- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
akkor rossz helyen lenne.
eleve egy skill-ről beszélünk, aminek ott kellene lennie a többi között, narancs színben (fidióták, ül!, nem politika- remélem, senkit nem sértettem meg... ) a neve alatti "érzék" csak utal arra, hogy jugger a drága.
közben találtam egy skill-ezett kocsiról képet:
-
Desmond74
tag
Hülyék ezek, még ahhoz is, hogy egy korábbi mentésre visszaálljanak, mivel nem csináltak.
Viszont, hogy már tizedszerre áll le ez a sz@r, mire összeszedném a gyémántokat, na az mindent ver...!
Egy fillért se erre a játéknak nevezett szarra..., majd egy idő után észhez térnek, vagy lehúzzák a rolót...
Nem csak bannolni kéne tudni, figyelmeztetés nélkül, hanem üzemeltetni is.., hogy rohadnának meg, ott ahol vannak!
-
noblem1983
senior tag
Ő az Reinholdos2. Az autóparkját elnézve a fejlesztők egy havi munkadíját kifizette szóval ezért sem rakják ki a majmot. Ha lassabb autóval mentem volna talán fel sem tűnik a dolog de mikor a 2. körben utolért lerammolt az első rövidítésen, aztán keresztbe állt majd 200-ra gyorsult 2 másodperc alatt akkor rögtön írtam neki egy szépet, hogy még lássa mielőtt kilép a verseny végén
-
-
eLit-MiLan
őstag
Igen az a 200 wines, de hogy kiegészítsem, nekem 452 winem van
Van benne 2 launch grip + 1 oil skill, másik kettő az nem dragos skill
Nem mindet váltottam be, azok többnyire felnik + lowering kitek + ablak színek
Amúgy már 2x is köszöntem neked, de nem igazán vetted észre -
UFO1
senior tag
És itt a lista fotókkal „on sale” (és sok egyéb) a leárazott gépekről.
(#13483) NFree
Szin-sorom nincs, mindenki kiteszteli magának IGC-vel és lehet írok Drew-nek, hogy nekem valami spéci lobby képernyőt hozzanak össze ahol nem látszanak az alkatrészek.(#13492) Desmond74
Pedig de a piros az drift gumi, tehát nem tapad, hanem jobban fordul tőle a legtöbb járgány. A rugó a legkeményebb a legrövidebb rugóúttal, a féknél hátul fog előbb ezért faroltatja az autót és nem a legerősebb fékhatású, mert sokkal nagyobbat kell fékezni vele mint pl. a sárgával! -
tutuhawer
őstag
kössssz az infót.
Javítanak egy bugot, amely szerint 3 csillagos drag skillek bugos. Namost az egyik spanom őrjöngött, mert 2 ilyet 40% helyet 4 százaléknak írt a rendszer. Hiába 3 scillagos, a bolti szarnál is kevesebb értéket ad. Pedig azért nem semmi lenne rendes százalékkal. -
F22Reventon
tag
hát ezért szutykolták el a roadster murcielagot is. pedig kiváló autó volt! attól félek h startnál rammolósok ezzel kapnak mégegy gépet.
de akkor is a vesém lötyög h veszek búsztért egy autót aztán leszázalékolják. hol van itt a vásárloi garancia? legalább a márkakereskedésben beszámíthatnák a reventon árába, mint márkahű tulajdonosnak. -
-Rolika-
senior tag
-
NFree
addikt
-
Dzsimmi
csendes tag
Helló!
Tutu említette a dolgot.
És szeretnék bocsánatot kérni,nem szoktam ilyet csinálni...de most megvolt az oka és nem ellened irányult,hanem egy másik játékos iránt a futamban.És mivel nem vagyok gyakorlott benne,így sajnos téged találtalak el.
Még egyszer ne haragudj!Üdv és további ámokfutó mentes jó játékot!
Dzsimmi
-
Tyrese618
csendes tag
Nálam úgy volt,hogy előrement nagyon elhagyott minket megfordult és pont szembe jött velem próbáltam elkerülni de szándékosan belém jött...utánna ideges lettem meglökdöstem cseppet...erre megint el lépett és megismételte
Nem emlékszem 100% ra a nevére,hogy ő volt e...de ugyanez történt velem is és be írtam ide az tuti csak nem akarom visszakeresni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged