-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Segícscség , nemtok belépni !
úr isten , úr isten ijjen nincs , ijjen nincs , ÉS MÉGIS VAN !
21:45-KOR Nemsikerült belépni , 18:05 környékén - kivágott .( krumplistészta ) jajjjj , ennyit nemért a vacsi ..
azóta üress minden - nemtok létezni
egy lyuk tátong
Visssza ! - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
EA , Köszi szépen a harmadikk éves szülinapitortát , finom volt , de nem ennyire (ez nem vót szép tülletek)
spúrok és g.a.n.é.k vagytok : egyszóval - ménem mentek má haza végleg....
Én kis hüje nalyíív várom az ajándékot , oszt dikk má , nesze neked fogmeg oszt semmi jó , pedálozol énnékem a kess duplázással , há kapd beee....nemtuttam szónékül hagyni , mindenki kusba van , ez gáz ....
dehát mitis várhatttam vóna egy 3 jearos(éves) , gyengébbbek kedvéjér forditok is ....
semmi-nulllla-káoszz........: atyaúristen ......
kezdem má kapisgáni hova tüntek a régi emberkék , akik csoportokba verbuválódva nyomták-rótták a köröket(van aki mint énis , többbet röhögtünk, beszéltünk, hüjéskdtünk , egyszóval a krémje nincsen má itt , bassza meg )
ui: én megtanútam irni , timeg tanujatokmeg olvasni ..........
várom válaszaitokat , aki nemakar az ne irjon.....
ne sirjatok lesszez még szarabbbbbbbb is-----
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -
odébbb
tag
válasz
sunny84 #16916 üzenetére
Helllllllo !!!
Köszi tesó , vágom mi a szitu , NAGYON RENDES TŐLLLED !!
értem én csak asztat nem , ez a pöcs mire jó , me még nembirtam rájönni ....(arra hogy szervererrorkóde7) ......
(meg se szó sebeszéd ledobál) , mert esztet tapasztalom pöcs után , magyarul fos a rencer pöcs után ...
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!
pöcs miko lészen , me nagyon s.o.s. kéne az infó , nameg mijjen hüjeséget tanálnak ki , meg mijen ki-be rakós ótók jönnnek má na ?
?
?
.... -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
köszi a kódot !!!
Noxi nemlehetne finomabbban ? , (de desmondnak valahun azé igaza van !)
más : hanemtucc kibe belekötni , akkorharapdájuk má egymást!!!!
-
odébbb
tag
Jó estét ASZFALTBETYÁROK !!!!
éSAki még a szorzótáblátse tugyya ?
na jó de régi arcok nekem is hijányoznak , de jó lenne velük nyomuni , de má senkit se érdekel ez a gém (régen függő vótam)ma meg má megszokás , ojan ez mint a cígerita......
nekem nincs kőnikseggem , de nem is kell , de azért minek kell beszólni , aki ártatlan (szidni) ráadásul nemis ismered ...
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!
MEGÉNTBENÉZTEM ESZTA PÖCCSÖT , TÖKÖMBE , MIKOR LESSZ VÉGE , DOBJATOK EGY PÁR SORT ?
CAPS LOCK......................pi---csba.
s.o.s.
fontos , remélem hajnal egyre vége ,
-
odébbb
tag
S.O. S
Van egykis gondom , minap kaptunk porse rs4 kódot , amit énis aktiváltam , mint ti is ...
Örülünk neki a mai napig is , én megtaláltam a giftek között , de nekem nem mindegy méjik profilomba hozzzam le , igyhát a maji reggel elis döntötttem , hogy mejikbe legyen , ugyhogy leakartam hijni : NA ITT KEZDŐDÖTT A GOND , SZÖRIN-SZÁLLÁN ETÜNT a porse , por-se lett belőllle ...következő a kérdés hova lett : tudomásom szerint örökre az enyim lett , de megvót , csak evan tünve nem talállom , etet 2 hét eddig megvót miko kéne nincs sehun ... ugyhogy gyors válasz kéne hol keressem a porsémet ???
?
?
S. O. S. -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!!
HÁ MÁ MEGÉN BENYALTAM ESZTA ROHATT PÖCSCSÖT !!!
nemhiszem el , hogy sose lehet emailbe , vagy mittudomén GALAMBPOSTÁN szónii (te kis te -hát leállls lészen) , de legtutibb az lenne ha fehijnának : a kavicsokat szedfe (csak ennnyi) örünék.
más: csimpilótát bannolták !!!!
csimp : mindenkit meghiv a nyaralójába : de egy feltétele van !!!! ( B) jogsi ...akinek nincs bés-jogsija , ja és nemhoz két jányt az nejöjjön(az uccába se)
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!!
Beeerka !!!!
Tegnap este 23 órakor mentünk eggyütt egy timeszképpet , rám se köszönsz , há, magyar vagyok te fijúh , esztet érdemlem , hogy megse ismered az embert , oszt utánna megfapapucs se , osztán , meg lelépppe , HÁ MICSODA DOLOG EZ ?más : ezmegmiez szupra , mire jó , örülök neki meg minden , (elatttam) csak mire jó , mondana valaki rullla valamit?
-
odébbb
tag
Jó Reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Na mi zu ? rég jártam erre , dobok egy pár sort !
látom a fórum arculata semmit nem változott , még mindég rágjuk egymást(szindróma)világosicscscon má fel valaki akkor most kijé is a world? me megvenném(ha eladnák)
dick ,hegmen , ea , rockgame , dewelis ...... meg-hát : kutyagumi ... jóhogynemmá ...donátkacsa , atyaúristen , kijé nem vót ez a pénznyerő autómata ......., namindegy aki jóhejen vót jó időben : az kivette a lóvét belőlle , és saját lambordzsinijével szaladgál.... ......na jó nem szapulom őket.
Nekem egy kérésem lennne : akárkijé csinája ugy hogy legyen zsirkaraj , de hát még várni köl vagy három évadnyit rá ....... -
odébbb
tag
na vagyok !
BOCSÁNATOT KÉREK !
Igazad vót beeerka , igy és ehe hasonló stilusa nincsmégegy ijjen embernek mint én : de hát király vagyok esztet te is ismerjed el , ezé most megtörtem én is .... (ez van) , BÜNÖS VAGYOK beismerem , de attul még távul vagyok hogy bárki is itt a fórumon ( C vágányra tegyen - bannn) , még ojjjan nincs e ember a födön ...
Kavicsjaimat nem vették el (kösssz EA) ...
EGYKIS csemege aki szurkolt hogy ene vennék má ettül a kis szegény gyerektül , mint odébbb :
berkaaaa fijam nézzzed má mit kapot csóri olcsva , eszt neked küldöm ...Desmond kolleginának akit nagyon szeretek :
JÓéjszakát kívánok : mégegyszer BOCSÁNATOT KÉREK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓTÓL !!!!!
-
odébbb
tag
öregrájanemfelejt( UFÓ ! Külön köszönöm)...
-
odébbb
tag
kapjátok beee , most jöttem haza , és mié nem kell szólni senkinek , hogy ma szeró leállás lessz , most , hoy a bubánatos pinámba szegyygem össze a kavicsokat ?
NEKTEK KÜLÖN KÖSZÖNÖM , HOGY SENKI SE SZÓT , PEDIG KÉRDEZTEM , MENNNYETEK A FASZBA !!!!
-
odébbb
tag
Mikor lesz pöcs ?
Fontos lenne ám ?
Ja lemarattam a vasárnappi gurulásról ami este nyóc körül vót , má egycer végr valaki küdhetne infót - galmbpostázhatna - vagy ejönne hozzám egy levéllel a kezébe - sms - karinti - hijjon fe - üjön biciklire stb...
Kevés infó - nincs üzenet - semmi email -- békapja az a valaki ?
százszónakisegyavége , nemértem de vége ....
-
odébbb
tag
válasz
chris1997 #14126 üzenetére
Jó Napot Kívánok ASZFALTBETYÁROK !
Jelentem én hijányotam : de tesó ez o.d.a.b.a.sz. , zsirkaraj , Na ! ijjenekre gondoltam : okééka rendben minden ...
de a két kájhacsű az visz mindent a (supra)
Jó ötlet , kreativ , csodás , és legalább te még pingálsz is , de be is szurod ide , had gyönyörködhessünk ...
-
odébbb
tag
Jó napot !
Ne csüggegyéé ! ijjet is ad de te nemveszed komojan a kavicsozást , és még türelmetlen is vagy !
szedegessed oszt jóvanNemkaptam fel a vizet - nem haragszom senkire - nem vagyok irigy senkire , ezt itt és most szegezzük le : de rohatt szemét dolog ha együtt vagyunk itt a fórumon - együtt vagyunk a worldbe és nem bizunk egymásba .
-
odébbb
tag
csákány !
hogy a bubánatos lópikulába gyanusithacc meg ijjesmivel , tiszta vagyok ember csak szerencse - vagy mák , amugy 6 proffillal küszködök és épp elég összeszedni hadszor , te meg jössz ijjjenekel ..
Valamijik héten 3,5 órámba telt összeszedni : vért okádtam mire sikerült .....
Figyu ! csinálom , szeretem , gyütögetem NAMEG VAN TÜRELMEM ...és mitszólsz ahoz , hogy 2 hétig semmit nemadott a kavicsgyüjtögetés : de összeszedtem és semmi , mostmeg van egykis nyereményeső oszt leosztassz !
me reggel hájsztékkken 9.9.0 motor , ha tudom akkor lefényképppeztem vóna , decsak neked , a te kedvedért
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #14073 üzenetére
Tutu : evagyo tünve a world nevü játékbul ! Na gyere gyorsujunk egyyet , hadlássam mit felejtetté ?
visszatérve az előttem válaszolók kérdéseire , nincs csetfal , ami annakidején össztartotta a bandát mint a rajzszög , másik , ki a búbánatos tökömmel nyomjak gruppe , mikor senki sincs fenn a baráti listámon , mert ojjanok : mint a fehér holló . ( mennék én szivesen) , de könyörgöm nincs kivel ?
Mikor tett fel valaki az emult 3 hónapban festési kompozicijó szerü , kitünő dicséretü festést a kocsijárul ????
(ragzás az jó megy) ? ,irni nemtudok , timeg tanújatok meg olvasni (ennnyi)...má nemszokásom köszönni mindhárom profilommal : mert van ojjan tuskó(tisztelet a kivételnek-akinek neminge nemveszi magára), hogy köszönni sem tud : akko minek ? kérdem én ?
jaj a lényeg : ami kiveri a bisztositékot nállam-vagy egurul a gyóccerem : ot off memory , ?????
vagy a legtutibb , vissza se enged ? , erre agyyon má nekem valaki magyarázatot ? , server error code 7 ?sok kérdésre , vajon kapok e válaszokat ?
lényeg a lényeg én nyomnám , de SAJNOS ! .......
-
odébbb
tag
Nekem valamikor nagy vót itt a fórumon a pofám , de kérdem én , kivel , vagy kikkel vittázzzak , vagy jókat nevessek , má NINCSEN senki aki régi fann ....
A Worldbe nincsenek a régi party arcok , hijányzik a régi csapatom , mikor a baráti ablak minden embere világitott , nem is jáccotttam , azé jártam fel hogy hüjüljünk ma meg : ááááááááá
Ide minek irjak , senki se olvassa el , régen véleményetekre voltam kiváncsi , vagy javaslataitokra , ma meg : uristen !
a gáz az : hogy , haldoklik a world , a fórum , pedig régen VIRÁGZOTT !
Belinkelek valamit , vagy kavicsokat fényképppezek , oszt sz.a.r.i.k rá nagy ivbe mindenki .....
Festegetés , régen még posztoltatok is , mameg semmi , pedig meritettem belőle ihletet ,
sg-re regizve vagyok : csak néha beleolvasok SOK A TAKNYOS-OVIS !
Van kedvem is most gépelni ugyhogy olvassgassatok !
Szóval , régen jó volt : asztatat csináltuk régen négyen vagy ötön vótunk gruppe , és órákat dumáltunk - hüjültünk , de sirtunk is ,,,,,, na mindegy (HIJÁNYOZTOK RÉGIJEK ! - HOL VAGYTOK ?)
már csak kavicsozni járok fel , gyütögetek , mint az ősember , de nemtudom miért azé a játék szaga még mindig itten tart , de má nincs senki , LESZEGETT FEJJJEL , nyomom a gázt a NAGY SEMMIÉRT !
Bocs hosszura nyut a mondani valóm : de KIKIVÁNKOZOTT !
-
odébbb
tag
válasz
szakalistvan #14026 üzenetére
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!!
Akkor nekem miért nem sikerült 11-én hétfőn elbuktam 174 napot azzal mivan mert nem engedi visszaállitani , akkor hogyis van ez , ma is összszedtem a kavicsokat 4 napnál tartok : akkor álicscák má vissza üzenem nekik , mert nekem nem sikerült -
Hol van a megigért buszt ?
?
Még szerencse , hogy vért izzadtam mig beléptem (nem megy a szerver szindróma) összekapkodtam , sikerült igaz három órámba telt , mert másfél percenként kibaszott ...úi : NEMBOCSÁTOK MEG ! Engesztejenek ki , huzzanak bele - ugyhogy hajrá - kemény leszek ugyhogy nemnagyon engedek nekik ( k.a.p.j.á.k.b.e.)
kiengesztelés képpen - mit is javitottak - mijen hibát oldottak meg - mit csináltak a nagy semmin kivül a nagy gárda ! okádok tőllük mert , pénz az kell - miértünk meg NEM tesznek semmit !!!!!
JA majdnem elfelejtettem , ha 60-as vagyok akkor mitis kezgyek a reppel - kessel mikor 9,8 millám van ??????????????????????
-
odébbb
tag
Kavicsokat szedegetni nagyon unalmas , de nemállok szóba 70 alatt senkivel , mert addig csak tötymörgés .
Megéri me ingyé van , annnyit kibirok (mondom én) aki annnyira rutinos 3-4 perecalatt má megvan . akko mé ne ?Na elég a szütttyögésből , gázt !
van egy agy-nagybajom : kövi a szitu ! mondom mégecccer (csak world) vonatkozik , aki nemtud köszönni egyéletre elássa magát előtttem ez a halálom , akinek neminge ne vegye magára na !!!! ( barátlista , fennvan 5 ember vagy 7 , oszt semmi ................ fapapucs legalábbb ennnyi te paraszt !
Másik dolog : a lista tök jó dolog , hogy hungarista , na végre vette valaki a bátorságot nameg az észtet -(eszet) , és létre gyütt ez a magyar lista , vagy mi a szösz ranglista .. na mindegy tök izgi , má elevenre rágtam a körmöm , hogy énakarok lenni elől : odebbb ,,,,,,,,,,,,,,oszt jóvan , a király ugyis én vagyok !
http://nfsw.falcosoft.hu. = mégecccer grat hozzá !
-
odébbb
tag
Jóéjfélt minyá ASZFALTBETYÁROK !
Rég irtam ide . tök jó érzés hogy nemdobáll ultra cuccot a kavicsozásért , de athatna má , me unom , hogy 121 dajé-re semmmi , mit kell tennnem , há má megén köcscscek bosstot erre bugos nagy lókaki halmazra ....na neeemmm szép vót - jó vót ... köszönöm ennnyi ...
-
odébbb
tag
Rég irtam , gondoltam dobok pár sort : de má unalmas ugyhogy nem kezdem azzzal hogy B.Ú.é......
Mikor lesz szerver leállás, vagy frissités mert má kezdem unni eszt a sok laggot.... , de ugyse csinál a szervizes banda semmit ugyhogy mindeggyg.aki tud , vagy él , és mozog : igazmá sokszor kértem , de füle botyát se mozditottta senki sem : kéne az mr2 ""c"" osztályba .. szinsora , tehát a gyengébbbek kedvéjért : mr2 ""c"" -be akarom tenni
én má mindent kipróbáltam , de nem megy - küszködök ..MR2 szinsor , de ha linkeli valaki , hogy látom a képppet , a kis mr2 ""c""-be akkor megnyugszok ...
ne mongya vagy irja senki , hogy nem lehet : me berosálllok
-
odébbb
tag
Kellemes Ünnepeket , és ""Ultrában""" gazdag Boldog Újévet Kívánok , minden kedves world királynak : mint én vagyok ......
Összegzem a 2012 évet :
-aug : world szülinap : semmmi
-csetfal : semmi
-dec : karácsony : almizsna .....azé egy jóh hir : van kéthtente igc ,,,,,,,,
A régi world arcok elhagyták a gémet ,,,
Nem sirok , tolom - kavicsozok - hátha .... bízok bennne a jövő év jobbb leszz
Ma van a szülinapom : nem panaszkodok , lényeg itt vagyok köztetek .....
B.u.é.k
-
odébbb
tag
Köszi a kódot !
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden worldos kollégának !
-
odébbb
tag
Ne maragyak má ki én se a szórásból , nekem mobil internetem van , és ha szarozik kábé három percenként ledob , na jó 2 percenként de mindegy ..szóval : havi hétezer , aszongyák a leggyorsabb , de nem nekem , és elárulom a titkot , hogy té mobilos , atyaúristen de sz.a.r ......
Ugyhogy csendbe maragyatok má! ha tuttok enné lassabbbat , akkor én fizetek egy hónapi netet annnak aki engem megtud győzni arról , hogy lassabbb a netyje ..
megvettem a nizmót : elégedett vagyok : 3 ezer buszt vót akcijósan ! de nehogy igécére tegyék me magamhoz nyulok ?
Más : hammmer há egy , ez meg mi ez ? hóember a sofőr (ember ? szebbbet rajzolok !) na ez a meleg , ez viccc!!!!!!!! apám ahogy kinéz .......
-
odébbb
tag
Rég írtam , gondoltam dobok egy pár sort !
Felhijnám minden kedves worldözőőő játékos gémest : hogy a timeszképp(hájsztékk) nem verseny hanem csapatmunka , vagyis segicscük egymást nem az hogy kiérhamarabbérbe..... Természetesen ismertek ezért akinek neminge nem veszi magára .... ( szükségem vót 1.4 millára , és két nap alatt meglett , timeszképppeztem egész nap , meg lett de vért okátttam )
Na lényeg ezek az uj dög autó vagy nemistudom most berakott három igéccéé hááá , csak egy jó , de PRÓBÁJATOK MÁ MEGGYŐZNI , hátha az aúdi valaki dicsérné , vagy a leekszust ....
Van viszont egy jóhírem is : a gém énfelém nyujtotta kavicsozási szokását betarcsa : tényleg , nekem DOBÁLL !! ez TECCIK mondom mindenkinek SZEDEGESSSÉTEK A kavicsokat megéri ...
Jajjjj sokat irtam , na mindegy bepótolom most , legalábbb van mit olvasni , igyis elolvasom mindennnap a hozzzászólásokat , de ojjjan keveset irtok : mint mackósajtban a brummogás ....
Más : AKI TUD SEGITSEN : ASZTALOS állás érdekel , csak budipest jöhet szóba , fontos S.O.S
-
odébbb
tag
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!
Grat a versenyhez nagy voltál , tecccet (én mikor leszek ijjjen) . Örülök , hogy a porschet választottad nagy kedvenceim közzé tartozik , és bizonyitottad még mindig ott van a szeren a porsche .
A zondás videjó is jó , de a második körbe az a fránya trafik közbeszólt ..
A nitrót jóhelyen- jóidőben nyomod , csak igy tovább ....
Más : rx nyóc , vagy ódi r4 éri meg : várom véleményeiteket .......
-
odébbb
tag
Rég beszélgettünk , hogy ki mit csinál - ki mit vesz ? Ja , hogy most már van (igc.autó) bőven , ugyhogy nempanaszkodok ...
Csak , róllunk feldkezett meg az ea(nyas gem,) mer , mindent kitalál , hogy kőcscscünk rá , má én kötöttem !
ugyhogy kusba maradok .Mentem pár karikát tímeszképpen : csak lóvét nem ad (20.000-10.000) , de régen adott , és megérte menni , ma má lök 6.000 és mehetek haza...
Nem sirok , drag fizet , 1.400 körül , ma mentem dragon : kábé vagy ötszázat , és semmi. Lóvéról , vagy értelmes part (ultrárul) nem beszélllek , ugyse ad .
Egyszónak is száz a vége , kihalt belőlllem a játék gémje , minden reggel alig várom , kavicsokat számlágatok , megyek-ide oda -kedvenc páyámra nem talállok , elég ebből a vinynyogásból másik kocsiba szállok , ez se megy és az is csattog ennek a játéknak oda vágok ...
Kedvencem mikor valakire ráirok : és nem válaszol ! (akinek nemingenemveszimagára)
Hallottátok az uj mosztwantidet : egy rakat kaki 11.000 ezeré , hál istennek a régi az nagy kedvencem vót, de ez az uj: atyaúristen!!!!!!!!!!!!!
Nemirok többet , me ha sokat irok , senkisekiváncsirá ...
enynyi-ez van !
-
odébbb
tag
Nekem sem teccik drag mód (megkelszoknommertEZVAN) CIMŰŰ ROVAT !
Igazából csinágatom , mert más pálya nincs , de a drag fizetget (skill & alkatrész) kivételesen nekem jókat , multizni is esztet szoktam csinálnie.Ha lóvét akarok akkor timeszképppezek , mert az nekem nagyon dobáll...(igc abul van"uj ótó)
Ha megnézzzük akkor nincsis nekem kézenfekvő pálya a nagy kedvenceimen nemtudok menni (hovatünt démon hill) !!!!
Nincs : diamond union , waterfront road , universiti way , stadium way és stádium csecse és még sokan mások de ezek hijányoznak nekem !!!!
-
odébbb
tag
Megvetttem a jaguár e tápot (j) . Hát , azé vettem meg me senkinek nem tecccik , de én kivételt , képppezek , mert király vagyok és én megtehetem , hogy jaguárom legyen , oszt kész.
Jó ótó , de nem üttőképppes ... ellehet vele kavirnyászolni ,,,
De épp ezé tecccik , csak kiválcságosoknak lehet mint én , de nem ennnyi búsztért , ami egy kicsit drággálllotttam , na mindegy ....Lényeg , lényegében lényegtelen , jo kocsi és kész, neköm bejön ....
-
odébbb
tag
Kéne egykis segítség : """ c""" -osztályba akarom tenni az mr2-t , de az mr2-öm most "b" osztályba van , szinsor kelllene , hogy c-be menjen át , és nagyon határeset-pengeél legyen "c"-osztályba .
S.O.S
S.O.S
aki hamarabbb segit a megoldásban ,jöhet velem egy próbakörre , ugy hogy én nyerek ,oszt kész..
köszcsi & csákány .
FONTOS !
SÜRGŐS !
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #11503 üzenetére
Jó estét ASZFALTBETYÁROK !
Csapd meg mind , (csak a fejit , megne sántujon ) .....
Szerény véleményem a nissszanokról , főleg ha nemértek hozzzá , akkor nemugatok bele.
Mijjen madár az a cinke , repül vagy ugrik , hálégnek nekem nincsen , de nagyon gondokodok rajta , hogy neis legyen ????? (főleg , hogy népótó ) ez ojjjan mint annnak idelyén a nokija 3310-es .....
-
odébbb
tag
Remélem a kövi pöcsbe lesssz mr2 , mert azt várom , épiteni szeretnék egy két ördögűűző-brutálmetáll-híró vaskalapácsot.....
"c"-osztályba építettem a harisnyát , csak az a gáz -hogy az mr2 lenyom mint a bélyeget.Nemnagyon vagyok eszálva az eddigi felajánlott igc- verhominákkkal , egyszóval sirba tesz , hogy nemgondolkodnak ésszerüen...
Kellene több pálya , valaki vehetné a fáradságot , és beszólhatna ennek a bagásnak , hogy jó lenne ha a térképp , úgy világítana a sok elérhető pályától , mint a karácsonyfa .
-
odébbb
tag
Rég jártam erre , végigolvastam a hsz. , egy-két dolog leddöbbentett nade mindegy vagyok , és osztom az észt .....
Kövi a kérdésem : ez az egész igc-mizéria meddig tart , vagy csak egy darabig , a végén meg kiadják a jó gépeket , csak nem lessz kesss , és nézünk mint a tészta ?
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #10929 üzenetére
Estét !
Igyvan , teszteltem , elattam a benne lévő cuccot , nem lett c osztály , ekkor döntöttem ugy , hogy nem az invertojos partokat , hanem a store (bóti) cucc mennyen bele , és ezzel sem tettem semmit maratt b osztályba .....
Minden jó - nagy -kicsi -gyenge part kipróbáltam és ha kessbe mondanám az összeget 500. lenne a vége , ki is akadtam , ennnyit a tudásomról , igazi teszt bajnok vagyok ...
Megtettem ezzzel a camaro ZL1-el mindent , bele- kipakol = rakat kaki , lettt a tesztelésem
Meguntam , 5 ember véleménye után megvettem a harisnyát = Nissan 200SX S14 - 200 ezerért ... valamikor 1500 boost vót... "D"gyárilag , addig ügyködtem , mig "C" lett ,
Megvan a c osztály , de ha egyet ugrik az overáll akkor átesek a lovon ...kihegyeztem esztet is , HAJRÁ !!!
Noxvill , és aki nagyon segitett külön köszönöm , és a véleményeteket nagyon köszi ..
pá ...
-
odébbb
tag
válasz
callmeakos #10922 üzenetére
cső
ez nem camaro zl1 .....
ez camaro ss , és tier 1 volt
én az ingyenes camaro zl1 tier 3 as és nem elitregondoltam ....
-
odébbb
tag
CSÁ !
motor nincs benne
turbó : 4-7 kék
váltó : 6-4-3-fehér
rugo 2-2-4 fehér
fék 0-0-6- fehér
gumi medion 4-6-9"B" VAN MOST --------
-
odébbb
tag
válasz
callmeakos #10917 üzenetére
CSÁ !
MÉG NEM SIKERÜLT , KÜSZKÖDÖK VELE , ÉS KÉNE A SEGICCSÉG !
C-BE AKAROM TENNI , ÉS EGY CSOMÓ ALKATRÉSZT KIDOBTAM MIATTA ...most "A"- ba van .
-
odébbb
tag
Kellene a segítségetek : Camaro ZL1 nek kellene a szinsora ,de ugy ,hogy " C "
class-ba legyen , hogy tudjam kipróbálni ... Mert nincs c osztájos autóm ...Ez a camaro nem az elit hanem az ingyenes tajiga , nade mindegy "c"-be akarom tenni , és nagyon fontos lenne a szinsor drága hölgyejim aki tud az segitsen nekem , mert kipróbáltam mindent már , és nem sikerült berakni c-be ...
S.O.S.
Várom az uj pöcssöt !
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #10872 üzenetére
Estét urak , na jó , Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Tutu , nagyot mész azzal az empeg négygyel , élveztem mint álllat , és amit müvelsz , na , az a nemsemmi : álllat vagy asztat tudod ee ????
Köszi az infót a pöcssel kapcsolatban : (#10878) noblem1983 , ez ha igaz akkor mérges leszek és dühös , me megint csak igérgettek , oszt nelettt belűlle semmi , és fogdmeg jól ...
-
odébbb
tag
csá mindenki , jó a gém , hajrááá
má nyomom , van wátter front road a nagy kedvencem ...
gyertek mindenki
-
odébbb
tag
Estét urak !
Dögvész kiette má a szemem , sokat mentem , nincs annyi lovetta , hogy Lfa legyen , mitévő legyek ?
Tim eszképp társas játék , nem verseny , aki versenyzik rajta(sportot üz az eső hejér) VADBAROM ! ÉN kirugom átalába , vagy ráirok......
Multiba kevés magyarkoleginával találkozok .... miértis ?
-
odébbb
tag
Sziasztok !
Helyzet , ki , hogy áll , vagy birja ezt a sok nyügöt ....?
Ellopták az oroszok a tankot , benne maratt a kombinát fogóm (garázsból elvitték a fele alkatrészeimet , hova lett):
-
odébbb
tag
Jó estét ASZFALTBETYÁROK !
Most tértem vissza szabimról (jó megérdemelt) .....
Visszaolvastam 5 oldalnyi anyagot , ez mi ez ? (sok változás)
Csak rossz dolgokat olvastam , de nyugtassatok meg hogy higgattt maragygygyak , hova tünt démon hill (kedvenc pályáim hova letttek) , megette a klotyómanó , mi ez a rakat fos ???
Ithagylak benneteket 2 hétre és összedöl a gém .... ááááEz a class rendszer má fel kureszolt még else indittottam a gémet má csalódás ...
- NINCS A KEDVENC PÁLYÁM
- NEM MEGY A KOCSI
-URAM ATYÁM , DRÁGA BUZAKANYÉR ....ui: van igc Lfa ? nagy vigasz
Tegyétek vissza a régi gémet ugy ahogy itthagytam , nem köll ez a kaki...
Tutu , irjá rám mert a szibaj kerüget !!!!
-
odébbb
tag
Jó reggelt !
A gyémántokat meddig lehet fölszedni ?(day) van valami határ , vagy korlát ....
Vagy szedegethetem életem végéig , és pörögnek a napok ?Mikor lesz a verseny , az augusztusi , amiről emulthónapba feliratkoztunk?
-
odébbb
tag
Jó estét !
Vagány gép én megvettem , nekem nagyon teccik , csucs járgány , nekem még alap , van pár cuccom bele , de nemakarom belerakni , mert igy jobb - de ha beleteszem ő a király (t2)
Néhány nappal ezelőtt , talán kedd ....
Megvettem az uj lambó aventador , az mijjen állat lett tecccik , még mind a két kocsi alap , de le a kalapppal előtttük ...
-
odébbb
tag
"Get your adrenaline pumping...
Battlefield Heroes has teamed up with Need for Speed World to release two special edition SUV’s and driver outfits, and since you are one of our most loyal fans you’ll get them for *free!
Download Need for Speed World now and get your Battlefield Heroes SUV! "
"*Offer available to existing Battlefield Heroes subscribers as of July 20, 2012 and good for one time use."
-
odébbb
tag
Royals SUV: FMTX-D8WQ-62S8-LSX6
Nationals SUV: CYXY-RVUJ-YYD7-UFDDNemértem miért , csak 3 napig a mijénk , ménem lehet örökbe fogadni ?
Lehet csak nehézkes , utánnaolvastam , vanakitől lefejték az árát boostba , várom véleményeteket és hozzászólásokat ..
A SUV: 3 napig bérelhető..Más: béjevé : ez mi ez : 3.0 CSl Gr 5 . kérnék rólla minden infót ?
Aki tudja a kérdésekre a választ dobjon pár sort fontos ,
én aktiváltam a kódot 3 napig él majd meglátjuk ....Várom VÁLASZAITOKAT ....
S.O.S.
-
odébbb
tag
Nemtudok multizni mert kevés az emberke mifelénk , nade ha gruppenozunk akkor hozzá e májkrofont magaddal ...(ha kérhetném)
Waterfront , sok csaló , nemmontam ujjjat ugye ? (sprint)
Gyakorlok álllandó jellegel , a multinál , dobhatna többb lovettát.
részegen ne gammézzatok , mert nemláttok kettőig ..
-
odébbb
tag
válasz
noblem1983 #9633 üzenetére
cső !
Nem, megváltást akartam vazzze !
De uj pálya részre vágyok ....
Skill is bukó dolog volt , classs rendszer eleve halott ügy , számomra ..
Tutu egyszer felajánlotta , vagy felvetette , ha a multizásnál többb repp többb zsé ütné a markom , -( egy két pályára főlleg) - a tököm se álna fel a gép elől ( egész nap ) nyomnám ...
Bocsássá má meg ha beszósz : A kibebaszott csetfal hun van ?
(erre vágytam a legjobbban) -
odébbb
tag
Vége a szülinapnak , nemis tudom , de nem valami feer - nek érzem az ea részirül ezt a dolgot , vagyis (kevés mint mackósajtban a brummogás).
Ettől mácsak azlett vóna a legszebbb ha trabantot adott volna , ami semmire nemjó csak udvartöltésre , nameg kinehagyjam keresd dewelist (ugyse tanálod meg)szindróma , képzzejétek a sirbarak az időeltolódás és , a +1 , vagy mittudomén tököm se érdekli időzóna ... -állandó óraátváltás.-
mindegy... végre vége (remélem ijen se lessz többbet ,,,,,,)Csalódott vagyok , jobbbra számítottam , nem szar , csak kaka .
-
odébbb
tag
Aszfaltbetyárok előre !!!!!
Tutu , légyszi felrakod , vagy beszúrod a tegnapi képppet ???
Előre is köszi !
-
odébbb
tag
Köszi a kódot , jó volt sikerült aktiválnom , sok szerencsét nektek is hozzzá .
Tenkju veri mácsc !
-
odébbb
tag
Estét !
Nagyon jó ötletnek tartom , de legyen belőle is valami , (teccik) ,hamarabb is eszébe juthatott volna valakinek ... A magyar zászlónak nagyon örülnék , ÉS KÖRBEVENNÉ EZ A FELIRAT hogy heppy börzdé tu juh . (nfs world)
Na jó angol nulla vagy valami ijjjesmi ...HAJRÁ MAGYAROK !!!!
-
odébbb
tag
Helllo !
Boldog szülinapot NFS wOrLd , de hun az ajándék ?
Ez lenne , hogy be se enged a játék , ha beenged , 10 másodperec és ledob ... -
odébbb
tag
Estét !
Mit kell venni , mikor leszek Vip tag ....... , mit köll csináni eee ?
Más : kevés ember szágudozik , az utakon , mé van e ?
-
odébbb
tag
-
odébbb
tag
válasz
eclipse99314 #9243 üzenetére
Helo !
Remélem nemkéstem el , jelentkeztem , kitöltöttem a szelvényt , ha késő , légyszi szólj vissza rám , vagy irjál fel ha nem késő : előre is köszönöm ...
-
odébbb
tag
Cső !
Min és mit változtattak ,mert én semmi változást nem érzek , de még látni sem ????
Há az uj mustáng kiru ...
-
odébbb
tag
válasz
Crowent #9084 üzenetére
csácsumicsőkaraly !
Nincs , no , nyet , nájn , : Nincs , merta banda aki már április óta csinája (bele.szarik) , emijatta a szabad cset miatt , több haverom is lelépett .
Más : tutu a tegnapi versenyekről dobjál fel képet, vagy ird le a sztorit : várok türelmesen .
TCMCHRIS Csoportja:
KRUGER445
PIKO71
TCMBALU
RONONHUN
BB0735
OLCSVA
JUHAAASZaki tud segicsen , mert nemsikerült a fenyképp amit csináltam : hátulról mutatja az autókat , és messzi van , lécci aki tud segicscscscen !!!
-
odébbb
tag
Jó estét , mindenkinek !
Élveztem a versenyt , nem számított hanyadik lettem , HAJRÁ MAGYAROK !!!
egyszóval , örülök hogy csoprtba-gruppba beszéltünk , nyomtuk a sódert !!!! KIRÁLY !!
Mindenkinek megköszönném , hogy nemkésett el , lehetett számítani mindenkire ..Bocsánatot szeretnék kérni a MOBILINTERNETÉRT !!!
Más : nemismerem a térképpet , ezért külön bocsesz , és szégyellem magam , hogy hét ember várt rám mire megtaláltam a megfelelő pályát .... ez gáz és szégyen , rám nézve ...
-
odébbb
tag
Sziasztok !
Aki a holnapi nagy futamról tud infót , vagy hol , mikor , mejik pálya , szóval aki tud segicscscen : Mikor indul az ÁGYUGOJÓÓÓFÚTAM ?????
nem a 18:00-órai kezdetre vagyok kiváncsi , mert ezt tutom , de többet nem ...
-
odébbb
tag
válasz
DeadBullet #8908 üzenetére
Helóka !
Nem értem , hogy törölted ? Nincs valami módja visszatenni a drivert ? (laikus vagyok) , vagy valami , másik kiskapu csak van .....
Nem szabad feladni , úgy ahogy az előttem szólók mondották , csak néha gyere és jácc, (új profil).Maradj, jobban jársz , már csak a gém kedvéért ...
Más : Tutu (#8864) ezt hogy csináltad áruld el , ijjen re nekem is szükségem van.
(mákkod van - vagy ez nagyon malac és röfög is ) -
odébbb
tag
Helóka mindenki !
Nemtudok belépni !
Jáccanék-kavicsoznék ....... most mi van ????us - eu ?
kár, hogy latinul , vagy héberül nemlehet már kirakni az aktot !
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #8855 üzenetére
Csá !
Nekem is ez a véleményem (egyhúron pendülünk), sajna a kedvenc pályámon kábé 3 perecet köll várni , és ad 1 embert , meglátja hogy mivel vagyok , és hányas , oszt kilép ..
Szeretek multizni , de má nem a régi , de viszont ötletes megódás amit irtá , hogy megemelni a futamok után járó lóvét , és má én sehovase mennék .(ha van nitró) , de van dögivel.
kavicsokat is megéri szedni , tudom , hogy te nem teszed , de jó a potya alkatrész ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest