- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
-
cuebler
senior tag
válasz
Micsurin #18120 üzenetére
aham, én is furcsállottam. a gép olyan, mintha benne lenne a "hatodik érzék", mégha a mellékelt ábra szerint nincsen.
amúgy nem team escape-s, hanem villogós (villog is), ezért is különös. asszem, sesto-ból nincs is jugger verzió, csak a "sima" carbon fiber és a zsaru intercept. -
Rockstone
tag
válasz
Micsurin #17951 üzenetére
Hát full Ultra, de gondolhatod azok milyen ultrák ha nem éri el
Nitro miatt akarom, csak kiprobálni S-n, mert kb arról szól az egész játék. Ha nincs cosmic nitrod mehetsz a fenébe. Ilyen LFA-kal, meg Mustangokkal max várost nézni lehet.Bár most megint más pálya van, az lehet változatosabb, nem csak a: mész egyenesen és nitro, mint múlt héten.
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #17881 üzenetére
Ha nagyon akarsz hasítani (és tudsz is) akkor IS 300, kb. mindennél erősebb D-ben a technikásabb pályákon, de lehet C-B-ben is. Annyi a szépséghibája, hogy már volt IGC-ért és lehet lesz is még, vagyis inkább úgy fogalmaznék nagyon kéne már mindenkinek, hogy visszategyék.
-
cuebler
senior tag
válasz
Micsurin #17077 üzenetére
há' persze, a mindenféle csalástól mentes naked bike.
amúgy az én kis jhmfd3-as alvázszámú civicem nagyon jó autó. egyik fő partneremnek x6 40d-e van, de minden egyes alkalommal elmeséli, hogy mennyivel kifinomultabb autó a civic, mint az ő "batárja".
ha egyszer pedig megtehetem, importálok egy jdm-es mugen rr-t és akkor lesz két civic-em.
-
vzso
aktív tag
válasz
Micsurin #16854 üzenetére
Szia!
"Duration:
5 hours
Start: 11:00am (11:00) PST –2:00pm (14:00) EST – 6:00pm (18:00) UTC
End: 4:00pm (16:00) PST – 7:00pm (19:00) EST – 11:00pm (23:00) UTC"
Szóval éjfélkor fejeződik be a karbantartás.
"New Items:
- Additional Rally and Drag events added to be activated at later date."
Egy későbbi időpontban lesznek aktiválva az újabb pályák (rally és drag). Nem említ pontos időpontot, de nem lesznek elérhetőek a karbantartás befejeztével. -
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #16726 üzenetére
Én tegnap előhoztam a Diablo-t, komoly B-class-os
és nem ment rosszabbul egy centivel sem az új Miura-tól, sőt!
(#16729) hzqsg
Igen, mint a kolléga is írta, ha akarsz magyarokkal menni az Apex-re is csinálj driver-t, mert a csicsánon szinte senki sincs, mivel az kb. csak 1 éve (1 hónap híján) van, előtte meg csak Apex volt. -
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #16720 üzenetére
Az előbb lehackereztek mert 3:05-öt mentem S-es pályán a 670 SV-vel utána meg egy amatőr/idióta F1-es 3 szor rammolt le ugyanott mert menni azt nem tud. Oké elég durva a szinkron hiba de elmehet a pic.ába a 4000 pontjával együtt ha nem tud rendesen közlekedni akkor menjen E osztályos kocsival és majd ott megtanulja
-
Desmond74
tag
válasz
Micsurin #16400 üzenetére
Pedig már úgy beszartam az előbb Csilléstől, hogy nézegettem a külföldi ingatlanokat gyors távozásra...
Nézd, én nem vagyok egy álszent f@szkalap mint itt sokan, akik több acc-al nyomulnak, én mindig leírom, ha van valami lehetőség kummantani...
Csak egy acc-al tolom, ami adódik kiskapu kihasználom, de az a halálom, ha valaki 10-zel nyomja, aztán az egyik nevében csinálja a fesztivált, hogy Ő milyen becsületes...Kell valakinek egy KőnigSegg másfél óra alatt vagy sem? Leírtam fentebb...
-
ETOM
addikt
válasz
Micsurin #16392 üzenetére
"Bmeg be rosálok.... 14 garázs helyemből lett 9 ami bostbol let véve még ezek előtt... a 2 porscheból maradt1 az lfa megmaradt ? ? na m1 a lényeg h az lfa maradt
az mi ez? ezek szerint ennyi lenne a bünti? azért a 4-5 autó ért?
csak holnap reggelre vártam bármit is
helyesbítés a garázs hely megmaradt "Válaszom: Nálam is megvannak még. (a garázshelyek ha nem volt egyértelmű)
Ezt meg csak úgy: Kiléptem meg vissza. Bele telt egy 10 percbe, de engem nem zavar.. hányszor volt már leállás/ledobálás/lag/hiba üzenet.. akár szombat este is. Szóval MÉG! nem halok bele.
Nem tudom mi a gond elolvastam a hsz-d és a szerkesztést is úgy írtam.
-
csiles
csendes tag
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #16090 üzenetére
Elnézéséteket kérjük a 30,000-es mérfölkő ajándékának a csúszásáért. Ahogy észrevehettétek, a kampány során nagyon sok játékos aktiválta az előző, Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot a weboldalon, ami ahozz vezetett hogy az oldal nagyon sokszor összeomlott. Ez pedig ahhoz is vezetett, hogy sok játékos nem csak a jutalmat nem kapta meg, de a játékba lépni sem tudtak, vagy SpeedBoostot vásárolni, ezért ideiglenesen leállítjuk a kampányt, amíg a fejlesztőink nem javítják ki ezeket a hibákat a weboldallal és a játékkal. Megértjük, nem ezt vártátok tőlünk, de kérjük értsétek meg a helyzetet.
A mérföldkövek a csoportunkban nem szűnnek meg.
Továbbra is meg akarjuk köszönni nektek a támogatást. Nem gondoltuk volna hogy a játékosok száma az akciónkban ennyire hatalmas lesz! Most megkérünk mindannyiótokat, hogy adjatok időt a csapatunknak, hogy kijavítsuk, és növeljük a rendszerünk, hogy a jövőben is tudjunk adni hasonló ajándékokat.
És most a valóság.
Kérdés: Mennyit kell várnunk a kódunkra?
Válasz: Becslések szerint, ez 3 vagy 4 hetet fog igénybe venni.Kérdés: Meg fogjátok adni mindet, vagy nem?
Válasz: Igen, továbbra is folytatjuk a kampányt a csoportban. Előre találhattok majd új sorokat és gépeket.Kérdés: Kompezálva lesz a várakozás(?). Mit mondasz?
Válasz: Csak egy megjegyzés. Át fogjuk gondolni.Kérdés: Mikor fogjuk megtudni hogy milyen gépet kapunk majd a 30,000 és az 50,000-es mérföldkő után?
Válasz: Néhány nappal a weboldal és az aktivációs rendszer elkészülte előtt.Kérdés: Követeljük hogy a bűnös megbűnhődjön!
Válasz: Ezek a felelősök a Ford F-150 SVT Raptor lökhárítójához lesznek kötve, és részesei lehetnek egy Team Escapenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest