- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Tayuya #14865 üzenetére
Nem világverő, de nekem eldöcög ezzel, de tuti nem ez a helyes: P-P-Z-Z-P-P.
Viszont ennél az autónál különösen érdemes odafigyelni a skillekre, mert gyenge skillekkel ez is verhető, akár egy Elise-el is, ha olyan pályán megy az ember... Különösképp érdemes a nitróra és a startra skillezni
-
válasz
Tayuya #14451 üzenetére
A kép beillesztést még gyakorolnod kell
A legegyszerűbb, ha feltöltés utána a "Beillesztés"-re kattintasz és kész
Ha meg linkként kell akkor jobb klikk és hivatkozás címének másolása vagy hasonló.
Egyik
MásikKözben látom megoldottad másképp
(#14453) tatabike: Fentebb már sokszor csináltam... ez a kettő meg az övé amúgy, csak segíteni akartam
-
noblem1983
senior tag
válasz
Tayuya #14269 üzenetére
Lehet még venni lengyel boostot de nem 800ft-ért 50000-et hanem 2800-ért 8000-et. Amúgy mostanában elég jó cuccokat ad a gyémánt, mióta 60-as vagyok észreveszem. Igaz két profilom van de ezzel most nincs problémám(2db 3*-os perfect start, transtek motor és gumi, 2 db zero váltó, 3* -osnitro duration skill, nitro cooldown skill,speedciens váltó asszem ennyi amik jobbak voltak). Viszont mióta több mint egy hétig játszhatatlan volt a játék sok játékost veszthettek mert néha nagyon nehezen talál ellenfelet
-
NFree
addikt
válasz
Tayuya #14235 üzenetére
minden szavaddal 1et értek. de ez csak egy szép álom marad sajnos , az elmult évek tapasztalatai alapján , nem ebbe az irányba sodródott a dolog.
Sajnos , pedig ebben látnám én is a jobb szebb jövőt, + egykicsit javíthatnának a droppon
. Na jol van ne álmodozzunk , és forduljunk meg a bilin , mert bele lóg a kezünk -
-
tatabike
őstag
válasz
Tayuya #13968 üzenetére
Milyen minden verseny vége előtt? LOL, akkor Te szerencsés vagy, jelenleg a bejelentkező képernyő sem jön be, csak a Servererror-ablak...
Én ezt nem értem, egyre kevesebben játsszák, mégis egyre szarabb. Szóval leterheltségre sem lehet hivatkozni...
Ez engem az internet hőskorára emlékeztet, nem tudom, ismeritek-e az ős Trefort-chat oldalt. Ott volt az, hogy hónapokig "kalapálták a szerver", meg "most már biztos jó lesz", meg "fú srácok, egész hétvégén vért izzadtunk, hogy használható legyen az oldal", aztán persze nem lett az...Az NFSW most úgy néz ki, hogy 2013-ban egy 1993-as szinten leledzik...
-
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Tayuya #11080 üzenetére
Az a dátum nem azt jelenti, hogy akkor kezdte. Én mikor elkezdtem a stat oldal sem létezett szerintem. Amikor már ki lehetett próbálni bárkinek csak még annyi baja volt a játéknak, hogy szenvedés volt mert a versenyek is alig akartak elindulni.Amit most jelenleg nálam mutat az is hülyeség mert múlt év őszén tudtam, hogy létezik ilyen oldal és meg is néztem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Tayuya #10927 üzenetére
ők is tesztelnek sokat, az biztos, de én azt mondom, csináld meg a tesztet magad is. Az "ilyen motor", "ilyen fordulatszám" meg "4WD"-féle mesék a valós életből (is) vett adatok, amikre ők ezt az NFS World nevű játékot felépítik maguknak. Valós adat nem mindenben egyezik a Worlddel. Én már nem mondok színkombinációkat, csak annyit, hogy magunknak is tesztelni kell, ha optimumot akarunk. Odebbb is biztosan tesztelni fog még. Én már annyit nem, mert kb. alakul a molekula.
-
chris1997
aktív tag
válasz
Tayuya #10782 üzenetére
Én valahogy nem érzem, hogy sokat veszített volna a játék.
Sok videós van még, aki az új autókról filmez. csak nem értékel, nem kritizál.. azokat korrekteknek tartom. Ő konkrétan egy TopGear on NFS World akart lenni, lett is. Neo TCM-en mondta, hogy ő leszarja, igaza van. Nekem is le kéne szarjam, hogy mi van vele és most szartam le. Sajnálatos az acc törés, de, akkor sem érzem, hogy veszítettem/veszített volna a játék. -
tutuhawer
őstag
válasz
Tayuya #10782 üzenetére
egy nagyon jó barátom nyerte meg az általa kiíírt versenyt, videóval együtt, és nem fogadta el. Nfree nyerte a Gallardo-trofeot annak idején. Undorító módon semmibe vették az eredményét. Pedig sok munka volt abban a teljesítményben, együtt mentünk Nfree-vel. Ez bánt nagyon. Aztán tett fel infot az autókról, de nem kellett volna... Amikor minden nívós ember kommentje az, hogy "hogy megy a skyline-nal ez a béna" vagy "azt én így-úgy tudom venni" stb stb, akkor az mindent elmond. Nem tartottam olyan nagy tesztkirálynak. legyen véleményünk, tévedjünk, de azért egy TV-társaságot ne építsünk köré egyedül - mondom én
-
chris1997
aktív tag
válasz
Tayuya #10769 üzenetére
Nem bírtam Teenage Transportert... sok hülyeséget mondott.
De, az account ellopása sajnálatos volt. Tudom, milyen érzés, amikor a becsben tartott autóid hirtelen, más kezébe megy. Kétszer is. Szerintem tett valami olyat, amivel sikerült kivívni egy hekker haragját és feltörte. Minden esetre, nem bírtam, de sajnálatos. Ennyi. Account ellopás a legnagyobb gáz, ami történhet... és azért 195 autó.. az konkrét én még kics mag voltam akkor csak hozzá -
tutuhawer
őstag
egész jó a ranglista, meg kéne találnom a módját, hogy szerkeszthetném. Illetve vennem kéne a fáradságot... az alkatrészes megnyerős team-ger.net oldalt 2 perc az új adataimmal frissíttetni, de az autó más tészta. A skyline R32 és a Toyota Supra szerintem előrébb van, az R34 (a szívem szakad meg) szerintem hátrébb. Kár, hogy ez senkit se érdekel, de attól még lehetne rajta vitatkozni, mi hány méter. Majd átnézem a WG-t, mert van erre egy külön topic, ahol minden autóról fetehetünk mi magunk is adatokat. Benyomom, milyen tuningom van, benyomom, hogy az adott feltételeknek hogyan felelt meg a kocsim, és a táblázatba beleteszik, elemzik. Én azt tudom mondani innen, hogy a 350Z, R32 nissan, toyota Supra trióval letépem a pofámat, ha Skyline R34-gyel megyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest