-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #16603 üzenetére
Az nem kiszúrás ha adnak egy olyan autót ami bent sincs a játékban és még nem is tűnik rossznak a video alapján. A szemkiszúrás az a Supra volt, azt már ellőtték egyszer. Egyébként ma láttam egy achis CCX-et csalt mint a barom és már majdnem 5000 pontja volt. Aztán megláttam egy másikat free roamban, egyetlen boostos verdája volt a Countach. Volt még mellette jó pár DBS,Lp 560 Roadster, E30 meg még egy pár autó a kollektorok miatt.
-
Desmond74
tag
válasz
Desmond74 #16440 üzenetére
Csak viccőtem, jelentem, mind a 170 garázshelyem, illetve a KőnigValag is egyre jobban van.
Pár észrevétel, talán van akinek jól jön....:
- Ha nem tudsz belépni "nem definiált" hiba miatt (főleg Apex-en fordul elő), akkor próbáld meg a csikánót, még ha ott nincs is profilod..., aztán egyből exit onnan, és láss csodát az apex is működni fog....
-Ha bot-ot futtatsz (mondjuk itt mindenki becsületes, nem is értem miért írom ezt le...), akkor a célba teleportálásnak minden formáját kerüld, a mostani üzemeltető csapat nagyon ugrik erre, MÉG SINGLE VERSENYEKEN SE HASZNÁLD! ( pl: solo racer)
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #16440 üzenetére
Akkor mégiscsak takarítanak, néha nem árt. Mostanában annyi csaló volt, hogy ideje volt felébredniük, de rég volt ekkora f.s a játék. A versenyzést meg sem kockáztattam mert gyémántozás közben is állandóan kivágott aztán levettem legalacsonyabbra a részletességet és úgy sikerült összeszedni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Desmond74 #16401 üzenetére
na ez egy nagy büdös PIROS pont
én detto ez vagyok... figyelj nekem nem kel a fönixsegg... nem szeretem akár milyen "jó" én vettem egy lfa-t , csókolom nekem ez is sikeres volt így.....
amúgy egy emberke sincs b listen... lehet jelölgetni... godjob néven vok , a többi profil ment a süllyesztőbe
még a car prize packnál... azóta csak ez van de nincsenek barátok -
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #14041 üzenetére
Ez lenne a te profilod? CSIMPILOTA
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74 #13926 üzenetére
merga csak 1 lelketlen taliga
, honda a menő , én is starter meg egyébb boost vásárlás helyett még veszek pár kanna olcsó benyát mert tutkó hogy tavasz közepétől drágul hogy mire mennénk nyaralni meg utazgatni 460 legyen literje
, b@ssza meg orbán meg a többi is
nem csak ezért amúgy is
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Desmond74 #13866 üzenetére
Amit remeltek az bejott, mert nyilvanvaloan az volt a cel hogy hamarabb talaljon ellenfelet aki belep egy versenybe, csak azzal nem szamoltak (de az is lehet hogy igen, csak lesz@rjak magasrol) hogy hanyan fognak pont emiatt elpartolni a jatektol. Nekem anno meg az jelentett valamennyi kihivast hogy a palyarekordjaimat megdontsem, most igy hogy van napi(?) 5-6 verseny ami nem zsarus meg fos gyorsulas hanem sprint vagy korverseny sokat erek vele, dogunalom az egesz. Az NFS-S resetekrol meg ne is beszeljunk... Amugy miutan bevezettek ezt a korlatozast egy csomo palyat azota sem lattam, mi lett pl. Rosewood park loop-al, szokott lenni meg?
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #13846 üzenetére
Mikor még csak 10. szintig lehetett játszani ingyen kb 2-3. naptól de rendszeresen ha jól emlékszem 2011 októberétől. Új városrész nem lenne rossz talán már arra is sort kerítenek ha valami nagyot akarnak dobbantani. Chat sok embernek hiányzik és a játék tisztaságára is kitalálhatnának valamit
-
noblem1983
senior tag
-
callmeakos
veterán
válasz
Desmond74 #13761 üzenetére
Bár még csak pár napja játszom a WoTal, nem érzem égető szükségét hogy lóhalálában váltsak prémium accot és vegyek aranyat. Szerintem ez a játék a F2P mintapéldája. Ha akarsz plusz tartalmad akkor megveszed, ha nem akarsz az se baj, nem kerülsz vele hátrányba. Max néhány giccses burzsuj elit tank van amit megvehetsz aranyért, de azt a kutya se szarja le. Meg ugye ha ha van prémiumod akkor több ezüstöt meg XPt kapsz a meccsek után, de a legfontosabb hogy nem kerülsz hátrányba, ha nem váltasz prémiumot. És a World példát vehetne erről....
-
Robokutya
senior tag
válasz
Desmond74 #13761 üzenetére
Bocs az offért
Erre csak azt tudom mondani STAR TREK ONLINE itt vagy fizetsz a hajóért amivel játszani akarsz vagy kifarmolod ami nem lehetetlen megoldás.
Igen és ingyense f4p games.Ha szereted ezt a világot csak ajánlani tudom
Grafika játékvilág ötös számomra mindaddig amíg ilyen verdákkal repülhetek benne.
Ja és ő is évjátéka lett 2012 ben
http://youtu.be/XRC8L_H-5W8 -
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #13722 üzenetére
Aki ki tudta használni az meg is tette ennyi az egész. Balgaság lett volna kihagyni ilyen lehetőséget, és azt ne mond, hogy az a természetes ha 2800Ftot fizetsz mai árfolyamon egy Cinque-ért főleg az nem ha bemégy egy boltba és veszel starter packot min 3300Ft-ért. Nem mihozzánk vannak igazítva ezek az árak sajnos ez a probléma
-
Crowent
tag
válasz
Desmond74 #13609 üzenetére
Én a helyedbe inkább befognám a pofámat!
Fenn voltál barátlistán, láttam mit műveltél múltkor a Treasure Hunt hackkel... Csodálkozom hogy még a játékban vagy, és nem tiltottak ki... 10 perc alatt annyi ultrát szedtél össze mint más 1 év alatt. Nem felejtettelek el, úgyhogy nem is csodálkozok semmin ha már rólad van szó!Lehet hogy itt most letagadod mások előtt, de előttem nem tudod... És remélem hogy nem felejtetted el Te sem.
-
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Desmond74 #13495 üzenetére
No, próbálgattam a kéket is és nálam marad a piros driftguminak.
Nyilván nem ugyanazokat az autókat toljuk a játékban, talán nem is ugyanabban a nézetben, nincs "tuti szín(sor)" semmire - és ez így van jól.
Az rendben van hogy a kékkel időben tovább tarthat egy kézifékes és emiatt kívülről talán látványosabb mert ugye a kék cuccoknál a lágy érzetet az adja hogy pár tizedmásodpercig még kitartja a játék a lenyomott gomb hatását és lassan veszi el. Kékkel nyúlik minden mint a sajt a fejjel lefelé kiszállított pizzán. De amikor elfogy a tempó akkor hopsz mintha járdaszegély akasztaná meg oldalról -betapad.
Ezzel szemben a merevebb piros gumival meg szépen be tudom "fejezni" a driftet, kapar addig míg össze nem jön egy kis sebesség. +Kiszámíthatóbb. Kékkel versenytempóban több kanyar előtt 2x átgondolnám a kézifék használatot, míg 3 pirossal alul rángatom majdnem mindenhol. -
tatabike
őstag
válasz
Desmond74 #13498 üzenetére
Csak sasolok, hogy kék meg piros meg sárga gumma....nem feketék ezek? Nekem fekete az összes...
Na, viccen kívül, honnan lehet tudni, melyik part milyen színű? Mit kell nézni, az alkatrész rajza milyen színű, vagy a háttér, vagy a szöveg...mert én néha belegabalyodok....
-
Underground2
tag
-
-
-
tatabike
őstag
válasz
Desmond74 #13351 üzenetére
Nekem tegnap volt ez a 8888 cash a végén. Azt hittem, koszos a kontaktlencsém, aztán hogy valami gáz van az LCD-vel, aztán kiderült, hogy már kivettem a lencsémet, ekkor megmutattam az asszonynak, Ő is 8888-nak látta...
Az viszont majdnem minden versenyen előfordul, hogy úgy zajlik le a futam, hogy az ellenfelek egy része nincs is a pályán. Volt olyan, hogy egyedül mentem, mindenki bent maradt a rajtnál, de a végén ugyanúgy ott voltak az eredményeik, vagyis Ők is versenyeztek, de nem velem, hanem külön. Ez is valami bug? Mintha két vagy több verseny időeredményét összesítenénk a végén, és úgy jön ki a sorrend. Még csak az sem lehet, hogy hackerek voltak, mert általában én lettem az első. Ha nem lökdös senki, általában végigmegyek hibátlanul. Az viszont érdekes, hogy pl. a Magnet-et ha benyomta valaki a "másik" versenyen, ugyanúgy hatott rám, ha első helyen voltam éppen.
-
Desmond74
tag
válasz
Desmond74 #12915 üzenetére
Mintha már megint igazam lenne..., mint Besenyő Pista bácsinak...
Arról volt itt szó nagyban tavaly év vége felé, hogy minnél nagyobb szinten van valaki a játékban, annál esélyesebb jobb alkatrészek nyerésére..., bejött valakinél? Nem hiszem...
De csak nyomjátok ebbe az értelmetlen pénzszipkába a lóvét, legalább tudnak az ingyenesek is játszani....
Van új Bot, ha nem akarsz a gép mellett ülni..., mondjuk ez is csak napi 2 ultrát dob max.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Desmond74 #13005 üzenetére
Érdekes tuningolt gt-r el a murci roadsterek nem nagyon szeretnek a kanyart meg meg lehet vele tanulni majd crhis alá támaszt mert ez megint a régen vitatot "r8" ügye meg kel velük tanulni menni.
Tutu,sunny valaki meg mondaná honnan vannak nektek ezek a "tic tac" AMD meg ilyen matricák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged