-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Balathruin #21482 üzenetére
Amikor visszatértem akkor működött épphogy, rá 1-2 héttel jött egy update ami totál hazavágta ezt. Kicsit meglepődtem hogy ennyi idő után sem lett ez helyrehozva, dehát ha egy ember dolgozik az egészen, akkor már nem is meglepő annyira.
-
callmeakos
veterán
A matchmakinget helyreállították már? Van multi más emberekkel?
-
callmeakos
veterán
válasz
Balathruin #21468 üzenetére
Szóval akkor a group inves versenyek működnek?
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #21466 üzenetére
Na ja
Azt esetleg tudjátok hogy célzottan barátokkal lehet e együtt tolni vagy csak a random szerveren lévőkkel.
Mert azt olvastam hogy a friend list még bugos. -
callmeakos
veterán
Le a kalappal a készítő előtt, túlszárnyalta a verzió az elképzeléseimet. Azt gondoltam hogy majd csak egymagam eltinglitanglizgatok meg tuningolgatok, de nekem teljesen úgy tűnik mintha mi se történt volna (oké, a versenyben lévő sync hiányát leszámítva)
Komolyan amikor beléptem az első versenybe és előjött a zene, visítottam mint a vásári malac örömömben
-
callmeakos
veterán
válasz
szakalistvan #21387 üzenetére
Rossz játékot keresel akkor. Mert az igazi NFS rohadtul nem arról szól (kivéve a Shifteket).
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21280 üzenetére
Na vajon melyik rejti a Veyront?
-
callmeakos
veterán
válasz
Beeerka #21204 üzenetére
Az kemény hogy majdnem azt elmondtad amit gondolok
Na igen nekem is hiányozni fog játék, annak ellenére hogy egy jóideje nem játszok vele. Isten tudja mióta taposom ezt a játékot, talán a bétától. Kissebb nagyobb kihagyásokkal. Mint versenyjáték nem sokáig szórakoztatott volna el, mert elég hamar ellaposodott az egész, plusz jöttek a csíterek. Elég sok ragequit-et elkönyvetltem e miatt. És pont mikor kukáztam volna a játekot, akkor jött a közösség. Az arcok, akiket ezáltal megismertem virtuálisan és személyesen is. Ez pedig nagyon nagyon sokat dobott a játék időtartamán. És bizony hiányozni fognak azok az idők, amikor hajnalig ment az ökörködés a sípályán.
Nem lenne ez rossz játék, ha Devellisék, mindvégig kézben tartják a dolgokat.Ebből a listámból is jól látszik, hogy voltunk jópáran akik tolták a jatekot. [link]
És ez csak a PH! része. -
callmeakos
veterán
Nekem egy Chevelle SS meg egy 200 SX "Hashiriya" jutott.
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19573 üzenetére
Muszály. Közeledik a Titanfall
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19570 üzenetére
Megkapod.
Úgy is most várok, mert eladtam a HD7750et és várok egy GTX 650re, és jelenleg most alaplapi vga-val tolom. Vagyis tolnám, de nem megyek át pixelhuszárkodásba -
callmeakos
veterán
Nékem ez jutott
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19549 üzenetére
Búúúúúúgátti Veeeeeeejron
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19538 üzenetére
csítereknek nem jár búszt
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #19525 üzenetére
Hmm ez bizony tényleg prioritási problematika. Csak nem értem hogy a viharba nem enged fel ennyi ideig. Kezdetben nekem is voltak ilyen problémáim, de csak pár órára, nem napokra.
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #19521 üzenetére
Én lehet nem költenék a te helyzeteben erre a játékra többet.
A gondod szerintem már nem abból származik hogy elsődleges vagy vagy nem. Ha pedig nem ez a gond, és veszel boostot, akkor csak az ablakon dobtál ki pénzt. -
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19485 üzenetére
egyáltalán nem rémlik hogy azt ígérték hogy az A1 IGC-s lesz....
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19483 üzenetére
Mért volna fail?
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #19469 üzenetére
Ingyen lehet folytatni a THt egy ideig
-
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #19458 üzenetére
Achikat se számolja rendesen, a célbaérés is sokszor fail, mert 4. ként értem be most, elsőként értékelt, és 0 casht kaptam. Enyhe failt szagolok az éterben
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #19449 üzenetére
Aláírva.
-
callmeakos
veterán
Új achie
-
callmeakos
veterán
Na úgytűnik ma sem lesz IGC rotáció. Fixnowék nem bírnak a Store Managerrel. Ami érdekes, és a fórumban az egyik csávó fel is vetette, hogy a Store Managerrel semmi gáz, mert az On Sale-ből kitudtak venni pár autót.
Since the SB car sales is over, thus the cars are gone, means:
-> the tools are working 100% now (u proved it)
-> store manager can finally do his job (again u proved it)
-> we can have the rotations finally else there's some other excuses AGAINShould the 3rd one occur tomorrow, a hefty pretty clear explanation is due as to why you are taking us for idiots, and what is the actual upstairs directive concerning the rotations.
Pretty much had it with this beating around the bush, just come clean, it can't get any worse then it already is!
A lényeg az, hogy az eszközökkel semmi baj, Fixnowék a bénák. Ami kicsit azért aggasztó, hogy ezek felelnek a játék karbantartásáért....
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19393 üzenetére
Persze ez csak akkor működik, ha az adott autónak cosmic erősségű nitrója van (MR2 és ehhez hasonló)
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #19388 üzenetére
Szerintem is. Az egyik legkiélezettebb class, ahol a versenyzők 80%a Sciroccóval van. Egyrészt ha biztosra akarsz menni rohadt sok nitrót elkel hogy használj, ennek megfelelően ki kell maxolnod a nitró skilleket. Másrészt a kiélezettség miatt gyakran kerül sor fej-fej melletti párharcokra, amiknek a 90%a azzal jár, hogy kirammolnak a galaxisba, és cseszheted azt a menetet. Ezért is próbálom azt a classt hanyagolni. Az S meg szimplán csak a sok cinkehuszár miatt nehéz.
-
callmeakos
veterán
Hétvége van, megint előjöttek a speedhack huszárok. Próbáltam összeszedni a 25 győzelmet E-classban. Esélytelen. Csak arra volt jó, hogy megint felhúzzam magam agyailag
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #19375 üzenetére
Ilyet derég láttam
-
callmeakos
veterán
Gyerekek ennyire retard ez a banda, hogy nem képesek aktiválni az IGCs autókat?
Írják mindenfele hogy problémájuk van, de szerintem egyszerűen csak beletört a bicskájuk, mert szart se értenek ehhez a játékhoz. Érdekes mód előttük ilyen probléma még nem volt.... -
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19369 üzenetére
Hajrá. Hátha végzel mire kijön
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19364 üzenetére
nuku fotóbolt
kocsit magát nem is tudom hogy lehetne így átfotosoppolni -
callmeakos
veterán
Pontosították az igc rotáció listáját. Hogy mikor pontosan azt nem írták, valszeg ma vagy holnap.
Szóval ami bekerül:Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997)
Aston Martin DBS
Nissan GT-R (R35)
Porsche 911 Turbo (997)
Chevrolet Cobalt SS
Scion tC (IGC Weekend Special)
Audi A1 clubsport quattro
BMW 135i CoupéAmit kivesznek azonnal:
Audi R8 4.2 FSI quattro
Audi TT RS Coupé
Chevrolet Chevelle SSÉs amit kivesznek 23.-án
Chevrolet Corvette Z06 Carbon Limited Edition
BMW M3 GTR E46
Chevrolet El Camino SS
Porsche Cayman S
Scion tC
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997) -
callmeakos
veterán
IGC rotáció:
Add ASAP (azaz berakás azonnal)
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997)
Aston Martin DBS
Nissan GT-R (R35)
Porsche 911 Turbo (997)
Chevrolet Cobalt SS
Secret Weekend IGC IN
Audi A1 clubsport quattro
BMW 135i CoupéREMOVE ASAP (kivétel azonnal)
Audi R8 4.2 FSI quattro
Audi TT RS Coupé
Chevrolet Chevelle SSREMOVE on Thursday 23/01
Secret CAR 1 OUT
Secret CAR 2 OUT
Secret CAR 3 OUT
Secret CAR 4 OUT
Secret Weekend IGC OUT
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997)Végre beteszik IGCért a 997es 911 Turbót. Ideje volt már. Szegény verda egy rakat sz*r, de gyönyörű. Meg is vettem a lengyel búsztos korszakban a Rose-os verziót, ostoba mód eladtam
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #19307 üzenetére
Na ja, csak a NOXWILL profilomba nem is kéne. (mert mind megvan)
Múlt héten kukkantottam rá a másodlagos profilomra, és láttam benne potenciált, hogy komolyabban foglalkozzak vele. Akkor már nem volt benn egyik sem.... -
callmeakos
veterán
Ezek a seggarcok tuti szórakoznak velem
Bezzeg most kellenének az ütőképesebb IGCs autók, bezzeg mostanra veszik ki, ezek a nímandok
D-be kéne a Solstice => kivették
A-ba kéne a 911 GT2 => kivették
A-ba kéne a Mustang Boss '12 => kivették
A/S-be kéne a 911 GT3 RS => kivették
A/S-be kéne a 911 GT3 RS 4.0 => beígérték, basznak betenni.A gyökér Fixnow is vagy szabadságon van, vagy annyira maximalista, hogy vakáció közben is csinálja a dolgokat, de bezzeg a fontos dolgokat leszarják. Pl.: a beígért IGC rotáció is merre a búsba van?
Fú gyerekek de felhúztam magam. Szokásosan megint a játék hozza ki belőlem
-
callmeakos
veterán
Kicsi off, bár azért érteni fogjuk páran
Picit szemtelen
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #19271 üzenetére
Most is van.
Bár az 576ban jelenleg nincs, CDGalaxisban igen [link] -
callmeakos
veterán
válasz
tatabike #19268 üzenetére
Azért azt nem árt tudni, hogy minden autó, ami itt szerepel, egy jól elkészített replika. Ne gondoljuk azt, hogy a McLaren engedni fogja, hogy egy amúgy is rettenetesen korlátozott (értsd: mind elkelt) P1-et így ripityára törjenek. Sesto Elementoról ne is beszéljünk
És ahhoz képest még elég alacsony is a büdzsé. 66 millió dollár. Viszonyításképp egy AAA kategóriás blockbuster árcédulája 200 millió fölött van -
callmeakos
veterán
Nagyon sok minden átértékelődött bennem mióta tegnap kicsit komolyabban elkezdtem foglalkozni a másodlagos karimmal.
Egyrészt, amit eddig is tudtam, csak átértékelődött bennem: ritka nehéz dolguk van az IGCs játékosoknak D,C,B classban, de főleg Dben és Cben (azaz ahová az MR2 beteheti a lábát), mert elképesztő differenciál van az IGCs használható autók között (A1, Chevelle, Solstice, El Camino, Skyline 2000GT-R), és minden lobbyba van minimum 1 MR2. Úgy kell kikönyörögni hogy ne legyen. És ha már van, akkor egy nagyon jól felskillezett A1el mondjuk csak a kókler MR2ők ellen van esélyed. Az azonos szinten felskillezettek ellen semmit nem tudsz tenni, mert nyomsz egy nitrót, ő meg rákontrázik kettővel. Megoldás: legyen felesleges 3000 nitród, hogy legyen valami esélyed, vagy vegyél MR2őt. AnyátokatMásik: ebben a kis profilomba anno 5 autót vettem boostért (A1, Evora, Skyline 2000GT-R, Vantage, Mustang Boss '69). Mostanra mind IGCs lett. Nem ment fel kicsit sem bennem a pumpa amikor ez leesett. Így vegyen autót boostért
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19163 üzenetére
Estefele gondolom
Az előző kommentet meg tessék figyelmen kívül hagyni, nem ide akartam írni, nemsoká törlik -
callmeakos
veterán
Már megint az őrületbe kerget a játék. Csíterek, agyatlan rammerek, nagypofájú Cinkések. Wáh, most megyek MW2őzni és kieresztem a gőzt
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19129 üzenetére
Azt nem tudom, de mikor tegnap reggel elővettem, már szenvedtem vele...
-
callmeakos
veterán
Akkor most már mindent értek.
Nem hiába szenvedtem tegnap az autóval, mikor tegnap egy idő után kihoztam. Ezek a kis faszgyúrók ezt is lebutították, alig akarja bevenni normálisan a kanyart, holott mikor meglett, volt olyan penge hogy 1-1 ügyetlenebb Cinkét is bedaráltam. Jó tudni, hogy direkt butítanak az autókon, hogy szo*janak kaktuszt ezek a senkiházik -
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #19108 üzenetére
Az E92es M3 az maximum az autógyűjteményed egyik darabjaként tud csak funkcionálni mert ahogyan a sima GT-R ugy is kb. semmiresejó. Max krúzolni az utcákon.
-
callmeakos
veterán
Az oldal ahol hírszerkesztő vagyok most rendezi az év eleji filmes "Oscar" átadót, mely egyben egy közönségszavazás is. Ha van kedvetek, akkor szavazzatok. A cikk folyamatosan frissül a legújabb jelöltekkel, így érdemes gyakran visszanézni, persze ha még mindig van rá kedvetek.
Az oldalt Itt találjátok: [link]
#Pofátlanpromókommentetláthattatok
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #19098 üzenetére
Hát pontosan ilyen fejet vágtam amikor megláttam ezt a kommentet
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #19076 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Na mi ez a csönd, mindenki elment meditálni?
-
callmeakos
veterán
Mi van ezekkel, megszállta őket a jézuska, most meg egy Attack rugó jutott
Most akkor az lesz hogy Februárig semmi -
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #18934 üzenetére
Ez volt az [link]
-
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #18932 üzenetére
A Lancia az FB contest nyeremény volt, de fura is volt a dragos GT-R. E miatt nem is tudom mire számítsak, feltéve ha tényleg kapunk valamit. Mert azt ezeknél sose tudni.
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18896 üzenetére
Ja, amíg nem jár arra egy MR2
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #18859 üzenetére
Először próbáld meg amit Sunny ajánlott. Ha úgy se megy, akkor re-install
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #18839 üzenetére
Betudok lépni, de valami iszonyatosan laggol a szeró. Játszhatatlan
-
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #18760 üzenetére
Szokása a játéknak, hogy bizonyos pályákon nem számolja, Nem lennék meglepve ha ott se számolná.
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18753 üzenetére
Mért, az nem szánalomraméltó, amikor ökör módjára kipengeted azt a sok pénzt arra a méregdrága matchboxra, és még az sem elég neki, és benyomja a trainert? Mert szerintem ez szánalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged