Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #21441 üzenetére
Inkább ad el azt a telefont és fejleszd fel kicsit a gépet.
Egy DDR3 lap (esetleg használtan olcsóbb) + 2×4 GB RAM (használtan fele) + Xeon E5450 3GHz (akár 4-GHzen is futhat!!) + GTX 560 OC, (GTX 570, GTX 580, GTX 580+víz, GTX 660) + 2 hűtő + CPU toronyhűtővel már egy használható gépet kapnál, mindezt 50-70E-ből kijönne. Egy új i5, i7 config (új lap + VGA) 200E alatt nem jön ki (tudom írtam már, de …). Így minden jóból kimaradsz!Nem lenne egy csúcs konfig, de custom beállításokon (majdnem minden full) elszaladgálna a Crew és az összes mai játék.
A WR is elég jó áron van már hozzá, van drift (igaz pálya nincs), drag (ahhoz sincs), monster (na ahhoz van, de minek) és ott vannak a motorok amik a legjobban sikerültek a drift gépek mellett. Baromi nagy terület, szép táj, frankó utak (lehet csapatni rendesen) csatlakozni nem olyan egyszerű mint a NFSW-ben, de azért megoldható.
Nem beszélve a nyakunkon az új NFS ahhoz is kell az erős gép igaz abban elég bután mennek (árkád mint állat) a járgányok.Azon kívül van egy magyar srác aki nagyon nyomja (HC + G27) világrekord idők körül forog és nincs senki aki megszorítsa. A feladat rád vár(na)! Az irányítás különben nagyon jó lett a WR frissítés óta egész szimulátoros HC módban.
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #21262 üzenetére
Sőt, tegnap mondom lefestem a Capri-t erre találtam vagy 8 különböző matrica csomagot (a JDM-esen kívül) egy IGC-s acc-on.
Ja és van benne Nissan-os, BMW-s és rendőrös + sok feliratos. Azokat mikor adhatták?
Különben ez egy fenevad igaz végre nem megy valami nagyot, de kb. úgy fordul mint az Elise és olyan a nitroja mint a Zonda-nak. -
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #21113 üzenetére
Én értettem és segítettem is így közel 5 év játék után is. Néha azért felnézhetnél, mert majd letöltöd az új
mindent vivőjátékot (akrúúúú) és keresgéled hol van az onylány tartalom, mert annak egy részét kifelejtették belőle. Attól már csak az autók viselkedése lesz pazarabb. -
-
tupacamaru
veterán
válasz tutuhawer #20884 üzenetére
Lehet hogy valamelyik tulajdonságában eltér egymástól a kettő?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Rockstone
tag
válasz tutuhawer #20713 üzenetére
Nyilván nem olyan acc-ot kell elcserélni amire egy millió játékot regisztrált, hanem olyat amin, csak a béta van. Nekem is van egy béta acc-om lv3-as driverrel, de a jelszavára már nem emlékszem, mert akkor használtam utoljára amikor megcsináltam. Ugyanígy rámaradhatott másra is (azzal a különbséggel hogy ő a jelszavát is tudja) ezért kérdeztem mindenféle hátsó szándék nélkül.
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #20506 üzenetére
bizony ám , újoncok versenyeznek és ó de szép tök vagy szellem megnézik bum rászaladnak és hop mi ez a bal szélen egy gyengébb autó tapasztalt sofőrrel elsuhan ( ilyenkor kellene a játékban a duda és a fénykürt )
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz tutuhawer #20258 üzenetére
Engem asszed érdekel hogy kivel játszok?
Ha valakivel játszok és ismerem vagy nem ismerem,de megkér hogy ne csaljak,akkor nem szoktam általában csalni.
De hiába is pofázok ilyeneket,mert ti szartok rá,csaltam akkor csaltam,mást úgy sem láttok ebben.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
dredbiro
senior tag
válasz tutuhawer #20092 üzenetére
Nem basztattam senkit sem,csupán feltettem a kérdést (mivel szerencsémre nem jártam még így ) , hogy ilyen esetben mit tudok tenni.Írtam az EA supportnak,válaszukat várom.Azt sem értem igazán,hogy ez az aktiválási folyamat miért nem dobta ki a használt kódot.Minden működik a játékban,kivéve az online részt,ahová nem enged be gyakorlatilag. (felhasznált kódra hivatkozva )
Good hunting,STALKER !
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #20020 üzenetére
Én most mentem pár kört. Kitaláltam, hogyan tudom hasznosítani a legjobban azt a 2k boost-ot, amit ajándékba adtak. Volt még egy kis maradékom korábbi ajándékból az egyik profilomban, fogtam és vettem egy MR2-t, nem a Petőfi Rádiót, hanem a Toyotát. 2100 az ára. Most már legalább tudom, miért szívattak annyit engem ezek a verdák, én is aláztam vele mindenkit, pedig csak 495-ös. Még a 700 overallos GTS se bírt velem.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #19825 üzenetére
láttam... hát, meglesem...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #19807 üzenetére
má' lecarom ....
kiestek a kosarkámból" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #19762 üzenetére
Nyugodtam megveheted a Countach-ot is 2-3 km-el nagyobb az alap sebessége (B csúcson kb. 305km/ó) mint a Diablo-nak, jobban fordul és sokkal stabilabb is csak a nitroja ereje gyengébb, igaz utóbbi talán szebb, persze akinek bejött a Vissza a jövőbe Delorean-ja annak megteszi ez is, mert eléggé hasonlít rá.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #19760 üzenetére
tévedés, én a Diablóra gondoltam... Nem baj, megvárom , míg játékpénzért eladó lesz Én ráérek
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #19723 üzenetére
Köszi A segge nekem se tetszik, valamit csinálok vele, lehet jobb lenne üresen. Vagy ahol sok van kis helyen, onnan rakok hátra. Még nem tudom.
Az a baj, hogy mindig nekiállok, hogy akkor most pingálok egy szép autót, de nincs hozzá türelmem...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
F22Reventon
tag
válasz tutuhawer #19604 üzenetére
jó lenne egy olyan mmo verseny játék, ahol mindenki megtalálja a számításait, utcai v pályaverseny, drag és drift, rally és gymkhana, tuner kocsik, szuperautók, legendás veteránok, pályaautók, tuning minden mennyiségben.
meg persze köze is lenne a valósághoz, nemcsak egy mario kart mod. -
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #19215 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Meg főleg, mire kell? Új vagy használt? Ezeket ha elmondod, tudok ajánlani egy-két kerót.
(#19216) edem96 Én meg bringázok, amúgy meg Mercedes-Benz E 280 CDI, és utálom a BMW-seket, a Hondás hülyegyerekeket, meg a Ford-os nagyarcúakat...
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #19215 üzenetére
hátha lesz valami lengyel import cucc és olcsóbban megkapod
#19216) edem96 én személy szerint utálom ezt a gyerekes csipkelődést , akár hondás akár más márka képviselője picsán rúgnám
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #18367 üzenetére
Be lehet kattintani, hogy X vagy Y témát akarod követni, lehet ugrani az utolsó elolvasott hozzászóláshoz, lehet válaszolni idézve, vagy idézés nékül. Képek, linkek, BB kódok, smiley-k, szövegszerkesztő /aki igényli/ , kiváló telefonos felület, letesztelve. http://www.nfswhun.com/
TCM, sg, prohardver, facebook. 4 terület magyar játékosai. Juniorok, seniorok, kezdők, haladók, japán autósok, német fanok, festők, időmérősök, hétvégi versenyzők.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #17695 üzenetére
meló jól megy csak minden nap 18 után jövök haza bécsből :/ , de legalább más kárpótol , meg kaptam céges bömöst már írtam fentebb milyet , kényelmes mint a barom tankhajó , ennyit tudok felhozni a javára , ezt lehet nyűvelni az osztrák pályán és még az üzemanyagot is fizetik , Honda pihen a garázsban
lehet abbahagyom a worldot mert a maradék időm lehet nem erre kellene szesznem , vagy max 1 -2 kört megyek kavics azt csókolom még nem tudom" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #17294 üzenetére
mármint burgos az új fiú, bocs. Lázok nem tudom, mennyire köszöni meg Istennek, de a dél-amerikaiak azonnal automatikusan Istennek adnak hálát elsősorban. Burgos örül, hogy az etoban lehet, na Én nem nézem a meccseket, csak láttam , írtad , és gondoltam beböfögök, amúgy az utolsó meccs egy eto-bvsc volt, amin kint voltam, ha minden igaz: LINK
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
ETOM
addikt
válasz tutuhawer #16649 üzenetére
Jogos próbálom beosztani lengyel boost-t akcióban veszem meg azt a pár autót ami érdekel agera meglett még cinkét szeretném meg talán aventadort.
Annyit már nem kell költenem rá ha belegondolok tényleg nem éri meg.. milan-l azért jókat szoktunk menni.Sőt ha 5000 alatt lenne akcióba mind nem is kell költenem rá többet.
[ Szerkesztve ]
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #15143 üzenetére
Király, holnap megnézem, mára csak a kedvcsináló marad:
"good racing! "[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #14919 üzenetére
Csak tudod az a baj, hogy sosem azokat teszik ki, akik igazán megérdemelnék. Az undorító, gerinctelen senkiháziakat. Nagy többségben azokat bannolják, akik azért használtak hacket mert elegük lett a játékból, és azokból, akik notóriusan használják. Ezek a srácok csak dühből használták ezt a programot. (lásd Vityadrift), normális körülmények közt valószínűleg eszük agában nem használnák. Bevallom hogy én is meginogtam amikor zsinórban 5-6x játszottam ilyen és ilyen meccseket, de volt bennem annyi gerinc és józan ész, hogy végül rájöjjek, felesleges.
A düh, sok mindenre rátudja venni az embert úgy, hogy nem gondolkodik el annak következményeiről...
All→M8
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #14524 üzenetére
Kösz, meg főleg azt, hogy megértesz. Nem is magam miatt, hiszen más vette észre, mert szintén félreértette, vagyis jobban mondva szó szerint vette a leírtakat. Azért érdekelne, ki gondolta még hasonlóan...
-
Micsurin
nagyúr
válasz tutuhawer #14401 üzenetére
összegezve: megéri?! mert eggyik kedvencem...
mondom máskép rs4-s5-impreza melyik a jobb? sofőr meg van hozzájuk tudók vezetni és te-drag ra kéne[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
chris1997
aktív tag
válasz tutuhawer #14191 üzenetére
Simán lehet, hogy pöcsök és gyorsan kitörlik ezeket a Caterham képeket, csak, hogy átírják azt a szép szöveget. És akkor puff ott a Capri mint 150.-ik autó. De valószínűbb a Cati, mivel Drewbá mondta, hogy egy olyan fajta autó jön 150.-ként, ami még nem volt a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #14178 üzenetére
Én a Shift-et képtelen vagyok billentyűvel játszani, kormányom meg nincs. Itt van a gépen, de csak a helyet foglalja...
"bal kézzel a powerupokon rajta vagyok - hátha kell." Gyááá, ez nagyon nagy....Desmond, már pénteken is csóróskodnak... Csütörtökön kaptam ultra váltót, pro féket, tegnap egy db. alkatrészt sem, pedig vagy 3x annyit toltam...
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
-
senior tag
válasz tutuhawer #14113 üzenetére
Most nem játszom semmivel. Kipróbáltam SIMRACEWAY játékot,de nincs kormányom és nélküle játszhatatlan. Egy versenyen indultam és sajnos az ellenfeleim felét nem szándékosan kiütöttem. Bejövős a játék,de most nem meg a dolog.
Álomautó!!!!!
[link]ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #14107 üzenetére
Ment ma délután valakinek ez a fostalicska játék? Mert nekem folyamatosan technikai problémákat üzenget, mikor be akarok lépni. Miért nem tudja az EA egy hétvégére sem játszhatóvá tenni ezt a szart? Állandóan ez van, hónapok óta nem lehet hétvégén játszani, maximum fél-egy órákat. Hogy vernék telibe azt a közeli rokonukat, akire én gondolok...
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #14073 üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Tutu : evagyo tünve a world nevü játékbul ! Na gyere gyorsujunk egyyet , hadlássam mit felejtetté ?
visszatérve az előttem válaszolók kérdéseire , nincs csetfal , ami annakidején össztartotta a bandát mint a rajzszög , másik , ki a búbánatos tökömmel nyomjak gruppe , mikor senki sincs fenn a baráti listámon , mert ojjanok : mint a fehér holló . ( mennék én szivesen) , de könyörgöm nincs kivel ?
Mikor tett fel valaki az emult 3 hónapban festési kompozicijó szerü , kitünő dicséretü festést a kocsijárul ????
(ragzás az jó megy) ? ,irni nemtudok , timeg tanújatok meg olvasni (ennnyi)...má nemszokásom köszönni mindhárom profilommal : mert van ojjan tuskó(tisztelet a kivételnek-akinek neminge nemveszi magára), hogy köszönni sem tud : akko minek ? kérdem én ?
jaj a lényeg : ami kiveri a bisztositékot nállam-vagy egurul a gyóccerem : ot off memory , ?????
vagy a legtutibb , vissza se enged ? , erre agyyon má nekem valaki magyarázatot ? , server error code 7 ?sok kérdésre , vajon kapok e válaszokat ?
lényeg a lényeg én nyomnám , de SAJNOS ! .......
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #14072 üzenetére
Szép verda. Az oldalánál mi a kihívás, hogy szimmetrikus legyen? Mert azt egy tükrözéssel meg lehet oldani, elvileg, bár én sem vagyok egy nagy pingáló...
-
Crowent
tag
válasz tutuhawer #13699 üzenetére
A saját kis véleményemet fejteném ki, ezeket vettem észre a hozzászólásokból...
Szerintem majdnem minden magyar nevében kijelenthetjük, hogy nem szívesen játszik már a játékkal.
Miért? A fejlesztők próbáltak a játékon javítani, de ehelyett olyannyira elrontották, hogy az már vicc. Egy hiba kijavításával gyorsan kreálnak 2-öt, a hackerekkel nem foglalkoznak. Majdnem hetente kerülnek be Boostos autók, de a hiba javításokkal nem foglalkoznak.
E, D, C, B, A, S, Class. Tényleg szükség volt rá?
A kérdés adott, a válaszok szerintem minden játékosban eltérőek.
Egy kezdő játékosnak eligazodni szinte majdhogy nem lehetetlen.
Mire volt jó? Jelenleg van 5 Class, az E Classt nem nézem, de minden játékos arra utazik, hogy minden Classra jó autója legyen, éppen ezért előfordul hogy vesznek Boostos kocsit. Jóformán A, és S class szintű autókkal játszanak. Ez is csak a boostról szól!!!Napi versenyek váltakozása! Szükség volt rá?
Sajnos nem. A Class rendszernek köszönhetően rengeteg pályát lebutítottak E, D, B, Classra, és ezekkel a szintű autókra nem igen van igény, arról nem is beszélve, hogy némelyik közkedvelt pályán már nem is igen tudnak játszani. Volt olyan pálya, amivel napokig nem tudtam játszani, pedig a kedvenceim közé tartozik.
Team Escape: All in? ( Esetleg a fejlesztők is All In-re mentek? Mert ha igen akkor elvesztették a menetet.
Szerintem senkinek nem kell bemutatni ezt a pályát. Nagyon sokan, és még többen játszottak rajta, amíg lehetett. Amikor bekerült a Class rendszer akkor az All In nevezetű pályát elfelejtették berakni, majd utána variáltak a TE-kkel, most már mindegyikkel lehet játszani mindennap.
- Na de mi van az ALL IN TE-vel? Jóformán az egész pálya játszhatatlan! Mindenki bejön a leglassabb, és a leglomhább autóval, 0 tuninggal. Az átlagsebesség alig éri el a 100 km/h -t. Cél előtt 100-200 méterrel lejár az idő. Ilyen autókkal szinte lehetetlen azt a pályát megcsinálni.T1-T2-T3-(T4) rendszert lassan visszasírjuk...
Lássuk csak. Térjünk vissza megint az All In pályára. Aki még a T1-2-3- idejében játszott az tudja hogy régen ez T1es pálya volt. Akkoriban 1 autó sem ugrott át tuningolás folyamán másik osztályba. A T1 maradt T1, a T2 maradt T2, a T3 szintén maradt a csúcson. T1 kategóriájú autót feltuningoltunk, és bőven, röhögve végig lehetett menni ezen a pályán is, mint mindegyiken. De így... Ugyan, kinek van kedve 100km/h-val szenvedni? SENKINEK!!!
Mit kellett volna tenni?
Saját véleményem szerint a pályákat nem kellett volna naponta cserélgetni, elég lett volna ha 1 szavazással értesülnek, melyek a közkedvelt pályák, és azokat megtartani, a többit selejtezni.
Hagyni kellett volna a T1-T2-T3-(T4)-es rendszert, nem kellett volna hozzányúlni. Szerintem jobban jártunk volna, mint így. És nem kellene várni rengeteg pályára több percek mint most...Napi Treasure Hunt, és a droppok...
Hát ez is 1 külön téma. Drop = 0...
Treasure Hun = 0...
A Drop rate nagyon gáz, szinte lehetetlen normális tuningot összeszedni, anélkül hogy ne költenénk a játékra. Szinte vicc.Ha így folytatják, akkor a játékkal alig fognak játszani, és csődbe fog jutni az egész.
De amíg nincsen konkurencia, addig azt csinálnak amit akarnak. Ugyanis én nem tudok olyan online hasonló játékot mint ezt...Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #13859 üzenetére
Nem lathattal mert nem probaltam meg, de tervbe van veve amugy, csak anno atnyargaltam a LoL-ra es ott is ragadtam eleg durvan, lejottem az autoversenyes jatekokrol, most meg a LoL mellett alig jut ido masra. Egyebkent osszehasonlitaskepp itt egy infographic a League of Legends-rol, ami egyebkent minden idok legjatszottabb online jateka jelenleg.
Namost itt egy atlagos nap merese alapjan egy adott idopontban 3 millio jatekost szamlaltak (Peak concurrent players), ami melett meg a CoD MW 3 is csak masodik tudott lenni (tavalyi meres) 1.4 millio jatekossal, es ismetlem ezek egy adott pillanatra ertendo meresek, egy atlagos napon, szoval van hogy ennel joval tobb jatekos is fent van egyszerre.
Ehhez kepest nem nehez beloni hol lehet az NFSW, eleg ha csak arra gondolunk mi volt amig az osszes palya nyitva volt, az atlagos varakozasi ido 5 perc volt csak a nepszerubb palyakon, de vartam mar vegig kivancsisagbol fel orat is, de a vegen feladtam mert nem talaltam jatekost az adott palyara.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
PR0JECTNR56
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest