- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Hol kellene keresnem ezt az uj verdát? Az oldalon beirtam a kódot, el is fogadta, de a játékban nincs a giftek között.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
noblem1983 #17116 üzenetére
most nem volt lobbyból kifagyás és szerencsére csiterekkel sem futottam össze.
-
-Rolika-
senior tag
végre sikerült mennem pár versenyt, már hiányzott nagyon ez az NFS feeling
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sunny84 #17107 üzenetére
only this shit
a netem optikai 25/20Mbit. szoval ezzel tuti nincs probléma. sosem volt semmi problémám más online játéknál. tűzfalnál is hozzáadtam a kivételekhez az inditó filet.
a felbontás jelenleg FHD-n van, azt még megpróbálom visszavenni +a részletességet, ha ez sem segit akkor szerintem megint offolom egy fél évre. -
-Rolika-
senior tag
na szóval a következők történtek. 3szor inditottam el, 2szer Apex US, 1szer EU. a 3ból 1szer sem sikerült multiplayer futamot mennem, mivel nem talált sem versenyt(ugy, h krúzolás közben tömve volt a város) sem TE-t. a 3. inditásnál gondoltam nyomok pár single futamot, amiben ugye semmi izgi nincs. 2 le is ment szépen, de 3. közepén los connection. WTF????????????
-
-Rolika-
senior tag
na csak feltettem újra. gondoltam krúzolok egyet a GT3 RS 4.0-val, erre nem kaptam meg, pedig mikor beirtam a kódot az oldalon nem irt hibát.
viszont mikor ki akartam lépni a garázsból lost connection -
-Rolika-
senior tag
válasz
sunny84 #17094 üzenetére
1-1.5 évig toltam előtte és ezért is hagytam abba, mert sokat romlott az élvezhetősége és fél éve b...ta ki nálam a biztositékot végleg. ez alatt a fél év alatt azért beváltottam 2 kódot és ezért is gondolkodok mostanában azon, h meg kellene már nézni, h mégis milyenek ezek a vasak, csak félek a kudarctól.
ha meglepnének minket valami kis Hondával, akk egyből dobnám is fel -
-Rolika-
senior tag
válasz
WASPZotya #17087 üzenetére
A Roveresekben is voltak ugyanúgy 1.4-esek is, nekem is egy ilyen 97-es angol Civicem volt anno.
A halálos iramban-ban viszont 5.gen coupék voltak, ha jól emlékszem.Hogy a topichoz is hozzászóljak. Mennyivel lett rosszabb vagy jobb a játék a fél évvel ezelőtti állapotához képest? Én akkor azért irtottam le a gépről, mert egy kalap kulát nem ért.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15932 üzenetére
Mi ez a collector? Mit kapok ha van 4 Porschém? Nem játszottam már pár hónapja, ezért nem vágom ezeket az új dolgokat.
-
-Rolika-
senior tag
Nálam ez az out of memory kábé 1 hete jelentkezett először és azóta elég sürün, szóval ez tuti nem az én gépem miatt van, hanem szerver oldalon vannak gubancok.
-
-Rolika-
senior tag
Az imént megtörtént az amiről azt hittem, h sosem fog megtörténni. NFSW uninstall. Mostanában egyre rosszabb lett ez a játék, folyamataos out of memory, kifagyogatások. A mai nap tette be a kaput. Össze akartam szedni a gemeket, 13-ig jutottam, ugy hogy 2 out of memory és a végére egy teljes fagyás, ezek után nem inditottam ujra negyedszer is inkább uninstalláltam. Mindenkinek további jó "szórakozást" ehhez a játékhoz, a forumot továbbra is követni fogom és ha majd ezeket a hibákat kijavitották, akkor talán fisszatérek ide is.
bye
-
-Rolika-
senior tag
válasz
chris1997 #13544 üzenetére
Ehelyett inkább azt csinálnák meg, h belépek és tudjak egyszerre versenyt nyomni, ne mondjuk csak a 3. inditásra. Plussz visszatehetnék a ready gombot is, mert iszonyat, h másfél percet kell várni egy verseny után, h mehessen a következő, ha pedig kilépek, akkor meg már nem talál következőt. Egyre fosabb ez a gém.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
tupacamaru #13478 üzenetére
Nekem egy snowflakeses Carrera S-em van és szerintem az nagyon is jól fordul, mondjuk ha jól emléxem abban azért vannak ultrák dögivel
-
-Rolika-
senior tag
Kicsit off, de ez nagyon kemény. 300al megy a Kawa és ugy megy el mellette az RS6 mintha állna
[link] -
-Rolika-
senior tag
Még jó, h figyelgetem a topikot, külömben lecsusztam volna a 69es bossról, pedig nagyon állat egy gép. Felhuztam 599ig és elég szépet lép. Eddig csak silk roadon teszteltem, de eddig jobb, mint gondoltam. M6-ok sehol sincsenek, vertem vele elég sok 700 fölötti verdát. Most már végre várom, h betegyék végre a B-s Dover and Lepust
Nekem az LP-650-emben például zöld ultra rugó van és azt kell mondjam, h az összes kocsim közül az a legjobb kanyarokban.
-
-Rolika-
senior tag
Minden Kedves Wolrdösnek Nagyon Boldog Karácsonyt Kivánok!
-
-Rolika-
senior tag
Az a baj, h a magyar közösség ehhez nagyon kevés lenne
Én eddig 2szer vettem boostot, de nem is tervezem, h megismételném mégegyszer. Lassan GT3 RS-em is olyan lesz, h szökőévente nyerek vele versenyt, pedig mikor megvettem, akkor még ez volt a TOP, most meg sehol sincs. -
-Rolika-
senior tag
Egy kis csemege az olyan Porsche őrülteknek, mint amilyen én is vagyok
[HULK] -
-Rolika-
senior tag
Ne szidjátok már ennyire a T-t. Nálam talán eddig csak egyszer volt olyan, h elment a net, cirka 5 év alatt, ellenben a fos UPC-seknek meg jön egy kis vihar oszt csumi a netnek.
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
Szerintetek érdemes lenne kicserélnem a GT3 RSben a piros ultra rugó kékre? A Carrera Sem és az LP-650em sokkal jobban irányitható, pedig az RSen van widebody is.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sanyi011 #11984 üzenetére
Hát én megvettem az lp650-est IGC-ért, felhuztam 749-re az overallját, ami annyit tesz, h egyedül a fék PRO benne, a többi ultra és nemsok A-s kocsi volt eddig amit meg tudott verni. Ráadásul van olyan körpálya ahol jobb időt megyek vele, mint a fullos GT3 RS-emmel. Szerintem a jelenlegi legjobb IGC-s verda, LFA-k sehol sincsenek ehhez képest.
-
-Rolika-
senior tag
Ez az uj IGC-s lambo elég jó kis dög. Lyons&Hwy 201-en csak 2mp-el gyengébb a legjobb időm vele, mint a full ultra GT3 RS-emmel. Ráadásul még rendesen skillezni sem tudtam, mivel nem igazán dobál használhatóakat.
Ti nyertek egyáltalán jó skilleket? Én pl még sosem nyertem 2vagy3 csillagos nitrous powert -
-Rolika-
senior tag
Örülök, h tetszett a cikk.
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
Csak én vagyok ugy vele, h nem bejövős az uj lobby?
Verseny előtt tök szuper, h meg tudom nézni mivel vannak tele pakolva az ellenek, viszont verseny végén, h nem tudom megnézni, h mennyit és milyen PUkat lőttek az idegesitő számomra. Plussz azt sem tudom megnézni, h kinek mi volt a legjobb körideje. tré -
-Rolika-
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11673 üzenetére
Ez akkor szokott előfordulni, ha mondjuk túl sokáig tölt és legalább 1 embert nem tölt be.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
vakond5 #11597 üzenetére
Igazából nem próbáltam, de ilyenért nem is fogom. Amugy csak kárognom kellett, vasárnap este már sikerült mennem párat. Hétközben meg mindig talál US szerveren versenyeket.
Szerinted mi lehet a probléma, ha singleben nem müködnek a PU-ok? Anno ezért tettem ujra a játékot, de azóta akarja, néha-néha beveszi a nitrót, azt is késve.- -
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
válasz
noblem1983 #11590 üzenetére
Miér, mire való az R gomb?
-
-Rolika-
senior tag
Kezd teli lenni a f.szom ezzel a sz@rral. Itt a hétvége, végre tudnék kicsit többet versenyezgetni, erre nem talál versenyt se EU-n, se US-en. A hétvége alatt eddig legalább 10szer léptem be és még egyetlen 1 multit sem tudtam menni
-
-Rolika-
senior tag
Sorry. Most nézem csak, h nem cinege és nem is fullos.
Amugy full ultrás GT3 RS-em van. Sajna a NOS skillből csak 1db 1csillagos van benne(mivel ez a szemét nem akar adni mást) amugy miután irtam, utána kipróbáltam, h mit tudok és sikerül egy 1:36:35ös időt menni 3 nitroval és szerintem amit max. tudok ezzel a jelenlegi verdával és 3 nitroval az valahol 1:35 eleje lehet. Talán tudnék jobbat is, ha nem pattogna ez a rohadt verda
Mégegyszer sorry, tényleg nem néztem a kocsid statjait. -
-Rolika-
senior tag
válasz
tutuhawer #11335 üzenetére
Igazából nekem az a parám vele, h ugratókon nem a legstabilabb. Majd megnézem vannak e sárga cuccaim, jelenleg ezek vannak benne, talán egy dolgot változtattam, de már nem rémlik, h mi volt az. Ha esetleg valaki aki otthonosan mozog ebben a GT3 témában, mondhatna valami okosságot.
OFF: örülök, h tetszik az oldal -
-Rolika-
senior tag
Tudnátok ajánlani egy jól bevált szinsort a GT3 RS-hez?
-
-Rolika-
senior tag
Szerintetek bele tegyeme a GT3 RS-be a 0-0-17-es féket a 0-0-9 helyére, ugy hogy nem megy feljebb a handling?
-
-Rolika-
senior tag
Srácok ez nekem egyenlőre csalódás.
Ez a GT3 RS-em, amiben van 4 ultra és 2 pro cucc és a gyári overalnál talán 20-al ha jobb. Ez elég gáz. Ráadásként a fékem egy Pro alkatrész ami 0-0-9-es és mivel van egy olyan ultrám ami 0-0-17, gondoltam bele teszem, erre a handlingem nem változik egy fikarcnyit sem, viszont a másik 2 stat megemelkedik 1-el. Na erre varrjatok gombot. -
-Rolika-
senior tag
Most nézem a ranglistát és a Dover and Lepus pályán benne vagyok a top100ban, pontosabban 99. vok. Jeeee
-
-Rolika-
senior tag
Srácok!! Hol van a legnagyobbb esélyem, h 3as szintü ültetést nyerjek? Mert ez a GT3 RS 2es ültetéssel túlségosan izgága
-
-Rolika-
senior tag
válasz
noblem1983 #9697 üzenetére
Ez a 2 ugy lett, h ugye ajándék a Snowflakeses Carrera S + egyből megvettem a GT3 RSt mellé. A másik ajándék verda pedig az A1 volt, szerintem megérte, mivel az A1 az egyik legjobb T2ben a 2 Porsche pedig megint csak ott van az élvonalban.
Hát ha lenne egy ilyen 997-es akk lehet megint vennék boostot, mivel ebben a supersport kategóriában a Porschék a kedvenceim. -
-Rolika-
senior tag
Na megvettem a silver startter packot és annyira örülök a 2 új Porschémnak, h ihaj.
bocs a duplázásért -
-Rolika-
senior tag
Na megvettem a silver startter packot és annyira örülök a 2 új Porschémnak, h ihaj.
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
Nálatok megy ez a fos? Rányomok a playre erre fekete képernyő + egér és megáll. Ráadásul öcsém mondja, h neki egész nap ezt csinálja.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #8732 üzenetére
És mit kell csinálni még, h a játékban is lássam??? Mert kaptam mailt is, h "megvettem" ezt a starter packot, de nincs a garázsomban.
-
-Rolika-
senior tag
Részemről is megtörtént.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sunny84 #8520 üzenetére
Jó neked. Nekem még semmi normális 3 csillagos skillt nem dobott, pedig már mentem "1-2" versenyt. Fél órája mentem egy versenyt és a végén ért a meglepi, h kaptam egy ultra t2es felfüggesztést, meg is örültem neki. Erre bemegyek a garázsba és látom, h már eddig is ultra volt benne és ráadásul sokkal jobb verzióba.
-
-Rolika-
senior tag
Dover and lepuson 144. vagyok El Caminoval. Szerintetek ez jó helyezés?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
DeadBullet #8420 üzenetére
Nem sajnos.
-
-Rolika-
senior tag
Ehelyett a kölcsön R8 helyett igazán adhattak volna boostot. Igy alapon használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged