-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
hattrickuser #17352 üzenetére
FreeRoam-ba nekem is akad, szerintem ez már ilyen. Vagy kevés lenne neki a gépem?
-
Rockstone
tag
válasz
hattrickuser #17352 üzenetére
Az sztem mkinél előfordul a free roamban én is kikapcsoltam, hogy ne lássam mások autóját máris nem laggol. Voltam ismerősömnél is mikor még játszott az ő gépén is diavetítés volt mikor elindította és elkezdte gyűjteni a gyémántokat.
-
UFO1
senior tag
válasz
hattrickuser #17345 üzenetére
Ebbe bele kell törődni, sajnos ilyen a játék már kb. 1 éve, bár akkor még nem volt ennyi csaló és lehet a két dolog összefügg. Mostanában sokszor a szinkron is borzalmas 1-1 futamon (cikázik az ellenfél).
-
Rockstone
tag
válasz
hattrickuser #17345 üzenetére
Mivel azt írtad fentebb, hogy akármilyenre állítod a grafikát, semmit nem változik, akkor lehet, hogy proci limit, mert nekem jelenleg is proci limitem van a vga-m miatt és nálam nem is változik az fps semmilyen játékban, akárhova állítgatom a grafikát, TE-ben főleg sztem procira lesz szükség, főleg egy B Class Compromised pályán ahol rengeteg rendőr útzár stb. nekem 45-60fps-em van a játékba, de azon a pályán néhány részen le esik 25-35 fps-ig is
-
Bekő Tóni
tag
válasz
hattrickuser #17337 üzenetére
Hello!
[link] -
sarkanyolo2
őstag
válasz
hattrickuser #17337 üzenetére
Nekem is elő szokott fordulni. Állítsd a folyamatok között a prioritását magasra, és akkor elvileg megoldódik. (nekem megoldódott)
-
NFree
addikt
válasz
hattrickuser #14081 üzenetére
Ne egyszerre vegyél , kb fél, háromnegyed óránként 2-3 db ot , általába a többiek szerint jobban ad így skillt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
hattrickuser #14076 üzenetére
Ott vannak az IGC-s kártyapakkok 60.000 ill 100.000-ért. Talán esik valami használható skill vagy nitro mindig jól jön
-
chris1997
aktív tag
válasz
hattrickuser #14076 üzenetére
Abszolút sehogy nem lehet átváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gyúrósok ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest