Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
beldeczki
üzenetére
VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM, HOGY MIÉRT??????????????
Valaki magyarázza már el nekem, miért a Bugatti, illetve a McLaren F1 Elite a legjobb autó???
Nem értem b***meg... Amikor a Koenigsegg igaziból 440-et menne ha nem lenne rajta tiltás 400km/h-n, illetve a McLaren F1 jóval le van maradva a Bugattitól, illetve a Koenigseggtől is... Ezek az autók Hiper autók, mégis a játékban a Koenigsegg CCX Elite Edition s**rt sem ér, a sima CCX dettó, az Agera az már megy mint állat, de néha odaver 1 szaros Pagani is, aminek igaziból 350 a vége... Nem értem... Most gondoljátok el, majdnem minden játékos elvileg a realitás szempontjából választ autót... Ki gondolná, hogy a Pagani, illetve a McLaren elver 1 Koenigsegget, holott ha a reálisan nézzük akkor erre esély sincs... Azért ez valahogy 1 kicsit paraszt vakítás nem? Egyedül a Need For Speed Hot Pursuit (2012-be) lettek jól beállítva az autók erőssége...Persze a felháborodásomhoz hozzátartozik az is, hogy imádom a Koenigsegg autókat, és rengeteget olvasok róluk stbstb, de ha azt nézem hogy a világ egyik legjobb autóját butították le, azért ez vicc...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
beldeczki
üzenetére
Meg nyugtatál...
akkor nem szarodot el a profilom
tegnap voltam azelöt nem tehát egy nap kimaradt mert lusta voltam kavicsozni erre semmi nem kérte éhesen az 500sb-t csak ment tovább 
bárcsak ilyen maradna

szerk: Piszkálták a gt3-at? jobban forog az orra és mintha jobban rajtolna végre meg szorogathato vele egy egy cinke is

nox majd cseréld a magyar listán a micsurint ha lesz időd robituszin-ra
köszi -
ETOM
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

köszi
pedig használt nitrot vagy 2 mázsát
Bár kár Vityáért. Egy biztos, én nem nyomtam fel.