- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
beldeczki #15097 üzenetére
VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM, HOGY MIÉRT??????????????
Valaki magyarázza már el nekem, miért a Bugatti, illetve a McLaren F1 Elite a legjobb autó???
Nem értem b***meg... Amikor a Koenigsegg igaziból 440-et menne ha nem lenne rajta tiltás 400km/h-n, illetve a McLaren F1 jóval le van maradva a Bugattitól, illetve a Koenigseggtől is... Ezek az autók Hiper autók, mégis a játékban a Koenigsegg CCX Elite Edition s**rt sem ér, a sima CCX dettó, az Agera az már megy mint állat, de néha odaver 1 szaros Pagani is, aminek igaziból 350 a vége... Nem értem... Most gondoljátok el, majdnem minden játékos elvileg a realitás szempontjából választ autót... Ki gondolná, hogy a Pagani, illetve a McLaren elver 1 Koenigsegget, holott ha a reálisan nézzük akkor erre esély sincs... Azért ez valahogy 1 kicsit paraszt vakítás nem? Egyedül a Need For Speed Hot Pursuit (2012-be) lettek jól beállítva az autók erőssége...Persze a felháborodásomhoz hozzátartozik az is, hogy imádom a Koenigsegg autókat, és rengeteget olvasok róluk stbstb, de ha azt nézem hogy a világ egyik legjobb autóját butították le, azért ez vicc...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
beldeczki #14993 üzenetére
Meg nyugtatál...
akkor nem szarodot el a profilom
tegnap voltam azelöt nem tehát egy nap kimaradt mert lusta voltam kavicsozni erre semmi nem kérte éhesen az 500sb-t csak ment tovább
bárcsak ilyen maradnaszerk: Piszkálták a gt3-at? jobban forog az orra és mintha jobban rajtolna végre meg szorogathato vele egy egy cinke is
nox majd cseréld a magyar listán a micsurint ha lesz időd robituszin-ra
köszi
-
ETOM
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest