- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13774 üzenetére
Akinek memória hibaüzenetet dob a játék próbálja meg low minőségben. Nekem úgy semmi hasonló gondom nem volt, ha feljebb tettem ki is vágott. Talán a későbbiek folyamán javítják ezt a hibát.
(#13775) noxwill
Meggyütt a járgányom ide nekem, pénz nem számít.
Ez most komoly?
És mennyivel fog menni, mert ha a valóságból indulunk ki 407 a vége, mert korlátozták. 420 felett menne, de ahhoz nem biztonságos a felépítmény.
És ha tuningoljuk? Meg ma nirtozzuk, ugye itt 30-35km/ó megy rá. Akkor a többi járgány mehet a süllyesztőbe! -
NFree
addikt
válasz
execute93 #13622 üzenetére
Jelenleg erre a két autóra amit fentebb irtam a gt2 a ban király a zonda f, meg ott van a toppon s ben, ez a 2 autó a tippem , a többi sb-t tessék tartalékolni akciókra ennyi, ezzel a két kocsival , el lehet lenni,
E osztájba wv schirocco,.C,D,-be pontiac gxp in game casért , B be toyota mr2 és kész ezzel a kombóval el lehet menni top 300 alá, ha jó vagy ennyi.Tatabike hát az új patch, nem nagyszerű, teljesen kiölik a játékosokat , idióták , én nagyon szerettem volna ma játszani, de azért is a családdal vook , szerencse a gemet összekaptam dobott egy piros pro turbót , van vagy 5db , majd eladom ennyi.
-
chris1997
aktív tag
válasz
execute93 #13615 üzenetére
Erőből... van amelyik többet tud, sajnos a képek egyformák, ami megtévesztő. Fent vannak a leggyatrábbak, lent meg a legjobbak alkatrész terén. M3 GTR E46? Volt Cashért, azért szerintem meg is érne, nem ajánlom Boostért, de ahogy gondolod. itt van az Alkatrészek leírása magyarul
-
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Neked is az eleje. (#13577) chris1997
Jó az emlékezés meg a nosztalgiázás, de azok az ajándék autók csak garázshelynek jók (eladva), versenyre mindegyik alkalmatlan, ez van sajnos. Pont a másik fórumon (SG-n) is volt hasonló kérdés és nincs sok értelme boost-os kocsikkal kezdeni, mert halomra fognak ramolni, össze fog rakni 20 – 30 – 40-es versenyzőkkel és pályaismeret hiányában nem sok versenyt nyersz majd. Persze ha uberbrutál szimulátor/drift/NFS bajnok vagy lehet Zonda-val kezdeni. Különben a legjobb vétel valóban a 911 GT2 (997) azt jól felhúzva szinte mindennel party-ban lehet.Én azt javaslom valami kis Nissan-al kezdj, Silvia a legjobb alap kezdő járgány, de ugyanúgy megteszi a 200 – 240 SX is, így hasonló tudású és szintűekkel tudsz versenyezni és fejlődni. A pályát gyakorolni meg nem árt singli-ben elkezdeni, esetleg privat-ban ha van ismerős.
Feljebb linkeltem neked egy oldalt, ott meg tudod nézni mik vannak IGC-ért (játékpénz tehát ingyen), mert azokkal is lehet nyerni és nem kell boost-ra költeni azonnal.
Itt meg könnyen meg lehet nézni mik az akciós járgányok.Ui.: kicsit olcsóbban is meg lehet oldani a boost vásárlást kis trükközéssel, az előbb említett SG fórumon fellelhető mi ennek a módja!
-
chris1997
aktív tag
válasz
execute93 #13576 üzenetére
Krúzolásra, meg mókára jó az a Porsche Cayman. Szerintem egyiket se add el, amit amellé kapsz, Z4 ritka, Supra.. hajaj Supradráágasszág és a Cayman meg MW feeling nekem. A 8k boostból meg, amit mi tanácsoltunk, de választhatsz mást is. Alkatrészt, nyerni tudsz, minél nagyobb szinten vagy, annál nagyobb az esély, hogy nyersz valamit. Ratárat: Safehouse, Customization, Performance Shop és akkor ott lesz egy Store nevű pont, ahol találsz alkatrészeket, na keress meg egy félkör nyilat. Akkor váltasz át raktárra.
-
chris1997
aktív tag
válasz
execute93 #13571 üzenetére
Ami Cashért kapható, azt sose vedd Boostért. Nismo Jugg? Pofás darab, meg lehet venni vele, csak gyatra nitróval rendelkezik. Az Onsale autók közül válogass. Ami azok közül versenyre is való, meg erős nitróval rendelkezik: az a CCX, 911 széria, Mp4-12c, Zonda F. GT3RS-t nem ajánlom, mert A-ban hagyma, S-ben meg elkenik a Cinque, F1 hadjárat. Legtöbben, Apex EU-n.
-
Desmond74
tag
válasz
execute93 #13571 üzenetére
Nézd, én autót nem ajánlánék, sosem vettem boostért, a 911-es Porshékkal talán nem nyúlhatsz nagyon mellé, végig kéne néznem mi jön ki 8000 SB-ből, sajna nem sok.
Az meg egy dolog, hogy milyen osztályból veszel autót, ha vannak jó alkatrészeid raktáron, akkor 1 osztállyal simán feljebb bütykölheted egyből...,
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Ha még meg lesz a 40%-os akció akkor egy 997-es GT2-t biztos sokan mások is ajánlanák A osztályban a legkiválóbb vagy a Zonda F-et S-ben nagyon ütős de én már úgy vagyok vele, hogy csak az akciós autók "érik meg" mert eredeti áron -itt pont 4000Ft egy autót venni már őrültség
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13561 üzenetére
All Cars-nál nézd és ott különböző színnel(kis négyzet) van egy típuson belül az játékpénzes és a boostos verzió. Pl ha gyorsabbakat akarsz játékpéncért akkor ott a Lamborghini Murcielago LP 640/650, BMW M3 GTS, de van Mazda RX-8(asima nem a 2009-es) RX7-RZ, Pontiac Solstice GXP meg még néhány nyalánkság
-
GrotESC
aktív tag
válasz
execute93 #13532 üzenetére
- A global chat jelenleg nem működik. Oka: feltörték, szétspammelték, és kivették, de dolgoznak rajta, egyszer majd lesz.
- SpeedBoostot (Továbiakban csak SB) venni lehet csak rendes pénzért, illetve nagyon ritkán adnak ajándékba egy keveset.
- Kincsvadászat: Ha felnézel a térképre ("M" betű free roam -ban), akkor látsz majd olyan részt aminek a közepén van 1 zöld gyémánt, körülötte pedig egy zöld kör. Ezen a területen autózva találsz gyémántokat. Ha átmész rajtuk, akkor felvetted. 15 db-ot kell összegyűjteni, ezért kapsz pénzt, reput, és attól függően hanyadik napja szeded folyamatosan még valamit. Hogy melyik nap mit, azt itt elolvashatod: [link]
Ez naponta ismételhető, 1 órakor van reset. Léteznek Treaser Hunt kiadású autók, de egyenlőre csak SB-ért. Azok a területen belül megmutatják a gyémántok pontos helyét. Ha nincs ilyen autód, akkor figyeld a kis térképed (alapból bal alsó sarok, kör alakú), és ott jelzi, ha a közelben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest