-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #19340 üzenetére
Eddig csütörtökönként cserélgették a kocsikat, ma is megtehették volna. Holnap már túl sok jó lesz egybesűrítve, ez már majdnem felfoghatatlan lesz az 1 hónapos melankólia után. A hab a tortán már csak az lenne ha betennének valami véres top-upp-ot, és az R8 LMS-t Jeep-el karöltve leáraznák. Akkor aztán le is fordulnék a székről.(bodykit akcióban meg nem tudom van-e értelme reménykedni)
-
ETOM
addikt
válasz
chris1997 #19288 üzenetére
Anno a játék is jobb volt és lengyel áron 30x annyi boostot vehettem volna lehet ezért vagyok borúlátó
Igazából nem arra céloztam hanem az M3 GTS-re.Ha én most megvenném ami tetszik nagy szarba lennék marad a várakozás 7k boostal, hogy le akciózzák a carrera gt-t... utána pedig jöhet a rettegés, hogy mikor jut eszükbe játékpénzért adni.
-
cuebler
senior tag
válasz
chris1997 #18098 üzenetére
belőlem is így lett önálló, felnőtt ember
gyakorlatilag érettségi után bevonultam-leszereltem és már hipp-hopp dolgoztam is. először a karrieremen, aztán egy-két-három fiúgyermeken
a legnagyobb fiam pont ma jegyezte meg: "tudom apa, ha azt akarom csinálni az életben, amit szeretnék, sokat kell tanulnom..." tehát már tanult -
sunny84
senior tag
válasz
chris1997 #17622 üzenetére
én ilyesmire gondolok [gépigény szinten] , Honda ?! hát fene tudja bízzunk benne hogy a stb klasszikus tuner autóval bekerül ..
komoly autókázások lesznek benne hosszabb távon a ból b be 1 óra min -
chris1997
aktív tag
-
tupacamaru
veterán
válasz
chris1997 #17262 üzenetére
Délután mentünk egyet S-en, jól megy a szekér.
A kövibe kidobott, utána meg bekerültem egy jó lobby-ba és hatot sikerült nyernem egymás után.
Még egyet kérdeznék, van egy 911 GT3 RS rendőrkocsim, az a helyzet hogy jobbat megyek vele mint az 911 GT3 RS 4.0-vál. Ebbe az autóba kellene valami színsor, mert szerintem csak beledobáltam dolgokat az elején amikor megvettem. Most Z-P-K-Z-S-S és 2-es ültetés van benne. Ha valaki tud valamit akkor azt megköszönöm, jöhet akár priviben is.
-
tatabike
őstag
válasz
chris1997 #17259 üzenetére
Inkább csak dísznek jó. Kár, hogy az oldalán azt a fekete betétet nem lehet színezni. De hát kinek a pap, kinek a lánya, ez van. Nekem a kedvenc kocsim a Z4 meg 240Z. A Z4-et vezettem élőben is egyszer, a 240Z-re kevés az esély, de talán majd egyszer...
Mondjuk én az M3 GTS-t sem tudom vezetni, úgyhogy nem lep meg, hogy az R8-at se... -
tatabike
őstag
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
chris1997 #17160 üzenetére
Inkább adtak volna valami szart örökbe.
eLit-MiLan A heti versenyre szerintem jobb most a bömös. 266 a vége és az első kanyar után elérem egy nitróval, utána már csak kétszer esik be a sebességem akkor kellene még nitrót nyomni. Ha a GXP nem nyom 4-nél több nitrót akkor nem ér utól, bár ez a többi kocsira is igaz. A Chevell gyorsabb de nehezebb irányítani, az MR2-esek pedig olyan nitro-val vannak hogy általában lehygnak, de azért hátulról meg szoktam őket böködni.
Ezzel hasítok:Van egy C-s GXP-m de az egy sprint versenyre van csinálva, de mire oda kerül a sor lehet hogy már nem kell.
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #17135 üzenetére
Ez a flexes dolog most nem állja meg a helyét, mint máskor szoktad mondani a nyitott tetejű autókra. Oké, hogy a donorjármű SLR de ez nem kabrió SLR hanem egy speedster. 75 db készült belőle és azért külsőleg is bőven van eltérés az alaphoz képest. És örvendetes dolog, hogy ez legalább gyorsul és kanyarodik rendesen mert a 722-est azt meggyalázták
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest