugy gratt a cuccokhozUfo , már 4x kezdtem ujra és soha nem adott semmi ertelmeset sokáig eljutottam.
Sőt 2 hét intenzív játék után 3bd ultrat dobott ami tuned , és ezeksem azok az alkatreszek amire szugsegem van. mind1 szarok bele az egészbe -
NFree
addikt
válasz
hattrickuser #14081 üzenetére
Ne egyszerre vegyél , kb fél, háromnegyed óránként 2-3 db ot , általába a többiek szerint jobban ad így skillt.
-
NFree
addikt
Srácok döglödik a topik , vagy mi fene van , benéztem sg-re (nem vook regisztrálva) de ott , megy a duma , itt senki?
Nem tudja valki mi a francér nincs üzenetablakom , az nfs.com on a stat oldal forumban? nem tudok beirkálni.
pedig szeretnék -
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #14043 üzenetére
Asszem az az övé, de ha azon mulik belenyugodhatsz , én is ha belehuznék 1 nap altt le lennék 0 zva , és még hack se kell hozzá.
mondjuk vannak súlyos idők , de nem érdekel, csak ne találkozzunk mikor aktív a hack egyébként no problem -
NFree
addikt
válasz
tatabike #14032 üzenetére
A multhéthez képest , most világsztár , igaz megint ujra kellett tegyem de 3 napja szinte tökeletesen fut , ne legyünk telhetetlenek.
Csak nyomhatnának jo boost os klocsit akciosba , mert siralmas a felhozatal, mondjuk az f1 et 5k boost ért
Me aki akarta az már megvette , aki meg ennyit nem ad érte az ugyse fogja -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #14019 üzenetére
Nagyon finom voltál
Én csak azt mondom a multi részét le kell pottyantani a játéknak, csak haverokkal kell nyomni, nállam ez a recept most bevált nagyon.
Pont az este fejtegettük, hogy nincs értelme harcba szálni , míg a játék a csalóknak és a milliárdos csemetéknek kedvez ennyi. -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #14014 üzenetére
Hat az jol látod hogy versenyző alig van , mivel csiter kismillió, meg free roamba szaguldozó emberkék.
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #14001 üzenetére
inkább 2 , és egyre több a szarrá égetett zsemle , én attól félek amikor mind a 4 szénné ég lehuzzák a rolót, mi meg érzékeny bucsút veszünk egymástól.
2 lehetség van szerintem ami miatt szar most az egész, iszonytos támadások , miatt megy a küszködés , aminek a vége az lehet , hogy feladják a harcot , mert nem éri meg nekik küzdeni.
A másik , igen csak mennek már a szeró leépítések, és próbálják foltozgatni ezt a fost hogy bírja még egy darabig, ezért ijen fos , de előbb utób enek is a vége az lessz , hogy elpártolnak a játékosok , s egyszerőbb lessz benyomni az off gombot ennyi.
Ma számomra teljesen játszhatatlan az egész 1-2 futamonként kidob aztán alig bírok belépni, van értelme? -
NFree
addikt
Hu gyerekek , van gond nem kevés , rég volt ilyen hulladék a szero, a multkor amikor irtátok a sok bajt, kint elvoltam mert én nem tapasztaltam de most perfect a dolog, nagyon ciki, szerintem összerúgta a port az ea valam hacker csapattal , s amiatt nem megy ez a turó rendesen, megy a nagy küszködés , szánalmas jaaaj
-
NFree
addikt
4 hét után az első mp futam.
Ami viszont engem roppantul bosszant az ez .
Még az idő beleférne , ert van a listán 1.10 es idő cinegével, de nem ugy hogy össze vissza porgunk utkozunk ,és utánna elhuzunk a picsába , meg kevés a nos. ja és greg nek egy kurva race skill sincs a kocsiba.
A hackerek nem változnak , ilyenkor simán olyan ideges , vagyok hogy nem érdekel kicsioda micsoda de simán kiontanám a belét élvezettel a rohadéknak gondolkodás nélkül.
Mert ugye én kis hülye naiv , megint vettem boost ot és ezt kapom.A rohad kurva jó édes anját a csalóknak, mega fejlesztőknek , hogy 3 év alatt semmit nem csináltak , és igen dühöngöm , hogy dögölne meg az összes rohadék . a jó k. életbe.
-
NFree
addikt
Na szevasztok , ujra ithon.
Nos az elmult heten nemetbe aldis hulladék nettel 7 megát 1 óráig töltött 500 fölötti ping .005 mb/s le feltölési sebesség pl ph oldal 5 percig jön.
játszottam és ment rendesen ez a szar, azon agyaltam , hogy ugye amit nem veszunk mi eszre , hogy kevesebb a játékos (gondolom) ezek lekapcsolgatják a nagy szerokat , kissebekkel váltják ki , Ugy e próbálják javítgatni a progit , hogy szarabb netsebeséggel is menjen ez a fos, és ezért van ez a rengeteg hiba , mikozben ugye mi nem veszunk észre semmit, mi játszodik a szinfalak mogott. csak a sok bug jut nekünkmert ha ez igy van le a kalappal a fejlesztők elött , mert tényleg megy hulladék nettel.
Ezt most elég hülyén fogalmaztam , de hirtelen 14 óra utazás , és 5 ora alvással , valahogy nem megy jobban remélem értitek mire gondolok.
pusszantás jo gamelést -
NFree
addikt
Hát srácok hétfőtöl othon vagyok remélem helyre áll a rend me szeretnék kicsit lazítani meg itt ott odacsapni kicsit, sok volt ez a 4 het kihagyás.
-
NFree
addikt
válasz
Robokutya #13957 üzenetére
Hát kérdéses a 1.5 év, valamit nagyon ki kell találjanak , hogy legyen értelme vásárolni. De addigra a fent említett autók fasorba sem lesznek , pedig jo lenne látni kb 6 külömböző autót de majdnem azonos teljesítménnyel , érdekes szép versenyek lennének, szerintem.
Sőt vissza kéne hozni a 8playeres versenyeket miért ne? ugy is kevesen vagyunk emelni a díjjazásokat , teljesen eltüntetni a hackereket, kicsit kevesebb trafit verseny közben. stb , de annyira rámentek a pénzkicsikarásra , hogy erölködésükben , kaptunk 1 kalap szart.
Jelenleg a játékot csak groupban haverokkal érdemes tolni, én nagyon rákaptam régebben csak multi, de most jobb a group. igy még van értelme.. Na pusszantás mindenklinek.Viszont ezek az autok már voltak igc ert, vettem is a bostosok mellé, még 1 et
-
NFree
addikt
Csak nem képzelitek, hogy esetleg agera, cinque, gt2 rs , estleg gt3 rs 4.0 lessz igc ert? vagy f1? ne is almodjatok rolla hogy versenyképes kocsit lehet majd kapni igc ert. csak porgetik a szart a mocskok.
-
NFree
addikt
Srácok nem tudjátok a Lunar mapp miert van kicsillagozva mindenkinél?
-
NFree
addikt
Nemtudom srácok, Hogy mint van ez az egész de ahogy látom folyamatosan lassan 2 éve , 1x sem arra mozdult el a dolog, hogy a játék jobb játszhatóbb legyen , minden 1 es újítással csak a pénzbeszedés játszik.
és szerintem kb 20000e játékos lehet csúcsnapokon max
A mapp váltogatás nem lenne rossz dolog ha tényleg cserélgetnék őket fojamatosan nem 2 hétig míg othon vok kb 20 pálya van, és azokat forgatják nevetséges. -
NFree
addikt
Sziasztok, olvasgatom a forumot ,,és igen ha én nem sírok megteszi más, minde elhangzott eddig , de nem ez a lényeg.
Jelenleg még kint vagyok még van s 2 hetem remélem addig összekapják magukat , meg ti isMagyar listával kapcsolatba annyit szeretnék , szerintem aki bent van az 1 hsz ben, magyar játékosok alatt azt nyugottan fel lehet tenni.
Remélem nem én fogok dominálni
Pusszantás mindenkinek jók legyetek jó játékot -
NFree
addikt
Az a baj , hogy az f1 ek egy kicsit kurva kemények , a zonda sajna már a nyomába sem ér, , éééésss , már az f1 tulajok is hackelnek bőven.
-
NFree
addikt
válasz
execute93 #13622 üzenetére
Jelenleg erre a két autóra amit fentebb irtam a gt2 a ban király a zonda f, meg ott van a toppon s ben, ez a 2 autó a tippem , a többi sb-t tessék tartalékolni akciókra ennyi, ezzel a két kocsival , el lehet lenni,
E osztájba wv schirocco,.C,D,-be pontiac gxp in game casért , B be toyota mr2 és kész ezzel a kombóval el lehet menni top 300 alá, ha jó vagy ennyi.Tatabike hát az új patch, nem nagyszerű, teljesen kiölik a játékosokat , idióták , én nagyon szerettem volna ma játszani, de azért is a családdal vook , szerencse a gemet összekaptam dobott egy piros pro turbót , van vagy 5db , majd eladom ennyi.
-
NFree
addikt
Nállatok megy rendesen a szero, alig tudok belépni?
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #13484 üzenetére
Szerintem ennek igy nem kéne rossz legyen kanyarba , ez a kék gumi egyébként. de én nem tudok semmit , me mindíg összeveszek valakivel
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #13482 üzenetére
A profi rammerral , sehogy mivel ők a szerver laggot használják profi modon, ami ellen ha lebetonozod a kocsit az sem segít, ha Tutut majd 1x ha visszajön megkéred felken párszor a falra tuti és a szép az egészben hogy a valoságban hozzád sem ér
A Carrera s Jó kocsi nehezen fordul a nismohoz képest de jo kocsi , jo szinnel kicsit tudsz rajta segíteni, de csodát ne várj, viszont ha elsajátítod a vezetéssét , igen brutál páros lehettek.
Elmondok neked 1 titkot, kell szerezni egy régi pro soffőrt be kell nyalni neki, és sokat kell menni orvérzésig, és rengeteget tanulni, nekem va ilyen emberem szerintem a legjobb, Tutu nem te vagyne haragudj. te az elso tanárom voltál ,most váltanom kellet mivel baszol játszani
Ufó pont az szart be nem megy , a szlovák barátom probálja othonról rendesen semmi trükközés akkor sem engedi a paysafe-t
Carrera s hez színsort mondj a fiatalembernek, vagy elárulom az összes titkos színsorodat -
NFree
addikt
Srácok , van 2000ft om paysafecardon, nem tudok boost ot venni , kérdezném nem tudjátok hol mire lehetne elkölteni?
-
NFree
addikt
válasz
thunder1991 #13474 üzenetére
Egyszer biztos , mert a kocsi nagyon szarra sikerült sajna olyan fing a nitroja , hogy inkább nem beszélnék rólla , ami miatt esélytelna jo nitros verdák ellen. De attól függetlenül jól kormányozható kellemes autó.
Gem vadászatra jó lessz . nekem is van anno a mostwanted-et azzal toltamam a végén jó volt szerettem, most nem. -
NFree
addikt
válasz
tatabike #13464 üzenetére
De csak azért mert én nem nevezek
Ő meg már nem játszik
Más
Egyébként tegnap este mentünk párat Ufó kollégával , ütöttük vertük egymást, s rég harcolunk a színsor miatt, de mindíg azon mult a dolog , ki hol hibázott, vagy a trafik mily módon szólt bele a dolgokba , színsor ide vagy odaJo volt csak visszatérve Tutu hiányzik ezekből a csatákból
fuggetlen attól mivel jön midíg mutat valamit , de ha előveszi a nismot-végem
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13459 üzenetére
Igazad van de a versenyzők pont ezzel a megcsúszással játszanak , s annyit állítanak maguknak a mérnökökkel 1ütt amenyire szügség van , az utcai autóknál , ugy e olyan gagyi a fék , hogy nem vesszük észre a hátsófék hogy egyáltalán üzemel-e , de mondom attól fügetlenül mien terhelés éri az elejét ezek beálítják , mikor és hogy fogjon a hátulja hogy csak annyira csússzon meg amenyire kell, ilyen ma már az elektronika , ezzel segítve , hogy ugymond elinduljona kocsi hátulja , igy okozva ezzel ugymond egy kis tulkormányzást , a rally versenyzők meg szinte az f1 esek is kanyarról kanyarra be tudják állítani az autót vezetés közben , mert ilyen dolgokon mulik meg még sok hasonló okoságon a győzelem vagy a vereség.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #13456 üzenetére
Mesterem , Te vagy az egyetlen akinek jo volt a régi bmw-kbe a piros motor , és a mai napig meghajlok elotted , de mondtam én nem ajánlok senkinek semmit, mert mindíg ki kapok, csak anyit közöltem nekem volt van lessz piros motor de csak ugródeszka
Egyébként nem tudod előszedni a régi eredményt, mit nekem anno mutattál, és akkor gyönyörkedhetnénk benne , nincs elmentve neked, nekem van pár mentésem régről , de nincs bennük mit gyönyörködni
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13452 üzenetére
Igen de a versenysportba gyakori dolog , hogy a verdákon fékerőszabájzó ami állítható van ugyan is a hátsó kerék csuszásával befojásolható , az auto tólkormányozotsága is , a raliban , nagyon komoly bentről(menetközben) állítható ilyen kütyük vannak.
HA nincs jobb mindenképp jó a piros motor, de én a pirosat mindíg csak ugródeszkának használomMás vettem bentley-t nagyon fain verda , igaz kicsit késik a kormány de miután elindul a hátulja, utánna fordul rendesen, na mind1 el leszek vele egy darabig
-
NFree
addikt
Ez az idő tiszta, nyugodt lehetsz, es ezt it le is zárom , a megfelelő helyekre asszem el lett küldve a megfelelő anyag és én itt be is fejeztem.
A másik , szeretem a piros féket az rs be zondába , mert ha kanyarban fékezem nem tolja ki az elejét ezért használom , igaz nagyokat harap de probálok csínnyán bánni vele. -
NFree
addikt
válasz
tatabike #13446 üzenetére
Nem tudom kimondottan nem ezen a futamon voolt probléma , hanem ezzel az idővel csak csináltam később egy vidit , hogy tudok ennyit menni, ha minden fain, mert az este nagy csaták voltak , igen kemény srácokkal , s gondolom sok reportot kaptam , s azért lett csilagos az idő.
-
NFree
addikt
Srácok hadban állok az nfs-s.com-al ha szarul sül el a dolog, ne legyetek meglepődve , hogy ki leszek nullázva ennyi a lényeg . mindenkinek további jó játékot , nem linkelem be a videot ami miatt , megy a harc, mert öszinte leszek nem akarom mutatni hogy megyek ha nagyon muszály, mert ugye részben itt mindenki ellnfél
De azért még most megteszem [LUNAR]
Ezen megy most a harc. Mert valamieik nap is privátoztunk , s uánna az én modszeremmel picsázott el az illető, pedig én nem versenyzek soha senkivelcsak magammal.
Jók legyetek pusszantás -
NFree
addikt
Valakinek sikerült mostanába lengyel boostot venni paysafe-val?
-
NFree
addikt
válasz
Norwich #13404 üzenetére
Az eros nitros kocsikat nitro ra kel gyurni és kész a többit ahogy akarod, pl zonda f :1 ujratölt, 2 hosszuság, 1 power, és ugye egy perfek start hossz, ez igy jo hosszu egyenesekben, ha cifrázni akarod , akkor 2 hosszuág helyett 2 ujratölt a többi ugyan ez. de mire ezt megcsinálod 1 kocsin boost nélkül az kb 1 év.
Ugyhogy dobálj bele amit szeretnél. -
NFree
addikt
Csősztök , valaki irjon már rám aki esetleg vett mostanába boostot (lengyel) paysafe cardal
-
NFree
addikt
Na jók legyetek én 2 hétre eltünök aztán re. Addig mindenkinek part s skill esőt kívánok szevasztok
-
NFree
addikt
Amikor bezárták a topikot , é be is fejeztem a dolgot kb 50 1értelmű képet tudnék azóta felteni de nem szemetelek itt vel leszarom, ennyi de kössz
meg a multkori tezstet is , de bakker lekéstem az rs-t
#13207) tatabike
Na én pont nem megyek dragon, tegnap akárhány probálozásom volt csíterbe botlottam , mennyen a f.. om -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #13196 üzenetére
Attól függetlenül a Nismoval rámehetnél 1x mert nem skill fügő a dolog
játék pénzért a büdös életbe nem lessz 2 csillagos skill
(#13198) noblem1983
Van egy sejtésem hogy lehet tisztán így menni de azt nem árulom el
És nem csalóztam le csak arra vagyok kiváncsi jól gondolom -e a dolgot. -
NFree
addikt
válasz
tatabike #13187 üzenetére
Én le koccolok , mert szeretek nyerni
és ha azonos az autó akkor tuti power upp(nos) dömpingbe torkollik a futam, és abból meg kevés van , kell az időjavítgatáshoz
Tutu kerestelek a játékban Graj pointon kéne tesztelni nismoval a lényeg 1.18 as kör pü nélkül kössz
Nagyon nehezen vertem el
Utánna néztem még tiszta az ember, de olyan gyanus volt a dolog hiába nitroztam , nem maradt le. -
NFree
addikt
Ezt a szopást, most sikerült menni quqa-val párat tesztelni az rs 4.0 at , épp meggyőzött bemegyek a car deelerbe , és cumi lejárt az akció
Chriss
Nem tudod mien időközönként cserélgetik a kocsikat akciónál?, szét b. az ideg -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #13149 üzenetére
A trafik , el is felejtettem mérgembe , de most megint mintha agreszívabbak lennének, csak beláthatatlan helyeken + a jo íven bukknak fel , de ugy hogy tuti nem tudod kerülni, vagy magadtol mész bele a falba , vagy a trafik. Életszerű sajna. de ez egy játék nem így kéne lenni
-
NFree
addikt
nagykalap szar a pach , mert nem javítottak semmit a csalók ugyan úgy szorakoznak mint eddig ,szép ez a kurva játék , 30 alatt 2x fagytam ki
Egyáltalán mé nem hagyják ahogy van , mert legalább az ember akkor nem várna semmit, de soha semmi nrmális kibaszott kurva javítás nincs -
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13128 üzenetére
Igen de a zöld motoros lambon pont szar a felfugesztés meg a gumi , amire a lambo megint nagyon érzékeny, de tény igazad van a kékkel szerelt jobb , de abba ultra is van a másikba nincs.
De tényleg fölösleges beszélni rólla mert én magam is mindíg ellentmodásba keveredek saját magammal
Ez akkor lenne jó , ha végre kapnék annyi alkatrészt , hogy megcsináljam mindketőtt, és akkor is jelentéktelen lenne a külömbségsztem
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13126 üzenetére
jelzem , nem mindnél , de egy két autónál igazolodni látszik szerintem a leírás ennyi, de ti döntitek el , semmi nem fix és ez a szép. azt csinál mindenki amit akar, jó példa erre mr2 c,d class én általába végig rakom az alkatrészeket . van aki vagy csak ez vagy azt és baromi erőset rak bel , és elmondom nincs külömbség az overáll határozza meg a végsebeséget és kész, nuku külömbség, de ami az autó irányithatóságát illeti , mozgásást irányítását ott igen igen is észrevehető minimális külömbség , jelzem minimális . sztem
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13123 üzenetére
Nem kötelező sosem, semmi, már a multkor megfogadtam senkinek nem mondok semmit mert , tuti nem jó, hát akkor most is vegyétek úgy nem mondtam semmmit
de ha kész lessz az sv-d esetleg nekem is mjad megnézzük
mondjuk sokszor csináltam direkt dragot , másokkal külömböző színsorral , és az eredmény meglepő , nem volt külömbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest